Off topic///
Φίλε Kat, η ομάδα θέλει στήριξη απ΄όλους μας και πρέπει να σεβαστούμε κάθε της κίνηση!
Δεν θέλω να ξεκινήσουμε πάλι να λέμε για τον Χουμπ, αλλά ρε συ έχω την εντύπωση (προσωπική γνώμη, μπορεί ν κάνω λάθος!!) πως από κάποια στιγμή και μετά ξεκίνησε ο ίδιος την αντίστροφη μέτρηση για να φύγει! Σα να το ήθελε αυτός πρώτα και μετά η διοίκηση και εμείς!
Εμένα προσωπικά όταν το ένοιωσα αυτό, ξεκίνησα να μην τον θέλω παρ' όλο που στην αρχή πέταξα στα σύννεφα με το άκουσμα του ονόματός του!!
Τέλος πάντων, ΔΕΝ υπάρχει λόγος να τ' αναλύουμε πάλι μιας και ο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει κάτι διαφορετικό να πει για την περίπτωση! Το ΒΑΣΙΚΟ είναι να έρθει κάποιος που να νιώσει αμέσως ΠΑΟΚτσής να μπει νωρίς (ΑΜΕΣΩΣ!!) στο κλίμα της ομάδας και της εξέδρας! Ας είναι το καφέ δερμάτινο, ας είναι ο ο ιεροκήρυκας του Θεού ... ας είναι ο Αλέφας, ας είναι όποιος θέλει ... ΑΛΛΑ να έρθει με σοβαρότητα, με όραμα, με πάθος, με μπαλάκια πρησμένα, με ΠΑΟΚΤσίδικο αίμα να ρέει μέσα του, με αέρα νικητή, με πλάνο, με, με με με με... και μεις ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ και όχι να ξεκινήσουμε την μίρλα με τα πρώτα στραβοπατήματα!

Off topic///