Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από navigator11 »

desperando έγραψε:
navigator11 έγραψε:Αυτό το "πιστεύεις πως ο ζέλας,σε άδειο γήπεδο,ΑΝ ήθελε βαθμούς,δεν τους έπαιρνε χαλαρά;" αδυνατώ να πιστέψω πως συνιστά επιχείρημα στα χείλη-δάχτυλα συνοπαδώνελπιζω οτι εχω ακομα το δικαιωμα να εχω αποψη για το αποτελεσμα ενος ποδοσφαιρικου αγωνα.σιγουρα θα ημουν για καποιους περισσοτερο ΠΑΟΚΑΡΑΣ αν ελεγα οτι θα τους ριξουμε 5 μπαλακια,αλλα δυστυχως τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου δεν μου επιτρεπουν να πω κατι τετοιο..Τέλος πάντων,αν μας δικαιώσει το ΚΑΣ,για να'μαστε συνάδοντες με την εντιμότητα και την ηθική,να ζητήσουμε την επανάληψη του τελευταίου αγώνα.Οι βάζελοι άλλωστε κάτι τέτοιο υποστηρίζουν!!εντεχνως προσπαθεις να απαξιωσεις την αποψη μου για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδος βαζοντας στο παιχνιδι ασημετρους παραγοντες.μαλλον σου διαφευγει το γεγονος οτι ουδεποτε μιλησα περι αδικιας κατα του βαζελου ή οτι η οποιαδηποτε αποφαση υπερ μας απο το κας θα μου δημιουργησει ηθικο προβλημα.απλα κατα την αποψη μου οπως περυσι δεν αξιζαμε αγωνιστικα να βγουμε πρωτοι στα πλει οφ αλλα βγηκαμε λογο μπαντη,ετσι και φετος αγωνιστικα τους δυο τελευταιους μηνες ημασταν κατα πολυ κατωτεροι του βαζελου
Στάχτη στα μάτια αυτό το αισχρό στήσιμο κατά του ΠΑΟΚ!!Χααααχαχαχα.το αισχρο στησιμο απο τον γαυρο ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να μην δουμε την καμπουρα μας.οκ εσεις μπορειται να λετε οτι για ολα φταιει ο γαυρος,εγω λεω οτι εκτος απο το στησιμο απο τον γαυρο ημουν και λιγος αγωνιστικα.
Αλλά ο 5 κλάσεις πάνω τριφυλλιακός,με προπονητή,παίχτες και στρατηγικό σχεδιασμό πώς να αποτύχαινε;
Ααα ναί,χωρίς καραπουστιά σε βάρος μας!!!φιλε μου δεν στεκομαι στον βαζελο ουτε τον εχω ως προτυπο.φετος ηταν ο βαζελος,περυσι ηταν ο ατρομητος,του χρονου μπορει να ειναι καποιος αλλος.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να κοιταω την δικια μου καμπουρα η οποια δυστυχως ολο και μεγαλωνει με τα ιδια λαθη.
Και την καμπούρα μας να κοιτάμε.Όχι απλά δεκτό αλλά και δείγμα αξιοπρέπειας.Αλλά υπάρχει και η ... ασύμμετρος παράμετρος πως ο βάζελος ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ,ανεξαρτήτως των όποιων λαθών Σαββίδη και συν αυτώ,δε δικαιούταν αυτά που πήρε στο τέλος της χρονιάς!Το δικό μου μυαλουδάκι αυτό έγραψε.Να μην αντιστρέψω τη δική σου λογική,δηλώνοντας ... βέβαιος πως,αν ο γελοίος Μάνταλος δε σου στερούσε δύο κομβικότατους παίχτες από το ΟΑΚΑ,ειδικά Κλάους,η ανατροπή του σκόρ θα'χε συντελεστεί ήδη από ημιχρόνου!!!
Αξίζει να υπενθυμίσω πως,μη παραβλέποντας πως ... τζογάραμε απαράδεκτα δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ΓΧ στον πάγκο στα πλ.οφφς, ο βάζελος προηγήθηκε και στους δυό αγώνες με ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ της αποκάλυψης της φετινής φαρσοκωμωδίας;Τέλος πάντων,όπως εσύ διατηρείς,παρά τις όποιες λάθος κρίσεις σου καθ'όλη τη χρονιά,το δικαίωμα σχηματισμού κι έκφρασης συνολικής κρίσης για τη χρονιά που έφυγε,έτσι και η ομάδα δικαιούτο,παρά τις όποιες στραβοτιμονιές έγιναν πριν και μέσα στη σεζόν,παραπάνω πράγματα.Σαν να μην μπορεί να τη βάλει στο πλεκτό ο γκέϋρος και να'ρχεται ο Γιάχος να αποδίδει "δικαιοσύνη",δίνοντας πέναλτυ σε βάρος του αντιπάλου,σαν τιμωρία που ταλαιπωρήθηκε ο διορισμένος,ήταν φέτος η όλη συμπεριφορά απέναντί μας αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

navigator11 έγραψε:
desperando έγραψε:
navigator11 έγραψε:Αυτό το "πιστεύεις πως ο ζέλας,σε άδειο γήπεδο,ΑΝ ήθελε βαθμούς,δεν τους έπαιρνε χαλαρά;" αδυνατώ να πιστέψω πως συνιστά επιχείρημα στα χείλη-δάχτυλα συνοπαδώνελπιζω οτι εχω ακομα το δικαιωμα να εχω αποψη για το αποτελεσμα ενος ποδοσφαιρικου αγωνα.σιγουρα θα ημουν για καποιους περισσοτερο ΠΑΟΚΑΡΑΣ αν ελεγα οτι θα τους ριξουμε 5 μπαλακια,αλλα δυστυχως τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου δεν μου επιτρεπουν να πω κατι τετοιο..Τέλος πάντων,αν μας δικαιώσει το ΚΑΣ,για να'μαστε συνάδοντες με την εντιμότητα και την ηθική,να ζητήσουμε την επανάληψη του τελευταίου αγώνα.Οι βάζελοι άλλωστε κάτι τέτοιο υποστηρίζουν!!εντεχνως προσπαθεις να απαξιωσεις την αποψη μου για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδος βαζοντας στο παιχνιδι ασημετρους παραγοντες.μαλλον σου διαφευγει το γεγονος οτι ουδεποτε μιλησα περι αδικιας κατα του βαζελου ή οτι η οποιαδηποτε αποφαση υπερ μας απο το κας θα μου δημιουργησει ηθικο προβλημα.απλα κατα την αποψη μου οπως περυσι δεν αξιζαμε αγωνιστικα να βγουμε πρωτοι στα πλει οφ αλλα βγηκαμε λογο μπαντη,ετσι και φετος αγωνιστικα τους δυο τελευταιους μηνες ημασταν κατα πολυ κατωτεροι του βαζελου
Στάχτη στα μάτια αυτό το αισχρό στήσιμο κατά του ΠΑΟΚ!!Χααααχαχαχα.το αισχρο στησιμο απο τον γαυρο ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να μην δουμε την καμπουρα μας.οκ εσεις μπορειται να λετε οτι για ολα φταιει ο γαυρος,εγω λεω οτι εκτος απο το στησιμο απο τον γαυρο ημουν και λιγος αγωνιστικα.
Αλλά ο 5 κλάσεις πάνω τριφυλλιακός,με προπονητή,παίχτες και στρατηγικό σχεδιασμό πώς να αποτύχαινε;
Ααα ναί,χωρίς καραπουστιά σε βάρος μας!!!φιλε μου δεν στεκομαι στον βαζελο ουτε τον εχω ως προτυπο.φετος ηταν ο βαζελος,περυσι ηταν ο ατρομητος,του χρονου μπορει να ειναι καποιος αλλος.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να κοιταω την δικια μου καμπουρα η οποια δυστυχως ολο και μεγαλωνει με τα ιδια λαθη.
Και την καμπούρα μας να κοιτάμε.Όχι απλά δεκτό αλλά και δείγμα αξιοπρέπειας.Αλλά υπάρχει και η ... ασύμμετρος παράμετρος πως ο βάζελος ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ,ανεξαρτήτως των όποιων λαθών Σαββίδη και συν αυτώ,δε δικαιούταν αυτά που πήρε στο τέλος της χρονιάς!Το δικό μου μυαλουδάκι αυτό έγραψε.Να μην αντιστρέψω τη δική σου λογική,δηλώνοντας ... βέβαιος πως,αν ο γελοίος Μάνταλος δε σου στερούσε δύο κομβικότατους παίχτες από το ΟΑΚΑ,ειδικά Κλάους,η ανατροπή του σκόρ θα'χε συντελεστεί ήδη από ημιχρόνου!!!
Αξίζει να υπενθυμίσω πως,μη παραβλέποντας πως ... τζογάραμε απαράδεκτα δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ΓΧ στον πάγκο στα πλ.οφφς, ο βάζελος προηγήθηκε και στους δυό αγώνες με Τρίπολη με ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ της αποκάλυψης της φετινής φαρσοκωμωδίας;Τέλος πάντων,όπως εσύ διατηρείς,παρά τις όποιες λάθος κρίσεις σου καθ'όλη τη χρονιά,το δικαίωμα σχηματισμού κι έκφρασης συνολικής κρίσης για τη χρονιά που έφυγε,έτσι και η ομάδα δικαιούτο,παρά τις όποιες στραβοτιμονιές έγιναν πριν και μέσα στη σεζόν,παραπάνω πράγματα.Σαν να μην μπορεί να τη βάλει στο πλεκτό ο γκέϋρος και να'ρχεται ο Γιάχος να αποδίδει "δικαιοσύνη",δίνοντας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτυ σε βάρος του αντιπάλου,σαν τιμωρία που ταλαιπωρήθηκε ο διορισμένος,ήταν φέτος η όλη συμπεριφορά απέναντί μας αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

mpouJr έγραψε:Το οτι ηταν "εξυπνη" κινηση απο πλευρας μας να κρατησουμε χαμηλα τους τονους μεχρι να τελειωσουν τα πλειοφ ωστε να μην εχουν κινητρο οι ζελες να χτυπησουν το ματς δεν το αναφερει κανεις πουθενα.....
To δοκάρι στο 0-0 και το ότι οι ευκαιρίες ήταν πάνω κάτω ίδιες με πιο κλασσικές του βάζελου, συνιστά μη χτύπημα του παιχνιδιού; Τι λέτε ρε παιδιά; Όπως πήγε 1-0, άλλο τόσο εύκολο θα ήταν να πάει 0-1 και βάσει ευκαιριών 1-1.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Και ο βαζελος για ποιο λογο κατεβηκε με την β ομαδα και καλα? Ειχαν και αλλες υποχρεωσεις και θελαν να ξεκουρασουν τους παικτες? Ξερουν τι κανουν . Γιατι σκιστηκαν να παρουν το παιγχνιδι, αλλο που δεν τους εκατσε.

Ετσι ιβαν ετσι. Αγκαλια με τους τουιτιδες αυτα εχουν, παθαινοντας μαθαινει καποιος.. δυστυχως
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

mpouJr έγραψε:Το οτι ηταν "εξυπνη" κινηση απο πλευρας μας να κρατησουμε χαμηλα τους τονους μεχρι να τελειωσουν τα πλειοφ ωστε να μην εχουν κινητρο οι ζελες να χτυπησουν το ματς δεν το αναφερει κανεις πουθενα.....
True. Να πούμε όμως και το άλλο. Δεν είχαμε και άλλες επιλογές όσον αφορά το τι θα κάναμε. Βασικά μόνο αυτό μπορούσαμε να κάνουμε, και αυτό κάναμε.

ΥΓ : ΟΚ, κάποτε δεν κάναμε ούτε και τα αυτονόητα. Σωστό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

navigator11 έγραψε: Και την καμπούρα μας να κοιτάμε.Όχι απλά δεκτό αλλά και δείγμα αξιοπρέπειας.Αλλά υπάρχει και η ... ασύμμετρος παράμετρος πως ο βάζελος ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ,ανεξαρτήτως των όποιων λαθών Σαββίδη και συν αυτώ,δε δικαιούταν αυτά που πήρε στο τέλος της χρονιάς!Το δικό μου μυαλουδάκι αυτό έγραψε.Να μην αντιστρέψω τη δική σου λογική,δηλώνοντας ... βέβαιος πως,αν ο γελοίος Μάνταλος δε σου στερούσε δύο κομβικότατους παίχτες από το ΟΑΚΑ,ειδικά Κλάους,η ανατροπή του σκόρ θα'χε συντελεστεί ήδη από ημιχρόνου!!!
Αξίζει να υπενθυμίσω πως,μη παραβλέποντας πως ... τζογάραμε απαράδεκτα δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ΓΧ στον πάγκο στα πλ.οφφς, ο βάζελος προηγήθηκε και στους δυό αγώνες με Τρίπολη με ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ της αποκάλυψης της φετινής φαρσοκωμωδίας;Τέλος πάντων,όπως εσύ διατηρείς,παρά τις όποιες λάθος κρίσεις σου καθ'όλη τη χρονιά,το δικαίωμα σχηματισμού κι έκφρασης συνολικής κρίσης για τη χρονιά που έφυγε,έτσι και η ομάδα δικαιούτο,παρά τις όποιες στραβοτιμονιές έγιναν πριν και μέσα στη σεζόν,παραπάνω πράγματα.Σαν να μην μπορεί να τη βάλει στο πλεκτό ο γκέϋρος και να'ρχεται ο Γιάχος να αποδίδει "δικαιοσύνη",δίνοντας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτυ σε βάρος του αντιπάλου,σαν τιμωρία που ταλαιπωρήθηκε ο διορισμένος,ήταν φέτος η όλη συμπεριφορά απέναντί μας αγωνιστικά.
αν και δεν μπορω να καταλαβω για ποιον ακριβως λογο βγαζεις τετοια επιθετικοτητα απεναντι μου και επειδη δεν θελω να συνεχισω την οποιαδηποτε αντιπαραθεση μαζι σου ή με τον οποιονδηποτε αλλον,οχι λογο αδυναμιας αλλα λογο σεβασμου στον χωρο που φιλοξενουμαι και στους ανθρωπους του,θα πω μονο οτι απο αυτα που εγραψα κολησες στο δεντρο ενω αφησες το δασος.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ποτε ερχεται ρε παιδα ο Ιβαν?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε: μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ? και αν ειναι ο αγγελος γιατι δεν ανακοινωνεται?μπορεις να μου πεις που θα κανει ο ΠΑΟΚ προετοιμασια και ποτε?(γιατι θελω να κλεισω να παω να δω την προετοιμασια και δεν ξερω ποτε να παρω αδεια και να κλεισω και κανα εισητηριο πιο μπροστα γιατι παντα υπαρχει ο φοβος να μην βρεις τελευταια στιγμη ή να το χρυσοπληρωσεις.)
Όσο και αν φαίνεται περίεργο, η πρώτη απάντηση είναι η πιο δύσκολη. Δεν ξέρω, από τη στιγμή που δεν αναφέρεται στο site της ΠΑΕ.
Αν είναι πάντως ο Άγγελος, μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο που αργεί η ανακοίνωση-παρουσίαση και είναι αυτός που κάνει την απάντηση να μένει on topic. Εκτός κι αν δεν είναι ο Άγγελος, οπότε το μυαλό μου (και η φαντασία μου η πλανεύτρα) πάει σε κάποιον που δεν θα μπορούσε να ανακοινωθεί τώρα...
Σήμερα ανακοινώθηκε (αν και στα sites γραφόταν εδώ και μέρες) και επίσημα ο τόπος και οι ημερομηνίες της προετοιμασίας. 10 με 27 Ιουλίου στο Oosterbeek λέει, υποθέτω ότι είναι στο Ντόορβερτ (αυτό που όλοι οι δημοσιογράφοι αποκαλούν «Ντούρβερτ»!), εκεί που πηγαίναμε τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση το περασμένο καλοκαίρι (τη μοναδική χρονιά που είχαμε Ολλανδό προπονητή πήγαμε στην Αυστρία!). Κοντά στο Άρνεμ, παίρνεις φθηνή πτήση ryanair από Θεσσαλονίκη για Ντύσελντορφ, από εκεί για Άρνεμ είναι 2,5 ώρες με το τρένο. Για την επιστροφή, αν επιλέξεις πάλι ryanair, μάλλον σε συμφέρει οικονομικά πτήση μέσω Μπέργκαμο, τεσπά, ψάξτο πάντως. Καλή διαμονή και μακάρι να μας πεις κάποια πράγματα από πρώτο χέρι.
desperando έγραψε:μπορεις να μου πεις καποια απο τα φιλικα της προετοιμασιας?και αλλα πολλα που δεν χρειαζεται να γραψω εγω ο απαξιωτης,καταστροφολογος και αλλοθρησκος
Πάλι από το site της ΠΑΕ: «σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα κατά την παραμονή της εκεί, για τα οποία θα σας ενημερώσει έγκαιρα το paokfc.gr».
Και προφανώς δεν σε αποκάλεσα ποτέ «απαξιωτή, καταστροφολόγο ή αλλόθρησκο». :o
Άβαταρ μέλους
navigator11

desperando έγραψε:
navigator11 έγραψε: Και την καμπούρα μας να κοιτάμε.Όχι απλά δεκτό αλλά και δείγμα αξιοπρέπειας.Αλλά υπάρχει και η ... ασύμμετρος παράμετρος πως ο βάζελος ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ,ανεξαρτήτως των όποιων λαθών Σαββίδη και συν αυτώ,δε δικαιούταν αυτά που πήρε στο τέλος της χρονιάς!Το δικό μου μυαλουδάκι αυτό έγραψε.Να μην αντιστρέψω τη δική σου λογική,δηλώνοντας ... βέβαιος πως,αν ο γελοίος Μάνταλος δε σου στερούσε δύο κομβικότατους παίχτες από το ΟΑΚΑ,ειδικά Κλάους,η ανατροπή του σκόρ θα'χε συντελεστεί ήδη από ημιχρόνου!!!
αν και δεν μπορω να καταλαβω για ποιον ακριβως λογο βγαζεις τετοια επιθετικοτητα απεναντι μου και επειδη δεν θελω να συνεχισω την οποιαδηποτε αντιπαραθεση μαζι σου ή με τον οποιονδηποτε αλλον,οχι λογο αδυναμιας αλλα λογο σεβασμου στον χωρο που φιλοξενουμαι και στους ανθρωπους του,θα πω μονο οτι απο αυτα που εγραψα κολησες στο δεντρο ενω αφησες το δασος.
Το σέβομαι.Απλά να δεχτείς πως επιθετικότητα δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάτι με λέει ότι στις κληρώσεις του C.L. για τα προκριματικά (αυτά που προς το παρόν συμμετέχει ο βάζελος), θα μπει στο χαρτάκι "VAZELOS or P.A.O.K.", αφού εκκρεμεί η απόφαση.. Κι (ότ)αν μας δικαιώσει το C.A.S., θα πάρουμε τη θέση του βάζελου στο C.L.!
Βέβαια, ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι στους ισχυρούς, ενώ ο πράσινος λαγός στους ανίσχυρος, οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει...

Μ'αυτήν την ομάδα δεν βαριέσαι ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

RoMaN έγραψε:Κάτι με λέει ότι στις κληρώσεις του C.L. για τα προκριματικά (αυτά που προς το παρόν συμμετέχει ο βάζελος), θα μπει στο χαρτάκι "VAZELOS or P.A.O.K.", αφού εκκρεμεί η απόφαση.. Κι (ότ)αν μας δικαιώσει το C.A.S., θα πάρουμε τη θέση του βάζελου στο C.L.!
Βέβαια, ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι στους ισχυρούς, ενώ ο πράσινος λαγός στους ανίσχυρος, οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει...

Μ'αυτήν την ομάδα δεν βαριέσαι ΠΟΤΕ.
Για εκδικαστεί η υπόθεση μέσα στον Ιούνη πρέπει να χαρακτηριστεί κατεπείγουσα.
Για να χαρακτηριστεί κατεπείγουσα πρέπει να συνενούν καί οι δύο πλευρές (ΠΑΟΚ & ΕΠΟ).
Η ΕΠΟ μάς είπε ότι δεν συνενεί.*
Η υπόθεση μπορεί να τραβήξει πολύ. Κάτι σαν της Μέταλιστ που εκδικάστηκε μετά από 3-4 χρόνια...

* Όχι μόνο δεν συνενεί αλλά θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το τριτοβάθμιο όργανο.

ΥΓ Προσωπικά, θέλω να τους τραβήξουμε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας διαφυγόντα κέρδη όχι μόνο της συμμετοχής στους ομίλους αλλά και πορείας μέχρι τα ημιτελικά. Είναι αυτό που τραγουδάμε "όλους τρέλα σας πουλάμε & θα σας γ@μήσουμε"...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Έτσι σας κορόιδευαν…

Στις 29 Ιανουαρίου 2014, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Σ΄ αυτή την ανακοίνωση, η ΠΑΕ ανέφερε τα εξής :
“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 25χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ, βάσει όρου στη συμφωνία, έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση του Νάτχο στο δυναμικό του και μετά το καλοκαίρι”.
Τότε, κάποιοι λοιδωρούσαν όσους έλεγαν ότι ο Ισραηλινός είχε υπογράψει μόνο για 4 μήνες χωρίς καμία άλλη δέσμευση, και έλεγαν ψέμματα ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για να τον κρατήσει, χωρίς να δίνουν διευκρινήσεις.
Που είναι τώρα ο “πρώτος λόγος” που θα είχε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι;
http://thessports.gr/%CE%AD%CF%84%CF%83 ... %B1%CE%BD/

οσο κυριε σαββιδη δεν θωρακιζεις την επενδυση σου,τοσο ρεπορταζ οπως το παραπανω που σας βγαζουν ψευτη και παπατζη θα πολλαπλασιαζονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 03 Ιουν 2014, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ναι αλλά δώσε μας και την πηγή του ...ρεπορτάζ!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

@despe
Οτι κ αν διαβαζουμε ολες αυτες τις μερες αποτελει μυθοπλασιες μιας κ το ενα δημοσιευμα αναιρει το αλλο,ενημερωση δεν υπαρχει απο πουθενα μιας κ ο ΑΑ δεν μιλαει κ πολυ με τους δημοσιογραφους ο ιβαν να μιλησε με κανεναν απο αυτους το κοβω δυσκολο οποτε οποια ενημερωση κ "ρεπορταζ" κυκλοφορει αυτες τις μερες ειναι μια μπουρδα κ μιση.
Φυσικα απο τα τοσα που γραφονται λογικο ειναι ενα 10-20% να πεσει κ μεσα κ να δουμε διθυραμβους τυπου "απολυτη επιβεβαιωση".
Ακομα θυμαμαι τον ντορο που εκαναν ολοι για τα μεγαλα λογια του ιβαν για τον ρονι κ το κραξιμο που επεσε ηταν επικο,δεν βλεπω κανεναν ομως να σχολιαζει οτι οντως κινηθηκαμε για αυτον κ οτι τα ποσα που ζητουσε ηταν επισης επικα κ αυτος ηταν ο λογος που δεν εγινε περαιτερω κινηση,το ιδιο ισχυει κ για αλλους παικτες φυσικα.
Στην περιπτωση Νατχο παλευεις με μεγαθηρια τυπου Ρομα,Τοτεναμ κτλ κτλ εσυ νομιζεις οτι αν μια ομαδα απο αυτες τις 2 τον ηθελε δεν θα τον ειχε κλεισει πριν ακομα τελειωσει το συμβολαιο του μαζι μας?
Τα παιχνιδια των μανατζερ κ τα δημοσιευματα για το ποσες ομαδες τον θελουν ειναι πολυ απλα για να υπαρξει μια "δημοπρασια" για τον παικτη ωστε να καρπωθει οσα πιο πολλα μπορει ο μανατζερ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι τότε ο Oli ήταν αυτός που μας είχε πει ότι ο καλος όρος στο συμβόλαιο του παίκτη αναφέρει είναι πως αν ο ΠΑΟΚ κάνει στον παίκτη προσφορά ισοδύναμη με αυτήν που έχει φέρει απο άλλη ομάδα τότε να μείνει στον ΠΑΟΚ. Το τι ζητάει ο ατζέντης του είναι άλλο θέμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”