Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Mpoz »

rou έγραψε:
Mpoz έγραψε:ποιον δημουτσο ρε παιδια?ποιον ταττο?αν γινουν τετοιες μεταγραφες στην ομαδα εν ετη 2014 εγω τα παραταω!εδω λεμε να κανουμε ομαδα με κορμο για πρωταθλημα και ομιλους τσ.λ και θα παιζουμε με ταττο και δημουτσο?εστω και παγκο?καλυτερα βαλε τσανδαρη που ειν και δικο μας παιδι και παιχταρας παρα δημουτσο.απλα τα πραγματα,αμα θες να κανεις ομαδα κρατας 2 απο τους νατχο,στοχ,ινσα,οποιος φυγει παιρνεις ισαξιο του η καλυτερο του.ο λουκας φετος εκανε πολυ αλη σεζον με γκολ και ασσιστ!!!εγω δεν εχω υπεραισιοδοξια αλλα πιστευω οτι φετος θα ανεβουμε στις μεταγραφες!βλεπουμε πρωτα ομως!και μην μας τρελενετε με δημουτσους και ταττους,για αρη καλα ειναι!
υ.γ ειδε κανεις τα σπορ.κατι λενε για σεντερ φορια!
1) Φετος επαιζες τις ιδιες διοργανωσεις με : Lazar , oliseh , Lopez , Κατσικα , Σπυροπουλο , γεωργιαδη , νινη ....
Αυτοι ειναι καλυτεροι?? ;)

2) Μακαρι φιλε μου , αλλα εγω για το αντιθετο φοβαμαι...! γιατι περυσι ουτε καρυπιδιδες ακουγονταν , ουτε τελειωμενοι παικτες.. Αντε να δουμε..
lazar πααααααααααρα πολυ καλυτερος του δημουτσου.τωρα για τους αλλους τι να πω?εκει θα εβαζα και τον δημουτσο αν τον ειχαμε αλλα θα σου πω κατι,αφου οπως λεμε θελουν(?) να διωξουν τα παλτα γιατι να φερουμε καινουρια?θα παιζουμε δηλαδη?

και για εναν φιλο πιο κατω που ειπε για τον χουσεν,μακαρι να στηριζοταν αυτο το παιδι,ξερει πολυ μπαλα..εδω ολοκληρος ανρι εχασε πανω απο την γραμμη γκολ και εμεις τον κριναμε σε 2 παιχνιδια που επαιξε,στο ενα τον βγαλαμε παιχταρα (οφη) και στο αλλο παλτο.αλλα εμεις οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ξερουμε παραπανω μπαλα απο τους ολλανδογερμανοισπανους!!μακαρι να ερθει ο φορτουνης,μακαρι να ερθει και ο ταχτσιδης μαζι :opaokara: .αυτοι ειναι παιχτες οχι οι δημουτσοι και οι ταττοι!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στοχος rou ειναι να βγω δευτερος στην σουπερλιγκ (που δεν βγαινεις ανετα οπως λες με εγχωριους παικτες) η επιτελους να μπουν οι βασεις για να δημιουργηθει ομαδα που καποια στιγμη θα χτυπησει πρωταθλημα? Μπορουν να αποτελεσουν στελεχη τετοιας ομαδας παικτες οπως ο Δημουτσος; Τετοιους και ισως ακομα καλυτερους οπως ο Μπακακης και ο Μανταλος παιρνει ο Μελισσανιδης στην Β εθνικη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

angelheart έγραψε: τον Γκαγκάριν
:lol: :lol: :lol: :lol: Χαμένοι στο διάστημα ε ?
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Κοίτα, από τον Τάτο πχ, πιο πιθανό βλέπω να θέλουμε τον Γκαγκάριν. Και το έχω πει κιόλας, ότι ΚΑΠΟΤΕ τον είχα και σε εκτίμηση παικτικά. Κάποτε. Πριν πάει στον ΟΣΦΠ.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Για Δημούτσο βάλτε και μένα μέσα στους συμφωνούντες. Τον είχα προτείνει και τον χειμώνα με την απαραίτητη διευκρίνηση που είχα γράψει και τότε ότι δεν θεωρώ ότι υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην λίγδα παίκτες που να προορίζονται εξαρχής για την ενδεκάδα πλήν ίσως του Berg του βάζελου. Υπάρχουν κατά την γνώμη μου πολύ λίγες περιπτώσεις σε εξελίξιμες ηλικίες (20-26) που μπορούν να παλέψουν για την ενδεκάδα και με καλές πιθανότητες να το πετύχουν και να μας βγούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις έπεφτε το μάτι μου στον Δημούτσο (26), τον Γούτα (20), τον Inkoom (25), τον Hanin Florent (23) τον Zezinho (21) και αν πηγαίναμε για τρύπημα στον βάζελο θα έβαζα και κάποιον από τους Ζέκα (26), Καπίνο (20), Λαγό (22), Κλωναρίδη (22), Τριανταφυλλόπουλο (21).
Ο Δημούτσος έχει καλές πιθανότητες να πετύχει γιατί είναι πλέον έτοιμος παίκτης, ποιοτικός, μαχητής και ανεβάζει τον ανταγωνισμό στην μεσαία γραμμή και προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να γίνει ο 26χρονος αντι-Λάζαρ μιας και παίζουν στην ίδια θέση.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Mpoz έγραψε:
rou έγραψε:
Mpoz έγραψε:ποιον δημουτσο ρε παιδια?ποιον ταττο?αν γινουν τετοιες μεταγραφες στην ομαδα εν ετη 2014 εγω τα παραταω!εδω λεμε να κανουμε ομαδα με κορμο για πρωταθλημα και ομιλους τσ.λ και θα παιζουμε με ταττο και δημουτσο?εστω και παγκο?καλυτερα βαλε τσανδαρη που ειν και δικο μας παιδι και παιχταρας παρα δημουτσο.απλα τα πραγματα,αμα θες να κανεις ομαδα κρατας 2 απο τους νατχο,στοχ,ινσα,οποιος φυγει παιρνεις ισαξιο του η καλυτερο του.ο λουκας φετος εκανε πολυ αλη σεζον με γκολ και ασσιστ!!!εγω δεν εχω υπεραισιοδοξια αλλα πιστευω οτι φετος θα ανεβουμε στις μεταγραφες!βλεπουμε πρωτα ομως!και μην μας τρελενετε με δημουτσους και ταττους,για αρη καλα ειναι!
1) Φετος επαιζες τις ιδιες διοργανωσεις με : Lazar , oliseh , Lopez , Κατσικα , Σπυροπουλο , γεωργιαδη , νινη ....

2) Μακαρι φιλε μου , αλλα εγω για το αντιθετο φοβαμαι...! γιατι περυσι ουτε καρυπιδιδες ακουγονταν , ουτε τελειωμενοι παικτες.. Αντε να δουμε..
lazar πααααααααααρα πολυ καλυτερος του δημουτσου.τωρα για τους αλλους τι να πω?εκει θα εβαζα και τον δημουτσο αν τον ειχαμε αλλα θα σου πω κατι,αφου οπως λεμε θελουν(?) να διωξουν τα παλτα γιατι να φερουμε καινουρια?θα παιζουμε δηλαδη?

και για εναν φιλο πιο κατω που ειπε για τον χουσεν,μακαρι να στηριζοταν αυτο το παιδι,ξερει πολυ μπαλα..εδω ολοκληρος ανρι εχασε πανω απο την γραμμη γκολ και εμεις τον κριναμε σε 2 παιχνιδια που επαιξε,στο ενα τον βγαλαμε παιχταρα (οφη) και στο αλλο παλτο.αλλα εμεις οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ξερουμε παραπανω μπαλα απο τους ολλανδογερμανοισπανους!!μακαρι να ερθει ο φορτουνης,μακαρι να ερθει και ο ταχτσιδης μαζι :opaokara: .αυτοι ειναι παιχτες οχι οι δημουτσοι και οι ταττοι!
Κοιτα και γω γενικα ειμαι υπερ των ξενων και γενικα μου αρεσει το αγνωστο! εννοοειται οτι προτιμω χουσεν απο απο καποιον του πρωταθληματος , αλλα σχολιαζουμε παντα με βαση το τι δρομο θα ακολουθησει η παε.. εφοσων μας λεει οτι το μπατζετ δεν θα ναι ιδιο με περυσι , σχολιαζουμε αναγκαστικα παικτες που ταιριαζουν με αυτα τα δεδομενα... ουτε εγω θελω δημουτσους και σια στην ομαδα (που στην τελικη μπορει και να βγουν λαχεια δεν λεω) αλλα τι να κανουμε...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω βλεπω θετικα την περιπτωση Δημουτσου... οχι για βασικουρα αλλα σιγουρα μπορει να προσφερει λυσεις σε διαφορες θεσεις....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η πρόσληψη Δημούτσου είναι καλή, αλλά για άλλο τόπικ. Αυτό των ανεκδότων. Ευχαριστούμε τους ΑΡΔ που δεν μας αφήνουν να πλήττουμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mpoz έγραψε:
rou έγραψε:

Αν ο Hoesen έκανε πρώτα το κακό παιχνίδι και μετά το καλό, όλοι θα λέγαμε "Έχουμε φορ για 5 χρόνια! Μαζί με Klaus θα κάνουν παπάδες" κτλ.

Για τον Δημούτσο συμφωνώ με τον Αποστόλη!

Στη θέση του έχουμε Kace, Lazar(?), Σαββίδη, Κατσουράνη(?), Qose, Maduro, Τζιόλη. Έλεος. Ας γράψουν τουλάχιστον πιστευτές μαλακίες, όχι μαλακίες μαλακίες.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

παιρνεις μαλεζακο σεντερ μπακ πακετο με τον μορα που τον θελει η ζελα....χτυπας και κρατας στοχ..αγοραζεις φορτουνη που τον θεωρω πολυ πολυ καλο παιχτη.ενα καλο αριστερο μπακ...και ενα χαφ της προκοπης ποιοτικο..οσο για φορ πιστευω πως με αναστασιαδη θα δουμε πολυ καλυτερα πραγματα απο οτι εχουμε δει απο τα φορ μας οποτε δεν βλεπω να παιρνουμε φορ...εκτος και αν πουληθει καποιος...ελεος μην μεινει ο λαζαρ ελεος/// :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ολο το ζουμι ειναι στην παρακατω φραση απο τον μπουλη24

΄΄Πριν από καιρό έγινε μία κουβέντα μεταξύ του Ζήση Βρύζα και του Γιώργου Γεωργιάδη για τον 26χρονο μέσο του Ατρόμητου, με αμφότερους να έχουν θετική άποψη για τις ικανότητές του σε συνδυασμό με το σχετικά νεαρό της ηλικίας του.΄΄

μπορειτε να φανταστειτε τα ποσοστα επιτυχιας μιας τετοιας μεταγραφης
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δημουτσος-τατος-μαλεζας-φυτανιδης-γουτας-φορτουνης και βαζω εγω γιανιωτα(με επιφύλαξη)-ταχτσιδη-κονε και εισαι απιστευτα!παρε και 4-5 το πολυ ξενους(επιθετικο-εξτρεμ-6αρο8αρι-κεντρο αμυνα και ισως αρ. μπακ) και χτυπας πρωταθλημα για πλακα!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

paokpantou έγραψε:παιρνεις μαλεζακο σεντερ μπακ πακετο με τον μορα που τον θελει η ζελα....χτυπας και κρατας στοχ..αγοραζεις φορτουνη που τον θεωρω πολυ πολυ καλο παιχτη.ενα καλο αριστερο μπακ...και ενα χαφ της προκοπης ποιοτικο..οσο για φορ πιστευω πως με αναστασιαδη θα δουμε πολυ καλυτερα πραγματα απο οτι εχουμε δει απο τα φορ μας οποτε δεν βλεπω να παιρνουμε φορ...εκτος και αν πουληθει καποιος...ελεος μην μεινει ο λαζαρ ελεος/// :opaokara:

Να πω και εγω την αμαρτία μου ρε παιδιά οι 9 στους 10 αναφερετε εδω τον Μαλεζα ως ΤΗΝ λυση κτλ κτλ. Και απορώ πραγματικά που είναι ο πηχης μας. Ο Μαλεζας ειναι ενας ποδοσφαιριστης κανονικός αλλά περιορισμενων δυνατοτήτων. Αρκετα περιορισμενων πιστευω. Ενταξει τον ξεζουμίσαμε προσφερε ματωσε να ναι καλά, τον πουλήσαμε (λιγα ή πολλα δεν εχει σημασία), ΤΕΛΟΣ. Ξαναμανασυζηταμε τον Μαλεζα λες και θα δώσει κατι απο αυτο που έλειπε στον ΠΑΟΚ. Ο Κατσικάς σε ποδοσφαιρικά προσόντα είναι 2 κλάσεις επάνω, ο Μαλεζάς αντίστοιχα σε μυαλό.
ΑΛΛΑ σε γενικές γραμμες δεν έχει να προσδώσει κάτι στην ομάδα. Μια τριτοτέταρτη λύση στα στοπερ λόγω του ότι είναι ελευθερος αλλα μεχρι εκεί.
Δεν μπορούμε όμως για τριτοτέταρτους στόπερ να παιρνουμε Κουρμπεληδες και Γουτες για να δίνουμε και μια προοπτική για το μελλον ??
Μάλλον δεν μπορούμε γιατι μας τα τρώνε οι Σπυρόπουλοι και οι Νινηδες σε πεταμένα συμβόλαια.
Δεν αναφερομαι φίλε paokpantou σε εσένα αλλα γενικά.
Αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τετ 04 Ιουν 2014, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Για Δημούτσο ψήνομαι από τότε που έπαιζε στην ζέλα. Ασταμάτητο τρέξιμο, σουτ φαρμάκι, τσαμπουκάς στο μαρκάρισμα και γενικά την ψιλομιλάει την μπάλα για την θέση που παίζει. Από τους αδικημένους στην καριέρα τους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειναι πολλές φορές οταν διαβάζω αυτο το τοπικ, που νομίζω οτι κάποιοι ζουνε σε μια χώρα μακρινή ..

εδιτ : και δεν εννοώ τον Ale
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”