lazar πααααααααααρα πολυ καλυτερος του δημουτσου.τωρα για τους αλλους τι να πω?εκει θα εβαζα και τον δημουτσο αν τον ειχαμε αλλα θα σου πω κατι,αφου οπως λεμε θελουν(?) να διωξουν τα παλτα γιατι να φερουμε καινουρια?θα παιζουμε δηλαδη?rou έγραψε:1) Φετος επαιζες τις ιδιες διοργανωσεις με : Lazar , oliseh , Lopez , Κατσικα , Σπυροπουλο , γεωργιαδη , νινη ....Mpoz έγραψε:ποιον δημουτσο ρε παιδια?ποιον ταττο?αν γινουν τετοιες μεταγραφες στην ομαδα εν ετη 2014 εγω τα παραταω!εδω λεμε να κανουμε ομαδα με κορμο για πρωταθλημα και ομιλους τσ.λ και θα παιζουμε με ταττο και δημουτσο?εστω και παγκο?καλυτερα βαλε τσανδαρη που ειν και δικο μας παιδι και παιχταρας παρα δημουτσο.απλα τα πραγματα,αμα θες να κανεις ομαδα κρατας 2 απο τους νατχο,στοχ,ινσα,οποιος φυγει παιρνεις ισαξιο του η καλυτερο του.ο λουκας φετος εκανε πολυ αλη σεζον με γκολ και ασσιστ!!!εγω δεν εχω υπεραισιοδοξια αλλα πιστευω οτι φετος θα ανεβουμε στις μεταγραφες!βλεπουμε πρωτα ομως!και μην μας τρελενετε με δημουτσους και ταττους,για αρη καλα ειναι!
υ.γ ειδε κανεις τα σπορ.κατι λενε για σεντερ φορια!
Αυτοι ειναι καλυτεροι??![]()
2) Μακαρι φιλε μου , αλλα εγω για το αντιθετο φοβαμαι...! γιατι περυσι ουτε καρυπιδιδες ακουγονταν , ουτε τελειωμενοι παικτες.. Αντε να δουμε..
και για εναν φιλο πιο κατω που ειπε για τον χουσεν,μακαρι να στηριζοταν αυτο το παιδι,ξερει πολυ μπαλα..εδω ολοκληρος ανρι εχασε πανω απο την γραμμη γκολ και εμεις τον κριναμε σε 2 παιχνιδια που επαιξε,στο ενα τον βγαλαμε παιχταρα (οφη) και στο αλλο παλτο.αλλα εμεις οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ξερουμε παραπανω μπαλα απο τους ολλανδογερμανοισπανους!!μακαρι να ερθει ο φορτουνης,μακαρι να ερθει και ο ταχτσιδης μαζι