Μπράβο ΠΑΟΚάρες μου!
όλοι εδώ μέσα γουστάρετε να σας πουλάνε οπαδιλίκι
Παιχτούρα ο Τζαβέλας, που αντί να παίζει μπάλα ασκείται στα κεφαλοκλειδόματα της Ελληνορωμαικής
Θεός ο Γκαρσία (δεν αγγίζω την καθαρά ποδοσφαιρική του παρουσία, θα ήταν ιεροσυλία), που μας άφηνε να παλεύουμε με 10 παίχτες, αφού έπαιρνε το μετάλλιο της κόκκινης
Τιτανοτεράστιος ο Ινσαουράλδε για τους ανάλογους λόγους
Εγώ προσωπικά ντρέπομαι όταν η ομάδα παλεύει να πάρει αποτέλεσμα με τρόπο "εξωαθλητικό"
Όσον αφορά στον Λούκας... τι είπε? τα αυτονόητα για μένα.
- Εσύ αν σε ρωτούσαν (είσαι από Σαλόνικα) που θέλεις να παίζεις, τι θα έλεγες?
- Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να παίζω σε μεγάλη ομάδα της πόλης μου (μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει βέβαια)
Εμείς όμως που είμαστε από την πχ Καλαμάτα, θέλουμε να μας πει ο κάθε ποδοσφαιριστής ότι γεννήθηκε για να παίζει στην Καλαμάτα, πόσο φοβερός είναι ο κόσμος της, θέλει να κλείσει εδώ την καριέρα του και άλλα ωραία
Οι ποδοσφαιριστές είναι νέα παιδιά (πολύ μικρότερα από μένα τουλάχιστον) και θέλουν να χαρούν αυτό που διάλεξαν ως επάγγελμα. Λογικό μου κάνει να μην γουστάρει ούτε τα ψάρια στην πάγκο, ούτε τα νταηλίκια, τα οποία μην ξεχνάμε ότι τα πληρώσαμε με την τιμωρία, ενώ στον τελικό να μην πω τι πήραμε.....
Έτσι την πάλευε με μας και το σκουλίκι κάθε χρόνο για να πάρει κάποιο αποτέλεσμα, τσαμπουκάδες, νταηλίκια, σκληρό παιχνίδι, ποδόσφαιρο ΜΗΔΕΝ
Ξεκολάτε και κοιτάξτε να βοηθήσουμε την ομάδα, χωρίς να διυλήζουμε τον κόνοπα
... άντε βαράτε τώρα