Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kastrakis

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από kastrakis »

Φιλε Othin,δεν μπορω να καταλαβω την συλλογιστικη σου.

Κατ αρχην το 1.,ειναι σχετικο αφου αυτα που αγορασε ηταν επιχειρησεις που ηταν κλειστες ή ετοιμες να καταρρευσουν.
Τα 2 και 3 ,ειναι η γνωμη μου οτι εαν ηταν προεδρος ΠΑΕ του ποκ,θα τα καταφερνε μια χαρα.Για του λογου το αληθες δες τι ωραια περασε το γηπεδο του χανουμιου,χωρις να καταλαβει κανεις τπτ.

Αυτα ομως τι σχεση εχουν με το "καθεστως"??????Εννοεις την κυβερνηση????
Κι αν εννοεις την κυβερνηση ,τι σχεση εχουν αυτα με τον ΠΑΟΚ? Γιατι να στηριξει πχ.τον συριζα και να περιμενει να του καθαρισουν τα χρεη ,αν και οταν γινουν κυβερνηση?Επιχειρηματιας ειναι και η εκαστοτε εξουσια θα ειναι ο συνομιλητης του.Δες και τον γαριδακη,πως για βγει στον πειραια,συμμαχισε με ολους συριζα,ελια κτλ......

ΑΝ η συλλογιστικη σου περιλαμβανει καποια ωραια που ακουγονται σε καποια ερτζιανα της πολης,οτι ο Ιβαν δεν εχει λεφτα και ειναι βαλτος απο καποιους του "καθεστωτος",οτι ειναι ο νεος "φλωριδης".μπατατουδης" κτλ,τα απορριπτω ως απαραδεκτα.
Αν ως ατομο ο Σαββιδης υποστηριζει το ενα ή το αλλο κομμα,εμενα ως ΠΑΟΚτση δεν με ενδιαφερει.Αν ηταν ετσι, ολοι θα πηγαιναμε στην Τουμπα με το κομματικο ταμπελακι μας.Ως επιχειρηματιας ,ειμαι σιγουρος οτι θα στηριξει μια χαρα οποιοδηποτε "καθεστως" μπορει να τον βοηθησει την συγκεκριμενη στιγμη.Ως προεδρος του ΠΑΟΚ,ειμαι σιγουρος οτι θα γινει ο ιδιος "καθεστως",μολις του καθαρισουν τα χρεη....(ή τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω.. :mrgreen: ).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

stephanos έγραψε: Η διαφορά στη βαθμολογία των πλέι οφ από το βάζελο οφείλεται σε δύο κιλά γάβρο (μαζί με τα βρωμόνερά τους που έλεγε και ο κυρ-Σάββας) και στα δύο καπνογόνα που έπεσαν στο χορτάρι.αυτη ειναι η δικη σου εκδοχη που πιστευεις οτι αν ο βαζελος ερχοταν στην Τουμπα ενδιαφερομενος θα μπορουσες να τον κερδισεις.
επισης η διαφορα απο τον βαζελο οφειλεται και στο γεγονος οτι σε δυο ματς με ενα χωριο 30.000 κατοικων καταφερες να παρεις μολις 1 βαθμο,χωρις να αξιζεις κατι παραπανω.
ο καθενας τα βλεπει οπως του αρεσει ή οπως του βολευει.

Δηλαδή η ομάδα που κόντραρε στα ίσα τη Σάλκε και χρειάστηκε δύο λάθος διαιτητικές αποφάσεις για να υποκύψει στην φιναλίστ Μπενφίκα, είναι δυο σκαλιά κάτω από το βάζελο που τερμάτισε πίσω μας στη βαθμολογία, πίσω μας στα πλέι οφ, χωρίς Ευρώπη και με στόχους «ό,τι βρέξει ας κατεβάσει». Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από ένα μόνο ματς, την τεσσάρα του τελικού (όπου οι δύο από τους καλύτερούς σου παίκτες ΔΕΝ έπαιζαν λόγω αυτού που είναι στάχτη στα μάτια).δηλαδη τωρα εσυ που εχεις αποδειξει πολλες φορες εδω μεσα οτι σκαμπαζεις απο ποδοσφαιρο μου συγκρινεις τον ΠΑΟΚ της σαλκε με τον ΠΑΟΚ του τελικου και των πλει οφ? και ας ειχε ο δευτερος ΠΑΟΚ πολυ καλυτερους παικτες.
αν εφελοτυφλεις και δεν βλεπεις οτι ο βαζελους τους δυο τελευταιους μηνες ηταν κατα πολυ καλυτερος σου δεν μπορω να κανω κατι.

Έχουμε μπερδέψει δύο πράγματα: ΑΛΛΟ η κριτική, ΑΛΛΟ η απαξίωση. Δεν μπορούμε να κάνουμε το πρώτο, χωρίς να καταλήξουμε σε «άχρηστοι», «προδότες», «μπούλο», «κρεμάλα». Γενικά το λέω, όχι μόνο για την μπάλα.

δυο χρονια κριτικης,ξαναλεω δυο χρονια κριτικης,εχεις δει τιποτα να αλλαζει στον ΠΑΟΚ αγωνιστικα?και λεω αγωνιστικα γιατι πολυ ευκολα καποιος α μου πει για τα αποδυτηρια και για το οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα στα μεσα κοινωνικης δυκτιωσης (που καλα ειναι και αυτα αλλα αν δεν κουνιεται το αγωνιστικο ολα τ αλλα ειναι δευτερης σημασιας.
μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ? και αν ειναι ο αγγελος γιατι δεν ανακοινωνεται?μπορεις να μου πεις που θα κανει ο ΠΑΟΚ προετοιμασια και ποτε?(γιατι θελω να κλεισω να παω να δω την προετοιμασια και δεν ξερω ποτε να παρω αδεια και να κλεισω και κανα εισητηριο πιο μπροστα γιατι παντα υπαρχει ο φοβος να μην βρεις τελευται στιγμη ή να το χρυσοπληρωσεις.)
μπορεις να μου πεις καποια απο τα φιλικα της προετοιμασιας?και αλλα πολλα που δεν χρειαζεται να γραψω εγω ο απαξιωτης,καταστροφολογος και αλλοθρησκος

ΥΓ2: Υπογραφή: Ο υπερασπιστής των πάντων. :lol:
υγ: υπογραφη ο ΄΄απαξιωνω τα παντα΄΄

υγ 2 για μενα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια απλη ανωνυμη εταιρια οπου η επιτυχια της κρινεται απο παραγοντες που δεν με ενδιαφερουν.για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα μου και αυτο που με ενδιαφερει για ολα τα τμηματα της ομαδας αρα και για το ποδοσφαιρικο ειναι να βλεπω την ομαδα να κερδιζει και να παιζει ετσι που να ελκυει τον κοσμο.
αυτη τη στιγμη δυστυχως ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ ειναι πολυ μακρια απο αυτα που θελω και με ενδιαφερουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 01 Ιουν 2014, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Απλα για να λεμε και τα πραματα με το ονομα τους. Χωρια τι ειναι ο Σαββιδης και τι θελει να κανει,
Εγω ειδα σχεδον ολους του παλαιμαχους της εθνικης(και πρωην βαζελους) στον ΠΑΟΚ για κατι που φωναζανε πολλοι γραφικοι απο το καλοκαιρι, και η ιδια ομαδα που για λιγο.."για λιγο" αποκλειστηκε απο την σαλκε , και με διαιτητικα λαθη απο την μπενφικα, εφαγε 4 στο πιο σημαντικο ματς του πρωταθληματος στο καραισκακι, και εφαγε αλλα 4 στο πιο σημαντικο ματς του κυπελλου.

Και εμεις διωξαμε τον τσιστιακοφ, που σιγουρα αυτουνου ιδεα ηταν να ερθει ολο αυτο το κοντεινερ παικτων.

Τελοσπαντων, δεν καταλαμβαινω γιατι υπαρχει τοση ενταση την δεδομενη χρονικη στιγμη και τρελαινεστε.. Προφανως περιμενουμε τι θα πει το CAS, και μετα να δρομολογηθει ο προγραμματισμος της ομαδας.Σωστο λαθος αυτο συμβαινει πιστευω.

Σικ ρε αδερφε που κολλας? Πιστευεις οτι ο ιβαν μας κοροιδευει? Εγω αν δεν μας ρυθμισουν τα χρεη δεν μπορω να τοποθετηθω και πιστευω κανεις δεν μπορει στο τελος της μερας.

Για αυτο ας εστιασουμε ολοι στο να ρυθμιστουν τα χρεη και ας μην το υπεραναλυουμε.

Σε δυναμικη στα παρασκηνια παντα εκει ειμασταν και δεν θα αλλαξει κατι. Μονο οταν ξυπνησουμε μια φορα και εμεις και δεν κατεβαινουμε 5 000 στο συλλαλητηριο αλλα 40 000 και αν δεν γινει τιποτα 60 000 θα αρχισουμε να βλεπουμε χαιρι. Εδω οι γριες κατεβηκαν Αθηνα. Ναι εφταιγε και το ταιμινγκ που ηταν στο τελος της χρονιας.

Αρα ποιο ειναι το συμπερασμα? Πρεπει να οργανωθουμε ολοι και να πιεσουμε για χρεη, να βγουν οι αλυσιδες απ τον δικεφαλο . Λιγοτερο μπλα μπλα και περισσοτερες πραξεις ολοι μας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ορισμενοι αναφερονται στον Σαββιδη λες και αυτος δημιουργησε τα χρεη,ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι οχι απλος καθαρος αλλα διαφανο κρυσταλο ο ιβαν εχει τακτοποιησει ολες της εκρεμοτητες που αφορουσαν χρεη προς τριτους και προστιμα περιπου 14 εκατομυρια, δανεισε στην παε αλλα 2 εκατομυρια για να εχει δικαιωμα να συμετασχει την χρονια του δωνη στην ευρωπη και ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να δωσει εφαπαξ αλλα 14 εκατομυρια για να καθαρισει ο ΠΑΟΚ μια και καλη απο ολα του τα δεσμα τι αλλο να κανει δηλαδη ρε παιδες για να του δωσουμε ενα ψηγμα εστω εμπιστοσυνης.Τα χρεη θα ρυθμιστουν σας το λεω απο τωρα το θεμα εχει ξεφυγει απο τον σαμαρα και καθε σαμαρα η τροικα που προβαλλεται ως αναχωμα"εδω γελανε"ειναι οχι μονο θετικη αλλα κανει και κρα για πληρωμες χρεων και οφειλων το εμποδιο ειναι "εγχωριο" και μεσω αυτων που "ελεγχει"προβαλει νομικιστικες και δηθεν ηθικες αντιρισεις αλλα πλεον εχουν "ξεσκαλωσει"τα εμποδια και ειμαστε ενα βημα πριν την οριστικη λυση λιγο υπομονη ακομα τοση καναμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

guardian4 έγραψε:
Σικ ρε αδερφε που κολλας? Πιστευεις οτι ο ιβαν μας κοροιδευει? Εγω αν δεν μας ρυθμισουν τα χρεη δεν μπορω να τοποθετηθω και πιστευω κανεις δεν μπορει στο τελος της μερας.
Όχι, δεν πιστεύω ότι μας κοροϊδεύει. Αλλά επειδή όλοι έχουμε καεί στο χυλό, καλύτερα να φυσάμε και το γιαούρτι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό το "πιστεύεις πως ο ζέλας,σε άδειο γήπεδο,ΑΝ ήθελε βαθμούς,δεν τους έπαιρνε χαλαρά;" αδυνατώ να πιστέψω πως συνιστά επιχείρημα στα χείλη-δάχτυλα συνοπαδών.Τέλος πάντων,αν μας δικαιώσει το ΚΑΣ,για να'μαστε συνάδοντες με την εντιμότητα και την ηθική,να ζητήσουμε την επανάληψη του τελευταίου αγώνα.Οι βάζελοι άλλωστε κάτι τέτοιο υποστηρίζουν!!
Στάχτη στα μάτια αυτό το αισχρό στήσιμο κατά του ΠΑΟΚ!!Χααααχαχαχα.
Αλλά ο 5 κλάσεις πάνω τριφυλλιακός,με προπονητή,παίχτες και στρατηγικό σχεδιασμό πώς να αποτύχαινε;
Ααα ναί,χωρίς καραπουστιά σε βάρος μας!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή ο ΠΑΟ που κέρδισε τη θέση για το Ch.L. πριν 3 χρόνια με off-side γκολ θα αισθανθεί αδκημένος από μια αποφαση δικαστηρίου;
Ας γελάσω!
Καμία επανάληψη κανενός αγώνα, αν δικαιωθούμε (πράγμα που θα είναι θαύμα).
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οταν ακουω την λεξη αδικια μαζι με μια ομαδα του ΠΟΚ στην ιδια προταση με πιανει κατι μεταξυ γελιου, αγανακτησης και αναγουλας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

navigator11 έγραψε:Αυτό το "πιστεύεις πως ο ζέλας,σε άδειο γήπεδο,ΑΝ ήθελε βαθμούς,δεν τους έπαιρνε χαλαρά;" αδυνατώ να πιστέψω πως συνιστά επιχείρημα στα χείλη-δάχτυλα συνοπαδώνελπιζω οτι εχω ακομα το δικαιωμα να εχω αποψη για το αποτελεσμα ενος ποδοσφαιρικου αγωνα.σιγουρα θα ημουν για καποιους περισσοτερο ΠΑΟΚΑΡΑΣ αν ελεγα οτι θα τους ριξουμε 5 μπαλακια,αλλα δυστυχως τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου δεν μου επιτρεπουν να πω κατι τετοιο..Τέλος πάντων,αν μας δικαιώσει το ΚΑΣ,για να'μαστε συνάδοντες με την εντιμότητα και την ηθική,να ζητήσουμε την επανάληψη του τελευταίου αγώνα.Οι βάζελοι άλλωστε κάτι τέτοιο υποστηρίζουν!!εντεχνως προσπαθεις να απαξιωσεις την αποψη μου για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδος βαζοντας στο παιχνιδι ασημετρους παραγοντες.μαλλον σου διαφευγει το γεγονος οτι ουδεποτε μιλησα περι αδικιας κατα του βαζελου ή οτι η οποιαδηποτε αποφαση υπερ μας απο το κας θα μου δημιουργησει ηθικο προβλημα.απλα κατα την αποψη μου οπως περυσι δεν αξιζαμε αγωνιστικα να βγουμε πρωτοι στα πλει οφ αλλα βγηκαμε λογο μπαντη,ετσι και φετος αγωνιστικα τους δυο τελευταιους μηνες ημασταν κατα πολυ κατωτεροι του βαζελου
Στάχτη στα μάτια αυτό το αισχρό στήσιμο κατά του ΠΑΟΚ!!Χααααχαχαχα.το αισχρο στησιμο απο τον γαυρο ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να μην δουμε την καμπουρα μας.οκ εσεις μπορειται να λετε οτι για ολα φταιει ο γαυρος,εγω λεω οτι εκτος απο το στησιμο απο τον γαυρο ημουν και λιγος αγωνιστικα.
Αλλά ο 5 κλάσεις πάνω τριφυλλιακός,με προπονητή,παίχτες και στρατηγικό σχεδιασμό πώς να αποτύχαινε;
Ααα ναί,χωρίς καραπουστιά σε βάρος μας!!!φιλε μου δεν στεκομαι στον βαζελο ουτε τον εχω ως προτυπο.φετος ηταν ο βαζελος,περυσι ηταν ο ατρομητος,του χρονου μπορει να ειναι καποιος αλλος.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να κοιταω την δικια μου καμπουρα η οποια δυστυχως ολο και μεγαλωνει με τα ιδια λαθη.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Στο 3 κ 4 συμφωνώ όσο δεν πάει με τις απαντήσεις σου desperando.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

despe το ψιλογαμησες ρε φιλε,θα σου γραψω μονο αυτο η ιδια ομαδα που απαξιωνεις πηρε Χ στη λεωφορο ανετα και αν καποιος επρεπε να κερδισει αυτος ηταν ο ΠΑΟΚ.
Πως λοιπον προκαθοριζεις οτι αν ηθελαν το παιχνιδι δεν θα το εχαναν μεσα στη Τουμπα εστω στην αδια Τουμπα?
Στον τελικο ειχαμε απουσιες αυτοι επαιζαν και με 2 παραπανω Σαλπιγγιδη,Γλυκο αλλα και στην εδρα τους μη λεμε συνεχεια τα ιδια.
Η αληθεια ειναι οτι ανεβηκαν πολυ μετα τη νικη τους στο Καραισκακης καλυτερους ομως απο εμας (τον μετα Στεφενς ΠΑΟΚ γιατι απο τον ΠΑΟΚ με Στεφενς ηταν σιγουρα χειροτεροι) δεν τους λες, στο ιδιο επιπεδο να το δεχτω.

Υ.Γ Οπως εμεις πηραμε 1 βαθμο απο την Τριπολη ετσι και αυτοι δεν κερδισαν τον Ατρομητο ολα σχετικα ειναι αλλα ταυτοχρονα και ασχετα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Και στην τελικη για να ειμαστε σωστοι και να μην τρωμε τον παπα των βαζελων να θυμισω οτι την Παρασκευη 16/5 το μεσημερι ο προεδρος του ΠΑΟΚ Ζησης Βρυζας ειπε δημοσια οτι ο ΠΑΟΚ απο τη Δευτερα θα κυνηγησει την υποθεση. Το παιχνιδι εγινε Σαββατο 17/5 το βραδυ. Δηλαδη μιαμιση μερα πριν ειχαμε δηλωσει επισημα οτι θα παμε στο CAS.

Ο βαζελος σαν καλος π..στης που ειναι εκανε οτι δεν ακουσε. Ε, κακο του κεφαλιου του.

Γενικα αν ειχε γινει αναποδα το σκηνικο θα μας ειχαν πρηξει τα @@. Επισης δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη ομαδα, αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας. Στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος. Και στην τελικη το 09-10 ειχα καλυτερη ομαδα απο τον βαζελο του Νιοπλια αλλα δεν πηρα πρωταθλημα.

Το μονο που με ενδιαφερει ειναι η θεση μας στο CAS να εχει να κανει με το γεγονος οτι οι 3 βαθμοι αφαιρεθηκαν απο τα πλει-οφ και οχι με την ιδια την αφαιρεση. Γιατι αν αρχισουμε να τους λεμε οτι δεν καναμε επεισοδια και δουν πυρσους κλπ αυτοι, μαλλον θα μας απορριψουν.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Το οτι ηταν "εξυπνη" κινηση απο πλευρας μας να κρατησουμε χαμηλα τους τονους μεχρι να τελειωσουν τα πλειοφ ωστε να μην εχουν κινητρο οι ζελες να χτυπησουν το ματς δεν το αναφερει κανεις πουθενα.....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Οχι και κανενας!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μεγαλύτερη κλεψιά απο την αφαίρεση βαθμών απο τα play of και μαλιςτα 3 βαθμών που ισούται με 15 της κανονικής περίοδου υπαρχει ; Και οτι θα κάναμε ένσταση το ήξεραν απλα ηταν σίγουροι οτι δεν θα δικαιωθούμε ......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”