Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
95
68%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
8
6%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
2
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΙΝΗΣ
2
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΝΑΤΧΟ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
23
17%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΛΑΖΑΡ
1
1%
ΧΟΥΣΕΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 139

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από nikolasf »

slidar έγραψε:Νοοτροπια δημοσιων υπαλληλων..
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Huub έχει μεγάλη ευθύνη για τα πειράματα, τα οποία δεν φαίνεται να έχουν και κάποια λογική συνέπεια με την έννοια ότι δεν αποτυπώνεται κάποιο πλάνο τακτικής και δουλέματος στο γήπεδο.
Η ουσία είναι όμως ότι σήμερα οι λαγοί είχαν άλλο χρώμα.
Τρεξίματα δεν είδαμε,
Πάθος δεν είδαμε,
ομαδικότητα δεν είδαμε.
Για αυτά δεν φταίει ο προπονητής ή φταίει στην περίπτωση που θέλουν να τον φάνε.
Για αυτά δεν φταίει και το κοράκι που ήταν έτοιμο για όλα.
Ας τους ρωτήσει κάποιος αν ξέρουν τι φανέλα φοράνε, αν και νομίζω ότι θα απαντήσουν nike.
Για το γειτονόπουλό μου στα εφηβικά του χρόνια, που του είχα ρίξει άπειρα σούτια, τον Γλύκο, με εκπλήσσει κάθε φορά και πιο ευχάριστα. Πίστευα ότι το ύψος του δεν θα τον άφηνε να φτάσει ψηλά. Φαίνεται όμως ότι δουλεύει πολύ ώστε να βελτιώνει τις αδυναμίες του.
Μικτά τα συναισθήματα καθώς είναι εμφανές ότι χειρότερα δε γίνεται να πάμε.
Υπομονή, δουλειά και κανείς πια στο απυρόβλητο. :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ron-swanson έγραψε:Χουμπ σε στηριζα φανατικα μεχρι τωρα. Αν ελεγε καποιος κατι για σενα, αρπαζομουν μαζι του, αλλα σημερα μέτρα -1 στους οπαδους σου. Τελειωσε απο μενα η υποστηριξη. Πραγματικα πρεπει να γινει κατι απιθανο για να σε ξαναπιστεψω.

Ουτε μια νικη σε μεγαλο ματς!! Ουτε μια. Μου κατεβαζεις, 11αδα ανεκδοτο και με κανει γιογιο ο βαζελος με τα παιδακια και τους πουθεναδες με προπονητη τον Αναστασιου. Σου εβαλε τα γυαλια ο Αναστασιου Χουμπ. Φανηκε μια δουλεμενη ομαδα στο γηπεδο και ενα τουρλουμπουκι.

Λυπαμαι γιατι μεχρι σημερα σε πιστευα και σε στηριζα αλλα μετα απο αυτο, τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Παιξαμε μονο απο το 90εως93.
Γλυκο μας εσωσες απο τα χειροτερα.
Καλα ρε Στεφενς το Νινη βαζεις :o
Μεγαλη πικρα σημερα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

astalavista_thes έγραψε:Είτε το θέλουμε είτε οχι ο προπονητής και οι παίχτες έχουν διαλέξει στόχο για φέτος την κατάκτηση του κυπέλου και μια καλή εμφάνιση με την Benfica. Στα υπόλοιπα match απλά κατεβαίνουν και οτι προκύψει. Διαφωνώ κάθετα με αυτήν την λογική αλλά δεν θα πάψω να στηρίζω τα μέλη της ομάδας μέχρι το τέλος. Μακάρι να αλλάξει η νοοτροπία μας αλλά αφορισμοί ακόμα και μετά από τέτοιες άσχημες εμφανίσεις κάνουν κακό παρά καλό.

Φτάνω στο σημείο να μην στεναχωριέμαι για την ήττα αλλά για την γκρίνια που θα φέρει.

Θέλω πάντα να θυμίζω οτι καμιά ομάδα δεν έγινε ομάδα τον πρώτο χρόνο. Στον 2ο χρόνο φαίνονται όλα. Να σας φέρω παραδείγματα από Αγγλία: H United φέτος δεν βλέπεται ενώ με τους ίδιους παίχτες και άλλο προπονητή πέρσυ πήρε πρωτάθλημα. Liverpool φέτος παίζει μπαλάρα ενώ πέρσυ με τους ίδιους παίχτες και τον ίδιο προπονητή πάλευε για την 10άδα.

Ας κάνουμε υπομονή για φέτος και νομίζω οτι του χρόνου τα πράματα θα είναι καλύτερα. Μην γκρεμίζουμε κάθε χρόνο οτι πάει να χτιστεί.
Συντάσσομαι με τον από πάνω.
Στόχοι της ομάδας είναι το Κύπελλο, η πρωτιά στα πλέι οφ, ό,τι κάτσει με την Μπενφίκα και χτίσιμο της ομάδας της επόμενης χρονιάς. Με αυτήν την σειρά.
Αυτό που εισπράττω είναι ότι, δυστυχώς για εμάς τους οπαδούς και ευτυχώς (ελπίζω) για την ομάδα, ο Στέφενς πειραματίζεται και δεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα. Με Νίνη αριστερό ετρέμ στην αρχική, Σάλπι δεξί, Λάζαρ αντί του Κάτσε στην επανάληψη (πάρτι οι μέσοι του βάζελου στο β), επιμονή στον -ακατάλληλο για το σημερινό παιχνίδι- Λίνο (θα μπορούσε να παίξει ο Τζαβέλας αριστερά και στόπερ ο Ελ Τσάκο), εγώ αυτό κατάλαβα.
Ελπίζω να ξέρει τι κάνει.
Για το κοράκι τι να πούμε ... Η τελευταία φάση, με το ανύπαρκτο φάουλ στον Σκόνδρα, μην τυχών και ισοφαρίσουμε, τα λέει όλα.

Ένας Γλύκος και ένας Κλάους πάλεψαν το παιχνίδι και μπράβο τους.
MVP ο Γλύκος που μας γλύτωσε από τον διασυρμό της 4άρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Ερωτησεις που γυρεύουν απαντησεις :
1)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι να αποδώσει και εχει παθος?
2)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που ειναι δανεικος να αποδώσει και εχει παθος?
3)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που εχασε την θεση του βασικου να αποδώσει και εχειι παθος?
4)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που του προσφερεις 6μηνο να αποδώσει και εχει παθος?
5)πως πειθεις εναν προπονητη 60χρονο που του δινεις μπροσταντζα λεφτα του να αποδώσει και εχει παθος?
6)πως πειθεις εναν παραγοντα να αποδώσει και να προσφερει ενώ αποδεδειγμένα δεν εχει τα προσόντα?
7)Πως πειθεις εναν ιδιοκτητη να συνεχιζει να ριχνει τα λεφτα του στην λεκανη της τουαλετας?
9)Πως πειθεις εναν στερημενο οπαδο να κανει ΥΠΟΜΟΝΗ?
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Εγω συνεχιζω να στηριζω ΠΑΟΚ και δεν ακου τιποτα, ουτε ραδια ουτε εσας... :twisted:
Κατα την αποψη μου (οπως και πολλων αλλων εδω) ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΜΑΔΑΣ!

Οταν ο αλλος εχει το Sindelfeld ΑΡΓΟ Αμυντικο (οχι οτι ειναι τιποτα σπουδαιο) δεν μου βαζεις τον Κλαους
που ειναι μια απο τα ιδια αλλα ενα πιο γρηγορο π.χ. Housen!

Και αυτον τον Λαζαρ γιατι τον βαζεις ρε ανθρωπε? Οχι πες μου σε προκαλω!

Νινης Σαλπι ανυπαρκτοι...Σκονδρας μια απο τα ιδια και ο κυριος ΚΚ ειναι καιρος να παει στην κουλα της Καρδιας του γιατι πολυ αδιαφορια παρακολουθω τελευταια (Οταν εχει link)

απο εκει και περα MVP Γλυκος !

Στηριξη στον ΠΑΟΚ μας

P.S.: Και οσο για τον Τζαβελα, ναι στο 1-0 χανει καθαρα τον παιχτη του αρα χρεωνετε και αυτος για το γκολ μαζι με τον Γλυκο που δεν βγηκε ποτε. Απο εκει και περα εκτος απο μερικα λαθη που δεν στοιχησαν ηταν ο παιχτεις που επαιξε με "παθος" ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_White_Heart την Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Θα προσπαθήσω να είμαι ψυχραιμος παρά την ντροπή που νιώθω.
1ον Νίνης, Κατσουράνης και Λάζαρ δεν μπορούν.
2ον Τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα δεν μπορώ να θυμιθώ τέτοιον ΠΑΟΚ χωρίς πάθος και εγωισμό
3ον Αν κ. Στέβενς δουλεύετε πραγματικά εδώ και 8 μήνες και αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα σας, τότε δυστυχώς δεν κάνετε για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Μόνο για το 4 έχω μια ένσταση (μια χαρα παθος ειχε) και για το 5 γιατί ενστικτωδώς πιστεύω στον Στεφενς
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εμένα πάντως οι φετινές μας εμφανίσεις μου έχουν κάνει πολύ καλό... στον γάμο μου. :o

Το παρατάω στο ημίχρονο το κωλο-ματσάκι και αράζω με τη γυναίκα. ;)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ο Στεφενς σιγουρα έδειξε οτι δεν ενδιαφέρθηκε και ιδιαίτερα για αυτο το ματς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μόνο ο Γλύκος.

Όλοι οι άλλοι είναι για -λογοκριμένο γιατί είμαστε οπαδικό φόρουμ.

Ποιό κύπελλο; Ξυπνήστε;

Ποιά Μπενφίκα; Θα βαρεθούμε να μετράμε παστέλια

Στην Τρίπολη να δούμε τι έχει να γίνει σε μια εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

blackfox έγραψε:Ερωτησεις που γυρεύουν απαντησεις :
1)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι να αποδώσει και εχει παθος?
2)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που ειναι δανεικος να αποδώσει και εχει παθος?
3)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που εχασε την θεση του βασικου να αποδώσει και εχειι παθος?
4)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που του προσφερεις 6μηνο να αποδώσει και εχει παθος?
5)πως πειθεις εναν προπονητη 60χρονο που του δινεις μπροσταντζα λεφτα του να αποδώσει και εχει παθος?
6)πως πειθεις εναν παραγοντα να αποδώσει και να προσφερει ενώ αποδεδειγμένα δεν εχει τα προσόντα?
7)Πως πειθεις εναν ιδιοκτητη να συνεχιζει να ριχνει τα λεφτα του στην λεκανη της τουαλετας?
9)Πως πειθεις εναν στερημενο οπαδο να κανει ΥΠΟΜΟΝΗ?
Συγγνώμη αλλά είναι χαζές οι περισσότερες ερωτήσεις σου, (όχι εσύ , οι ερωτήσεις σου). Οι παίκτες αν έχουν φιλοδοξίες οτι και να είναι πρέπει να το αποδεικνύουν, διαφορετικά κακό κάνουν στον εαυτό τους. Αλλά στα ερωτήματα 6-9 προβληματίζομαι κι εγώ. Θα δείξει...
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Sick Bastard έγραψε:Μόνο ο Γλύκος.

Όλοι οι άλλοι είναι για -λογοκριμένο γιατί είμαστε οπαδικό φόρουμ.

Ποιό κύπελλο; Ξυπνήστε;

Ποιά Μπενφίκα; Θα βαρεθούμε να μετράμε παστέλια

Στην Τρίπολη να δούμε τι έχει να γίνει σε μια εβδομάδα.
και εγω αυτο με την Benfika φοβαμαι....και θα ερθω και απο Γερμανια για να δω το ματσ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Και το ξευτιλικι συνεχιζεται.Ενταξει,μπουρδελο διαιτησια.Ναι αλλα αυτο γινεται μια ζωη οπως ξερουμε οι καποιας ηλικιας εδω μεσα και εχω κατα καιρους κατεβασει ομαδες στην Αθηνα που δεν ητανε χεσμενες και κανανε και 2-3 τελικες παραπανω.Παικτικα τωρα.ο ΝΙΝΗΣ ειναι νεος πρωην ποδοσφαιριστης,ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ παλαιμαχος πρωην ποδοσφαιριστης,ο ΛΙΝΟ οτι μπορει κανει αλλα πλεον ειναι μονο για αλλαγη και ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ δυστυχως και για μενα ανεπαρκης.Και παμε και στον Κο ΣΤΕΦΕΝΣ.Σε πιστεψα,σε πιστευα και ακομα σε πιστευω.Αλλα ρε ανθρωπε μου μην ξεκινας ενα ντερμπυ με ΝΙΝΗ,ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ και ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ σεντερ μπακ.Οταν ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ριχνει στο γηπεδο οτι καλυτερο εχει βαλε και συ τα βαρια χαρτια σου (ΛΟΥΚΑΣ-ΣΤΟΧ-ΧΟΥΣΕΝ) και παλεψε το.Και αυτον τον ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΝΤΕ γιατι στο πουτσο τον πηραμε;Θα εβαζε τοσο ευκολα γκολ αυτο αγγουρι ο Τριανταφυλλοπουλος αν επαιζε αυτος;Δωσε στην ομαδα ενα σημειο αναφορας και ενα πλανο που να μπορει να εκτελεσει.Μη μασ κανεις να ντρεπομαστε καθε τοσο και σε τετοια παιχνιδια.Και στο φιναλε δεν θελουμε ιερες αγελαδες.Τετοιες εχουνε στην ΙΝΔΙΑ και πεθαινουνε της πεινας.Αλλαξε και συ μυαλα να δουμε ασπρη μερα.Ετσι που παιζουμε οχο κυπελλο ουτε κυπελλο Πασχα δεν σηκωνουμε και οσον αφορα τη 2η θεση και το C.L αρχιζουνε και ζοριζουνε τα πραγματα.Και Κε ΣΑΒΒΙΔΗ αφηστε τον ΤΕΒΕΚΕΛΗ να παιζει καμμια πρεφα καιμ κοιταξτε να δειτε τι θα γινει σε αυτο το μπ@@ρδ3λο την ΕΠΟ γιατι μας τον εχουνε βαλει και εχει βγει απο το στομα.Καλα τα λογια αλλα με αερια δεν βαφονται αυγα.Συγγνωμη αν κουρασα αλλα μου την εχει δωσε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”