Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
95
68%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
8
6%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
2
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΙΝΗΣ
2
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΝΑΤΧΟ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
23
17%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΛΑΖΑΡ
1
1%
ΧΟΥΣΕΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 139

marley 4

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από marley 4 »

aisiodoksos έγραψε:φιλαρακι ξαναδιαβασα το τοστ σου πιο προσεκτικα και σου ζητω συγνωμη για αυτο που σου απαντησα..μεσα στην θολουρα μου αλλα καταλαβα και αλλα ειχες πει! σορρυ και παλι αδερφε.
ναι ρε οκ κανενα προβλημα

για εμενα και ο σαντος και ο μπολονι και ο στεφενς ειναι προπονηταρες
και πρεπει να τους αφησοθν να δουλεψουν
ειδικα τον χουμπ που θελει να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο θελει χρονο αυτο

αλλα οταν ο παλυπειρος αρχηγος σου λεει οτι μας εκανε ζημια που βαλαμε γρηγορο γκολ με τον πλατανια
δεν υπαρχει προποκη
θελει ξηλωμα ολη η νοοτροποια και οσους μπολιαστικαν με αυτην
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ποσο εκνευριστικο ειναι οταν μερικοι δεν βλεπουν το δασος και κοιτουν οχι το δεντρο αλλα την μικρη παπαρουνα...στην προκιμενη περιπτωση η παπαρουνα ειναι ο κ προπονητης και το δασος ειναι η επιτυχια της ομαδος...εγω δεν τον παω τον προπονητη και μακαρι να βγω ψευτης,,δεν με αρεσει ουτε η ομαδα ,και δεν ειδα κατι το ανατρεπτικο,απεναντιας εδω δεν ξερουμε ποιος παιζει που,και πιστευω ουτε και οι παικτες..ειμαι ΠΑΟΚΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ,και εχω δει πολλα και διαφορα...ε τετοιους παικτες κλασεως φεραμε δοξα το θεο,αλλα ο ΠΑΟΚ δεν μπορει με αυτον τον προπονητη..ενας παικτης μπορει να ηταν καλος πριν 10 χρονια και τωρα δεν ειναι..το ιδιο ισχει για τους προπονητες...ποσο ορεξη εχει και αν μπορει να περασει μηνυματα στην ομαδα...εγω μεχρι τωρα βλεπω εναν προπονητη απαθεστατο..παρε ρε μια φορα την ευθυνη και πες ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ...ημαρτον πια....ακου η διατησια...ετσι μου ρχοταν να σπασω την τηλεοραση..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

marley 4 έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:φιλαρακι ξαναδιαβασα το τοστ σου πιο προσεκτικα και σου ζητω συγνωμη για αυτο που σου απαντησα..μεσα στην θολουρα μου αλλα καταλαβα και αλλα ειχες πει! σορρυ και παλι αδερφε.
ναι ρε οκ κανενα προβλημα

για εμενα και ο σαντος και ο μπολονι και ο στεφενς ειναι προπονηταρες
και πρεπει να τους αφησοθν να δουλεψουν
ειδικα τον χουμπ που θελει να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο θελει χρονο αυτο

αλλα οταν ο παλυπειρος αρχηγος σου λεει οτι μας εκανε ζημια που βαλαμε γρηγορο γκολ με τον πλατανια
δεν υπαρχει προποκη
θελει ξηλωμα ολη η νοοτροποια και οσους μπολιαστικαν με αυτην
+++ οσα θελεις... αυτο που ειπε ο κατσουρανης ειναι οτι λεει ο στεφενς καθε φορα...με αυτη τη νοοτροπια δεν πας πουθενα! ακου εκει βαλαμε γκολ και δεν μας εκανε καλο...δηλαδη σημερα αν γινοταν 0-1 λογικα απο ταληρο και πανω θα τρωγαμε..και το λεει ενα ατομο που υποτιθεται οτι εχει και μια α' κλαση σαν παιχτης..τελος παντων..εγω προτιμαω να βλεπω γλυκο , αθανασιαδη για καπταιν τουλαχιστον νιωθουν ΠΑΟΚ και φαινεται...αντε και τζαβελλας για τον τσαμπουκα που βγαζει...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: Απ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

marley 4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:ανοιξτε ρε τα ματια σας και δειτε τι παιζουν στα γ@μοσαιτ αυτη την στιγμη... οτι η ΠΑΕ αδειαζει τον Στεφενς και αλλα τετοια...καταλαβετε το οτι τον φοβουνται τον ΠΑΟΚ μπορει οχι για φετος αλλα για του χρονου... ο Ολλανδος σιγουρα κατι εχει στο μυαλο του..ας τον αφησουμε να τον εφαρμοσει... οχι αλλη αλλαγη προπονητη..ας κρατησουμε εναν για 3-4 χρονια...ας μην ειμαστε πισω απο τον κοσμο και το ποδοσφαιρο... εδω ολοκληρη manchester united που παει απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα με ποσα πρωταθληματα την τελευταια 20ετια και ομως τον προπονητη δεν τον διωχνουν και απο οτι φαινεται την προετοιμασια θα την κανει αυτος... ηρεμηστε λιγο και στηριξτε... δλδ την χρονια με τις σαρδελες γτ γεμιζε το γηπεδο? για τις φοβερες μας εμφανισεις? αντε λιγο να σοβαρευτουμε εμεις σαν ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ πρωτα και μετα να εχουμε απαιτησεις απο την ομαδα οτι δεν εχει παθος...οταν το παθος δεν ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ αυτα θα εχουμε...
Πολυ σωστη θεση
αυτο με την συγκριση σαντος στεφενς ειναι αδιανοητη
ειχες σαρδελες και χιλια προβληματα
εχεις το 2 καλυτερο ροστερ πολυ κοντα στο 1 με λυμενα προβληματα ακυρη καθε λεξη λοιπον
η παε κανει την δουλεια της και οι αρδ οι συγκεκριμενοι ποθ προσχωνται στην παε εκτελουν διαταγες
ειναι ηλιθιο να πιστευει κανενας οτι πχ ο κολκας δεν ειναι υπαληλος της παε
παντα καπποι αρδ ειναι εντος παε και οι αλλοι θελουν να γινουν χαλιφιδες στην θεση τους
στον εκλεκτο μας δωνη διωχναμε μπολονι βγαζαμε βιντεακια για αυτοματισμους διωχναμε γκαρσια στηριζαμε μεχρι αηδιας κ.α
εδω ο στεφενς εδωσε διακιωματα αλλα και να μην τα εδινε θα τα εβρισκαν μονοι τους

δηλαδη ρε φιλε γιατι δεν εδωσες ευκαιριες και χρονια καμποσα στον χαβο?στον δερμιτζακη?στον δωνη?πιστευω να κανετε πλακα..ο ανθρωπος κατα με ειναι επικυνδινος..φτανουμε τελος πρωταθληματος και ακομα μου βαζει κατσουρανη σεντερ μπακ με τζαβελα,με ξεκιναει τον νινη,αλλου τον ολισε σεντερ φορ,και πολλα αλλα που δεν θελω να τα θυμηθω γιατι ειμαι αγανακτησμενος..πες τε μου ενα ματς που το κερδισε με την τακτικη του?πες τε μου ενα σοβαρο ματς που παιξαμε μπαλα και κερδισαμε...ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΤΟΝ ΛΕΩ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ..ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ...μακαρι ειλικρινα.αλλα εχω αγανακτηση και αρχιζω να βαριεμαι ειλικρινα..περιμενω κυπελο και τα πλει οφ..να δω τον ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

μου λετε ο χουμπ θελει να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο..ρε μπαλα βλεπετε?εγω αμα ημουν προπονητης και ειχα στην ομαδα μου λουκας,στοχ,αθανασιαδη,μαρτενς,χουσεν,νατχο,λινο,κιτσιου πειτε μου εναν απο αυτους που ειναι αμυντογενεις???????δηλαδη ο χουμπς θελει να παιξουμε επιθετικα??????και σημερα γιατι δεν παιξαμε??????αντε βαρεθηκα την καραμελα.οποιος λεει κατι αντιθετο με αυτο που πιστευετε ειναι εγκαθετος ,κανει κακο στην ομαδα και πως το λετε τρολαρειιι..ενταξει τοτε θα λεμε συνεχεια παμε καλα,στο τελος θα δουμε,και μετα του χρονου...εγω να περιμενω οσο θελετε αλλα δεν μπορω να ξεφτιλιζομαι απο τον βαζελο τον πιο χαλια των τελευταιων 50 χρονων..ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δηλαδη για να καταλαβω σε κανεναν δεν κανει εντυπωση οτι η ομαδα ειναι τοσο κακη και ασυνδετη τον τελευταιο μηνα? ο ΠΑΟΚ των δυο ηττων σε ολο το 13 εχει κανει ειδη 3 ηττες. και αν εξαιρεσουμε την ηττα μεσα στον πανιωνιο οπου ημασταν αρκετα καλοι και το αποτελεσμα ειναι ΄΄μαγικο΄΄στα υπολοιπα παιχνιδια που χασαμε ημασταν πολυ κακοι.
καταλαβαινω οτι για τους περισσοτερους ειναι δυσκολο να καταλαβουν οτι το ΄΄πραγματικο ποδοσφαιρο΄΄ διαφερει κατα πολυ απο αυτο του πλει στεισον,αλλα στεναχωριεμαι οταν ανθρωποι που το εχουν παιξει το αθλημα και σε υψηλο επιπεδο δεν κανουν καμια αναφορα σε αυτο.οταν παιρνεις 7 νεους παικτες σε μια εμβολιμη μεταγραφικη περιοδο και τουλαχιστον τους μισους απο αυτους τους βαζεις βασικους κατευθειαν ειναι λογικο να χανεις την συνοχη σου σαν ομαδα.εχετε παρει χαμπαρει καποιοι οτι η τριαδα του κεντρου (το Α και το Ω στο ποδοσφαιρο) ειναι νεοι παικτες?δεν γινετε πουθενα στον κοσμο,με οποιουσδηποτε παικτες να βαλεις τοσους πολλους νεους παικτες στην ομαδα και να μην εχεις προβληματα.καλως ή κακως στο πρωταθλημα μας δεν εχουμε περιοδο προετοιμασιας τον χειμωνα,με οτι αυτο συνεπαγεται.
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Η Ρωσία κάθε βδομάδα γίνεται όλο και πιο πλούσια. Η ομάδα όλο σκαμπανεβάσματα έχει, όλο πειράματα κάνει. Που είσαι ρε Παυλάρα να τους δεις. Γί´ αυτό την έκανες και από τον παλιό Δημόκριτο. Εσένα ποτέ δε σου άρεσε να το βλέπεις γραμμένο. Πάντα ήθελες να παλεύεις και ας έχανες. Γινόσουν πιο δυνατός...
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Συγγνώμη προκαταβολικά για το ύφος, αλλά έχω βγει εκτός εαυτού με αυτά που διαβάζω από ορισμένους.

Πότε είπε ρε απίθανοι ο Στέφενς ότι φταίει η διατησία για την ήττα? Τα μου@#πανα αρδ που το υποστηρίζουν μπορώ να τα αγνοήσω ως συνήθως, αλλά όσοι συνοπαδοί υιοθετούν την γνώμη πως ο προπονητής απέδωσε την ήττα στην διατησία, θέλω να μου απαντήσουν στο εξής: δεν ντρέπεστε να παίρνετε την ενημέρωσή σας και την γνώμη σας από άτομα ανέντιμα και εντελώς ηλίθια? Ο Στέφενς δήλωσε φόρα παρτίδα τρεις φορές ότι ο βάζελος άξιζε να κερδίσει. Πώς αυτό μεταφράζεται σε απόδοση ήττας στην διατησία?

Παρεμπιπτόντως, όποιος αγνοεί την συνεχιζόμενη καζούρα εις βάρος μας από το κάθε κοράκι, δεν μπορεί να με πείσει πως είναι σκεπτόμενος άνθρωπος. Και ξαναλέω, όπως και ο Στέφενς: ο βάζελος σήμερα δυστυχώς άξιζε να κερδίσει, αλλά αν ξανασυναντήσω το σημερινό κοράκι και αντίστοιχες διατησίες, τότε δεν αξίζω να απαιτώ σοβαρή αντιμετώπιση από κανέναν και δεν πρέπει να θεωρούμαι σοβαρός σύλλογος..

Ελπίζω να είναι κατανοητή η διάκριση και ο καταμερισμός ευθυνών. Η ομάδα ήταν εντελώς άνευρη, η διαιτησία ήταν αισχρή, παίξαμε σαν ΠΑΟΚ πέντε λεπτά και αν παίζαμε πέντε λεπτά παραπάνω, παίζει να παίρναμε και διπλό με δέκα παίκτες. Αυτό ας μας βάλει σε σκέψεις, ως προς το γιατί χάσαμε από τους αστείους.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αστο φιλε, εκτιθεσαι ανεπανορθωτα...
«Χάσαμε ένα παιχνίδι και δεν το χάσαμε μόνο από 11», είπε ο Ολλανδός χωρίς να θέλει να προχωρήσει σε διευκρινίσεις.

«Πρέπει να είμαι προσεχτικός σε ό,τι πω και νομίζω ότι η νίκη του Παναθηναϊκού είναι άξια. Αλλά όταν στο πρώτο κιόλας λεπτό υπάρχει οφθαλμοφανές οφσάιντ που ο διαιτητής δεν το δίνει, τότε καταλαβαίνω τους παίκτες που δεν θέλουν να πάρουν ρίσκα. Επίσης, στην πρώτη κάρτα του Κατσουράνη ο παίκτης παίρνει καθαρά τη μπάλα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πήρε απευθείας κόκκινη στη φάση της αποβολής του. Μου είπαν ότι υπάρχουν ποινές αν ξεφύγω από τα όρια. Ξέρετε ότι δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές και δεν θέλω να πω περισσότερα. Μπορώ να καταλάβω γιατί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, γιατί ήταν φοβισμένοι. Είναι γεγονός ότι προσπαθήσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες οι παίκτες μου πάλεψαν, αλλά δεν ήταν εύκολο».

Αν τον ανησυχεί ότι είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς χωρίς η ομάδα του να δείξει κάτι: «Δεν ανησυχώ. Μπορώ να καταλάβω και την απάντηση την έδωσα για σήμερα».

Αν έφταιγε η διαιτησία που ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις μία σωστή επίθεση σε όλο το ματς: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός και σας είπα ότι άξιζε τη νίκη. Αλλά μπορώ να καταλάβω τους παίκτες, όταν έρχονται τέτοιου είδους αποφάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είναι αθλητής, θέλει να κερδίσει».
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Τα 4-5 αναποδα φαουλ, το οφσαιντ στο 2ο λεπτο και η καρτα στον Κατσε φταινε..

Ασε τους αρδ και τα κορακια, η μονιμη καραμελα οταν κανουμε μπουλκουμε...
Οπως επισης και το οτι ειναι νεα η ομαδα ή μπηκαν καποιοι νεοι παικτες..
Τα πνευμονια που εδωσε ο Κατσε κ ανεβασε την ομαδα 15 μετρα ψηλα ή η προσθηκη του Νατχο, παικταρα που θα κανουμε πολυ καιρο να δουμε στην ομαδα μας, φταινε και χαθηκε η συνοχη (ποια?) οπως λεει και o desperando..
(για μαντουρο δε σπαταλαω αλλο σαλιο..)

Δεν κοιταμε τα χαλια μας λεω μια φορα, απ'το να αποδιδουμε οπουδηποτε αλλου ευθυνες εκτος απο τους αμεσα αρμοδιους?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Εμένα πάντως οι φετινές μας εμφανίσεις μου έχουν κάνει πολύ καλό... στον γάμο μου. :o

Το παρατάω στο ημίχρονο το κωλο-ματσάκι και αράζω με τη γυναίκα. ;)
Κι εμενα στο στοιχημα ασχετα σημερα αν το εχασα στο 90 φευγα. 2-0 το ειχα και 3-0 με ποσοστα 13 και 29 αντιστοιχα. Γιατι? Γιατι απλα ξερω την ομαδα μου εδω και χρονια πως κατεβαινει σε αυτα τα ματς. Ειδικα με τον φετινο ΠΑΟΚ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

karl έγραψε:Βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα σήμερα και θέλω να πιστεύω ότι τα έχει βγάλει και ο Huub.
.
Αυτο ακριβως.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Λίγα πράγματα και επιγραμματικά:

Ο κόρακας σήμερα ήταν κάκιστος, έπαιξε πεντακάθαρα βάζελο.

Πολύ κακή έμπνευση του προπονητή να ξεκινήσει με πλάγιους τους Νίνη και Σάλπι (όχι πως αυτοί ήταν αποκλειστικά το πρόβλημα). Το δοκίμασε με τον ΟΦΗ και φάνηκε πως έτσι δουλειά δεν γίνεται. Τι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σήμερα?

Θα αναφερθώ μόνο σε όσους στάθηκαν στο ύψος τους, δηλαδή σε Γλύκο (έχουμε τερματοφύλακα, χωνέψτε το), Κλάους (το πάλεψε όσο κανείς) και Νάτχο (τσαμπουκάς για νεοφερμένος, θετικότατη εντύπωση).

Από εκεί και πέρα... Μέχρι να θεωρούμαστε φαβορί σε ματς με τη ζέλα στην Αθήνα απέχουμε πάρα πολύ. Όταν είσαι φαβορί μπαίνεις μέσα και πιάνεις τον αντίπαλο από τον σβέρκο, δεν τον περιμένεις στο μισό γήπεδο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε να είναι (παικτικά και πνευματικά), οπότε ας μην απλώνουμε τα πόδια μας πιο πέρα από το πάπλωμα μας.

Μόνο ένα μπορούμε να κάνουμε, να γεμίζουμε το γήπεδο κάθε φορά.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

trel@menos έγραψε:
Mapogo έγραψε:trel@menos

Συγνώμη αλλά εμείς γιατί πρέπει να τσιμπάμε στο κάθε τσουτσέκι που κοπανάει τα πλήκτρα για να κάνει τη δουλειά του ?
εσυ μπορει να μην τσιμπας αλλα υπαρχει κοσμος που επηρεαζεται. και καπως ετσι δημιουργειται το κλιμα.
ετσι ειναι φιλε.. οταν διαβαζεις απο 15 μεριες οτι ο Χουμπ παιζει την θεση του στην τριπολη, αμα στραβωσει το ματς με τον αστερα, θα ρωταει ο κοσμος γιατι τον κραταει ακομα η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Dimg4 έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Εμένα πάντως οι φετινές μας εμφανίσεις μου έχουν κάνει πολύ καλό... στον γάμο μου. :o

Το παρατάω στο ημίχρονο το κωλο-ματσάκι και αράζω με τη γυναίκα. ;)
Κι εμενα στο στοιχημα ασχετα σημερα αν το εχασα στο 90 φευγα. 2-0 το ειχα και 3-0 με ποσοστα 13 και 29 αντιστοιχα. Γιατι? Γιατι απλα ξερω την ομαδα μου εδω και χρονια πως κατεβαινει σε αυτα τα ματς. Ειδικα με τον φετινο ΠΑΟΚ
Ειναι δυνατον οπαδος του ΠΑΟΚ να παιζει στο στοιχημα εναντιον 2-0 και 3-0...
Σορρυ ρε φιλε αλλα καλυτερα να μου κοπει το χερι παρα να το παιξω ετσι το παιχνιδι...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν είδα το παιχνίδι και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την απόδοση της ομάδας απόψε.
Όμως, ρε γατάκια, που έχετε το προνόμιο να φοράτε τον Δικέφαλο στο στήθος, ντιπ τσαγανό δεν έχετε μέσα σας; Να δεχθώ την ήττα, μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτή. Όχι όμως αμαχητί! Όχι σαν γκόμενες! Είναι δυνατόν σε όλο το παιχνίδι να μην έχετε κάνει μισή φάση; Μερικοί από εσάς δεν έπρεπε καν να είχατε έρθει από την αρχή στον ΠΑΟΚ. Καιρός είναι πλέον ο καθένας να αρχίσει να αναλαμβάνει τις ευθύνες της θέσης του. Θέλετε, δεν θέλετε αυτό θα γίνει και θα πάρει πολλούς η μπάλα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”