Κι εγώ το πρόσεξα!kataramenos5 έγραψε:
Οργισμένο νιάτο τελευταία ο Αποστόλης.Το πρόσεξα κι εγώ.
ΥΓ: Αν έρθω νωρίς στη Θεσσαλονίκη, θα βρεθούμε για έναν καφέ πριν τον αγώνα Dino και όσοι άλλοι;
Κι εγώ το πρόσεξα!kataramenos5 έγραψε:
Λέω να ανέβω κι εγώ, οπότε βάλτε με μέσα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ το πρόσεξα!kataramenos5 έγραψε:
ΥΓ: Αν έρθω νωρίς στη Θεσσαλονίκη, θα βρεθούμε για έναν καφέ πριν τον αγώνα Dino και όσοι άλλοι;
σόρρυ αντζελ αλλά εγώ δεν βλέπω ούτε δύο δάχτυλα νερό στο ποτήρι για μα βάλω την λέξη "μισό".angelheart έγραψε:To οτι θα υπερασπιστώ και τον ΓΧ δε το φανταζόμουν.
Ρε σεις. Είτε μισοάδειο είτε μισογεμάτο το βλέπεις ένα ποτήρι, μέχρι τη μέση νερό έχει ΣΙΓΟΥΡΑ. Γιατί λοιπόν κάνετε έτσι ; ο ΓΧ είδε (όπως βλέπει αρκετός κόσμος φυσικά) τα 3-4 πράγματα που κάνει ο ΟΣΦΠ. Και επέλεξε κάποιες λύσεις με σκοπό να τα κοντράρει. Αυτό ΓΙΑΤΙ το αρνείστε ;
Πάμε στο Λίνο. Ποιον να βάλει αριστερά μπρος ; το Στοχ ; τον Πόζογλου ; τον έτερο ΓΧ ; μη μου πει κανείς "να βάλει τον Μάρτενς". Παίκτης Μάρτενς ΕΞΩ αριστερά ΔΕΝ υπάρχει. ΜΕΣΑ αριστερά ΝΑΙ. Έξω όχι. Περισσεύει ο Ολίσε (με ανάποδο πόδι). Όπως είδατε εξάλλου αλλαγή στο 65 τον έκανε. ΔΕΝ είχε σκοπό να τον κρατήσει μέσα όλο το ματς. Απλά πιο ήταν το σχέδιο δεν θα το μάθουμε ποτέ, μιας και ο Στοχ αποφάσισε να "βοηθήσει τα φιλαράκια του" (δεν είναι δικές μου κουβέντες αυτές, ούτε και τις υιοθετώ).
Ίσα ίσα που ΟΝΤΩΣ φοβόταν τις "επελάσεις του Σαλίνο". Απλά όπως όλοι είδαμε (?) ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ, είχε ετοιμαστεί οτι οι δικοί μας θα ντουμπλάραν τον Κάμπελ.
Σωστά λέτε ότι έλειψε ο Μαντούρος, ειδικά σε τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Είδατε τι (σας) έγραψε ο Τζος ; είναι τραυματίας. Ποιον θα έβαζε δλδ. Τον Νίνη ; που όποτε έπαιξε στον άξονα φέτος εκτέθηκε ; (παρακαλώ όχι σχόλια). Μόνο ο Λάζαρ περισσεύει. Εδώ δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Έτσι το είδε, έτσι το έπαιξε. Το ότι όλοι (και εγώ δλδ) το βλέπουμε αναποδα, δεν λέει κάτι. Προπονητής αυτός είναι.
ΥΓ : εγώ υπερασπίζομαι τον ΓΧ. Ο Φύλακας τον ΔΣ14. Παραμπήκε η άνοιξη μου φαίνεται...
θαυμα της φυσης.τον εχεις δει αγωνιζομενο ή να προπονειτε ?angelheart έγραψε: Έτσι από περιέργεια : εσύ ποιον θα έβαζες έξω αριστερά ;
ΥΓ : δυο δάχτυλα, αλλά τι δάχτυλα.![]()
![]()
λουκας
μπραντεφερguardian4 έγραψε:Τι αθλημα κανει το παλικαρι?
angelheart έγραψε:By the way, αδιάθετος τη σημαίνει ; έχει περίοδο ;![]()
![]()
![]()
Αν είναι έτσι (έχει στραβώσει κτλ) όντως έχει περίοδοbane1980 έγραψε:Αδιάθετος για τις κακές γλώσσες σημαίνει οτι έχει στραβώσει (όπως και ο ΜΜ40) επειδή νομίζει οτι παραγκωνίζεται από το νέο "προπονητή" ως επιλογή του παλιού.
Αριστερά θα έβαζα Στοχ και οι βοήθειες σε Τζαβέλλα από 3ο χαφ.