14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
adidas1926

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από adidas1926 »

Τσαμπα τοσα γραπτα,τα πραγματα ειναι πολυ απλα...

Αυγουστους 2006 Εικόνα

Καποιοι δεν ξεχνανε πως να το κανουμε,δε πα να παιζουμε και τελικο τσου λου...Μοντς μην μου πειτε κατι,η ανακοινωση ειναι ιστορικο γεγονος και το παρελθον δυστυχως για καποιους δεν διαγραφεται...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εχουμε λοιπον την πολυτελεια να μπορουμε να εκφρασουμε τις αποψεις μας για τον ΠΑΟΚ κ οτι υπαρχει γυρω απο αυτο σε αυτο το Φορουμ ανωνυμα,επισης εχουμε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να διαβασουμε τους ορους που υπαρχουν σε αυτο το Φορουμ κ να προσπαθησουμε να ειμαστε στα ορια τους.
Αυτοι που υπαρχουν εδω για να ρυθμισουν την ομαλη λειτουργια του Φορουμ δεν ειναι γλαστρες ουτε τιποτα μπουφοι κ νομιζω το εχουν αποδειξει αρκετες φορες.
Αν ενας απο εσας αποδειξει σε εμενα οτι οι μοντ εδω μεσα κανουν τα στραβα ματια σε αλλα θεματα ενω στου Σαλπι ριχνουν μπαν θα σας παραδεχτω,εχουν αφησει σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ να ακουστει η καθε γνωμη πολλακις κ εχουν μπαναρει ΜΟΝΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 252 κιτρινες κ υποδειξεις.
Ναι εχει καταντησει αηδια να διαβαζω στις 192 σελιδες του παροντος θεματος τις ιδιες αποψεις,το ιδιο ισχυει κ σε αλλα θεματα αλλα εδω το εχουμε παραξηλωσει ναι ειπαμε ολες οι γνωμες ειναι δεκτες αλλα ολα εχουν κ το οριο τους κ στο συγκεκριμενο θεμα το εχουμε ξεπερασει εδω κ παρα πολυ καιρο.....

Στο θεμα μας τωρα η κινηση στην φαση του δοκαριου που κανει ο Σαλπι ειναι μια απο τις λιγες φορες που κανει τριπλα-προσποιηση-σουτ σε ολη του την καριερα,στο δευτερο γκολ βγαζει κ την ασσιστ δεν θα ελεγα οτι τα πηγε ασχημα ελπιζω σε καλυτερες εμφανισεις σε οποια ματς παιξει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

marley 4 έγραψε:τα υπολοιπα μελη θελω να ρωτησω οχι εσας
θελω να με πει ενας
οτι εγω οταν γραφτηκαν για τον δωνη χουσεν κτλ
ειπα τι σοι ΠΑΟΚ τσηδες ειστε εσεις
Αν μετράει η γνώμη μου σε σένα θα την αναφέρω: Με εκνευρίζει αφάνταστα να βλέπω εμπάθεια στο πρόσωπο ενός παίκτη του ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση του Σαλπι αυτό είναι προφανές και ισχύει από την πρώτη μέρα που γύρισε. Εντάξει, μπορεί να έκανε λάθη πριν φύγει, αλλά τώρα φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος, είναι ένας από μας.
Συμφωνώ ότι φέτος κάνει τη χειρότερή του σεζόν. Συμφωνώ ότι πρέπει να του τα λέμε όταν δεν παίζει καλά. Αλλά οι γιούχες στο γήπεδο με το πρώτο λάθος δεν βοηθούν τον πάικτη να συνέλθει και πολύ περισσότερο τον ΠΑΟΚ να πάρει τα πάνω του αφού στηρίζεται και σ' αυτόν. Και είναι άλλο πράγμα η κακή κριτική (που επιβάλλεται) και άλλο η εμπάθεια που σημαίνει ειρωνία, χλευασμός, ύβρις και οτιδήποτε άλλο ικανοποιήσει τον εγωισμό μας.
Δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός, γιατί το ξέρω ότι δεν είμαι. Το έχω ακούσει άπειρες φορές τον τελευταίο μισό αιώνα. Πολλές φορές πάνω στα νεύρα μου θα πω κάτι στραβό, που δεν θα έπρεπε. Θα ήθελα όμως να μου το εντοπίζουν για να μπορώ να διορθώνομαι.
Και δεν περιμένω από τους mods να είναι τέλειοι. Πολλές φορές έχουν γίνει στραβές που τους έχουν ξεφύγει γιατί άνθρωποι είναι και δεν μπορούν να είναι 24 ώρες πάνω στη οθόνη.
Αλλά καλόν είναι να τους βοηθούμε κι εμείς με τη συμπεριφορά μας και να προλαμβάνουμε ακραίες μας συμπεριφορές ώστε να μην υπάρχουν κατασταλτικές αντιδράσεις.
Τέλος δεν θα ήθελα κανένα να μπαναριστεί, πολύ περισσότερο να αυτομπαναριστεί. Χρειαζόμαστε την άλλη άποψη, όταν αυτή έχει επιχειρήματα. Το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι ύβρεις και ειρωνίες. Ούτε προς τους παίκτες, ούτε μεταξύ μας.
Συγγνώμη για την πολυλογία.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Angelheart το καλύτερο κομμάτι μου έσβησες αλλα δε πειράζει θα προσπαθήσω να το αναπληρώσω μ ενα εξίσου εμπνευσμένο.Ιδου λοιπον.
Μαγκες αφηστε τις μ@@@@κιες μερες που ναι .Αυριο παίζουμε με γαύρο,αμαρτία να τρωγόμαστε μεταξύ μας.Αυτα .

ΥΓ Κατι έλεγα και για μια ψητή φάλαινα αλλα τώρα δε μου δένει.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

@marley4
Επειδή επανέλαβες μια φράση που χρησιμοποίησα εγώ, εχω την υποχρέωση να σου εξηγήσω.
Είμαι απο αυτούς που εβριζαν με ολη την δυναμη των πνευμόνων μου τον Δ.Σ. οταν ηρθε στην Τούμπα ως εχθρος.
Από τότε πέρασαν 7 χρόνια (πως περναν τα γμμενα).
Εχει τέσσερα χρόνια που επέστρεψε ως παίκτης του ΠΑΟΚ.
Χωρις αμφιβολία προσφερε και προσφέρει ακόμα. Πολύ ή λίγο είναι συζητήσιμο.
Τί νόημα έχει να συνεχίζεται αυτη η γκρίνια; Τί θα αλλάξει;
Γιαυτό απορώ καλοπροαίρετα πως γίνεται να είσαι ΠΑΟΚ, να αγαπάς τον ΠΑΟΚ και αντί να ασχολείσε με το ματς της χρονίας να βάζεις μπρίζες για τον Σαλπιγγίδη.

ΥΓ Εχει διαφορά να λες κάποιον άμπαλο απ το να τον λες προδότη. Μπορώ να συμφωνήσω με κάποιον που θα ειρωνευτεί π.χ. τον Τοχούρογλου για τις εξόδους του και να γελάσω με το καλαμπούρι του, αλλά δεν δέχομαι να κατηγορεί κανείς οποιονδήποτε παικτη για μειωμένη απόδοση λόγω δόλου ή άλλων κινήτρων. Συμφωνω με τον Μπαρλοου οτι οι μέρες του Δ.Σ. στην βασική εντεκάδα είναι μετρημένες και άρα το θέμα θα μας απασχολεί πολύ λιγότερο στο εξής.
ΥΓ2Μην αυτομπανάρεστε ρε!!! Εγώ το είχα κάνει για τρία χρόνια. Μλκ είναι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:Μπορείτε εσείς να θυμάστε επιλεκτικά μόνο τα στραβά και τα λάθη ορισμένων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχετε δίκιο. Ούτε και μεις είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τις ίδιες συστάσεις κάθε τρεις και λίγο! Κρατήστε τα "σκαλώματα" που έχετε φάει για τον εαυτό σας και σεβαστείτε όλους εμάς που δεν γουστάρουμε την αρρωστημένη αυτή κατάσταση με το Σαλπιγγίδη.

Το ότι πρέπει να σεβόμαστε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, δεν είναι υπό συζήτηση... είναι κανόνας του φόρουμ. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές ειρωνείες! Περιοριστείτε σε κριτική και όχι σε χλευασμό που ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημένα προκαλεί την αντίδραση των υποστηρικτών της αντίθετης άποψης... της ΣΩΣΤΗΣ άποψης, που ενστερνίζεται η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ και του φόρουμ! Αυτής της άποψης που συγχώρεσε ή που ακόμα και αν δεν συγχώρεσε, τουλάχιστον δεν μισεί και, πάνω από όλα, στηρίζει όποιον φοράει τη φανέλα της ομάδας του!

guardian, marley, dimbar και όποιος άλλος κρίνει ότι ξέφυγε, πρέπει να διαγράψει τα ποστ του μέχρι αύριο το μεσημέρι! Αλλιώς θα τα ξαναπούμε λίγο πριν το Πάσχα.-
Ντίνο, ξέρεις πόσο σε αγαπάω και πόσο σε εκτιμάω.
Ρε φίλε, πιστεύω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι πολύ λάθος.
Δεν ξέρω .... ξαναδιάβασε τα ποστ των παιδιών .... ξανασκέψου το .... και μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Απο ατομο που εχει αντιθετη αποψη, οπως και ο νεανιας ρομαν, ο αγαπητος κατ5, και αλλοι.
hasio_john έγραψε:α)3.4. ... φίλε Ρόμαν, αν εννοείς αυτά που έγραψα από πάνω, νομίζω ήμουν σαφής ότι είναι εύστοχα τα "πειράγματα" αυτά που κάνετε και εννοείτε τα θέλουμε!!! :mrgreen: Το χιούμορ ΠΡΕΠΕΙ να είναι μέσα στην ζωή μας παντού!!!

β)Πάντως παιδιά, δεν ξέρω αν θα παίξει ο Σάλπι με τον γαύρο, αλλά νιώθω ήδη το ηφαίστειο που κοχλάζει μέσα του

Αν εγραφα εγω το β) θα μου λεγατε ειρωνευομαι , τι ειναι αυτα, μπαν ξερω γω, ενω οπως βλεπετε μπορει να εκφραστει και απο την αλλη πλευρα. Ειναι εντελως θεμα οπτικης γωνιας τι ειναι ειρωνικο, και εδω φενεται το ποσο υπερβολικα το βλεπετε και εκτιθεστε.

...........................................................

Εχω να πω οτι δεν θα διαγραψω τιποτα για τον λογο οτι οσα εγραψα τα εγραψα για να γελασουμε ολοι, μεχρι και που ο ιδιος ο κοντος παιζει να γελουσε. Ολο αυτο εγινε στα πλαισια αυτοσαρκασμου γιατι εκφρασα την ακρως αντιθετη αποψη απ την δικη μου και πολλα αυτα που εγραψα μεμονομενα θα μπορουσαν να γραφτουν "απο την αντιπαλη" πλευρα.
ΘΑ γελουσα επισης και εγω αν γραφοταν κατι αντιστοιχο απο τα παιδια με την αλλη αποψη,(οτι δηλαδη ειναι τοσο αχρηστος που θα ειναι σαρκασμος και υπερβολη απ την αλλη πλευρα) το θεμα ειναι οτι δεν θα ηταν καθολου αστειο γιατι θα ετινε στην πραγματικοτητα, και ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν καποιοσ μπορει να γραψει κατι αντιστοιχο με σαρκασμο απο την αλλη οπτικη γωνια,τον παρακαλω να το κανει και θα γελασω εξισου.

Αν ειναι να εσβηνα αυτα που εγραφα και να ανακαλουσα, για τα καθε"μπαν" δεν θα γινομουνα ΠΑΟΚ εξ αρχης. Αν απ τα νευρα μου πω κατι τοτε ναι ισως κανω λαθος. Αυτο το εγραψα με καθαρη δοση χιουμορ καυστικοτητας και αυτοσαρκασμο και τραγικης ειρωνιας.Ενω ξερετε ποσο σεβομαι το χωρο και δεν εκθετω με βρισιες και τα λοιπα, τα οποια ειναι μυνησιμα, παλι λετε για μπαν.Ολο το κλιμα ηταν πολυ καλο και κανεις δεν παρεξηγησε τιποτα μεχρι που αρχισαν οι προειδοποιησεις και βαλατε λαδι στην φωτια χωρις κανενα απολυτος λγο, επειδη ΩΧ ΑΜΑΝ, γραοφονται για τον σαλπιγγιδη. Ας φαω λοιπον. Ενδεικτικο επισης οτι μου εγινε παρατηρηση ενω δεν διαβαστηκε καν ολοκληρο.Παρακαλω να μην φαει κανεις αλλος γιατι ηταν δικια μου πρωτοβουλια για να γελασουμε και λιγο. Και ακομα και ο ιδιος να εμπαινε και να τα εβλεπε ή δεν θα καταλαμβαινε και θα νομιζε οτι ηταν ακρως υπερασπιστικη του αποψη, ή θα γελουσε.

Ειναι γνωστο το πως καυστηριαζω μερικες καταστασεις για να γελασουμε και να μην τρελαθουμε στο τελος. Γιατι αν δεν γελασουμε και το ριξουμε στην πλακα θα μας στριψει το μυαλο. Αν ηθελα να ανοιξω βεντετες εδωπερα , δεν θα εκανα ενα λάιτ χιουμορ αλλα θα εκραζα στα ισα καταστασεις οπως που τουμπεκαρε που εβαλε γκολ στην αγαπημενη του ομαδα και τα λοιπα. Ή να κρινω αντικειμενικα την ποδοσφαιρικη του προσφορα με αριθμους και τα λοιπα κατι που ενω θα ηταν στα επιτρεπτα πλαισια του φορουμ θα ηταν πολυ χειροτερο και να τα εβλεπε απο μονος του οπως λετε.

Το παρων φορουμ ειναι οπαδικο και ναι υπηρχε περιοδος που επεφτε το μπαν συννεφο στο τοπικ του θοδωρα και να υπηρχε υπερασπιστικη ζωνη προς αυτον οπως και τωρα στο παρων τοπικ. Οταν καποιοι κραζαν τον γκαρσια με τα χειροτερα δεν ειδα καμια προστασια, ενω το προσωπο αυτο δεν ειναι καν αμφιλεγομενο.

Ακομα και η πλακα σε αυτο το τοπικ πρεπει να ειναι εκλεπτισμενη και ακομα και ετσι λετε για μπαν.

Οπως ειπε και ο γαλιλαιος τοτε οταν τον καλεσαν να αναιρεσει.. Και ομως παλτιζει.

Υ.Γ. Δεν χρειαζεται να φατε οι υπολοιποι μπαν, ετσι κι αλλιως οσο θα λειπω , θα πρεπει να ακουγονται μερικες σωστες αποψεις για καποια συγκεκριμενα θεματα. Ωστοσο και απ τις δυο πλευρες επεσε γελιο και αυτο μετραει. Και φενεται και απο γραπτα παιδιων που δεν εχουν θεμα με τον κοντο.

Υ.Γ.2 Μαρλει και λοιποι αθηροστομοι γραφικοι μπορειτε αν θελετε να γραψετε στα ποιηματα ως φανταστικες ιστοριες οσο θα λειπω, να εχουμε και κατι να γελαμε.

Υ.Γ.3 Τετοια μερα η Κυπρος ξεκινησε την δικη της επανασταση για να διωξει τους φασιστες αποικιοκρατες αγγλους, με 17 χρονα παιδια να απαγχονιζονται, και να καιγονται ζωντανοι στα κρυσφηγετα οι ηρωες με βενζινη απο ελικοοοοπτερααααα, θα κολωσουμε τωρα σε ενα σαρκασμο και ενα μπαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 01 Απρ 2014, 13:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Οπως ειπε και ο γαλιλαιος τοτε οταν τον καλεσαν να αναιρεσει.. Και ομως παλτιζει.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αθωος...Αθώος :opaokara:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ
ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ
ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΒΙΣΩΝΑ ΒΙΣΩΝΑ...
ΘΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ...

-marley4 κρητικοινδιανος αρχηγος της φυλης των πρεζατσι-

υγ τα λεμε σε 15 μερες
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πολλοί είναι οι φίλοι ενοχλήθηκαν με αυτού του είδους το "αστείο". Το έχει το τόπικ αυτό, το οποίο είναι "πολύπαθο", να μην σηκώνει τέτοιου είδους σαρκασμούς για ευνόητους λόγους. Κάθε αστειάκι εύκολα μπορεί να εκληφθεί σαν ειρωνεία, ειδικά όταν προέρχεται από μέλη που ξέρουμε τα πιστεύω τους και τις αντιλήψεις τους για τον Σαλπιγγίδη.

Ακριβώς επειδή διέκρινα δόση χιούμορ, δεν ενήργησα εν θερμώ χθες και το άφησα για σήμερα. Και πολύ καλά έκανα!

Θέλω να παρακαλέσω ΠΟΛΥ όλα τα παιδιά των οποίων οι αντιλήψεις για το θέμα αυτό είναι εναντίον του Σαλπιγγίδη, να σεβαστούν, από δω και πέρα, περισσότερο τη δική μας θέση και να μην έχουμε άλλα τέτοια φαινόμενα: παρεξηγήσιμα αστειάκια και διαρκείς επαναλήψεις στα κολληματάκια τους...

Προχωράμε... Έχουμε και ένα κωλόγαυρο να αποκλείσουμε και ένα κύπελλο να φέρουμε εδώ πάνω στη Θεσσαλονίκη.

ΥΓ. ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ, είστε! Γράφουμε, κάνουμε, ράνουμε εδώ μέσα... στην κεντρική... στου κουφού την πόρτα βαράμε! Γμ τα σκαλωματάκια και τις σκαλωσιές που έχετε φάει, ορισμένοι!

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Sorry παιδια αλλα για μενα ενα αστείο, ειναι παντα ενα αστείο.Πασχω απ το σύνδρομο του Chandler( απ τα Φιλαράκια) .

ΥΓ Sorry και πάλι Ντίνο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έχουμε και ένα κωλόγαυρο να αποκλείσουμε και ένα κύπελλο να φέρουμε εδώ πάνω στη Θεσσαλονίκη.
απο όλα όσα διάβασα στις τελευταίες σελίδες, κρατάω μόνο αυτό....

και ότι εντάξει, πλάκα είχε αλλά ας είμαστε και λίγο...σοβαροί! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ρε γαμωτο το μεγαλυτερο λαθος μου απο οταν γραφτηκα σε αυτο το φορουμ,ειναι οτι δεν παρακολουθω συχνα αυτο το τοπικ...Τεραστιο λαθος...της πουτ@ν@ς γινεται... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

adidas1926 έγραψε:Τσαμπα τοσα γραπτα,τα πραγματα ειναι πολυ απλα...

Αυγουστους 2006 Εικόνα

Καποιοι δεν ξεχνανε πως να το κανουμε,δε πα να παιζουμε και τελικο τσου λου...Μοντς μην μου πειτε κατι,η ανακοινωση ειναι ιστορικο γεγονος και το παρελθον δυστυχως για καποιους δεν διαγραφεται...
ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Φτάνει... σε παρακαλώ πολύ!

Ντίνος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”