9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: 10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από Περιπτερος »

obanebane έγραψε:Θα γραψω και μια περιεργη σκεψη που μου ηρθε τωρα,αν οι δηλωσεις του ειναι πραγματικες τοτε εχει ενημερωθει ο ατζετης του να φερει προταση.
Αυτο πως σας φαινεται;
Σωστό μου φαίνεται, το σκέφτηκα και εγώ, ως εξής :
Του είπαν να βρει ομάδα και ότι δεν υπολογίζεται για βασικός. Αυτός δεν βρήκε ή βρήκε αλλά μόνο με ελευθέρας και τώρα βγαίνει και προκαλεί για να τον διώξουμε.

Αυτά τα περί ομοσπονδίας κλπ... δεν μπορεί να είναι παράφραση λόγω του ειδικού περιεχομένου των δηλώσεων.

Δεν είμαι ο che.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Το μεταφέρω όπως το'γραψα στην κεντρική.

Γιατί.. ποιός ήταν ΠΑΡΩΝ στα μεγάλα ματς? Μήπως ήταν παρόντες οι "προσωπικότητες" της ομάδας και ήταν αυτός ο αδύναμος κρίκος?
Τουλαχιστόν από τον Λούκας είδαμε δυό ντρίπλες και πέντε ασσίστς. Από τους υπόλοιπους που μπορούσαν να παίξουν στα δεξιά (Ολίσε, Νίνη, Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη) τί είδαμε?...
Από τις "προσωπικότητες" άλλος έτρωγε κόκκινες σε Λεωφόρους & Λισαβόνες, άλλος δεν άντεξε τον ανταγωνισμό και την έκανε για την Τουρκιά εν όψει μουντιάλ, άλλος άντεχε μέχρι το 60' και του κακοφαινόταν να γίνεται αλλαγή φτάνοντας στο σημείο να δηλώνει ψευδώς τραυματίας, άλλος δημιούργησε θέμα στην προετοιμασία και έπαιξε όλο κι όλο 5 ματς...

Άλλοι έχουν σειρά προτεραιότητας και πρέπει να μας αδειάσουν τη γωνιά!

* Φαγωθήκανε κάποιοι να φύγουν οι Μαντούροι & οι Μάρτενς για να υπάρχει χώρος για Τζιόληδες & Νίνηδες. Προφανώς, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουν χώρο στην 11άδα και για τον Σαλπιγγίδη...
Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ...
ΒΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...

Νικόλα ; εσύ είσαι ; :lol: :lol: :lol:
Angelheart
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Αν δε δω την αυθεντικη συνεντευξη στα ισπανικά, δεν πρόκειται να μπω σ' αυτό το τρυπάκι. Χιλιες φορές google translator, είναι αδέκαστο και σ' αφήνει να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, χωρίς τις σάλτσες των αρδ.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Μπράβο ΠΑΟΚάρες μου!
όλοι εδώ μέσα γουστάρετε να σας πουλάνε οπαδιλίκι
Παιχτούρα ο Τζαβέλας, που αντί να παίζει μπάλα ασκείται στα κεφαλοκλειδόματα της Ελληνορωμαικής
Θεός ο Γκαρσία (δεν αγγίζω την καθαρά ποδοσφαιρική του παρουσία, θα ήταν ιεροσυλία), που μας άφηνε να παλεύουμε με 10 παίχτες, αφού έπαιρνε το μετάλλιο της κόκκινης
Τιτανοτεράστιος ο Ινσαουράλδε για τους ανάλογους λόγους
Εγώ προσωπικά ντρέπομαι όταν η ομάδα παλεύει να πάρει αποτέλεσμα με τρόπο "εξωαθλητικό"
Όσον αφορά στον Λούκας... τι είπε? τα αυτονόητα για μένα.
- Εσύ αν σε ρωτούσαν (είσαι από Σαλόνικα) που θέλεις να παίζεις, τι θα έλεγες?
- Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να παίζω σε μεγάλη ομάδα της πόλης μου (μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει βέβαια)
Εμείς όμως που είμαστε από την πχ Καλαμάτα, θέλουμε να μας πει ο κάθε ποδοσφαιριστής ότι γεννήθηκε για να παίζει στην Καλαμάτα, πόσο φοβερός είναι ο κόσμος της, θέλει να κλείσει εδώ την καριέρα του και άλλα ωραία
Οι ποδοσφαιριστές είναι νέα παιδιά (πολύ μικρότερα από μένα τουλάχιστον) και θέλουν να χαρούν αυτό που διάλεξαν ως επάγγελμα. Λογικό μου κάνει να μην γουστάρει ούτε τα ψάρια στην πάγκο, ούτε τα νταηλίκια, τα οποία μην ξεχνάμε ότι τα πληρώσαμε με την τιμωρία, ενώ στον τελικό να μην πω τι πήραμε.....
Έτσι την πάλευε με μας και το σκουλίκι κάθε χρόνο για να πάρει κάποιο αποτέλεσμα, τσαμπουκάδες, νταηλίκια, σκληρό παιχνίδι, ποδόσφαιρο ΜΗΔΕΝ

Ξεκολάτε και κοιτάξτε να βοηθήσουμε την ομάδα, χωρίς να διυλήζουμε τον κόνοπα
... άντε βαράτε τώρα :)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Παντως πρέπει να πω, ότι αναζήτησα τις δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.lavozdegalicia.es/ (όπου γράφεται ότι έγιναν) και δεν τις βρήκα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εδω μεσα φιλε μικε γραφουμε οπαδοι με τα καλα μας και τα κακα μας,εσυ αποτι φαινεται εισαι φιλαθλος.
Χωρις αυτο να ειναι κακο βεβαια.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

@ Mike

Εσύ μαυρίζεις παίκτες με αυτά που γράφεις.
Αν ο Τζαβέλας ήταν ανεπαρκέστατος παικτικά, λες να τον διέσωζε το οπαδιλίκι ?
Τον Ινσα τον πάμε επειδή είναι καλός παίκτης και όχι για τους τσαμπουκάδες που κάνουν κακό και στην ομάδα.
Τον Πάμπλο επίσης. Δεν έχει δεχθεί και τις αμέτρητες κόκκινες που γράφεις. Αν ήταν άμπαλος, λες να τον πήγαινε ο κόσμος του ΠΑΟΚ ?
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά νομίζω ότι με κάποιες συμπεριφορές και οι παίχτες μας, αλλά και εμείς χάνουμε το δίκιο μας
Συμφωνώ για την αξία του Γκαρσία και του Ίνσα, αλλά τον Τζαβέλα θα τον ήθελα πιο συγκεντρωμένο στο παιχνίδι για μου δώσει και παραπάνω πράγματα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Περιπτερος έγραψε:
obanebane έγραψε:Θα γραψω και μια περιεργη σκεψη που μου ηρθε τωρα,αν οι δηλωσεις του ειναι πραγματικες τοτε εχει ενημερωθει ο ατζετης του να φερει προταση.
Αυτο πως σας φαινεται;
Σωστό μου φαίνεται, το σκέφτηκα και εγώ, ως εξής :
Του είπαν να βρει ομάδα και ότι δεν υπολογίζεται για βασικός. Αυτός δεν βρήκε ή βρήκε αλλά μόνο με ελευθέρας και τώρα βγαίνει και προκαλεί για να τον διώξουμε.

Αυτά τα περί ομοσπονδίας κλπ... δεν μπορεί να είναι παράφραση λόγω του ειδικού περιεχομένου των δηλώσεων.

Δεν είμαι ο che.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε μικε μη γραφεις το ονομα γκαρσια δυο φορες στο τοπικ του ευαγγελιστη.....και η ιεροσυλια εχει οριο το δις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

φυσιολογικα πραγματα ειπε ρε παιδια ο λουκας
να προβληματιζομασταν εαν ελεγε κατι αλλο
δηλ. αν ελεγε οτι εκει που ειμαι ειναι τα ανωτερο για μενα και οτι με τον γαυρο στο γηπεδο ολα ηταν φυσιολογικα γιατι εγω γουσταρω φωτοβολιδες ψαρια και διαφορα τετοια θα ηταν ποιο καλα???
μερικοι ειστε σε αλλο πλανητη

στην ισπανια την εδωσε την συνεντευξη τι να ελεγε δηλ.
οτι η σουπερ λινγκα ειναι καλυτερη απο την πριμερα???
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Επειδή τα πράγματα είναι πάντα λίγο στη μέση. Και επειδή κατά την ταπεινή μου γνώμμη καλό είναι να κυριαρχεί η ψυχραιμία και να αφήσουμε τους ρόλους των ιεροεξεταστών, μπήκα να ψάξω το ορίτζιναλ αρθράκι στα σπανιόλικα.
Καταρχήν το θέμα εδώ δεν είναι τόσο ο Λούκας αλλά το ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβοκατόρικο τιτλάκι του ινπαοκ, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα λεγόμενα του Λούκας. Για τον ΠΑΟΚ λέει οτι είναι από τα μεγαλύτερα κλάμπ της χώρας οτι κοντράρει μεγάλες ευρωπαικές ομάδες και οτι είναι ικανοποιημένος γιατί παίζει σε ομάδα υψηλού επιπέδου. Για την Ισπανία: τον ρωτάει ο μπάρμπας αν σκέφτεται να γυρίσει για τη σύνταξη ή αν το βλέπει σαν στόχο καριέρας. ΤΙ; περιμένετε να απαντήσει; Σωστά. Οτι η πριμέρα είναι κατά την άποψή του ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα οτι δεν πάς εκεί για να αποσυρθείς και οτι θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή το άλμα στην καριέρα του. Και οτι ο ποδοσφαιριστήης πρέπει να έχει πάντα φιλοδοξίες για παραπάνω. Για τη βία τον ρωτάει γενικά "ποιά είναι η άποψή σου για τη βια, όπως για παράδειγμα στον ημιτελικό;" Και ο Λουκάς απαντάει για μένα καταφανώς γενικά για το θέμα της βιας στο ελληνικό ποδόσφαιρο "Το περιβάλλον είναι ωραίο για να το ζεις, αλλά όταν σου πετάν (και ΟΧΙ "όταν άρχισαν να πετάν": λαθος της μετάφρασης που δίνει όμως τελείως άλλο νόημα και παρακαλώ την αντμιν τιμ αν θελει να το διορθώσει και εδώ στο παοκμάνια) μπουκάλια, παγάκια, ψάρια κλπ κλπ...δεν έχω ξαναζήσει τόσο επιθετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Πιστέυω οτι η ελληνική ομοσπονδία θα έπρεπε να λάβει μέτρα". Δλδ άμα θες να ΦΑΓΩΘΕΊΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙΣ, δεν υπάρχει περίπτωση. Στην ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑ τον Λούκας; Μπα, η ψυχραιμία αδέρφια είναι δύναμη. :pano:
http://www.lavozdegalicia.es/noticia/em ... P63991.htm
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Don Φερναντάο εξαρτάται πως το βλέπεις το θέμα.
Αν μιλάμε για το κομμάτι "ο κάθε παίκτης έχει φιλοδοξίες κτλ κτλ" είναι απόλυτα αναμενόμενες οι δηλώσεις. Για να το πω πιο απλά. Κασέτα είναι, και δεν δίνουμε και σημασία.

Για το ότι όμως η Ομοσπονδία (!!!) πρέπει να "λάβει μέτρα" ; δλδ ο Λούκας πέρυσι ΠΟΥ έπαιζε ; στη Μάλμοε ; ΔΕΝ ξέρει τι γίνεται εδώ ; είπαμε να έχεις άλλη κουλτούρα, είδαμε κιόλας στην Ισπανία το κόσμο της Μπάρτσα να φωνάζει Ατλέτι Ατλέτι στο παιχνίδι όπου έχασαν το πρωτάθλημα. Εντάξει, το καταλαβαίνω. Αλλά αυτός ΔΕΝ βλέπει τι γίνεται εδώ ;

Εμένα, ΔΕΝ θα με πείραζε να έλεγε ότι ΓΕΝΙΚΑ τέτοιες ατμόσφαιρες ΕΓΩ δεν τις γουστάρω. Δικαίωμά του. Αλλά η Ομοσπονδία να λάβει μέτρα ;

Ότι και να πω...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

abg12d34 έγραψε:φυσιολογικα πραγματα ειπε ρε παιδια ο λουκας
να προβληματιζομασταν εαν ελεγε κατι αλλο
δηλ. αν ελεγε οτι εκει που ειμαι ειναι τα ανωτερο για μενα και οτι με τον γαυρο στο γηπεδο ολα ηταν φυσιολογικα γιατι εγω γουσταρω φωτοβολιδες ψαρια και διαφορα τετοια θα ηταν ποιο καλα???
μερικοι ειστε σε αλλο πλανητη

στην ισπανια την εδωσε την συνεντευξη τι να ελεγε δηλ.
οτι η σουπερ λινγκα ειναι καλυτερη απο την πριμερα???
Αδελφέ μου, τίποτα να μην έλεγε ... ή ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα που τον προβληματίζουν.
Μην εθελοτυφλούμε. Είπαμε: φιλοδοξίες όσες θέλει. Στην ομάδα της πόλης του θέλει να γυρίσει και αυτό είναι όμορφο.
Ομως το να αναφέρεσαι σε επεισόδια, τιμωρίες και ΕΠΟ κατά της ομάδας σου είναι σοβαρό παράπτωμα.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@Nagbe
Άσε τις μακακίες και κοίτα να μας φέρεις κανένα καλό παικτάκι από τη Λιβερία.
Τον επόμενο Weah πχ. Όχι κανά ξάδερφο (ή σωσία) του. :lol: :lol: :lol:

Και πού 'σαι. Ξέρουμε ότι ο Ολίσε είναι Λιβεριανός. Αυτός δε μετράει :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

http://www.lavozdegalicia.es/noticia/de ... P45993.htm

τη βρήκα τη συνέντευξη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”