Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

angelheart έγραψε:Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον, του στέλνει mail και το θέμα τελειώνει.
Ελα όμως που σ αυτό κάποιοι.. ηλικιωμένοι κάνουν ...μπιπ.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

montelo έγραψε:καταρχην θελω να ζητησω συγγνωμη απο ολους για την σταση μου καταλαβα το λαθος μου και προσβλεπω σε μια νεα εποικοδομητικη αρχη...
ευελπιστω να ξεχασουμε τις παλιες εριδες και να συμπλευσουμε μαζι μελη και αντμινς για την βελτιωση του φορουμ παντοτε στα πλαισια που εχει οριοθετηθει απο τους διαχειριστες του...

Dinos_Liverpool να ξερεις οτι το μπαν σου στην αρχη με εκνευρισε μετα με εκανε να αναλογιστω την κατασταση και το ποσο εφταιγα και αρχισα να κλαιω...εχασα 3 ολοκληρα κιλα αυτη την εβδομαδα κλαιγοντας γιατι καταλαβα οτι ειχες δικιο...θα προσπαθησω να ειμαι σωστος και να μην γραφω περιεργα απο δω και στο εξης...
και επειδη σημερα ειναι μερα αγαπης θελω να σου αφιερωσω και αυτη την φωτο που καθομουν τοσες ωρες για να την δημιουργησω...
Μπήκα μόνο για αυτό που έγραψες. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να δώσει ποιότητα στο φόρουμ. Θα στο πω απλά. Είσαι λάθος φόρουμ. Χρόνια εδώ αλλάξαμε γνώμες, "μαλώσαμε" συμφωνήσαμε με αρκετά Μέλη. Αυτό φίλε μου έχει πολύ ειρωνεία. Στο λέω φιλικά. και μια συμβουλή. Εδώ στην μακρινή Αυστραλία που ζω το duckface... είναι της νέας γενιάς selfie trends ... Και αν το πάμε παρακάτω, όπως λένε τα παιδιά μου στα facebooks ... τα ονομάζουν τα κορίτσια facebook whorse.
Παλιότερα οι δάσκαλοι το λέγανε στα σχολεία στα μικρά όταν κάνανε φατσούλες ότι είναι στεναχωρημένα .

Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ντίνος, σταμάτα το εδώ.
ΠΑΟΚ 1926
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και ... Απ' όλους !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Παρ 14 Φεβ 2014, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Εσύ μη δεις ...ηλικιωμένο να του κάνει ...μπιπ. Αμέσως να το πεις. :lol: :lol: :lol:

Τι ειν' τούτοι ρε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αγγελοκαρδε υπάρχει σοβαρο ζήτημα (ετσι πιστεύω).Του έστειλα μαιλ ελπίζω να το πήρε.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Αλληλεγγύη στο αδίκως διωκόμενο montelo..

Στο φόρουμ των μαγισσών υπάρχει ένα μπαν για κάθε ταλιμπάν..
Αδερφέ η θέση σου είναι εδώ να ομορφαίνεις τον χαμό..

2 βδομάδες είναι και θα περάσουν..
Εγώ στο 6μηνο είχα μια τσατσάρα και έσπαγα ένα δοντάκι ανά 10 μέρες..

Κι επειδή έγινε αναφορά τις προηγούμενες μέρες στο τότε συμβάν ότι και καλά έφαγα το μπαν όχι επειδή έβαλα ένα "τζ" αντί για το "γγ" κι επειδή όπως φάνηκε είχε πρόβλημα με την πάρτη μου συγκεκριμένος αντμίν αλλά επειδή έγραφα μόνο στο τόπικ του αρχηγού της παε ΠΑΟΚ, προτείνω να μπει νέος κανόνας στο φόρουμ όπου να μας υπαγορεύει σε πόσα τόπικ πρέπει να γράφουμε για να αποφύγουμε την 6μηνη τιμωρία..
Το να παραδεχόσασταν ότι η τιμωρία ήταν λάθος και τραβηγμένη έστω και μετά από τόσο καιρό θα σας τιμούσε..
Αντιθέτως προτιμήσατε μέσω μιας αστείας αιτιολόγησης του μπαναρίσματος να βγάλετε λάδι τον "πολύ" κύριο που με μπάναρε (και που μόλις εκδιώχθηκε από αντμίν έκανε κανένα χρόνο να εμφανιστεί) και να βγάλετε σκάρτο εμένα που στην τελική μετά την τιμωρία επέστρεψα άμεσα στο φόρουμ..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στο montelo..
Άβαταρ μέλους
ΨΑΡ4ΑΣ

Δημοσίευση από ΨΑΡ4ΑΣ »

Οχι αλλα μπαν γεμισανε οι φυλακες και τα τρελοκομεια.
Βρειτε μια λυση του τυπου παρον εστω :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει. ευφάνταστο ήταν, αλλά ας σοβαρευτούμε λιγο....κοτζαμαν μαντράχαλοι..... :P
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Kranatos έγραψε:Αλληλεγγύη στο αδίκως διωκόμενο montelo..

Στο φόρουμ των μαγισσών υπάρχει ένα μπαν για κάθε ταλιμπάν..
Αδερφέ η θέση σου είναι εδώ να ομορφαίνεις τον χαμό..

2 βδομάδες είναι και θα περάσουν..
Εγώ στο 6μηνο είχα μια τσατσάρα και έσπαγα ένα δοντάκι ανά 10 μέρες..

Κι επειδή έγινε αναφορά τις προηγούμενες μέρες στο τότε συμβάν ότι και καλά έφαγα το μπαν όχι επειδή έβαλα ένα "τζ" αντί για το "γγ" κι επειδή όπως φάνηκε είχε πρόβλημα με την πάρτη μου συγκεκριμένος αντμίν αλλά επειδή έγραφα μόνο στο τόπικ του αρχηγού της παε ΠΑΟΚ, προτείνω να μπει νέος κανόνας στο φόρουμ όπου να μας υπαγορεύει σε πόσα τόπικ πρέπει να γράφουμε για να αποφύγουμε την 6μηνη τιμωρία..
Το να παραδεχόσασταν ότι η τιμωρία ήταν λάθος και τραβηγμένη έστω και μετά από τόσο καιρό θα σας τιμούσε..
Αντιθέτως προτιμήσατε μέσω μιας αστείας αιτιολόγησης του μπαναρίσματος να βγάλετε λάδι τον "πολύ" κύριο που με μπάναρε (και που μόλις εκδιώχθηκε από αντμίν έκανε κανένα χρόνο να εμφανιστεί) και να βγάλετε σκάρτο εμένα που στην τελική μετά την τιμωρία επέστρεψα άμεσα στο φόρουμ..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στο montelo..
Φίλε μου προσωπικά θα παρακολουθώ και θα συμμετέχω στο forum όσο πιστεύω ότι είμαι ανάμεσα σε αδερφούς, όσο και αν διαφωνώ με τις απόψεις τους. Η έκφραση διαφορετικών απόψεων είναι δείγμα υγείας και ζωντάνιας ενός δημόσιου διαλόγου. Επειδή δεν παρακολούθησα τότε τα τεκταινόμενα σχετικά με το μπαν που έφαγες, δεν μπορώ να έχω άποψη.

Σχετικά με το montelo όμως, ασχέτως αν έχει καλή ή κακή πρόθεση, το ύφος του είναι σαφώς παρεξηγήσιμο, εξυπναδίστικο, πολλάκις ειρωνικό και δίνει αφορμή για έριδες και αντιπαραθέσεις. Σκέψου απλώς, πόσα άτομα από το forum μπορούν να γράψουν ή, ακόμα χειρότερα, να απαντήσουν εκνευρισμένοι στον ίδιο ειρωνικό, σαρκαστικό ή όπως αλλιώς θέλεις πές΄το, τόνο. Και τί θα γίνει τότε? Προφανώς μια μόνιμη συλλογή αντεγκλήσεων και ύβρεων, η οποία πιθανότατα θα έδιωχνε οριστικά από το forum το 90% των συμμετεχόντων.

Ειλικρινά μου αρέσει το πνεύμα που καυτηριάζει καταστάσεις μέσω της ειρωνείας και του σαρκασμού, αλλά δεν είναι δυνατόν αυτό να είναι η μοναδική μορφή έκφρασης γνώμης σε ένα ιντερνετικό forum, για τον απλό λόγο πως είναι άκρως παρεξηγήσιμο, δυνάμει προσβλητικό και μπορεί να προκαλέσει αντίστοιχη απάντηση.

Θέλω πραγματικά να ακούγεται κάθε νέα φωνή, αλλά όχι εις βάρος των υπολοίπων μελών.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το άβαταρ του μαρκίζ που ζητήθηκε να σβηστεί, ήταν ένα μήλο που είχε σχήμα αιδοίου;
Αν ναι, πφφφ, που πάει αυτό το φόρουμ; Που βαδίζουμε κύριοι;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αν θυμάμαι παλιά υπήρχε και παλιότερα αυτό το άβαταρ και είχε και πάλι σβηστεί μετά από κάποιο καιρό.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν θέλω να γράψω σε τόπικ παίκτη αλλά θα γράψω εδώ την παρατήρησή μου.
Πολύ σκίσιμο (και) σήμερα, σε συγκεκριμένους παίκτες.
Πριονοκορδέλα τον Κίτσιου, σκίσιμο τον Κάτσε, πέσιμο στον Γλύκο.
Μέχρι και κράξιμο σε Στοχ και Σάλπι που ήταν εκτός αποστολής σήμερα. :?
Από την άλλη, τα τόπικ του Λούκας και του Χούσεν ... αόρατα. Αυτοί μάλλον έθελξαν με την απόδοσή τους.
Για κάποιους είναι "άποψη". Για μένα όχι. Για μένα είναι αρρώστια.
Αυτά. Συνεχίστε. 8-)
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από nico4 »

Δύστυχως έχεις δίκιο
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

... Και δυστυχώς... απόλυτο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:ΑποστοληΑ εχεις mail στη δουλεια.Τσεκαρε μηπως πηγε στα spam .Αλλιως θα σε παρω τηλ.

ΥΓ Ανοιξτε βρε τα πμ.Οτι εγινε εγινε,καντε μια αποποίηση ευθύνης,γιατι καποιοι απρόσεκτοι θα εχουν τραβηγματα.
Το βρήκα παλικάρι μ. Σ' ευχαριστώ σφόδρα. Δεν θα κάνω διορθωτικές κινήσεις για ό,τι έγινε, αλλά θα είμαι περισσότερο προσεκτικός στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Dino μερα που ναι σήμερα δώσε τόπο στην οργή :lol: Τουλάχιστον έχει χουμορ ο τύπος.
Η ειρωνία είναι ύβρις και η ύβρις εμπεριέχει αλλαζονεία και πονηριά. Το καλό χιούμορ προϋποθέτει ευφυία και δεν προσβάλει κανέναν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”