ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣslidar έγραψε:Νοοτροπια δημοσιων υπαλληλων..
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣslidar έγραψε:Νοοτροπια δημοσιων υπαλληλων..
ron-swanson έγραψε:Χουμπ σε στηριζα φανατικα μεχρι τωρα. Αν ελεγε καποιος κατι για σενα, αρπαζομουν μαζι του, αλλα σημερα μέτρα -1 στους οπαδους σου. Τελειωσε απο μενα η υποστηριξη. Πραγματικα πρεπει να γινει κατι απιθανο για να σε ξαναπιστεψω.
Ουτε μια νικη σε μεγαλο ματς!! Ουτε μια. Μου κατεβαζεις, 11αδα ανεκδοτο και με κανει γιογιο ο βαζελος με τα παιδακια και τους πουθεναδες με προπονητη τον Αναστασιου. Σου εβαλε τα γυαλια ο Αναστασιου Χουμπ. Φανηκε μια δουλεμενη ομαδα στο γηπεδο και ενα τουρλουμπουκι.
Λυπαμαι γιατι μεχρι σημερα σε πιστευα και σε στηριζα αλλα μετα απο αυτο, τελος απο μενα.
Συντάσσομαι με τον από πάνω.astalavista_thes έγραψε:Είτε το θέλουμε είτε οχι ο προπονητής και οι παίχτες έχουν διαλέξει στόχο για φέτος την κατάκτηση του κυπέλου και μια καλή εμφάνιση με την Benfica. Στα υπόλοιπα match απλά κατεβαίνουν και οτι προκύψει. Διαφωνώ κάθετα με αυτήν την λογική αλλά δεν θα πάψω να στηρίζω τα μέλη της ομάδας μέχρι το τέλος. Μακάρι να αλλάξει η νοοτροπία μας αλλά αφορισμοί ακόμα και μετά από τέτοιες άσχημες εμφανίσεις κάνουν κακό παρά καλό.
Φτάνω στο σημείο να μην στεναχωριέμαι για την ήττα αλλά για την γκρίνια που θα φέρει.
Θέλω πάντα να θυμίζω οτι καμιά ομάδα δεν έγινε ομάδα τον πρώτο χρόνο. Στον 2ο χρόνο φαίνονται όλα. Να σας φέρω παραδείγματα από Αγγλία: H United φέτος δεν βλέπεται ενώ με τους ίδιους παίχτες και άλλο προπονητή πέρσυ πήρε πρωτάθλημα. Liverpool φέτος παίζει μπαλάρα ενώ πέρσυ με τους ίδιους παίχτες και τον ίδιο προπονητή πάλευε για την 10άδα.
Ας κάνουμε υπομονή για φέτος και νομίζω οτι του χρόνου τα πράματα θα είναι καλύτερα. Μην γκρεμίζουμε κάθε χρόνο οτι πάει να χτιστεί.
Συγγνώμη αλλά είναι χαζές οι περισσότερες ερωτήσεις σου, (όχι εσύ , οι ερωτήσεις σου). Οι παίκτες αν έχουν φιλοδοξίες οτι και να είναι πρέπει να το αποδεικνύουν, διαφορετικά κακό κάνουν στον εαυτό τους. Αλλά στα ερωτήματα 6-9 προβληματίζομαι κι εγώ. Θα δείξει...blackfox έγραψε:Ερωτησεις που γυρεύουν απαντησεις :
1)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι να αποδώσει και εχει παθος?
2)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που ειναι δανεικος να αποδώσει και εχει παθος?
3)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που εχασε την θεση του βασικου να αποδώσει και εχειι παθος?
4)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που του προσφερεις 6μηνο να αποδώσει και εχει παθος?
5)πως πειθεις εναν προπονητη 60χρονο που του δινεις μπροσταντζα λεφτα του να αποδώσει και εχει παθος?
6)πως πειθεις εναν παραγοντα να αποδώσει και να προσφερει ενώ αποδεδειγμένα δεν εχει τα προσόντα?
7)Πως πειθεις εναν ιδιοκτητη να συνεχιζει να ριχνει τα λεφτα του στην λεκανη της τουαλετας?
9)Πως πειθεις εναν στερημενο οπαδο να κανει ΥΠΟΜΟΝΗ?
και εγω αυτο με την Benfika φοβαμαι....και θα ερθω και απο Γερμανια για να δω το ματσ...Sick Bastard έγραψε:Μόνο ο Γλύκος.
Όλοι οι άλλοι είναι για -λογοκριμένο γιατί είμαστε οπαδικό φόρουμ.
Ποιό κύπελλο; Ξυπνήστε;
Ποιά Μπενφίκα; Θα βαρεθούμε να μετράμε παστέλια
Στην Τρίπολη να δούμε τι έχει να γίνει σε μια εβδομάδα.