Αυγουστους 2006

Καποιοι δεν ξεχνανε πως να το κανουμε,δε πα να παιζουμε και τελικο τσου λου...Μοντς μην μου πειτε κατι,η ανακοινωση ειναι ιστορικο γεγονος και το παρελθον δυστυχως για καποιους δεν διαγραφεται...
Αν μετράει η γνώμη μου σε σένα θα την αναφέρω: Με εκνευρίζει αφάνταστα να βλέπω εμπάθεια στο πρόσωπο ενός παίκτη του ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση του Σαλπι αυτό είναι προφανές και ισχύει από την πρώτη μέρα που γύρισε. Εντάξει, μπορεί να έκανε λάθη πριν φύγει, αλλά τώρα φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος, είναι ένας από μας.marley 4 έγραψε:τα υπολοιπα μελη θελω να ρωτησω οχι εσας
θελω να με πει ενας
οτι εγω οταν γραφτηκαν για τον δωνη χουσεν κτλ
ειπα τι σοι ΠΑΟΚ τσηδες ειστε εσεις
Ντίνο, ξέρεις πόσο σε αγαπάω και πόσο σε εκτιμάω.Dinos_Liverpool έγραψε:Μπορείτε εσείς να θυμάστε επιλεκτικά μόνο τα στραβά και τα λάθη ορισμένων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχετε δίκιο. Ούτε και μεις είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τις ίδιες συστάσεις κάθε τρεις και λίγο! Κρατήστε τα "σκαλώματα" που έχετε φάει για τον εαυτό σας και σεβαστείτε όλους εμάς που δεν γουστάρουμε την αρρωστημένη αυτή κατάσταση με το Σαλπιγγίδη.
Το ότι πρέπει να σεβόμαστε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, δεν είναι υπό συζήτηση... είναι κανόνας του φόρουμ. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές ειρωνείες! Περιοριστείτε σε κριτική και όχι σε χλευασμό που ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημένα προκαλεί την αντίδραση των υποστηρικτών της αντίθετης άποψης... της ΣΩΣΤΗΣ άποψης, που ενστερνίζεται η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ και του φόρουμ! Αυτής της άποψης που συγχώρεσε ή που ακόμα και αν δεν συγχώρεσε, τουλάχιστον δεν μισεί και, πάνω από όλα, στηρίζει όποιον φοράει τη φανέλα της ομάδας του!
guardian, marley, dimbar και όποιος άλλος κρίνει ότι ξέφυγε, πρέπει να διαγράψει τα ποστ του μέχρι αύριο το μεσημέρι! Αλλιώς θα τα ξαναπούμε λίγο πριν το Πάσχα.-
hasio_john έγραψε:α)3.4. ... φίλε Ρόμαν, αν εννοείς αυτά που έγραψα από πάνω, νομίζω ήμουν σαφής ότι είναι εύστοχα τα "πειράγματα" αυτά που κάνετε και εννοείτε τα θέλουμε!!!Το χιούμορ ΠΡΕΠΕΙ να είναι μέσα στην ζωή μας παντού!!!
β)Πάντως παιδιά, δεν ξέρω αν θα παίξει ο Σάλπι με τον γαύρο, αλλά νιώθω ήδη το ηφαίστειο που κοχλάζει μέσα του
Οπως ειπε και ο γαλιλαιος τοτε οταν τον καλεσαν να αναιρεσει.. Και ομως παλτιζει.
απο όλα όσα διάβασα στις τελευταίες σελίδες, κρατάω μόνο αυτό....Dinos_Liverpool έγραψε:Έχουμε και ένα κωλόγαυρο να αποκλείσουμε και ένα κύπελλο να φέρουμε εδώ πάνω στη Θεσσαλονίκη.
ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕadidas1926 έγραψε:Τσαμπα τοσα γραπτα,τα πραγματα ειναι πολυ απλα...
Αυγουστους 2006![]()
Καποιοι δεν ξεχνανε πως να το κανουμε,δε πα να παιζουμε και τελικο τσου λου...Μοντς μην μου πειτε κατι,η ανακοινωση ειναι ιστορικο γεγονος και το παρελθον δυστυχως για καποιους δεν διαγραφεται...