Θα γίνει και αυτό Barlow4 μην ανησυχείς!barlow4 έγραψε:γουσταρω τρασιλα.ιβαν παρε καναλι και βαλε ολους τους επωνυμους ΠΑΟΚτσηδες σε ενα σηριαλ.θα παρατησω τα εγκοσμια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα γίνει και αυτό Barlow4 μην ανησυχείς!barlow4 έγραψε:γουσταρω τρασιλα.ιβαν παρε καναλι και βαλε ολους τους επωνυμους ΠΑΟΚτσηδες σε ενα σηριαλ.θα παρατησω τα εγκοσμια.
barlow4 έγραψε:ο τσοχος αγωνιά για την προοδο του ΠΑΟΚ.μας ανοιγει τα ματια σε μια περιοδο που ολοι ειμαστε μεθυσμενοι απο τις μεταγραφες.μια ομαδα προτυπο με την αφροκρεμα του ελληνικου ποδοσφαιρου διαλυεται απο εναν ξεμωραμενο παπουλη που κοντευει να την κανει βαβελ.μια ομαδα που ομορφαινε το ελληνικο ποδοσφαιρο δημιουργωντας ανταγωνισμο εχει γεμισει με κατι απιθανους μαντουρους και μπιριμπες αντι να φερει εναν αρχηγο εθνικης.η εστω εναν παικτη σαν το μαχητη-σφαιρα-δαιμονιο-αγωνιστη-συντροφο-πατερα-αδερφο ερναν περες.η τον κομανταντε βαλντεζ που προκαλουσε ιλιγγους στις καμηλες και εκτακτα δελτια στο αλ τζαζιρα.εναν παικτη παγκοσμιο συμβολο και καλυτερο ολων των εποχων με το ονομα πελε.η εστω τον κολοβο η βοκολο (οπως τον λενε εν πασει περιπτωσει).eorptol έγραψε:Ποιος τα λεει ;
με εναν προεδρο που τα εχει χαμενα και δεν εχει προγραμμα.που αντι να αγοραζει παικτες αγοραζει ακινητα ετοιμορροπα.που του ειπαν να παρει το κτιριο του νατο και πηρε το νατχο.και μετα πηρε και το κτιριο-πεταμενα λεφτα.
εμεις τρωμε εδω παπα και δεν ακουμε τους νηφαλιους κατω.
υγ.αλλα θα ερθει ο καιρος που ο μαντουρο δεν θα βγει βιειρα και θα μας τα λεγε ο τσοχος.
niks έγραψε:καμμια φορα αναρωτιέμαι...
τα πιστευουν και τα γραφουν;
ειναι τοσο στοκοι και με τοσες διαρροες ο εγκεφαλος τους;
ή ειναι έξυπνοι και παιρνουν γραμμή;
βεβαια, επειδή βάζουν πλεον και τις φωτογραφίες τους από δίπλα, πιστευω ισχυει το 1ο
+1Aigle_Noir έγραψε:![]()
![]()
![]()
Μόλις ανέβηκε επίπεδο στην εκτίμησή μου ο Βασιλόπουλος.
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω. Καλά τώρα το "δεν έχω άποψη" με πέθανε στα γέλια. Μετά από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.Aigle_Noir έγραψε:![]()
![]()
![]()
Μόλις ανέβηκε επίπεδο στην εκτίμησή μου ο Βασιλόπουλος. Χώσε λέμε!!! Λέρες που θα κάνετε και κριτική στον ΠΑΟΚ, ουστ! Που δεν έχετε άποψη για τον Ιμπαγάσα, αλλά η ειρωνεία, ειρωνεία για τον Γκαρσία. Το κατευχαριστήθηκα!
Μπές εδώ http://www.dailymotion.com/video/x1anqr ... rt?start=2slidar έγραψε:Δεν φαινετε το βιντεακι ..