Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:
Οργισμένο νιάτο τελευταία ο Αποστόλης.Το πρόσεξα κι εγώ.
Κι εγώ το πρόσεξα!
ΥΓ: Αν έρθω νωρίς στη Θεσσαλονίκη, θα βρεθούμε για έναν καφέ πριν τον αγώνα Dino και όσοι άλλοι;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ωωωχχχ... Πάλι τράκα θα μου κάνουνε!

:oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

To οτι θα υπερασπιστώ και τον ΓΧ δε το φανταζόμουν.

Ρε σεις. Είτε μισοάδειο είτε μισογεμάτο το βλέπεις ένα ποτήρι, μέχρι τη μέση νερό έχει ΣΙΓΟΥΡΑ. Γιατί λοιπόν κάνετε έτσι ; ο ΓΧ είδε (όπως βλέπει αρκετός κόσμος φυσικά) τα 3-4 πράγματα που κάνει ο ΟΣΦΠ. Και επέλεξε κάποιες λύσεις με σκοπό να τα κοντράρει. Αυτό ΓΙΑΤΙ το αρνείστε ;

Πάμε στο Λίνο. Ποιον να βάλει αριστερά μπρος ; το Στοχ ; τον Πόζογλου ; τον έτερο ΓΧ ; μη μου πει κανείς "να βάλει τον Μάρτενς". Παίκτης Μάρτενς ΕΞΩ αριστερά ΔΕΝ υπάρχει. ΜΕΣΑ αριστερά ΝΑΙ. Έξω όχι. Περισσεύει ο Ολίσε (με ανάποδο πόδι). Όπως είδατε εξάλλου αλλαγή στο 65 τον έκανε. ΔΕΝ είχε σκοπό να τον κρατήσει μέσα όλο το ματς. Απλά πιο ήταν το σχέδιο δεν θα το μάθουμε ποτέ, μιας και ο Στοχ αποφάσισε να "βοηθήσει τα φιλαράκια του" (δεν είναι δικές μου κουβέντες αυτές, ούτε και τις υιοθετώ).

Ίσα ίσα που ΟΝΤΩΣ φοβόταν τις "επελάσεις του Σαλίνο". Απλά όπως όλοι είδαμε (?) ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ, είχε ετοιμαστεί οτι οι δικοί μας θα ντουμπλάραν τον Κάμπελ.

Σωστά λέτε ότι έλειψε ο Μαντούρος, ειδικά σε τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Είδατε τι (σας) έγραψε ο Τζος ; είναι τραυματίας. Ποιον θα έβαζε δλδ. Τον Νίνη ; που όποτε έπαιξε στον άξονα φέτος εκτέθηκε ; (παρακαλώ όχι σχόλια). Μόνο ο Λάζαρ περισσεύει. Εδώ δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Έτσι το είδε, έτσι το έπαιξε. Το ότι όλοι (και εγώ δλδ) το βλέπουμε αναποδα, δεν λέει κάτι. Προπονητής αυτός είναι.

ΥΓ : εγώ υπερασπίζομαι τον ΓΧ. Ο Φύλακας τον ΔΣ14. Παραμπήκε η άνοιξη μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Οργισμένο νιάτο τελευταία ο Αποστόλης.Το πρόσεξα κι εγώ.
Κι εγώ το πρόσεξα!
ΥΓ: Αν έρθω νωρίς στη Θεσσαλονίκη, θα βρεθούμε για έναν καφέ πριν τον αγώνα Dino και όσοι άλλοι;
Λέω να ανέβω κι εγώ, οπότε βάλτε με μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ευτυχώς έχω τηλέφωνα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

angelheart έγραψε:To οτι θα υπερασπιστώ και τον ΓΧ δε το φανταζόμουν.

Ρε σεις. Είτε μισοάδειο είτε μισογεμάτο το βλέπεις ένα ποτήρι, μέχρι τη μέση νερό έχει ΣΙΓΟΥΡΑ. Γιατί λοιπόν κάνετε έτσι ; ο ΓΧ είδε (όπως βλέπει αρκετός κόσμος φυσικά) τα 3-4 πράγματα που κάνει ο ΟΣΦΠ. Και επέλεξε κάποιες λύσεις με σκοπό να τα κοντράρει. Αυτό ΓΙΑΤΙ το αρνείστε ;

Πάμε στο Λίνο. Ποιον να βάλει αριστερά μπρος ; το Στοχ ; τον Πόζογλου ; τον έτερο ΓΧ ; μη μου πει κανείς "να βάλει τον Μάρτενς". Παίκτης Μάρτενς ΕΞΩ αριστερά ΔΕΝ υπάρχει. ΜΕΣΑ αριστερά ΝΑΙ. Έξω όχι. Περισσεύει ο Ολίσε (με ανάποδο πόδι). Όπως είδατε εξάλλου αλλαγή στο 65 τον έκανε. ΔΕΝ είχε σκοπό να τον κρατήσει μέσα όλο το ματς. Απλά πιο ήταν το σχέδιο δεν θα το μάθουμε ποτέ, μιας και ο Στοχ αποφάσισε να "βοηθήσει τα φιλαράκια του" (δεν είναι δικές μου κουβέντες αυτές, ούτε και τις υιοθετώ).

Ίσα ίσα που ΟΝΤΩΣ φοβόταν τις "επελάσεις του Σαλίνο". Απλά όπως όλοι είδαμε (?) ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ, είχε ετοιμαστεί οτι οι δικοί μας θα ντουμπλάραν τον Κάμπελ.

Σωστά λέτε ότι έλειψε ο Μαντούρος, ειδικά σε τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Είδατε τι (σας) έγραψε ο Τζος ; είναι τραυματίας. Ποιον θα έβαζε δλδ. Τον Νίνη ; που όποτε έπαιξε στον άξονα φέτος εκτέθηκε ; (παρακαλώ όχι σχόλια). Μόνο ο Λάζαρ περισσεύει. Εδώ δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Έτσι το είδε, έτσι το έπαιξε. Το ότι όλοι (και εγώ δλδ) το βλέπουμε αναποδα, δεν λέει κάτι. Προπονητής αυτός είναι.

ΥΓ : εγώ υπερασπίζομαι τον ΓΧ. Ο Φύλακας τον ΔΣ14. Παραμπήκε η άνοιξη μου φαίνεται...
σόρρυ αντζελ αλλά εγώ δεν βλέπω ούτε δύο δάχτυλα νερό στο ποτήρι για μα βάλω την λέξη "μισό".
επίσης να τονίσω ότι ο μαντουρο είναι αδιάθετος και όχι τραυματίας.
όσο για την επιλογή λινό στα αριστερά κατάφερε να δημιουργήσει στην ομάδα πρόβλημα και ανασταλτικα αλλά και επιθετικα.και ειδικά για την ανασταλτικα λειτουργία αυτό φάνηκε όταν από κάποιο σημείο καθ μετά δόθηκε η εντολή στον λινό να μην ντουμπλαρει τον κάμπελ αλλά να ακολουθεί μόνο τον σαλινο.

όσο δε για την αναλαμπή με τον βουκιτς το μίνι που κατάφερε είναι να κάνει είναι να εκθέσει τον παίκτη και στο τέλος να τον αναγκάσει να κάνει και πειθαρχικό παράπτωμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 04 Απρ 2014, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Για να πω την αμαρτία μου δεν έχω ιδέα αν είναι τραυματίας ή αδιάθετος ο παίκτης, μιας και ΔΕΝ παρακολουθώ το ρεπορτάζ λεπτομερώς. ΔΕΝ έχω λόγω να αμφισβητήσω ούτε εσένα ούτε τον Τζοσουα. By the way, αδιάθετος τη σημαίνει ; έχει περίοδο ; :lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ διαφωνώ σε αυτό που λες για τον Σαλίνο (ούτε και σε κάτι άλλο που έγραψες ότι ουσιαστικά δεν του ξέφυγε ούτε μια φορά). Το ματς το έβλεπα με δόσεις, με τα παιδιά στα πόδια μου συνέχεια εξάλλου. Όπως έγραψα

ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, που ΔΕΝ είναι για τους ΕΝΤΟΣ του φόρουμ ο ΟΣΦΠ είχε ετοιμαστεί για το σενάριο ότι θα ντουμπλάρουμε το Σαλίνο. Ελπίζω να ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Έτσι από περιέργεια : εσύ ποιον θα έβαζες έξω αριστερά ;

ΥΓ : δυο δάχτυλα, αλλά τι δάχτυλα. :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

angelheart έγραψε: Έτσι από περιέργεια : εσύ ποιον θα έβαζες έξω αριστερά ;

ΥΓ : δυο δάχτυλα, αλλά τι δάχτυλα. :lol: :lol: :lol: λουκας
Εικόνα
θαυμα της φυσης.τον εχεις δει αγωνιζομενο ή να προπονειτε ?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Τι αθλημα κανει το παλικαρι?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εικόνα

κατι τετοιο προφανως :ugeek:

ΑΘΛΗΜΑ ρωτήσανε τα παιδιά. Όχι "τι δουλειά"..... :lol: :lol:
Angelheart
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

guardian4 έγραψε:Τι αθλημα κανει το παλικαρι?
μπραντεφερ

[youtube]2NXzFq3pGLY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

angelheart έγραψε:By the way, αδιάθετος τη σημαίνει ; έχει περίοδο ; :lol: :lol: :lol:

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ.

Αυτό είναι ανησυχητικό.

Για 'σένα!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αδιάθετος για τις κακές γλώσσες σημαίνει οτι έχει στραβώσει (όπως και ο ΜΜ40) επειδή νομίζει οτι παραγκωνίζεται από το νέο "προπονητή" ως επιλογή του παλιού.

Αριστερά θα έβαζα Στοχ και οι βοήθειες σε Τζαβέλλα από 3ο χαφ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

σωστος
εξαλλου ολοι ξερουμε οτι ο στοχ οταν παιζει μπροστα απο τον τζαβελα δεν κανει λαθος πασες

ρε ποτε επιτελους θα αρχισετε να βλεπετε τους αγωνες με αλλη οπτικη γωνια???
οποιος και να επαιζε σε οποια θεση και να επαιζε στο 20λεπτο θα ηταν 2-0 με τα ιδια ακριβως λαθη και στο 36 θα ηταν 2-1 και μετα θα παιζαμε με 10 παικτες

εγω ετσι το βλεπω

εσεις απο που και ως που πιστευετε οτι αλλιως θα ηταν τα πραγματα αν κατεβαιναμε με διαφορετικο σχημα
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

bane1980 έγραψε:Αδιάθετος για τις κακές γλώσσες σημαίνει οτι έχει στραβώσει (όπως και ο ΜΜ40) επειδή νομίζει οτι παραγκωνίζεται από το νέο "προπονητή" ως επιλογή του παλιού.

Αριστερά θα έβαζα Στοχ και οι βοήθειες σε Τζαβέλλα από 3ο χαφ.
Αν είναι έτσι (έχει στραβώσει κτλ) όντως έχει περίοδο :lol: :lol: :lol:
Απλά εγώ δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Τι έχει ΔΕΝ ξέρω, και ΔΕΝ θα κάτσω και να ασχοληθώ. Δουλειά του ΓΧ είναι αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”