Η οργάνωση της θύρας 4
- john4serres
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
2 απλα πραγματα
Και οι ηττες ειναι μεσα στο παιχνιδι , αλλα ματωστε για την φανελα
Να ερχεστε κοντα στους οπαδους εστω για το χειροκροτημα των 10 δευτερολεπτων .
Και οι ηττες ειναι μεσα στο παιχνιδι , αλλα ματωστε για την φανελα
Να ερχεστε κοντα στους οπαδους εστω για το χειροκροτημα των 10 δευτερολεπτων .
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟnothu έγραψε:Εγω θα πω μπραβο οταν δεν θα ξανα ξανακουσω γιουχα οταν βγαινει αλλαγη ο Σαλπι. Οταν δεν θα ξανακουσω γιουχα στο πρωτο λαθος κοντρολ του Κλαους. Οταν θα σταματησουμε να αποκαλουμε παιχτες της ομαδας μας πρωην βαζελους. Οταν θα σταματησουμε να μαλωνουμε γοα τον Γκαρσια, τον Ζαγοαρακη, τον Βρυζα και ποσους ακομα ουτε γω ξερω. Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τους παιχτες να αγαπησουν την ομαδα οταν εμεις κανουμε τα παντα για να μην την αγαπησουν. Πρωτοι εμεις πρεπει να αγαπησουμε την ομαδα και θα το καταλαβουν κι αυτοι σιγα σιγα.
Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις το αγαπησουμε. Νομιζω ολοι καταλαβαινετε τι εννοω.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλαξε το ονομα σου και μετα γραψε για τον ΠΑΟΚ
ακου εκει τζης
θα αγαπησω εγω τον ΠΑΟΚ που αμα χανει δε κοιμαμαι και οχι αυτοι που παιρνουν 500 το χρονο
ε δε παμε καλα
δε θα μιλησω για τα στραβα τι ειμαι μωρε ευνουχισμενος?
αμα το παμε ετσι τοτε εσυ αγορασε 1-2 διαρκειας , θα πας σε καθε ματς μεσα και οπου μπορεις εξω, φορα ΜΟΝΟ ασπρομαυρα και οχι τραγικα κοκκινα μπουφαν, και σε καθε ματς να φευγεις με τελειως κλεισμενη φωνη απο συνθηματα
κοψε χαρτακια απο το σπιτι, παρε σημαιες κασκολ
αρκετα το χαιδεμα σε επαγγελματιες. Ας κοιταξουμε εμεις τη δουλεια μας και αυτοι τη δικια τους.
ακου εκει τζης
θα αγαπησω εγω τον ΠΑΟΚ που αμα χανει δε κοιμαμαι και οχι αυτοι που παιρνουν 500 το χρονο
ε δε παμε καλα
αμα το παμε ετσι τοτε εσυ αγορασε 1-2 διαρκειας , θα πας σε καθε ματς μεσα και οπου μπορεις εξω, φορα ΜΟΝΟ ασπρομαυρα και οχι τραγικα κοκκινα μπουφαν, και σε καθε ματς να φευγεις με τελειως κλεισμενη φωνη απο συνθηματα
αρκετα το χαιδεμα σε επαγγελματιες. Ας κοιταξουμε εμεις τη δουλεια μας και αυτοι τη δικια τους.
Μπραβο στα παλικαρια που πηραν την πρωτοβουλια και σ αυτους που την υλοποιησαν .
Τετοιες κινησεις θελουμε.....Αν βρεθει και κανενας που πηγε για να μας πει τι τους απαντησαν οι παικτες ,ακομη καλυτερα
Τετοιες κινησεις θελουμε.....Αν βρεθει και κανενας που πηγε για να μας πει τι τους απαντησαν οι παικτες ,ακομη καλυτερα

- Dinos_Liverpool
Λιγότερη "επιθετικότητα", σε παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν σου φταίει σε τίποτα απολύτως ο φίλος!DASKALOS4 έγραψε:Αλλαξε το ονομα σου και μετα γραψε για τον ΠΑΟΚ
ακου εκει τζης
ε δε παμε καλα
Ενταξει μπορει το υφος να μην ειναι και το πλεον φιλικο αλλα εχει δικιο..Μα ειναι δυνατον ΠΑΟΚΤΖΗΣ?
Σωστη η ΄κριτικη' για το υφος του στον δασκαλο αλλα κρινατε και τον ΠΑΟΚΤΖΗ?Δηλαδη τι ομαδα ειμαστε?ΜΠΑΟΚ?Φτου λερωσα τα χερια μου μονο και που το εγραψα.
Σωστη η ΄κριτικη' για το υφος του στον δασκαλο αλλα κρινατε και τον ΠΑΟΚΤΖΗ?Δηλαδη τι ομαδα ειμαστε?ΜΠΑΟΚ?Φτου λερωσα τα χερια μου μονο και που το εγραψα.
Οργανωμένος δεν είμαι και το διαρκείας μου είναι στην 7.
Αλλά συμφωνώ 1000% με αυτό που ζήτησαν οι οργανωμένοι, να πηγαίνουν
οι παίκτες στο τέλος του παιχνιδιού στην εξέδρα όποιο κι αν είναι το
αποτέλεσμα.

Αλλά συμφωνώ 1000% με αυτό που ζήτησαν οι οργανωμένοι, να πηγαίνουν
οι παίκτες στο τέλος του παιχνιδιού στην εξέδρα όποιο κι αν είναι το
αποτέλεσμα.

- paokovios1974
Πιστευω οι οργανωμενοι να συμπεριλαμβανουν και τον Σαλπιγγιδη σε αυτη την προτροπη.
- sourmenetes
- Moderator
DASKALOS4 έγραψε:Αλλαξε το ονομα σου και μετα γραψε για τον ΠΑΟΚ
ακου εκει τζης
ε δε παμε καλα
μαλλον δεν με εχεις ξανα διαβασει το θεμα με το γαμω ζ εχει ληθει απο το 2008 τωρα το οτι δεν μπορουν να μου το αλλαξουν δεν φταιω εγω
Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω και αν είναι οφ τοπικ συγχωρέστε με αλλά για μένα είναι κάτι που έπρεπε να γίνει από καιρό και ειδικά τη δεδομένη στιγμή!!!!!
"Αντιπροσωπεία περίπου 30 οπαδών από το συνδεσμιακό κίνημα βρέθηκε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία, με σκοπό να μιλήσει στο προπονητικό τιμ, την ομάδα και τα στελέχη, με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις που σκόρπισαν προβληματισμό.
Η συζήτηση ήταν σύντομη και το μήνυμα των οπαδών, σε ήρεμο κλίμα ήταν το εξής:
«Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι’ αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ´ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς ελάτε στην εξέδρα μας».
Από paokfc.gr"
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗς ΦΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΣ!!!!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!

"Αντιπροσωπεία περίπου 30 οπαδών από το συνδεσμιακό κίνημα βρέθηκε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία, με σκοπό να μιλήσει στο προπονητικό τιμ, την ομάδα και τα στελέχη, με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις που σκόρπισαν προβληματισμό.
«Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι’ αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ´ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς ελάτε στην εξέδρα μας».
Από paokfc.gr"
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗς ΦΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΣ!!!!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!

- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, αλλά να λέμε τα καλά όταν γίνονται, όχι μόνο τα κακά που περιγράφεις!nothu έγραψε:Εγω θα πω μπραβο οταν δεν θα ξανα ξανακουσω γιουχα οταν βγαινει αλλαγη ο Σαλπι. Οταν δεν θα ξανακουσω γιουχα στο πρωτο λαθος κοντρολ του Κλαους. Οταν θα σταματησουμε να αποκαλουμε παιχτες της ομαδας μας πρωην βαζελους. Οταν θα σταματησουμε να μαλωνουμε γοα τον Γκαρσια, τον Ζαγοαρακη, τον Βρυζα και ποσους ακομα ουτε γω ξερω. Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τους παιχτες να αγαπησουν την ομαδα οταν εμεις κανουμε τα παντα για να μην την αγαπησουν. Πρωτοι εμεις πρεπει να αγαπησουμε την ομαδα και θα το καταλαβουν κι αυτοι σιγα σιγα.
Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις το αγαπησουμε. Νομιζω ολοι καταλαβαινετε τι εννοω.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε nikolasf, αυτό συζητάμε τόση ώρα!

Οκ όλη τη μέρα από χθες μάλλον είμαι κάπου αλλού και χάνω επισόδεια
Πάντως βρήκα ευχάριστες εξελίξεις!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ξανά σωστή κίνηση και πολυ σωστά λόγια λόγια στους παίκτεςnikolasf έγραψε:Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω και αν είναι οφ τοπικ συγχωρέστε με αλλά για μένα είναι κάτι που έπρεπε να γίνει από καιρό και ειδικά τη δεδομένη στιγμή!!!!!
Από paokfc.gr"
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()