Στέλιος Ηλιάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Για οσους το εχουν ξεχασει προεδρος της ομαδας ειναι ο Θεοδωρος Ζαγορακης και τεχνικος διευθυντης ο Ζησης Βρυζας!!!
Αν δεν μπορει να δειξει το ταλεντο του με τους ανθρωπους αυτους που ολοι ξερουμε οτι τον περιβαλλουν με αγαπη ακαι κατανοηση δινοντας του το τιμημενο περιβραχιονιο της ομαδας,τοτε ισως να μην αξιζει να παιζει σε αυτην την πολυ μεγαλη ομαδα...Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες...Ουτε οι αποψεις μας μετρανε ουτε τα topics...Ολοι στο χορταρι δικαιωνονται!!!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

λοιπον,επειδη βλεπω δεν το προσεξε κανενας χτες η εφημεριδα(λεμε τωρα...) "Η ΓΑΤΑ" στο πρωτοσελιδο εγραφε: ''ο σκορδας θελει να παρει τον στελιο(ηλιαδη) στο σπιτι του....''
δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα πριν λιγο καιρο ειχα πει πως το καλοκαιρι θα ξερουμε πολλα για τον στελιο...χριστουγεννα τωρα...

:?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

D.A.A.T. συμφωνώ να τον δούμε (και η αλήθεια είναι ότι γουστάρω τον Ηλιάδη), αλλά ειλικρινά αν ήσουν εσύ ο coach στη θέση ποιανού θα τον έβαζες....??? Γκαρσία, Βερόν...?? Ή ξανά δεξί μπακ...?
Εννοειτε πως Βερον ,Γκαρσια δεν βγαινουν..αλλα νομιζω μπορει να εχει θεση στο παγκο και να παιζει σαν αλλαγη ακομα και του Ιβιτσ(να ελευθερωνεται ο Βερον)Δεν ειμαι προπονητης ,και ουτε ξαδεφος του Ηλιαδη..απλα δεν θελω να μεινω με την περιεργεια..Οι αλλοι υπογραψανε,θα μεινουν ,τους στηριζω..με αυτον θα εχουμε την απορια αν τελικα φυγει..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Ο Ηλιαδης συζηταει καθολου με τον Μαλεζα???Γιατι μπορει καλλιστα να του αναλυσει την μεθοδο και τον τροπο που επεισε τον Σαντος να του εμπιστευτει θεση βασικου....Οποιος καταλαβε καταλαβε...Οσον αφορα την κριτικη μας για τον Μπαλαφα ενα θα σας πω οτι εχουμε γινει χειροτεροι απο τα σκουληκια....Παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι και πρεπει να το σεβομαστε το παλικαρι....
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

συμφωνώ απόλυτα και με τα δυο παραπάνω post του φίλου coolio. κι αυτή η λοιδορία απέναντι στον μπαλάφα και τον κάθε μπαλάφα που φοράει (και τουλάχιστον για όσο φοράει) το δικέφαλο στο στήθος έχει πάψει προ πολλού να είναι αστείο. προσωπικά πλέον μου φέρνει αηδία..
Άβαταρ μέλους
bloodlessz

Δημοσίευση από bloodlessz »

μαλλον αυτό εννοεί φίλε kos
να μπει ο Ηλιάδης στη θέση του Veron για να έχει πιο ελεύθερο ρόλο ο Veron και να μπορεί να παίζει στη θέση του Ιvic
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

@αλακας ειναι να μεινει αφου δεν τον βαζει. οσο παοκι και να ειναι θελει να παιξει μπαλα το παιδι και εχει και δικιο αν ο δικος μας δεν τον βαζει τι να κατσει να κανει? μονο στα σκουλικια να μην παει γιατι πολυ ακουγεται τωρα τελευταια και οσο περναει ο καιρος και δεν ανανεωνει ανησυχω.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Τεσπα..ο παικτης θα φυγει εκτις αν παιξει..και φυσικα εννουσα να παιξει αμιντικο χαφ και να ελεφθερωθει ο Βερον..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Ο Ηλιαδης ηταν χτεσ στον συνδεσμο του Λαγκαδα..Αν ειχε ηδη ξεγραψει τον ΠΑΟΚ ή αν ειχε ηδη παει στον Αρη δεν θα ηταν εκει..
Για αυτο οσο ειναι μαζι μας εγω ελπιζω να τον δουμε να παιζει και αν αξιζει να παραμεινει
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

o ηλιαδης μαζι με τον μπαλαφα και τον βαγγελη ειναι οι παικτες που εχουν παρει τις περισσοτερες ευκαιριες και δεν τις εκμετταλευτηκαν..πιστευω οτι ο ηλιαδης αξιζει μια ευκαιρια ακομα,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κατι,εχει μεινει στασιμος και με τετοιες εμφανισεις δεν κερδιζεις θεση στην ενδεκαδα...μιλαω για τις προηγουμενες χρονιες...ισως διπλα στον βερον η τον γκαρσια να βελτιωθει οπως ο μαλεζας με την πειρα του κοντρερας...

:shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

+1 σε ολα οσα ειπες
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Φέτος δεν μπορώ να την πω σε κανέναν αν δεν παίζει ο Ηλιάδης .. σίγουρα μου κάνει εντύπωση το ότι σε ολόκληρη την αποστολή πολλές φορές δεν υπάρχει κόφτης σε περίπτωση που συμβεί κάτι και παρόλαυτά ο Ηλιάδης μένει στην κερκίδα.
Δεν μπορώ όμως να πω μαμουσουτού, αφού η ομάδα πάει καλά και ίσως ο Σάντος πιστεύει ότι δεν είναι για να μπαίνει ..
Εκεί που είχα βγει έξω από τα ρούχα μου ήταν πέρυσι, όπου προτιμόταν ο Μουμίν, ο Ορφανός και ο Βαγγελής (που προσωπικά τον έχω άχτι) και δεν έπαιζε ο Ηλιάδης συστηματικά. Εκεί πραγματικά όχι μόνο απόρησα, αλλά είπα κάτι πρέπει να παίζει δυστυχώς!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εμένα πάλι, αυτό που με τρελαίνει αφάνταστα, είναι που ενώ κάποιος παίκτης αποτελεί μέλος του ρόστερ, ακούει διάφορα για την ομάδα που υποστηρίζει, τη γκόμενα που κυκλοφορεί, το που τα πίνει..

Χαλαρώστε λίγο ρε. Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι και ο Ηλιάδης και ο Μπαλάφας και όλοι τους. Μη διαχωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.. Οσο είναι στην ομάδα, κριτικές του τύπου ότι ο τάδε κάνει αυτό και υποστηρίζει το άλλο, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και ασύμφωνο. Γι' αυτό, άλλωστε, έχω ακούσει πολλά για τον Μπαλάφα. Επειδή τον υποστηρίζω από τη στιγμή που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Όπως είπε ένας ΠΑΟΚτσής πολύ σωστά, σε αθλητικό ραδιόφωνο, ας βάλει με τον βάζελο στην θέση του Ίβιτς.. τον Βερόν και τον Ηλιάδη αμυντικό χάφ.
Για να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Ηλιάδης και για να φάει λίγο πάγκο ο Ίβιτς μπας και στρώσει!
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Το γυναικειο μου ενστικτο παντως λεει οτι ο Ηλιαδης εχει ηδη φυγει απο την ομαδα... με πιθανοτερο σεναριο να συνεχισει στον Κλαψι-αρη...

Κριμα...
Τον συμπαθουσα αρκετα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”