Kranatos έγραψε:Αλληλεγγύη στο αδίκως διωκόμενο montelo..
Στο φόρουμ των μαγισσών υπάρχει ένα μπαν για κάθε ταλιμπάν..
Αδερφέ η θέση σου είναι εδώ να ομορφαίνεις τον χαμό..
2 βδομάδες είναι και θα περάσουν..
Εγώ στο 6μηνο είχα μια τσατσάρα και έσπαγα ένα δοντάκι ανά 10 μέρες..
Κι επειδή έγινε αναφορά τις προηγούμενες μέρες στο τότε συμβάν ότι και καλά έφαγα το μπαν όχι επειδή έβαλα ένα "τζ" αντί για το "γγ" κι επειδή όπως φάνηκε είχε πρόβλημα με την πάρτη μου συγκεκριμένος αντμίν αλλά επειδή έγραφα μόνο στο τόπικ του αρχηγού της παε ΠΑΟΚ, προτείνω να μπει νέος κανόνας στο φόρουμ όπου να μας υπαγορεύει σε πόσα τόπικ πρέπει να γράφουμε για να αποφύγουμε την 6μηνη τιμωρία..
Το να παραδεχόσασταν ότι η τιμωρία ήταν λάθος και τραβηγμένη έστω και μετά από τόσο καιρό θα σας τιμούσε..
Αντιθέτως προτιμήσατε μέσω μιας αστείας αιτιολόγησης του μπαναρίσματος να βγάλετε λάδι τον "πολύ" κύριο που με μπάναρε (και που μόλις εκδιώχθηκε από αντμίν έκανε κανένα χρόνο να εμφανιστεί) και να βγάλετε σκάρτο εμένα που στην τελική μετά την τιμωρία επέστρεψα άμεσα στο φόρουμ..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ στο montelo..
Φίλε μου προσωπικά θα παρακολουθώ και θα συμμετέχω στο forum όσο πιστεύω ότι είμαι ανάμεσα σε αδερφούς, όσο και αν διαφωνώ με τις απόψεις τους. Η έκφραση διαφορετικών απόψεων είναι δείγμα υγείας και ζωντάνιας ενός δημόσιου διαλόγου. Επειδή δεν παρακολούθησα τότε τα τεκταινόμενα σχετικά με το μπαν που έφαγες, δεν μπορώ να έχω άποψη.
Σχετικά με το montelo όμως, ασχέτως αν έχει καλή ή κακή πρόθεση, το ύφος του είναι σαφώς παρεξηγήσιμο, εξυπναδίστικο, πολλάκις ειρωνικό και δίνει αφορμή για έριδες και αντιπαραθέσεις. Σκέψου απλώς, πόσα άτομα από το forum μπορούν να γράψουν ή, ακόμα χειρότερα, να απαντήσουν εκνευρισμένοι στον ίδιο ειρωνικό, σαρκαστικό ή όπως αλλιώς θέλεις πές΄το, τόνο. Και τί θα γίνει τότε? Προφανώς μια μόνιμη συλλογή αντεγκλήσεων και ύβρεων, η οποία πιθανότατα θα έδιωχνε οριστικά από το forum το 90% των συμμετεχόντων.
Ειλικρινά μου αρέσει το πνεύμα που καυτηριάζει καταστάσεις μέσω της ειρωνείας και του σαρκασμού, αλλά δεν είναι δυνατόν αυτό να είναι η μοναδική μορφή έκφρασης γνώμης σε ένα ιντερνετικό forum, για τον απλό λόγο πως είναι άκρως παρεξηγήσιμο, δυνάμει προσβλητικό και μπορεί να προκαλέσει αντίστοιχη απάντηση.
Θέλω πραγματικά να ακούγεται κάθε νέα φωνή, αλλά όχι εις βάρος των υπολοίπων μελών.