kataramenos5 έγραψε:"ΠΑΟΚ δε γίναμε για τις νίκες..".Μάλιστα.Τοτε γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια για μια καινούρια ομάδα που αλλάζει η σύνθεση της παιχνίδι με παιχνίδι ,απέναντι σε επιστημονικότατες διαιτησίες και εξοντωτικό πρόγραμμα?"Δε νοιώθουν ΠΑΟΚ .." λέει.Να το δεχτώ.Εμεις που νιώθουμε πώς το διαχειριζόμαστε και κυρίως πως το εκφράζουμε αυτό?Με μίρλα και γκρίνια απέναντι σ αυτούς που αποθεώναμε στο προηγούμενο παιχνίδι?Ετσι μάθαμε απο παιδιά?"Ζουμε για τον ΠΑΟΚ..".Οχι κύριοι ,ζουμε μέσω του ΠΑΟΚ.Ειναι το μέσο για να "ψηλώνουμε" τις Δευτέρες στο γραφείο ,να ξεφύγουμε απ τη μιζέρια που μας πνίγει, να φαινόμαστε ανώτεροι.Οταν όμως το πράγμα στραβώνει φταίει μονο ο ΠΑΟΚ κι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο γήπεδο γιατί μας χαλάνε το ιματζ.Όλες οι άλλες ομάδες επιτρέπεται να χάνουν ο ΠΑΟΚ όχι.Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί, δε κουραστήκατε?Δε βλέπετε οτι έτσι δε πάμε πουθενά?
Εγω τ αποφάσισα εδω καi λιγο καιρό πάντως.Γυρνάω το διακόπτη και κλείνω τ αυτιά μου στον αρμαγεδώνα που φέρνουμε εμείς οι ίδιοι στην ομάδα μας μετά απο καθε άσχημο αποτέλεσμα. Επιλέγω να μη τρελαίνομαι πλέον.Την Κυριακή θα μαι εκεί, χαρούμενος που θα ξαναδώ τον ΠΑΟΚ.
μιρλα και γκρινια εχουν οι γαυροι,οχι εμεις.
αυτοι αν δεν βαλουν 5 γκολ σε καθε ματς ''στραβωνουν'' με την ομαδα
αυτοι αν χασουν (λεμε τωρα) καποιο ματς, ''μανουριαζουν με τους παικτες
αυτοι αν δεν ειναι σε καθε αγωνα η αποδωση της ομαδας τους SUPER τα εχουν με τον προπονητη τον προεδρο
με ολους και με ολα....ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ
εμεις ειμαστε αλλου...
Εμας ,εχουν παθει και εχουν ''χαλασει''τα ''νευρα'' μας τα ''στομαχια'' μας τα ''ματια'' μας.απο τα πειραματα
τις αποτυχιες, την υπομονη...αυτη η υπομονη ρε πουστη μου....αυτη η υπομονη...την ''αμπαλιαση'' τους ''σακατεμενους'' τους ''τουριστες'' τους ''πολυ ''γκαυλωμενους'' που μετα τους επεσε και δεν τους ''σηκωνοταν''
τους ''νυν'' και τους ''πρωην''..και τοσα μα τοσα αλλα....
και ολα αυτα εδω και 30 χρονια...ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....
οτι και να πει ο κοσμος σωστο ειναι....εξαλλου την αληθεια λεει...τι στον π@υτσο μου ειναι αυτο που βλεπουμε...
εσενα σε αρεσει;...
για αυτο το μιρλα και γκρινια...αλλου...εδω υπαρχει αγανακτησει και πονος ψυχης...
...αυτα αδελφε μου ΚΑτ5