40.Maarten Martens
Re: 40.Maarten Martens
Και βεβαια ειναι δυνατον.Ειχε να παιξει απο τον Δεκεμβριο,ηρθε εδω τραυματιστηκε κι εκτος προπονησεων για 2 μηνες.
Φυσικο ειναι ν αντεχει ως το 60.
Κι ο Νατχο που ειχε να παιξει κι αυτος καιρο κι ειπε οτι ειναι ετοιμος κατα 60% και ας κανει φουλ προπονησεις.
Φυσικο ειναι ν αντεχει ως το 60.
Κι ο Νατχο που ειχε να παιξει κι αυτος καιρο κι ειπε οτι ειναι ετοιμος κατα 60% και ας κανει φουλ προπονησεις.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ψάξτε ένα από τα τελευταία ποστ του Όλι. Ο ΜΜ έχει πρόβλημα τραυματισμού στον Αχίλλειο.
Αυτά
Αυτά
Στον αχιλλειο?Τον πηραμε με το προβλημα ή εδω το απεκτησε?
Παντως οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ μιλουσαν γι άλλου ειδους προβληματα αν θυμαμαι καλα....
Παντως οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ μιλουσαν γι άλλου ειδους προβληματα αν θυμαμαι καλα....
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ αυτές τις γραμμές του θυμήθηκα. Δείχνουν να έχουν αποφασίσει την όχι δραστική -σύμφωνα πάντα με τον Oli, εγώ δεν το κατέχω- αντιμετώπιση.angelheart έγραψε:Ψάξτε ένα από τα τελευταία ποστ του Όλι. Ο ΜΜ έχει πρόβλημα τραυματισμού στον Αχίλλειο.
Αυτά
η αγορα ενος παικτη προυποθετει την σωματικη αλλα και την ψυχικη υγεια...
το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει κανείς ειναι το ξεψαχνισμα του παικτη που ήταν γνωστο οτι κουβαλαει προβληματα...
αμεριστες ευθυνες το ιατρικο τιμ της ομαδας αν δεν διεγνωσε ορθα το προβλημα του παικτη, εκτος και αν το διεγνωσαν και οι απο πανω δεν το λαβανε υποψη...
τελικα σ αυτην την ομαδα οι μονοι που δεν φταινε ειναι ο κοσμος αλλα και ο Ιβαν που πεταει λεφτα σε λανθασμενες επιλογες των συνεργατων του...
Ιβαν ξυπνα...
το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει κανείς ειναι το ξεψαχνισμα του παικτη που ήταν γνωστο οτι κουβαλαει προβληματα...
αμεριστες ευθυνες το ιατρικο τιμ της ομαδας αν δεν διεγνωσε ορθα το προβλημα του παικτη, εκτος και αν το διεγνωσαν και οι απο πανω δεν το λαβανε υποψη...
τελικα σ αυτην την ομαδα οι μονοι που δεν φταινε ειναι ο κοσμος αλλα και ο Ιβαν που πεταει λεφτα σε λανθασμενες επιλογες των συνεργατων του...
Ιβαν ξυπνα...
το τι εικαζουμε εδω μεσα δεν σημαινει οτι ισχυει..γι αυτο να μην βγαζουμε συμπερασματα....το ιατρικο επιτελειο εχει δειξει μεχρι τωρα εξαιρετικο..κ δεν πιστευω ενα παικτη με τετοιο ιστορικο να τον πηραν αν ειχε προβλημα...
καλα εδω ηξερε ο συγχωρεμενος οτι ο παικτης εχει προβλημα και δεν ηξεραν οι γιατροι της ομαδας? πολυ περιεργα τα πραματα...μπορει να παιζει και λανθασμενη εκτιμηση...αν και γω εχω σε υποληψη το ιατρικο τιμ το οποιο ειναι εξαιρετικο...απλα δημιουργουνται καποιες αποριες και κανουμε υποθεσεις...γι αυτο εξαλλου ειμαστε φορουμ για να τα συζηταμε....Demir έγραψε:το τι εικαζουμε εδω μεσα δεν σημαινει οτι ισχυει..γι αυτο να μην βγαζουμε συμπερασματα....το ιατρικο επιτελειο εχει δειξει μεχρι τωρα εξαιρετικο..κ δεν πιστευω ενα παικτη με τετοιο ιστορικο να τον πηραν αν ειχε προβλημα...
(προς θεου δεν ηθελα να προσβαλω τους γιατρους της ομαδας)
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Martens και Hoesen είναι μεγάλες απογοητεύσεις. Ούτε ο Maduro έπαιξε ιδιαίτερα καλά, αλλά έκανε καλύτερες εμφανίσεις από τους άλους δύο. Ο Maduro τουλάχιστον έχει δικαιολογητικά λόγω μεγάλης αποχής.
- PAOK_Antarctica
Εγώ θα κάνω υπομονή να τον δω και του χρόνου.
Αρχηγός της Άλκμααρ ήταν, δεν μπορεί να είναι άμπαλος. Η αλήθεια είναι όμως πως προς το παρόν δεν πείθει.
Έχω υπομονή γι'αυτόν πάντως.
Αρχηγός της Άλκμααρ ήταν, δεν μπορεί να είναι άμπαλος. Η αλήθεια είναι όμως πως προς το παρόν δεν πείθει.
Έχω υπομονή γι'αυτόν πάντως.
Υπομονή με τον Σαβίδη όχι με τον Μαρτενς. Αν θελει υπομονή ας κάνει υπομονή κιαυτός για την 700αρα του συμβολαίου του.
Πολυ ραθυμος.. Πολυ μπλαζε.
Μου αρεσει που πληρωσαμε κιολας για να ερθει απο Ιανουαριο..
Μου αρεσει που πληρωσαμε κιολας για να ερθει απο Ιανουαριο..
- trel@menos
προσωπικα δεν προκειται να τον κρινω ουτε να προδικασω οτι δεν κανει κτλ.
θελω να τον δω μετα απο προετοιμασια.
ηρθε σε μια παραξενη περιοδο. μαλλον αυτα που ακολουθησαν τον ερχομο του ηταν παραξενα(τραυματισμοι, φυγη στεφενς, απανωτα κλαρινα).
το βιογραφικο του και η ηλικια του ειναι καλα. δεν μπορει να ξεχασε ξαφνικα την μπαλα στα 30 του.
δεν ερχονται πολλοι παικτες με τετοια καριερα απο πισω στην ελλαδα και δεν εχουμε την πολυτελεια να πεταξουμε μια τετοια μεταγραφη ετσι.
τα ιδια ακριβως ισχυουν και για τον μαντουρο.
θελω να τον δω μετα απο προετοιμασια.
ηρθε σε μια παραξενη περιοδο. μαλλον αυτα που ακολουθησαν τον ερχομο του ηταν παραξενα(τραυματισμοι, φυγη στεφενς, απανωτα κλαρινα).
το βιογραφικο του και η ηλικια του ειναι καλα. δεν μπορει να ξεχασε ξαφνικα την μπαλα στα 30 του.
δεν ερχονται πολλοι παικτες με τετοια καριερα απο πισω στην ελλαδα και δεν εχουμε την πολυτελεια να πεταξουμε μια τετοια μεταγραφη ετσι.
τα ιδια ακριβως ισχυουν και για τον μαντουρο.