Και την καμπούρα μας να κοιτάμε.Όχι απλά δεκτό αλλά και δείγμα αξιοπρέπειας.Αλλά υπάρχει και η ... ασύμμετρος παράμετρος πως ο βάζελος ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ,ανεξαρτήτως των όποιων λαθών Σαββίδη και συν αυτώ,δε δικαιούταν αυτά που πήρε στο τέλος της χρονιάς!Το δικό μου μυαλουδάκι αυτό έγραψε.Να μην αντιστρέψω τη δική σου λογική,δηλώνοντας ... βέβαιος πως,αν ο γελοίος Μάνταλος δε σου στερούσε δύο κομβικότατους παίχτες από το ΟΑΚΑ,ειδικά Κλάους,η ανατροπή του σκόρ θα'χε συντελεστεί ήδη από ημιχρόνου!!!desperando έγραψε:navigator11 έγραψε:Αυτό το "πιστεύεις πως ο ζέλας,σε άδειο γήπεδο,ΑΝ ήθελε βαθμούς,δεν τους έπαιρνε χαλαρά;" αδυνατώ να πιστέψω πως συνιστά επιχείρημα στα χείλη-δάχτυλα συνοπαδώνελπιζω οτι εχω ακομα το δικαιωμα να εχω αποψη για το αποτελεσμα ενος ποδοσφαιρικου αγωνα.σιγουρα θα ημουν για καποιους περισσοτερο ΠΑΟΚΑΡΑΣ αν ελεγα οτι θα τους ριξουμε 5 μπαλακια,αλλα δυστυχως τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου δεν μου επιτρεπουν να πω κατι τετοιο..Τέλος πάντων,αν μας δικαιώσει το ΚΑΣ,για να'μαστε συνάδοντες με την εντιμότητα και την ηθική,να ζητήσουμε την επανάληψη του τελευταίου αγώνα.Οι βάζελοι άλλωστε κάτι τέτοιο υποστηρίζουν!!εντεχνως προσπαθεις να απαξιωσεις την αποψη μου για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδος βαζοντας στο παιχνιδι ασημετρους παραγοντες.μαλλον σου διαφευγει το γεγονος οτι ουδεποτε μιλησα περι αδικιας κατα του βαζελου ή οτι η οποιαδηποτε αποφαση υπερ μας απο το κας θα μου δημιουργησει ηθικο προβλημα.απλα κατα την αποψη μου οπως περυσι δεν αξιζαμε αγωνιστικα να βγουμε πρωτοι στα πλει οφ αλλα βγηκαμε λογο μπαντη,ετσι και φετος αγωνιστικα τους δυο τελευταιους μηνες ημασταν κατα πολυ κατωτεροι του βαζελου
Στάχτη στα μάτια αυτό το αισχρό στήσιμο κατά του ΠΑΟΚ!!Χααααχαχαχα.το αισχρο στησιμο απο τον γαυρο ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να μην δουμε την καμπουρα μας.οκ εσεις μπορειται να λετε οτι για ολα φταιει ο γαυρος,εγω λεω οτι εκτος απο το στησιμο απο τον γαυρο ημουν και λιγος αγωνιστικα.
Αλλά ο 5 κλάσεις πάνω τριφυλλιακός,με προπονητή,παίχτες και στρατηγικό σχεδιασμό πώς να αποτύχαινε;
Ααα ναί,χωρίς καραπουστιά σε βάρος μας!!!φιλε μου δεν στεκομαι στον βαζελο ουτε τον εχω ως προτυπο.φετος ηταν ο βαζελος,περυσι ηταν ο ατρομητος,του χρονου μπορει να ειναι καποιος αλλος.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να κοιταω την δικια μου καμπουρα η οποια δυστυχως ολο και μεγαλωνει με τα ιδια λαθη.
Αξίζει να υπενθυμίσω πως,μη παραβλέποντας πως ... τζογάραμε απαράδεκτα δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ΓΧ στον πάγκο στα πλ.οφφς, ο βάζελος προηγήθηκε και στους δυό αγώνες με ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ της αποκάλυψης της φετινής φαρσοκωμωδίας;Τέλος πάντων,όπως εσύ διατηρείς,παρά τις όποιες λάθος κρίσεις σου καθ'όλη τη χρονιά,το δικαίωμα σχηματισμού κι έκφρασης συνολικής κρίσης για τη χρονιά που έφυγε,έτσι και η ομάδα δικαιούτο,παρά τις όποιες στραβοτιμονιές έγιναν πριν και μέσα στη σεζόν,παραπάνω πράγματα.Σαν να μην μπορεί να τη βάλει στο πλεκτό ο γκέϋρος και να'ρχεται ο Γιάχος να αποδίδει "δικαιοσύνη",δίνοντας πέναλτυ σε βάρος του αντιπάλου,σαν τιμωρία που ταλαιπωρήθηκε ο διορισμένος,ήταν φέτος η όλη συμπεριφορά απέναντί μας αγωνιστικά.