Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Όντως πολύ καλή και δυναμική η κερκίδα εχθές.Έτσι πρέπει να είναι πάντα και μπράβο σε όσους την οργάνωσαν.
Από την άλλη δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω την συγκέντρωση των περισσότερων συνδέσμων στην 4Α και την απομόνωση των δυτικών συνοικιών..
Από την άλλη δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω την συγκέντρωση των περισσότερων συνδέσμων στην 4Α και την απομόνωση των δυτικών συνοικιών..
καιρο ειχα να δω και να ακουσω συνθημα υπερ ΠΑΟΚ, σαν να αλλαξε το κλιμα τουλαχιστον ελπιζω να αλλαξε
Επισης,το παραδοσιακό κενό σημειο μεταξύ 45-60,που ολοι ειναι επιρεασμένοι απο την διακοπή,για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι,δεν υπάρχει
Ηχηρό οπαδικό καμπανάκι το σολντ άουτ σε 5-6-7 πριν την 4 για Μπενφίκα. Ο νοών νοείτω. 

- Sick Bastard
Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το τόπικ, θυμάμαι το ανέκδοτο με την παρτούζα και τον τύπο που έλεγε, ''να οργανωθούμε λίγο ρε παιδιά, να οργανωθούμε''.
Εγώ πάλι θα πω συγχαρητήρια για τις δύο τελευταίες κερκίδες με Απόλλωνα και ΟΦΗ. Αυτή με τον Απόλλωνε με έκανε να γουστάρω τόσο που στο ματς με τον ΟΦΗ μετά από ένα χρόνο επέστρεψα στην 4..Και γούσταρα περισσότερο. 

Sold out στα ελεύθερα εισιτήρια φίλε σε λίγες μέρες θα ανοίξουν και όσα δεν ανανεώθηκαν από τους κατόχους διαρκείας...Ale έγραψε:Ηχηρό οπαδικό καμπανάκι το σολντ άουτ σε 5-6-7 πριν την 4 για Μπενφίκα. Ο νοών νοείτω.
- john4serres
δεν ξερω αν ισχυει , εμενα παντως λεει 4 !Ale έγραψε:Ηχηρό οπαδικό καμπανάκι το σολντ άουτ σε 5-6-7 πριν την 4 για Μπενφίκα. Ο νοών νοείτω.

- Sick Bastard
Γιατί;Ale έγραψε:Ηχηρό οπαδικό καμπανάκι το σολντ άουτ σε 5-6-7 πριν την 4 για Μπενφίκα. Ο νοών νοείτω.
-
Εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια στις Θύρες 4 και 4α για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (Πέμπτη 20/02, 20.00)Ale έγραψε:Ηχηρό οπαδικό καμπανάκι το σολντ άουτ σε 5-6-7 πριν την 4 για Μπενφίκα. Ο νοών νοείτω.
Ο νοών νοείτω.
- ΑποστόληςΑ
Επειδή πήγα στην Τούμπα έπειτα από ένα έτος αποχής, οφείλω να ομολογήσω πως όσοι παρευρέθηκαν στην 4 ήσαν πολύ καλοί. Το πάθος υπήρχε έντονο ιδιαίτερα στο β΄ μέρος και ειδικά το αγαπημένο μου σύνθημα (είμαι χάλια) ειπώθηκε εξαιρετικά και πολύ ηχηρά.
adidas1926 έγραψε:Εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια στις Θύρες 4 και 4α για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (Πέμπτη 20/02, 20.00)Ale έγραψε:Ηχηρό οπαδικό καμπανάκι το σολντ άουτ σε 5-6-7 πριν την 4 για Μπενφίκα. Ο νοών νοείτω.
Ο νοών νοείτω.

- Μπαρκαρούτσος
Δεν ήξερα πού αλλού να το γράψω..:
Χίλια μπράβο σε όσους (συνδεσμίτες, σύμφωνα με την Π.Α.Ε.) πήγαν στη προπόνηση και μίλησαν με τους παίχτες και τους συν αυτώ.
Αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ομάδα: όχι ταρακούνημα, αλλά μια ώθηση για μια δυναμική συνέχεια σε μια σειρά δύσκολων αγώνων!
Χίλια μπράβο σε όσους (συνδεσμίτες, σύμφωνα με την Π.Α.Ε.) πήγαν στη προπόνηση και μίλησαν με τους παίχτες και τους συν αυτώ.
Αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ομάδα: όχι ταρακούνημα, αλλά μια ώθηση για μια δυναμική συνέχεια σε μια σειρά δύσκολων αγώνων!
Εγω θα πω μπραβο οταν δεν θα ξανα ξανακουσω γιουχα οταν βγαινει αλλαγη ο Σαλπι. Οταν δεν θα ξανακουσω γιουχα στο πρωτο λαθος κοντρολ του Κλαους. Οταν θα σταματησουμε να αποκαλουμε παιχτες της ομαδας μας πρωην βαζελους. Οταν θα σταματησουμε να μαλωνουμε γοα τον Γκαρσια, τον Ζαγοαρακη, τον Βρυζα και ποσους ακομα ουτε γω ξερω. Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τους παιχτες να αγαπησουν την ομαδα οταν εμεις κανουμε τα παντα για να μην την αγαπησουν. Πρωτοι εμεις πρεπει να αγαπησουμε την ομαδα και θα το καταλαβουν κι αυτοι σιγα σιγα.
Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις το αγαπησουμε. Νομιζω ολοι καταλαβαινετε τι εννοω.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις το αγαπησουμε. Νομιζω ολοι καταλαβαινετε τι εννοω.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk