pgetsos έγραψε:Κατσε ρε Rain... δηλαδη ειναι περιεργο καποια απο τα χιλιαδες μελη του forum να τσινισουν σε καποιο αρθρο; Απο ποια αποψη; Μηπως ειμαστε συνεννοημενοι και παμε να ριξουμε του moderators του Paokmania;;; Η ειναι λαθος να πουμε την αποψη μας πανω στα γραφομενα σας;
Τι απο τα λεγόμενά μου σου έδωσε αυτές τις εντυπώσεις; Όταν δηλαδή ΠΡΙΝ τον καυγά ο sick bastard Με τον οποίο έχω πλακωθεί πολλάκις, εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του, είδες να αντιδράει κανείς; Ίσα ίσα ήθελα να το συζητήσουμε εντελώς χαλαρά.
Προφανώς λοιπόν και δεν είναι περίεργο. Περίεργο είναι να θεωρούμε πως όπως βρίζουμε διάφορους ΑΡΔ να καταφερόμαστε και εναντίον των χ ατόμων που γράφουν εδώ. Νόμιζα πως το μένος εναντίον δημοσιογράφων γεννήθηκε επειδή είναι ύποπτοι και μπλεγμένοι σε πάρε-δώσε με διοικήσεις. Οχι επειδή δεν μας αρέσουν τα κείμενά τους ! Αν απλά υπάρχει διάσταση απόψεων, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ακόμα και για το κράξιμο. Οχι η λάσπη! Δηλαδή αν στη χ τοποθέτησή σου βγω εγώ ή κάποιος άλλος και σε χαρακτηρίσουμε "του κώλου" και γραφικό εσύ δεν θα αντιδράσεις; Ε λοιπόν εμείς εδώ έχουμε και μια ευθύνη να αντιδρούμε για τέτοιου είδους καταστάσεις είτε μας αφορούν προσωπικά είτε οχι!
Όταν απο εκεί και πέρα στις παρατηρήσεις βλέπω ειρωνία, μπηχτές και επιπλέον φήμες, τότε λυπάμαι αλλά κάτι έχουμε μπερδέψει.
Πως λοιπόν απαγορεύθηκε η κριτική;
despe το πρόβλημα μου είναι οι συνεχόμενες προσβλητικές τοποθετήσεις, οχι οι απλές τοποθετήσειςdesperando έγραψε: φανταζομαι ουτε παραλογο ειναι να γραφονται συνεχομενα ποστ για κειμενα της κεντρικης αλλα ουτε και εκτος κανονων.οσο για τις εκφρασεις που αναφερεις οτι χρεισιμοποιησε το εν λογο μελος,στην δικη μου κριση ηταν περισσοτερο για να δειξει αυτο που υποστηριζε εξ αρχης,οτι δηλαδη στον βωμο της κριτικης δεν μπορεις να χρεισιμοποιεις οτι εκφρασεις θελεις οπως εκανε ο προπονητής της κερκίδας χρεισιμοποιοντας εκφρασεις του τυπου ΄΄για τα πανηγυρια, αλλοπροσαλλη εμφανιση, κτλ΄΄
αυτο που αναφερεις,αποδεδειγμενα ειναι τιμητικο για το συγκεκριμενο μελος
μα με τα λεγομενα του ξεκαθαριζει οτι το προβλημα του δεν ειναι η κριτικη αλλα οι χαρακτηρισμοι απεναντι στην ομαδα και κατ επεκταση στον προπονητη.τωρα αν εσυ βλεπεις οτι κατι γινετε εκ του πονηρου απο καποιον που τοσα χρονια εδω μεσα εχει δειξει το ποιος ειναι θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι εχεις μεγα λαθος.
επίσης, τα κείμενα στην κεντρική παιρνούν απο τον έλεγχο κάποιων διαχειριστών. Δεν ανεβαίνουν αέρα πατέρα και δεν γράφονται για πλάκα. Υπάρχουν περίοδοι που οι καταστάσεις είναι λεπτές και θέλουν υπομονή, υπάρχουν και περίοδοι που ορισμένοι δείχνουν να κοιμούνται και θεωρούμε χρέος μας να κράξουμε και λίγο. Δεν είναι το ίδιο με το κράξιμο εδώ μέσα και δεν επιτέθηκε κανείς σε κανέναν επί ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Τιμητικό για το συγκεκριμένο μέλος μπορεί να είναι που έκραζε το Δώνη πέρυσι, αλλά το γεγονός πως επειδή φέτος συμπαθεί τον Huub ΔΕΝ είναι τιμητικό να βρίζει όποιον κάνει κριτική στον Huub.
Σε ο,τι αφορά το τελευταίο σκέλος, θα μου επιτρέψεις κι εσύ να έχω τις αμφιβολίες μου.
Κλείνοντας, θα θυμίσω οτι σήμερα προσωπικά στάθηκα στο να υπάρχει καλή προαίρεση, προτάσεις και αντιπροτάσεις αντί για στείρο μπινελίκι και σεβασμός σε κάποια πράγματα. Αντ αυτού είδα να μιλούν για προσωπικές διαμάχες, να μπινελικώνουν και ορισμένοι να βλέπουν τόσα πολλά φαντάσματα όσο ποτέ.