Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Δημοσίευση από kataramenos5 »

hasio_john έγραψε:
maikopoulos έγραψε:Καρπουζά όξω από τα όνειρά μας! Ξεκίνησα από τώρα μπας και γλιτώσουμε τα κολλύρια... :D
Άλλωστε το go village δεν έμεινε τυχαία στην ιστορία.
ΝΤΡΟΠΗ παιδιά! Ακόμα δεν ήρθε ο άνθρωπος και αρχίσαμε?? Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει σε κάποιον που υπηρέτησε πιστά την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, που υπηρετεί την Εθνική μας και έχει δηλώσει ΠΑΟΚτσής!! Πρέπει κάποτε ν' ανεβούμε και μεις επίπεδο , αν θέλουμε να κάνει το ίδιο και η ομάδα μας!!
Φιλικά το λέω φίλε maik....
Με μπέρδεψες hasio.Καλά εσύ άλλα δεν έλεγες το καλοκαίρι?
hasio_john έγραψε:
eorptol έγραψε:
hasio_john έγραψε:Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά .... ένα μόνο θα πω!!
ΆΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!!! Τι ψάχνουμε τώρα για ακριβά παλτά από εξωτερικό, δεν μπορώ να καταλάβω!!
Έχουμε δίπλα μας τον Άγγελο που είναι ΠΑΟΚτσής με κεφαλαία, που είναι πατριώτης, που είναι μάγκας , που είναι αρχιδάτος, που είναι γνώστης του τόπι, .... και μεις ψάχνουμε αλλού!! Ρε , πάμε καλά!!???? Κάντε εκεί στη διαχείριση ένα κεντρικό ποστ και βάλτε την φωτογραφία του να πούμε!!! :opaokara:
Ενταξη τα αλλα το πατριώτης που κολλάει ;
... Συριζαίος είσαι και παρεξηγήθηκες?? :lol:
Και μάλιστα είναι πατριώτης τρελαμένος!! Και μέσα και έξω από το γήπεδο! Κάθε ομάδα χρειάζεται και έναν τέτοιον! Όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ, ας βολευτεί με κάνα Πορτογαλικό παλτό και να συνεχίσουμε να βλέπουμε ματσάκια του κώλου που είναι ότι πρέπει για ύπνο!! Τρανό παράδειγμα τα ματς του καρπουζά...., ειδικά το τελευταίο της Εθνικής ήταν ο ορισμός του αντιποδοσφαίρου!! Εγώ προσωπικά τέτοιον προπονητή ή παρόμοιο, ΔΕΝ θέλω!!!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ZamanFou έγραψε:Ελληνικη δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια απο την "επισημη" αγαπημενη των Ελληνων..
Δεν ξερω ποιος βαριοταν πιο πολυ..Εγω που εβλεπα το ματσ ή οι παιχτες που επαιζαν..
kataramenos5 έγραψε:Αμα βαριέται ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ποιος Στέφενς και ποιος Σάντος..
μεσα στις τρεις αυτες γραμμες απεικονιζεται ολο το δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο. Ποσο δικιο εχετε παιδια :cry:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

180 μοιρες
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έχω αλλάξει από τότε!!! :lol: Έβαλα μυαλό!! Απλά είχα τα νεύρα μου τότε και δεν σκεφτόμουν με το πάνω μυαλό!! Ωρίμασα από τότε!! :lol: .... ανέβηκα επίπεδο ρε παιδί μου, πως να το πω απλά!! :o
Σοβαρά τώρα, ας έρθει όποιος θέλει , ΑΛΛΑ ας είμαστε σωστοί και μεις!!
Εγώ προσωπικά θέλω Σάντος , αλλά αν δεν έρθει και πάει Πόρτο όπως ψιθυρίζεται, ας έρθει ο Αναστασιάδης!! ...αλλιώς ο Μουρίνιο!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΨΑΡ4ΑΣ

Δημοσίευση από ΨΑΡ4ΑΣ »

ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Off topic

Εξαιρετικά χλωμό το βλέπω να πάει στην Πόρτο ο Σάντος. Δεν έχω διαβάσει κανένα ρεπορτάζ κτλ κτλ. Απλά η Πόρτο που ξέρω εγώ (και η οποία δεν έχει αλλάξει διοίκηση) δεν παίρνει πια αμυντικογενείς προπονητές.
Η Πόρτο έχει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο με το οποίο λειτουργεί. ΠΟΥΛΑΝΕ. Και πουλάνε παίκτες που τους πήραν τους "δούλεψαν" και τους έδωσαν υπεραξία. Αυτός που το καθιέρωσε το μοντέλο αυτό ακόμα εκεί είναι. Ο Σάντος δεν κολλάει στο παραπάνω.

/Off topic
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Κριτική των παιχτών από το Contra!

Παναγιώτης Γλύκος

Στο ντεμπούτο του με την Εθνική έκανε θετική εμφάνιση. Πιστώνεται δύο πολύ καλές επεμβάσεις ενώ στα δύο γκολ δεν φέρει ευθύνη.

Βασίλης Τοροσίδης

Με πολλά λάθη στο παιχνίδι του και στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Στο δεύτερο γκολ των Κορεατών ουσιαστικά απουσίαζε από τη θέση του.

Χοσέ Χολέμπας

Καλός στον επιθετικό τομέα, με προωθήσεις που προβλημάτισαν τον αντίπαλο. Προβληματικός στο ανασταλτικό κομμάτι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Κώστας Μανωλάς

Με καλές και κακές στιγμές. Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα, στο δεύτερο βελτιώθηκε και είχε θετικές επεμβάσεις.

Αβρααμ Παπαδόπουλος

Δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, παρόλα αυτά πήγε σχετικά καλά και προσπάθησε. Είχε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο γκολ προδόθηκε από τους μέσους του.

Γιάννης Μανιάτης

Αρκετή ανασταλτική δουλειά από τον Ελληνα αμυντικό μέσο ο οποίος είχε δύσκολο έργο μιας και οι επιθετικοί δεν πρέσαραν τόσο. Δεν πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του στην επίθεση.

Αλέξανδρος Τζιόλης

Αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του παρά το πολύ τρέξιμό του. Πιέστηκε πολύ από τους αντιπάλους μέσους και δεν ανταποκρίθηκε όσο καλά περίμενε ο προπονητής του.

Κώστας Κατσουράνης

Στο πρώτο ημίχρονο είχε έναν ελεύθερο ρόλο και βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οπισθοχώρησε λίγο στην επανάληψη για να φτιάξει το παιχνίδι της Εθνικής, χωρίς ιδιαίτερα επιτυχία.

Γιώργος Σαμαράς

Λίγο νωθρός, δεν τον ένιωσε όσο θα έπρεπε η αντίπαλη άμυνα. Παρόλα αυτά με την ποιότητά του δημιούργησε κάποια προβλήματα στην αμυντική γραμμή των Κορεατών.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Προσπάθησε να γίνει δημιουργικός από τη δεξιά πλευρά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Εμεινε μακριά από τις φάσεις και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Κώστας Μήτρογλου

Φανερά έξω από τα νερά του ο Ελληνας στράικερ, δείχνει ακόμα να ψάχνει τα πατήματά του στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι όμως ότι ελάχιστες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Πιο κεφάτος από τον Σαλπιγγίδη, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν και πήρε πρωτοβουλίες. Στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε.

Γιώργος Καραγκούνης

Προσπάθησε να βάλει νεύρο και τσαγανό στο παιχνίδι της Εθνικής. Ανέλαβε πρωτοβουλίες, εκτέλεσε στημένα, μάρκαρε....κλότσησε. Δεν κατάφερε όμως να γίνει απειλητικός.

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ορεξάτος στην κορυφή της επίθεσης της Εθνικής, δημιούργησε και έχασε την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν πολύ μαχητικός και βοήθησε και στην αμυντική δουλειά.

Γιάννης Φετφατζίδης

Καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Με την τεχνική του δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα ενώ είχε και μία καλή τελική προσπάθεια.

Γιώργος Τζαβέλλας

Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Απο το χθεσινο ματς μου αρεσαν τα κατωθι:

1.Το μαλλι του Λαζαρου. Μου αρεσει που μακρυνε και μου θυμισε την εποχη της νιοτης μου που με παρομοιο μαλλι ( πριν με χτυπησει η καταρα της αλωπεκιας και γινω σαν τον Σαλπιγγιδη ) εδινα την μαχη μου και εγω στα τσιμεντα της Τουμπας...

2. Το νεο βελτιωμενο look του πιο ακριβοπληρωμενου παγκιτη επιθετικου της Φουλαμ που ειναι ενας συνδυασμος μεταξυ Χατζηαβατη και του Fonzie απο την δημοφιλη σειρα Happy Days ...

3. Το παθος των οργανωμενων οπαδων της Ν.Κορεας

Δεν μου αρεσε η μικροφωνικη εγκατασταση που χρησιμοποιουν τα οργανωμενα εξωγαμα του US NANY και που προσπαθουσε επι ματαιω να χρησιμοποιησει καποιος μπετοβλ@κας με απωτερο σκοπο να ξεσηκωσει τα πληθη...

Οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι ειναι φανερο οτι οι παικτες ακομα θελουν χρονο ωστε να περασουν στην μετα-Στεφενς εποχη... :ugeek:

MVP ο Γλυκος... Γιατι ετσι...

Αυτα....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

shark4 έγραψε: Το νεο βελτιωμενο look του πιο ακριβοπληρωμενου παγκιτη επιθετικου της Φουλαμ που ειναι ενας συνδυασμος μεταξυ Χατζηαβατη και του Fonzie απο την δημοφιλη σειρα Happy Days ...
Χα! Χα!
Fonzie, ε; Τι μου θύμισες τώρα! Εκείνος όμως έπαιζε το ρόλο του μάγκα, του ζόρικου, του περιθωριακού και του γυναικά. Ο Μήτρογλου είναι γενικά ο τύπος που δεν έχει τίποτε καλό και σίγουρα τίποτε απο τα παραπάνω. Πολύ μάγκας ο Μαρινάκης (φρόντισε να κάνει Ευρωπαϊκές διασυνδέσεις) που τους πούλησε, έναντι τρελλού τιμήματος αυτόν τον παίκτη!
Όσο για την υπόλοιπη Εθνική, νόμιζα ότι αντί της κανονικής έπαιζε η U21 (Αβραάμ και Δημήτρης Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης κλπ)
Ο Λάζαρος δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί πάιζει Εθνική, ενώ τον Φετφα θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χαχ, ο άλλος λέει ''είναι πατριώτης''. Χαχαχαχαχαχα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο Καραγκούνης πάντως όποτε μπαίνει είναι όλη η Φούλαμ (πχ με Τσέλσι)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε: Το νεο βελτιωμενο look του πιο ακριβοπληρωμενου παγκιτη επιθετικου της Φουλαμ που ειναι ενας συνδυασμος μεταξυ Χατζηαβατη και του Fonzie απο την δημοφιλη σειρα Happy Days ...
:lol: :lol: :lol: :lol: Epic

hasio_john έγραψε:Έχω αλλάξει από τότε!!! :lol: Έβαλα μυαλό!! Απλά είχα τα νεύρα μου τότε και δεν σκεφτόμουν με το πάνω μυαλό!! Ωρίμασα από τότε!! :lol: .... ανέβηκα επίπεδο ρε παιδί μου, πως να το πω απλά!! :o
Σοβαρά τώρα, ας έρθει όποιος θέλει , ΑΛΛΑ ας είμαστε σωστοί και μεις!!
Εγώ προσωπικά θέλω Σάντος , αλλά αν δεν έρθει και πάει Πόρτο όπως ψιθυρίζεται, ας έρθει ο Αναστασιάδης!! ...αλλιώς ο Μουρίνιο!!! :mrgreen:
Αφου έβαλες μυαλό λοιπόν όπως λες και γουστάρεις καφε δερμάτινο ελπίζω οτι θα τον στηρίξεις και δε θ αρχίσεις τους "πυροβολισμούς" απο Νοέμβριο όπως με Χούμπ.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

shark4 έγραψε: 2. Το νεο βελτιωμενο look του πιο ακριβοπληρωμενου παγκιτη επιθετικου της Φουλαμ που ειναι ενας συνδυασμος μεταξυ Χατζηαβατη και του Fonzie απο την δημοφιλη σειρα Happy Days ...
Μάγκατ έχεις, δεν μασάς...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Off topic///
Φίλε Kat, η ομάδα θέλει στήριξη απ΄όλους μας και πρέπει να σεβαστούμε κάθε της κίνηση!
Δεν θέλω να ξεκινήσουμε πάλι να λέμε για τον Χουμπ, αλλά ρε συ έχω την εντύπωση (προσωπική γνώμη, μπορεί ν κάνω λάθος!!) πως από κάποια στιγμή και μετά ξεκίνησε ο ίδιος την αντίστροφη μέτρηση για να φύγει! Σα να το ήθελε αυτός πρώτα και μετά η διοίκηση και εμείς!
Εμένα προσωπικά όταν το ένοιωσα αυτό, ξεκίνησα να μην τον θέλω παρ' όλο που στην αρχή πέταξα στα σύννεφα με το άκουσμα του ονόματός του!!
Τέλος πάντων, ΔΕΝ υπάρχει λόγος να τ' αναλύουμε πάλι μιας και ο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει κάτι διαφορετικό να πει για την περίπτωση! Το ΒΑΣΙΚΟ είναι να έρθει κάποιος που να νιώσει αμέσως ΠΑΟΚτσής να μπει νωρίς (ΑΜΕΣΩΣ!!) στο κλίμα της ομάδας και της εξέδρας! Ας είναι το καφέ δερμάτινο, ας είναι ο ο ιεροκήρυκας του Θεού ... ας είναι ο Αλέφας, ας είναι όποιος θέλει ... ΑΛΛΑ να έρθει με σοβαρότητα, με όραμα, με πάθος, με μπαλάκια πρησμένα, με ΠΑΟΚΤσίδικο αίμα να ρέει μέσα του, με αέρα νικητή, με πλάνο, με, με με με με... και μεις ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ και όχι να ξεκινήσουμε την μίρλα με τα πρώτα στραβοπατήματα!
:opaokara: :pano:
Off topic///
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hasio, γουστάρεις Κόλκα για προπονητή βλέπω... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”