ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν σε γνώριζα προσωπικά αλλά το μαντάτο αυτό μου έσφιξε το στομάχι.
Καλό ταξίδι Oli...
Καλό ταξίδι Oli...
Θλιψη....Οι αναλύεις του για κάθε αγώνα παλιότερα ήταν μοναδικες... το κάθε ποστ τώρα τελευταία απλά υπέροχο. .Είχε τεράστιες γνώσεις αλλά ποτε δεν τις επέβαλλε με τσαμπουκά. Θα μας λέιψεις Ολι...
Κουράγιο στην οικογένεια...
Κουράγιο στην οικογένεια...
DimisK έγραψε:Και κάτι ακόμα Κώστα μου. Ο θάνατός σου (τι λέω ρε γαμώτο, τι λέω;;;;) κατάφερε και έφερε πάλι στο φόρουμ αγαπημένους φίλους που εμφανίζονται πλέον σπάνια στο paokmania. Όπως κι εγώ. Ανθρώπους όμως που χωρίς να το ξέρουν, είναι συνδεδεμένοι όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ και τις αξίες του, αλλά και εξαιτίας της ανθρωπιάς και της ζεστασιάς που βγάζουν από την ψυχή τους κάποιοι άνθρωποι που γνωριστήκαμε εδώ μέσα από το 2008 και πλέον πορευόμαστε μαζί. Μετά από καιρό είδα σημειώματα από παιδιά που δεν τα λέμε πια συχνά. Κι αυτό είναι έργο δικό σου Κώστα. Που μας έφερες πάλι πίσω εδώ, στο σπίτι μας. Γιατί στα δύσκολα, όλοι το σπίτι τους αναζητούν...
Οι τελευταίες γραμμές του κειμένου είναι ένας θησαυρός τον οποίο δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.
DimisK έγραψε:Και κάτι ακόμα Κώστα μου. Ο θάνατός σου (τι λέω ρε γαμώτο, τι λέω;;;;) κατάφερε και έφερε πάλι στο φόρουμ αγαπημένους φίλους που εμφανίζονται πλέον σπάνια στο paokmania. Όπως κι εγώ. Ανθρώπους όμως που χωρίς να το ξέρουν, είναι συνδεδεμένοι όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ και τις αξίες του, αλλά και εξαιτίας της ανθρωπιάς και της ζεστασιάς που βγάζουν από την ψυχή τους κάποιοι άνθρωποι που γνωριστήκαμε εδώ μέσα από το 2008 και πλέον πορευόμαστε μαζί. Μετά από καιρό είδα σημειώματα από παιδιά που δεν τα λέμε πια συχνά. Κι αυτό είναι έργο δικό σου Κώστα. Που μας έφερες πάλι πίσω εδώ, στο σπίτι μας. Γιατί στα δύσκολα, όλοι το σπίτι τους αναζητούν...
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ ρε Μήτσο, αλλά τέτοια ώρα... Τι αξία έχει πια αυτό (που όμως είναι σωστό) μπροστά στην απώλεια του αδερφού μας? Θα σε δω τηνΤετάρτη...
Τα λόγια είναι φτωχά για να δείξουν πως νοιώθω τώρα για κάποιον άνθρωπο που δεν έχω γνωρίσει.Μου φαίνεται απίστευτο το μούδιασμα και η ανατριχίλα που έχω από εχθές το βράδυ.Η παγωμάρα μου τρόμαξε μέχρι και την εγκυμονούσα γυναίκα μου.Oli καλό παράδεισο να έχεις.Καλή δύναμη στους δικούς του ανθρώπους,δηλαδή όλους μας
η γυναικα μου ασχετη απο μπαλα επαθε πλακα χθες που με ειδε να δακρυζω για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζα και μου ειπε σημερα καταλαβα τι ειναι ο ΠΑΟΚ μετα απο τοσα χρονια....ειναι μεγαλειο μου ειπε και διαβαζε τις αραδες στ συγκεκριμενο τοπικ απο αλλους που και αυτοι δεν γνωριζαν τον ολι και καταλαβε οτι δεν ειναι παραλογο το δακρυ
γιαυτο ειμαι ΠΑΟΚ πουθενα αλλου δε θα συνεβαινε αυτο με εναν ανθρωπο αγνωστο πουθενα στον κοσμο

γιαυτο ειμαι ΠΑΟΚ πουθενα αλλου δε θα συνεβαινε αυτο με εναν ανθρωπο αγνωστο πουθενα στον κοσμο

- kritikos44
- paokathens
Συλληπητηρια στην οικογενεια του ανθρωπου.
Πολυ καλη πενα κ μεγαλη απωλεια κ για την οικογενεια του paokmania.
αν υπηρχε θεος δε θα προσδοκουσαμε να σε αναπαυσει τωρα, αλλα θα ειχε φροντισει απο μονος του να μη σε παρει ακομα.
Πολυ καλη πενα κ μεγαλη απωλεια κ για την οικογενεια του paokmania.
αν υπηρχε θεος δε θα προσδοκουσαμε να σε αναπαυσει τωρα, αλλα θα ειχε φροντισει απο μονος του να μη σε παρει ακομα.
Είμαι από Αθήνα, μοναχικός ΠΑΟΚτσής από το δημοτικό που επέλεξα να είμαι ΠΑΟΚ.
Το φόρουμ τους τελευταίους μήνες για εμένα ήταν ο Σύνδεσμος μου και εσείς τα φιλαράκια μου που μοιράζονται Επιτέλους το ίδιο πάθος με εμένα. Τον olivares τον έμαθα από την ποιητικότητα, την ευγένεια και το βάθος χωρίς ίχνος ελιτισμού των γραπτών του, αλλά κυρίως μέσα από τα δικά σας τα μάτια. Εάν τα γραπτά μας ήταν φωνές, ένιωθα ότι αυτές χαμήλωναν για λίγο όταν εκείνος μοιραζόταν τις σκέψεις του μαζί μας.
Για να πω την αλήθεια σε φανταζόμουν πιο μεγάλο, σε ένιωθα περισσότερο σαν μια πατρική παρά αδερφική φιγούρα. Μπαίνοντας στο facebook να δω και την όψη σου, η ανεξήγητα έντονη θλίψη μου πήρε μορφή, την μορφή σου.
Κι ας απεχθάνομαι τόσο τις κηδείες, αυτή την Τετάρτη θα έρθω να σε αποχαιρετήσω.
Υγ. Επειδή δεν έχω το θάρρος, θα πρότεινα στους ανθρώπους που τον γνώριζαν προσωπικά να ανέβει μια φωτογραφία του ανθρώπου Κώστα Κορωνίδη.
Το φόρουμ τους τελευταίους μήνες για εμένα ήταν ο Σύνδεσμος μου και εσείς τα φιλαράκια μου που μοιράζονται Επιτέλους το ίδιο πάθος με εμένα. Τον olivares τον έμαθα από την ποιητικότητα, την ευγένεια και το βάθος χωρίς ίχνος ελιτισμού των γραπτών του, αλλά κυρίως μέσα από τα δικά σας τα μάτια. Εάν τα γραπτά μας ήταν φωνές, ένιωθα ότι αυτές χαμήλωναν για λίγο όταν εκείνος μοιραζόταν τις σκέψεις του μαζί μας.
Για να πω την αλήθεια σε φανταζόμουν πιο μεγάλο, σε ένιωθα περισσότερο σαν μια πατρική παρά αδερφική φιγούρα. Μπαίνοντας στο facebook να δω και την όψη σου, η ανεξήγητα έντονη θλίψη μου πήρε μορφή, την μορφή σου.
Κι ας απεχθάνομαι τόσο τις κηδείες, αυτή την Τετάρτη θα έρθω να σε αποχαιρετήσω.
Υγ. Επειδή δεν έχω το θάρρος, θα πρότεινα στους ανθρώπους που τον γνώριζαν προσωπικά να ανέβει μια φωτογραφία του ανθρώπου Κώστα Κορωνίδη.
τι να πει κανείς;;;;
συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.....

[youtube]JN9P-8Gl_6I[/youtube]
συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.....

[youtube]JN9P-8Gl_6I[/youtube]
- navigator11
Σαν ΠΑΟΚμάνια ίσως να κάναμε μια κίνηση,κατόπιν συνεννόησης με τους δικούς του ασφαλώς,φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του αξιοσέβαστου "Περουβιανού";
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Να ζητησω συγγνωμη εκ των προτερων.Ισως φανει αμετροεπεια αυτο που θα πω.Θελω πιο πολυ απο καθε φορα να σηκωσουμε το κυπελλο και νοητα να το αφιερωσουμε εκει ψηλα στον oli και στα αλλα παιδια που εχουνε φυγει.
Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Καλό παράδεισο ρε Oli, θα είσαι πάντα ζωντανός ανάμεσά μας μέσα από τα κείμενα σου και τα ποστ σου στο φόρουμ μας...