ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά του είπες! Κανένα καλό ανέκδοτο θα μας γράψεις τώρα;
Ηταν ενα άλογο και ενας γαϊδαρος και το άλογο προσκαλεί στο σπιτι του τον γαϊδαρο για φαγητό, πάει ο γαϊδαρος χτυπά την πόρτα, του ανοίγει το αλογο και τον παει στο σαλόνι όπου υπήρχε και η τραπεζαρία και μεχρι να γινει το φαγητό το άλογο του έδειχνε τις φωτο στα καδρα.......
-Εδω ειμαι στους ολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα άπταιστη διαδρομή χρυσό μετάλλιο.
εδω ειμαι στους ολυμπιακούς του 2000 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας επισης χρυσο μετάλλιο ....
τελικα του έδειξε εναν τοίχο με χρυσά μετάλλια απο αγώνες.....
μετα απο λίγο καιρό καλεί ο γαϊδαρος το άλογο για φαγητο, τι να κάνει ομως ο καημένος για να δείξει οτι και αυτος εκανε κατι στην ζωή του!!!!.............................πάει σε ενα φίλο του φωτογράφο και του ζητά μια φωτο απο ζεβρα που τρέχει στο χορταρι κοντά σε κοσμο και μεσα από κάγκελα , οντως του την δινει, την βαζει σε καδρο ο γαϊδαρακος ως που την αλλη μερα χτυπά το κουδούνι..............
Ντρινννν.....Ντριννννν..............ανοιγει ο γαϊδάρος καλώς ορίζει το άλογο και το περνά στο σαλονι......
Βλεπει το αλογο την ζέβρα

..............και ρωτα τον γαϊδαρο
-Φιλε μου ποιος ειναι εδω;;;;
-αα δεν ειναι τιποτα , μια φωτογραφία μου τοτε που έπαιζα στην Γιουβέντους σε ένα φιλικό στην Αμερική ειναι....