Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Rizla έγραψε:Κάτω από το λευκό πύργο...
-Να σας ρωτήσω έχετε σανά?
-Αχ φίλε λυπάμαι όχι...
-Εσείς Κύριε έχετε πάνω σας σανά?
-Όχι φίλος...τίποτα
.................................................
Σανα ζητώ
Σαααανααα ζητώ στη Σαλονίκη.... :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :mrgreen:
Rizla έγραψε:Πουλαει ενας κινεζος τη ψυχη του στο διαολο και...
μετα απο δυο μηνες χαλασε... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ο ανθρωπος με γουστο φαίνεται κι απ το avatar κι απ τα ανεκδοτα του.
Ελιωσα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ και έχει στον ώμο του έναν γύπα !
Λέει στον μπάρμαν
-Μια βότκα δικιά μου, μια τεκίλα για το γύπα, ένα δικό σου και κέρασε όλο το μαγαζί! Σε 10 λεπτά του την έχουν πέσει οι τρεις καλύτερες μουν***ς !
Αφήνει 200 ευρώ ,παίρνει τις γκόμενες και φεύγει...
Το άλλο βράδυ πάλι το ίδιο σκηνικό. Ο τύπος με το γύπα στον ώμο κερνάει όλο το μαγαζί, του την πέφτουν οι καλύτερες γκόμενες, τις παίρνει και φεύγοντας
Αφήνει και 100 ευρώ πουρμπουάρ...
Μετά από μια βδομάδα κι αφού γινόταν κάθε βράδυ το ίδιο σκηνικό, ο μπάρμαν τον ρωτάει
-Συγνώμη κύριε μου αλλά με έχει φάει η περιέργεια. Κάθε βράδυ έρχεστε ,σκορπάτε τόσα χρήματα, σας την πέφτουν οι καλύτερες μ****** και έχετε και αυτόν τον γύπα στον ώμο...
-Κοίταξε Τάκη, του λέει ο τύπος
Πριν από λίγο καιρό εκεί που περπατούσα βρήκα στο δρόμο ένα λυχνάρι.
Μόλις το έτριψα βγήκε ένα τζίνι και μου είπε ότι θα μου πραγματοποιήσει τρεις επιθυμίες.
To πρώτο που του ζήτησα ήταν να μην αδειάζουν ποτέ οι τσέπες μου από λεφτά...
Το δεύτερο ήταν να μου την πέφτουν πάντα οι ωραιότερες γυναίκες...
-Και το τρίτο ; τον ρωτάει ο μπάρμαν
-Το τρίτο που του ζήτησα ήταν να μου δώσει ένα μεγάλο πουλί...
ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ !!!
Άβαταρ μέλους
psykoman

είναι ένας ντράμερ στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας και κατά τις 3 το πρωί αρχίζει να παίζει ντραμς. Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ.
Ο από κάτω του, νευρικός όπως ήταν, γύρω στα 50 ανεβαίνει νευριασμένος, χτυπάει την πόρτα με μανία και πριν προλάβει να τον βρίσει του λέει ο ντράμερ: "φίλε συγγνώμη, το καταλαβαίνω ότι είναι αργά αλλά πρέπει να κάνω την τελευταία μου πρόβα γιατί αύριο έχω συναυλία και θα ξεφτιλιστώ στο κοινό"
Τι να κάνει και ο άνθρωπος, σου λέει μια νύχτα είναι, θα περάσει.
Το άλλο βράδυ, την ίδια ώρα πάλι αρχίζει πάλι ό ντράμερ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ.
ανεβαίνει νευριασμένος πάλι ο από κάτω του και του λέει τι θα γίνει ρε φίλε σήμερα δεν ήταν η συναυλία;
- Δε βλέπεις καιρός; όλο βροχή, αναβλήθηκε για αύριο η συναυλία. Συγγνώμη, το καταλαβαίνω ότι είναι αργά, αλλά πρέπει να κάνω την τελευταία μου πρόβα, θα τα έχω ξεχάσει μέχρι αύριο.
Τι να κάνει και πάλι ο άνθρωπος, σου λέει άλλη μια νύχτα είναι, θα περάσει.
Το επόμενο βράδυ όμως κατά τις 3 πάλι τα ίδια. Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ.
Πάει 4 Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ.
Πάει 5 Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ. Ο από κάτω πουθενά όμως. Σκέφτεται ο ντράμερ, ρε λες να έπαθε κανένα καρδιακό επεισόδιο και να τα τίναξε αυτός να το έχω και βάρος στη συνείδησή μου; να πάω να ρίξω μια ματιά. Πάει κάτω, βρίσκει την πόρτα ανοιχτή. Μπαίνει μέσα, προχωράει και τον βρίσκει στο μπάνιο να την έχει βγάλει έξω και να την παίζει. Του κάνει:
-Μα καλά, καύλες έχεις ξημερώματα; και του απαντάει:
-Ασε με ρε φίλε, κάνω την τελευταία μου πρόβα γιατί αύριο θα σε γαμήσω!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Συναντιούνται δυο ξανθιές και κάνει η μία στην άλλη:
- Ασε που να δεις τι έπαθα χθες. Ήμουν στο Μινιόν και μπήκα στο ασανσέρ, κόπηκε το ρεύμα και έμεινα 2 ώρες μέσα.
- Αυτό δεν είναι τίποτε. Εγώ ανέβηκα στις κυλιόμενες σκάλες, κόπηκε το ρεύμα και έμεινα εκεί για 4 ώρες!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά του είπες! Κανένα καλό ανέκδοτο θα μας γράψεις τώρα;
Ηταν ενα άλογο και ενας γαϊδαρος και το άλογο προσκαλεί στο σπιτι του τον γαϊδαρο για φαγητό, πάει ο γαϊδαρος χτυπά την πόρτα, του ανοίγει το αλογο και τον παει στο σαλόνι όπου υπήρχε και η τραπεζαρία και μεχρι να γινει το φαγητό το άλογο του έδειχνε τις φωτο στα καδρα.......

-Εδω ειμαι στους ολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα άπταιστη διαδρομή χρυσό μετάλλιο.
εδω ειμαι στους ολυμπιακούς του 2000 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας επισης χρυσο μετάλλιο ....

τελικα του έδειξε εναν τοίχο με χρυσά μετάλλια απο αγώνες.....

μετα απο λίγο καιρό καλεί ο γαϊδαρος το άλογο για φαγητο, τι να κάνει ομως ο καημένος για να δείξει οτι και αυτος εκανε κατι στην ζωή του!!!!.............................πάει σε ενα φίλο του φωτογράφο και του ζητά μια φωτο απο ζεβρα που τρέχει στο χορταρι κοντά σε κοσμο και μεσα από κάγκελα , οντως του την δινει, την βαζει σε καδρο ο γαϊδαρακος ως που την αλλη μερα χτυπά το κουδούνι..............

Ντρινννν.....Ντριννννν..............ανοιγει ο γαϊδάρος καλώς ορίζει το άλογο και το περνά στο σαλονι......

Βλεπει το αλογο την ζέβρα :shock: :shock: :shock: ..............και ρωτα τον γαϊδαρο

-Φιλε μου ποιος ειναι εδω;;;;
-αα δεν ειναι τιποτα , μια φωτογραφία μου τοτε που έπαιζα στην Γιουβέντους σε ένα φιλικό στην Αμερική ειναι.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

kataramenos5 έγραψε:
-Αχ φίλε λυπάμαι όχι...
-Όχι φίλος...τίποτα
Σανα ζητώ
Σαααανααα ζητώ στη Σαλονίκη.... :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :mrgreen:
Rizla έγραψε:Πουλαει ενας κινεζος τη ψυχη του στο διαολο και...
μετα απο δυο μηνες χαλασε... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ο ανθρωπος με γουστο φαίνεται κι απ το avatar κι απ τα ανεκδοτα του.
Ελιωσα.
Ενταξει το αβαταρ δεν χωραει αμφισβητηση...τα ανεκδοτακια ομως... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

-Αχ φίλε λυπάμαι όχι...
-Όχι φίλος...τίποτα
Σανα ζητώ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stathis73 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά του είπες! Κανένα καλό ανέκδοτο θα μας γράψεις τώρα;
Ηταν ενα άλογο και ενας γαϊδαρος και το άλογο προσκαλεί στο σπιτι του τον γαϊδαρο για φαγητό, πάει ο γαϊδαρος χτυπά την πόρτα, του ανοίγει το αλογο και τον παει στο σαλόνι όπου υπήρχε και η τραπεζαρία και μεχρι να γινει το φαγητό το άλογο του έδειχνε τις φωτο στα καδρα.......

-Εδω ειμαι στους ολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα άπταιστη διαδρομή χρυσό μετάλλιο.
εδω ειμαι στους ολυμπιακούς του 2000 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας επισης χρυσο μετάλλιο ....

τελικα του έδειξε εναν τοίχο με χρυσά μετάλλια απο αγώνες.....

μετα απο λίγο καιρό καλεί ο γαϊδαρος το άλογο για φαγητο, τι να κάνει ομως ο καημένος για να δείξει οτι και αυτος εκανε κατι στην ζωή του!!!!.............................πάει σε ενα φίλο του φωτογράφο και του ζητά μια φωτο απο ζεβρα που τρέχει στο χορταρι κοντά σε κοσμο και μεσα από κάγκελα , οντως του την δινει, την βαζει σε καδρο ο γαϊδαρακος ως που την αλλη μερα χτυπά το κουδούνι..............

Ντρινννν.....Ντριννννν..............ανοιγει ο γαϊδάρος καλώς ορίζει το άλογο και το περνά στο σαλονι......

Βλεπει το αλογο την ζέβρα :shock: :shock: :shock: ..............και ρωτα τον γαϊδαρο

-Φιλε μου ποιος ειναι εδω;;;;
-αα δεν ειναι τιποτα , μια φωτογραφία μου τοτε που έπαιζα στην Γιουβέντους σε ένα φιλικό στην Αμερική ειναι.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ωραίο, αλλά θα το λέω με Π.Α.Ο.Κ.!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν γελάει με αυτά που γράφονται...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μάλλον η νεολαία των τελευταίων χιλιετιών δεν έχει humor...
Πού πήγαν ανέκδοτα σαν το

Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής εξετάζει το μάτι μιας κοπέλας. Ο Διογένης τον βλέπει. Ξέρει ο Διογένης ότι ο Διδύμων είναι τύπος ερωτύλος, κοινώς γυναικάς. Και του λέγει «Πρόσεξε Διδύμωνα, μήπως εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην».

που κάνατε χάζι στην παρέα τότε, ε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό είναι πολυ μοντέρνο για μένα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν γελάει με αυτά που γράφονται...

Ενας Πόντιος μπαίνει κατα λαθος στην Εθνική Οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα .
Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων που τον έβλεπαν να ξεφυτρώνει μπροστά τους άρχιζαν να κορνάρουν , να φρενάρουν , να του αναβοσβήνουν τα φώτα ..... Πανικός ! .
Η Αστυνομία δίνει την είδηση σ όλους τους σταθμούς για να αποφευχθούν ατυχήματα .
" Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια έκτακτη είδηση .
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Ενας οδηγός κινείται στην Εθνική Οδό με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας " .Το ακούει το μήνυμα κι ο Πόντιος , κοιτάζει δεξιά , κοιτάζει αριστερά , κουνάει το κεφάλι του και μονολογεί : " Τι ένας ρε χιλιάδες είναι " . :roll: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
stathis73

kataramenos5 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν γελάει με αυτά που γράφονται...

Ενας Πόντιος μπαίνει κατα λαθος στην Εθνική Οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα .
Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων που τον έβλεπαν να ξεφυτρώνει μπροστά τους άρχιζαν να κορνάρουν , να φρενάρουν , να του αναβοσβήνουν τα φώτα ..... Πανικός ! .
Η Αστυνομία δίνει την είδηση σ όλους τους σταθμούς για να αποφευχθούν ατυχήματα .
" Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια έκτακτη είδηση .
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Ενας οδηγός κινείται στην Εθνική Οδό με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας " .Το ακούει το μήνυμα κι ο Πόντιος , κοιτάζει δεξιά , κοιτάζει αριστερά , κουνάει το κεφάλι του και μονολογεί : " Τι ένας ρε χιλιάδες είναι " . :roll: :twisted: :twisted:
Oτι και να του πεις αδερφε μου ...........απλα δεν.........δεν ...........ειναι της εποχης του χαλκού ο Αποστολος. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Γατάκια Ινδιάνοι... Χορεύετε το χορό της βροχής ωρες ατελειωτες...
Ενώ εμείς απλώς πλένουμε το αυτοκίνητο για να βρέξει... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μόνο εδώ μου ταίριαζε να το βάλω:

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΕΦΟ για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα στον Πειραιά...

Αναλυτικά:

«Θα είναι «ύβρις» για την αρχαιοελληνική έννοια του όρου να μην έχει η γενέτειρα του γιγαντιαίου αναστήματος Θρύλου «πρώτο πολίτη» της ο οποίος να ανήκει νηπιόθεν στους πιστούς του Ολυμπιακού. Πράγμα το οποίο δεν ισχύει για τον σημερινό δήμαρχό της.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός, ο οποίος με τα επιτεύγματα και την εκτυφλωτικής λάμψης δόξα του, δόξασε τον Πειραιά μας, επιβάλλεται ιστορικά και εθνικά, να αναλάβει και τα ηνία του. Για να τον οδηγήσει στα Ιμαλάια της ευημερίας!»

http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... o-dimarxos
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Spiros_S έγραψε:Μόνο εδώ μου ταίριαζε να το βάλω:

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΕΦΟ για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα στον Πειραιά...

Αναλυτικά:

«Θα είναι «ύβρις» για την αρχαιοελληνική έννοια του όρου να μην έχει η γενέτειρα του γιγαντιαίου αναστήματος Θρύλου «πρώτο πολίτη» της ο οποίος να ανήκει νηπιόθεν στους πιστούς του Ολυμπιακού. Πράγμα το οποίο δεν ισχύει για τον σημερινό δήμαρχό της.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός, ο οποίος με τα επιτεύγματα και την εκτυφλωτικής λάμψης δόξα του, δόξασε τον Πειραιά μας, επιβάλλεται ιστορικά και εθνικά, να αναλάβει και τα ηνία του. Για να τον οδηγήσει στα Ιμαλάια της ευημερίας!»

http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... o-dimarxos
απλα ΕΜΕΤΙΚΟ :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”