Αστο φιλε, εκτιθεσαι ανεπανορθωτα...
«Χάσαμε ένα παιχνίδι και δεν το χάσαμε μόνο από 11», είπε ο Ολλανδός χωρίς να θέλει να προχωρήσει σε διευκρινίσεις.
«Πρέπει να είμαι προσεχτικός σε ό,τι πω και νομίζω ότι η νίκη του Παναθηναϊκού είναι άξια. Αλλά όταν στο πρώτο κιόλας λεπτό υπάρχει οφθαλμοφανές οφσάιντ που ο διαιτητής δεν το δίνει, τότε καταλαβαίνω τους παίκτες που δεν θέλουν να πάρουν ρίσκα. Επίσης, στην πρώτη κάρτα του Κατσουράνη ο παίκτης παίρνει καθαρά τη μπάλα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πήρε απευθείας κόκκινη στη φάση της αποβολής του. Μου είπαν ότι υπάρχουν ποινές αν ξεφύγω από τα όρια. Ξέρετε ότι δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές και δεν θέλω να πω περισσότερα. Μπορώ να καταλάβω γιατί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, γιατί ήταν φοβισμένοι. Είναι γεγονός ότι προσπαθήσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες οι παίκτες μου πάλεψαν, αλλά δεν ήταν εύκολο».
Αν τον ανησυχεί ότι είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς χωρίς η ομάδα του να δείξει κάτι: «Δεν ανησυχώ. Μπορώ να καταλάβω και την απάντηση την έδωσα για σήμερα».
Αν έφταιγε η διαιτησία που ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις μία σωστή επίθεση σε όλο το ματς: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός και σας είπα ότι άξιζε τη νίκη. Αλλά μπορώ να καταλάβω τους παίκτες, όταν έρχονται τέτοιου είδους αποφάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είναι αθλητής, θέλει να κερδίσει».
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Τα 4-5 αναποδα φαουλ, το οφσαιντ στο 2ο λεπτο και η καρτα στον Κατσε φταινε..
Ασε τους αρδ και τα κορακια, η μονιμη καραμελα οταν κανουμε μπουλκουμε...
Οπως επισης και το οτι ειναι νεα η ομαδα ή μπηκαν καποιοι νεοι παικτες..
Τα πνευμονια που εδωσε ο Κατσε κ ανεβασε την ομαδα 15 μετρα ψηλα ή η προσθηκη του Νατχο, παικταρα που θα κανουμε πολυ καιρο να δουμε στην ομαδα μας, φταινε και χαθηκε η συνοχη (ποια?) οπως λεει και o desperando..
(για μαντουρο δε σπαταλαω αλλο σαλιο..)
Δεν κοιταμε τα χαλια μας λεω μια φορα, απ'το να αποδιδουμε οπουδηποτε αλλου ευθυνες εκτος απο τους αμεσα αρμοδιους?