Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
3
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ινσουαράλδε
2
2%
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
1
1%
Κάτσε
2
2%
Νάτχο
77
80%
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
9
9%
Χούσεν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλούρης
2
2%

Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από nikolasf »

theodorsalonika έγραψε:απο μεσα μου εχω μια ελπιδα..λεω ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ .. :idea:

αμα φτασαμε στο σημειο να διαλεγουμε παιχνιδια ε τοτε το κυπελο πρεπει να το παρουμε περπατωντας... :opaokara: :opaokara:

Υ.Σ δηλαδη διαλεγουμε να κερδισουμε την βεροια και τον οφη και λεμε δεν γαμ@@@ται ο βαζελος και η τριπολιτσα....χμμμ αυτη την σκεψη δεν την ειχα κανει....η μπορει επιτηδες να χανουμε και στα πλευ οφ να βρεθουν απροετοιμαστοι οπως και στον τελικο κυπελου..χμμμ μπορει να βρεθει και η χαμενη ατλαντιδα ,η κιβωτος του νωε,να λυθει το μυστηριο στο τριγωνο των βερμουδων,η τελος παντων να πεσει ενας κομητης στο μεξικο να σηκωθει ανεμοστροβιλος στην ΗΠΑ ,να επηρεασει αυτο την ΑΣΙΑ και να γινει σεισμος ,να επηρεασει αυτο την μεσογειο να βγει τσουναμι να φτασει ΣΑΛΟΝΙΚΑ και λιγο πριν τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ να διαλυθει και να πεταξει μονο κατι ψαρουκλες εξω .τα οποια θα τα μαζεψουμε και θα κανουμε κανα τσιπουρακι πριν τον αγωνα της πεμπτης και να τραγουδαμε ολοι μαζι αγκαλιασμενοι σαν μικρα παιδια με δακρυα στα ματια ,ΓΑΜ@@@ΤΑΙ ο γαυρος αλλα ειναι νοστιμος ο πουσ@@ς :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Οχι ρε Θοδωρή διαλέγουμε τρόπο παιχνιδιού του στυλ τα δίνουμε όλα ή όχι... Οπότε είναι φυσιολογικό στα εκτος έδρας και αν έισαι και λίγο άτυχος και συν το κοράκι και συν πιο αποφασιστικός ο αντίπαλος και να η γκέλα.... Υποθέτω και θέλω να ελπίζω!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Δεν έγραψα μετά το τέλος του αγώνα για να αποφύγω τυχόν εν θερμώ δηλώσεις και σκέψεις που μόνο κακό μπορεί να κάνουν.

Βλέποντας τον αγώνα, από την τηλεόραση, μπορώ να πω τα εξής.

Γλύκος εκτός τόπου και χρόνου και στα 2 γκολ. Στο πρώτο είναι εκτός θέσης, στο δεύτερο κάνει λανθασμένη έξοδο αφού την μπάλα και τον παίκτη φαίνεται να τον καλύπτει ο Μαντούρο. Συνεχίζω να πιστεύω ότι στο Γλύκο αλλά πρέπει να συγκεντρωθεί.

Κίτσιου δεν κάνεις τον τελευταίο καιρό ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Ντεφορμάρισμα παρατεταμένο και ίσως αναμενόμενο λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Τον πιστεύω σαν παίκτη.

Μαντούρο πηγή κινδύνου στα χαφ και στα μετόπισθεν. Αργός και ανέτοιμος. Αν δεν βρει ρυθμό θα έχουμε και άλλα προβλήματα. Θεωρώ ότι έχει να προσφέρει γιατί ξέρει πολλά κιλά μπάλα.

Ινσαουράλδε ο άνθρωπος είναι κανονικός στόπερ. Ξέρει μπάλα και φαίνεται, από τις επιλογές του στην πρώτη πάσα, από τα μαρκαρίσματα που κάνει και τις αναχαιτίσεις. Αγορά του στα υπόψιν.

Σπυρόπουλος αμυντικά είναι καλός αλλά επιθετικά είναι 2 λαλούν και 3 χορεύουν. Σαν μπακ απ θα ήταν χρήσιμος.

Κάτσε μηχανάκι από τα λίγα. Μπορεί να κόβει και να ράβει όπως μόνο αυτός ξέρει ενώ δείχνει να δένει πολύ καλά με τον Νάτχο. Τον πάω με χίλια τον πιτσιρίκο.

Νάτχο χωρίς σχόλια. Είναι απλά μάγος.

Λούκας ένας πάρα πολύ καλός παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά όταν έχει συμπαίκτες ανάλογης ικανότητας. Πουλέν μου.

Χούσεν έχει πολύ καλή διάθεση να προσφέρει και πολύ καλή τεχνική. Θα αφήσει εποχή αν αγοραστεί.

Ολίσε τέλος. Πραγματικά δεν κάνει το παιδί. Δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Προτιμώ να παίζει ο Γεωργιάδης που έχει και συμβόλαιο παρά ο Σέκου. Μόνο ταχύτητα τίποτα άλλο.

Κλάους είσαι ο στράικερ μας. Σε εσένα τελειώνει η ομάδα.

Με αυτά και με αυτά, περιμένεις η ομάδα να μπαίνει μέσα και να μαμάει κάθε αντίπαλο. Την Κυριακή είδαμε μια ομάδα νωχελική, μια παιδική χαρά να πω; Απαράδεκτο να κάνεις τόσα λάθη σε ένα παιχνίδι που δεν πιέστηκες καθόλου.
Προσωπικά δεν περιμένω κάτι από αυτήν την ομάδα πέραν από το κύπελλο και καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Η ομάδα τώρα αρχίζει να χτίζεται. Επιτέλους ήρθαν παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Στέφενς. Η περίοδος Αυγούστου-Ιανουαρίου ήταν μια δοκιμής των παικτών που βρήκε στην ομάδα.
Πλέον θέλω να δω την δουλειά του. Ας αλλάξει ριζικά όλο το ρόστερ, δεν με ενδιαφέρει. Το μεγάλο το λάθος ήταν ότι άργησε να κλείσει ο προπονητής.
Πλέον χτίζεται η ομάδα της επόμενης περιόδου. Στήριξη και μόνο στήριξη.

Διαβάζω στο διαδίκτυο, κυρίως για να περνάει η ώρα ένεκα ανεργίας, ότι δεν γίνεται Φλεβάρη μήνα η ομάδα να μην έχει αυτοματισμούς, να μην έχει σταθερό άξονα και άλλες ανοησίες. Να πω ότι ο άνθρωπος βρήκε μια ομάδα που έπρεπε να γνωρίσει, τόσο σε παίκτες όσο και σε ιδιοσυγκρασία. Έκανε τις εισηγήσεις του, έκανε τις μεταγραφές του και τώρα ξεκινάει την δουλειά. Κατά την προσωπική μου άποψη, καλά κάνει και τους βάζει όλους μέσα. Και ας μην βρίσκονται. Κάνει πειράματα για την επόμενη χρονιά και λόγω τραυματισμών. Διαφωνεί κανείς ότι αν επιστρέψει ο Βίτορ η άμυνα θα κλείσει με τον Ελ Τσάκο;
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

desperando έγραψε:
stathis73 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Με την επάνοδο των Martens και Vitor και την τοποθέτηση του Τζαβέλα αριστερά πιστεύω ότι θα έχουμε ένα αρκετά καλο σύνολο, ανώτερο του Ολυμπιακού, αλλά αυτό μένει να φανεόι στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ουσιαστικά η μόνη θέση στην οποία θα είμαστε κατώτεροι θα είναι αυτή του δεξιού μπακ, όπου υστερούμε.

Aπόστολε τόσο καιρο αυτο λέω οτι ακόμη δεν εχει καταλήξει ο άνθρωπος σε εναν κορμό, στα παιχνίδια που λές θα ειναι σχεδόν στο τελος του πρωταθλήματος και εμεις ακόμη θα στρώνουμε την ομάδα μας ;) ...........ετσι δεν μπορεις να εχεις απαιτήσεις για φετος εκτος και αν ολα ειναι προ-αποφασισμένα.
Σταθη επειδη την ιδια συζητηση καναμε και στο παιχνιδι με τον βαζελο και παρεθεσα καποια στοιχεια με τις συμμετοχες των παικτων μεχρι 31/12 αλλα δεν απαντησες,αν θες μπορεις να μου απαντησεις εδω?
Φίλε μου δεν είμαι ολη την ωρα μπροστα στον υπολογιστή και οταν μπηκα για να σου απαντήσω ηταν κλειδωμένο το θέμα, εγω πιστεύω (ετσι για να σου απαντησω λίγο γενικά) οτι ο κόουτς κατα την γνώμη μου θα μπορουσε και με ολα αυτα που ανέφερες (τραυματιες-συμμετοχές) να ειχε κανει ενα κορμο τουλάχιστον 5-6 παικτών και οχι βαλε βγαλε οτι να ναι, για παράδειγμα ο Κιτσιου θα μπορουσε να βοηθήσει (κατα την γνωμη μου) περισσότερο σαν χαφ απο την στιγμη που έδειξε τα ανάλογα στοιχεία και οχι να βαζει την μια τον Νινη, την αλλη τον Σαλπι, και παει λέγοντας, εκανε παρα μα παρα πολλα πειράματα στην πλατη της ομάδος και απο την στιγμη που έθεσαν στόχους εμενα αυτο μου δημιουργεί τεραστια ερωτηματικά, αν εβγαιναν και ελεγαν οτι για ενα δυο χρόνια θα φτιάχνουμε ομάδα τοτε ολα θα ηταν οκ, αλλα τώρα ολες αυτες οι κινησεις δημιουργούν εύλογα ερωτήματα σε όλους, ειτε ειναι γνώστες (προπονητες) ειτε οχι ( απλοι φίλαθλοι).

Για να μην το τραβάμε το θεμα εμενα πολύ απλα δεν μου αρεσουν ολα αυτα που κανει ο κοουτς, εκφράζω την γνωμη μου και την λύπη μου για την εικονα της ομάδος, δυστυχώς δεν ηταν αυτο που περίμενα να δω μετα απο τοσους μηνες δουλειάς.

Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από τη στιγμή που η ομάδα έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα δεν βλεπω γιατί να μην κάνει πειραματισμούς. Έχει πολύ υλικο που πρέπει να αξιολογηθεί σωστά και να εκτιμηθεί αν θα πρέπει να μείνει ή να ανανεώσει. Η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά ευθύνης του Stephens.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι δυνατον να γραφουμε οτι η ομαδα εχει παραιτηθει απο το πρωταθλημα? Μηπως ξεχναμε σε ποια θεση θα τερματιζαμε περσυ στα πλει οφ αν δεν ειχαμε τους 3 βαθμους διαφορα μπαινοντας σε αυτα; Ειμαστε τοσο ανετοι στο να τα κανουμε ροντεο φετος;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Το τόπικ κλείνει απόψε. Κανένα νόημα στο να μένει ανοιχτό. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι(?) τουλάχιστον οπαδικά την Πέμπτη. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!
:pano:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν έχω ξαναδεί τόσο αστεία ήττα από τον ΠΑΟΚ.Δυστυχώς δώσαμε λαβη στον Θανο να μας κάνει οτι θέλει χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια.Δεν σφύριζε τα φάουλ υπέρ μας ,σφυριξε για την Τριπολη και φαουλ που δεν γίνανε ποτέ όπως αυτό που φάγαμε . Στο πρωτο γκολ τον παίκτη τον φυλάει ο Μαντουρο τον χάνει και και ο Γκοιαν κάνει ενα πλασε κατα τύχη που ο Γλύκος για μένα μπορούσε να το πιάσει. Στο δευτερο γκολ ο Λαζαρ κάνει απιστευτο λάθος δεν ξέρω τι μπορεί να προσφερει πολυ κακός τον έβαλε για να δέσει το κέντρο και αυτός το ξεχαρβάλωσε.Χάνει την μπάλα και γίνεται αυτο που γίνεται με τον Μαντουρο δεν ξέρω τι έκανε ο Γλυκος εκεί δεν υπήρχε λόγος να βγει εκει.

Μετα και απο αυτο το παιχνιδι δεν ξέρω αν κάποιοι παίκτες πρέπει να ξαναπαίξουν . Περιμένω ακόμα ενα πειραμα απο τον Στεφενς την Κυριακή με τον Πανθρακικο να βάλει αριστερο μπακ τον Τζαβελα και να παίξει με Κιτσιου Ινσουραλδε Κατσουρανη Τζαβελα στην άμυνα . Πιστευω οτι με τον Εργοτελη θα πρέπει να σταματησει και το ροτασιον και γυρνώντας και ο Βιτορ και Μαρτενς να δουμε τον ΠΑΟΚ που θέλουμε.
Το ΠΑΟΚ με κεφαλαία αδελφέ μου!Φώτης.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:"ΠΑΟΚ δε γίναμε για τις νίκες..".Μάλιστα.Τοτε γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια για μια καινούρια ομάδα που αλλάζει η σύνθεση της παιχνίδι με παιχνίδι ,απέναντι σε επιστημονικότατες διαιτησίες και εξοντωτικό πρόγραμμα?"Δε νοιώθουν ΠΑΟΚ .." λέει.Να το δεχτώ.Εμεις που νιώθουμε πώς το διαχειριζόμαστε και κυρίως πως το εκφράζουμε αυτό?Με μίρλα και γκρίνια απέναντι σ αυτούς που αποθεώναμε στο προηγούμενο παιχνίδι?Ετσι μάθαμε απο παιδιά?"Ζουμε για τον ΠΑΟΚ..".Οχι κύριοι ,ζουμε μέσω του ΠΑΟΚ.Ειναι το μέσο για να "ψηλώνουμε" τις Δευτέρες στο γραφείο ,να ξεφύγουμε απ τη μιζέρια που μας πνίγει, να φαινόμαστε ανώτεροι.Οταν όμως το πράγμα στραβώνει φταίει μονο ο ΠΑΟΚ κι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο γήπεδο γιατί μας χαλάνε το ιματζ.Όλες οι άλλες ομάδες επιτρέπεται να χάνουν ο ΠΑΟΚ όχι.Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί, δε κουραστήκατε?Δε βλέπετε οτι έτσι δε πάμε πουθενά?
Εγω τ αποφάσισα εδω καi λιγο καιρό πάντως.Γυρνάω το διακόπτη και κλείνω τ αυτιά μου στον αρμαγεδώνα που φέρνουμε εμείς οι ίδιοι στην ομάδα μας μετά απο καθε άσχημο αποτέλεσμα. Επιλέγω να μη τρελαίνομαι πλέον.Την Κυριακή θα μαι εκεί, χαρούμενος που θα ξαναδώ τον ΠΑΟΚ.

μιρλα και γκρινια εχουν οι γαυροι,οχι εμεις.
αυτοι αν δεν βαλουν 5 γκολ σε καθε ματς ''στραβωνουν'' με την ομαδα
αυτοι αν χασουν (λεμε τωρα) καποιο ματς, ''μανουριαζουν με τους παικτες
αυτοι αν δεν ειναι σε καθε αγωνα η αποδωση της ομαδας τους SUPER τα εχουν με τον προπονητη τον προεδρο
με ολους και με ολα....ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ
εμεις ειμαστε αλλου...
Εμας ,εχουν παθει και εχουν ''χαλασει''τα ''νευρα'' μας τα ''στομαχια'' μας τα ''ματια'' μας.απο τα πειραματα
τις αποτυχιες, την υπομονη...αυτη η υπομονη ρε πουστη μου....αυτη η υπομονη...την ''αμπαλιαση'' τους ''σακατεμενους'' τους ''τουριστες'' τους ''πολυ ''γκαυλωμενους'' που μετα τους επεσε και δεν τους ''σηκωνοταν''
τους ''νυν'' και τους ''πρωην''..και τοσα μα τοσα αλλα....
και ολα αυτα εδω και 30 χρονια...ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....

οτι και να πει ο κοσμος σωστο ειναι....εξαλλου την αληθεια λεει...τι στον π@υτσο μου ειναι αυτο που βλεπουμε...
εσενα σε αρεσει;...
για αυτο το μιρλα και γκρινια...αλλου...εδω υπαρχει αγανακτησει και πονος ψυχης...

...αυτα αδελφε μου ΚΑτ5
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Οταν καποιος βριζει ολημερης και ολονυχτης των Σαλπι για παραδειγμα και μετα τον αγωνα με τον αστερα τα χωνει στον Στεφενς γιατι δεν τον ειχε μαζι του για να τον χρησιμοποιησει αυτο λεγεται κακια μιρλα κιολας,αυτο πιστευω εννοουμε ολοι οταν αναφερομαστε στην μιρλα,τωρα κατα τα αλλα και γω μαζι σου ταγμα και ειδικα απο πονο ψυχης αλλο τιποτα, αλλα ΠΑΟΚ ειμαι εχω περασει πολυ πιο δυσκολα αυτα ειναι κλαιν μαιν την πεμπτη θα ενωσω την ψυχη μου με τα αδερφια και θα φωναξω δυνατα ΠΑΟΚ παμε γερα θα τους πατησουμε ΠΑΟΚ εισαι ,το ασπρο και το μαυρο της ζωης μας ,το ασπρο και το μαυρο της ψυχης μας :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ταγμα το οτι δε μ αρέσει(με κάποιες εξαιρέσεις) το γραψα απ το παιχνιδι με τη Μακαμπι.Απο κει και πέρα ουτε ο κόσμος οτι λέει είναι σωστό ,γιατι κοιτάει μονο το τωρα και επηρεάζεται απο αρδ ,αλλα ουτε υπάρχει κι αλλος δρομος πέραν της υπομονής εφόσον θες να κανεις ομάδα.Σε 6 μηνες κι ενα χρονο (δεδομένων των προβλημάτων σε αμυνα,κεντρο) αυτό δε γίνεται.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

τελος παντων.....θα κανω υπομονη :mrgreen: αλλα ειπαμε ..πονος ψυχης....οχι μιρλα..

λοιπον..παω για υπνο τωρα..

παω να ονειρευτω τον Βιερινια με τα ασπρομαυρα :mrgreen: :mrgreen:

τα λεμε στα τσιμεντα την Πεμπτη...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

ρε Καρπουζα...ενταξει σε ακουσα... :mrgreen:

...και την Sara θα ονειρευτω.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
παω να ονειρευτω τον Βιερινια με τα ασπρομαυρα :mrgreen: :mrgreen:
Καμιά φορα τα όνειρα γίνονται πραγματικοτητα..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αληθεια εκεινα τα 500 χιλιαρικα ακομα μας τα στελνει η βολσμπουργκ...περιεργο...πολυ περιεργο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Σιγά μη βγάλουν και ανακοίνωση ότι πληρωθηκαμε! Άλλες έποχες γινόταν αυτα :-).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”