Κατ αρχην το 1.,ειναι σχετικο αφου αυτα που αγορασε ηταν επιχειρησεις που ηταν κλειστες ή ετοιμες να καταρρευσουν.
Τα 2 και 3 ,ειναι η γνωμη μου οτι εαν ηταν προεδρος ΠΑΕ του ποκ,θα τα καταφερνε μια χαρα.Για του λογου το αληθες δες τι ωραια περασε το γηπεδο του χανουμιου,χωρις να καταλαβει κανεις τπτ.
Αυτα ομως τι σχεση εχουν με το "καθεστως"??????Εννοεις την κυβερνηση????
Κι αν εννοεις την κυβερνηση ,τι σχεση εχουν αυτα με τον ΠΑΟΚ? Γιατι να στηριξει πχ.τον συριζα και να περιμενει να του καθαρισουν τα χρεη ,αν και οταν γινουν κυβερνηση?Επιχειρηματιας ειναι και η εκαστοτε εξουσια θα ειναι ο συνομιλητης του.Δες και τον γαριδακη,πως για βγει στον πειραια,συμμαχισε με ολους συριζα,ελια κτλ......
ΑΝ η συλλογιστικη σου περιλαμβανει καποια ωραια που ακουγονται σε καποια ερτζιανα της πολης,οτι ο Ιβαν δεν εχει λεφτα και ειναι βαλτος απο καποιους του "καθεστωτος",οτι ειναι ο νεος "φλωριδης".μπατατουδης" κτλ,τα απορριπτω ως απαραδεκτα.
Αν ως ατομο ο Σαββιδης υποστηριζει το ενα ή το αλλο κομμα,εμενα ως ΠΑΟΚτση δεν με ενδιαφερει.Αν ηταν ετσι, ολοι θα πηγαιναμε στην Τουμπα με το κομματικο ταμπελακι μας.Ως επιχειρηματιας ,ειμαι σιγουρος οτι θα στηριξει μια χαρα οποιοδηποτε "καθεστως" μπορει να τον βοηθησει την συγκεκριμενη στιγμη.Ως προεδρος του ΠΑΟΚ,ειμαι σιγουρος οτι θα γινει ο ιδιος "καθεστως",μολις του καθαρισουν τα χρεη....(ή τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω..