Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

barlow4 έγραψε:γουσταρω τρασιλα.ιβαν παρε καναλι και βαλε ολους τους επωνυμους ΠΑΟΚτσηδες σε ενα σηριαλ.θα παρατησω τα εγκοσμια.
Θα γίνει και αυτό Barlow4 μην ανησυχείς!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Ποιος τα λεει ;
ο τσοχος αγωνιά για την προοδο του ΠΑΟΚ.μας ανοιγει τα ματια σε μια περιοδο που ολοι ειμαστε μεθυσμενοι απο τις μεταγραφες.μια ομαδα προτυπο με την αφροκρεμα του ελληνικου ποδοσφαιρου διαλυεται απο εναν ξεμωραμενο παπουλη που κοντευει να την κανει βαβελ.μια ομαδα που ομορφαινε το ελληνικο ποδοσφαιρο δημιουργωντας ανταγωνισμο εχει γεμισει με κατι απιθανους μαντουρους και μπιριμπες αντι να φερει εναν αρχηγο εθνικης.η εστω εναν παικτη σαν το μαχητη-σφαιρα-δαιμονιο-αγωνιστη-συντροφο-πατερα-αδερφο ερναν περες.η τον κομανταντε βαλντεζ που προκαλουσε ιλιγγους στις καμηλες και εκτακτα δελτια στο αλ τζαζιρα.εναν παικτη παγκοσμιο συμβολο και καλυτερο ολων των εποχων με το ονομα πελε.η εστω τον κολοβο η βοκολο (οπως τον λενε εν πασει περιπτωσει).
με εναν προεδρο που τα εχει χαμενα και δεν εχει προγραμμα.που αντι να αγοραζει παικτες αγοραζει ακινητα ετοιμορροπα.που του ειπαν να παρει το κτιριο του νατο και πηρε το νατχο.και μετα πηρε και το κτιριο-πεταμενα λεφτα.
εμεις τρωμε εδω παπα και δεν ακουμε τους νηφαλιους κατω.
υγ.αλλα θα ερθει ο καιρος που ο μαντουρο δεν θα βγει βιειρα και θα μας τα λεγε ο τσοχος.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
niks

Δημοσίευση από niks »

καμμια φορα αναρωτιέμαι...
τα πιστευουν και τα γραφουν;
ειναι τοσο στοκοι και με τοσες διαρροες ο εγκεφαλος τους;
ή ειναι έξυπνοι και παιρνουν γραμμή;

βεβαια, επειδή βάζουν πλεον και τις φωτογραφίες τους από δίπλα, πιστευω ισχυει το 1ο
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

niks έγραψε:καμμια φορα αναρωτιέμαι...
τα πιστευουν και τα γραφουν;
ειναι τοσο στοκοι και με τοσες διαρροες ο εγκεφαλος τους;
ή ειναι έξυπνοι και παιρνουν γραμμή;

βεβαια, επειδή βάζουν πλεον και τις φωτογραφίες τους από δίπλα, πιστευω ισχυει το 1ο

Φίλε, μην ξεχνάς ότι παίζει και ο συνδιασμό,ς και να είναι στόκοι και να παίρνουν γραμμή! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εδω πιστευω οτι δεν παιρνουν γραμμη...Η γραμμη ειναι δικια τους γιατι ειναι οι περισσοτεροι για το τσιρκο...πως το λεγαν μεντρανο?

γυρναει ο τροχος παληκαρια..λιγο υπομονη να κανουμε ..εξαλλου τοσα χρονια υπομονη ,δεν κολησαμε στους 6 η 12 μηνες..τοτε θα βουλωσουμε στοματα η θα παραμιλαν..παντως πιστευω και παρακαλαω να βγει κανα καλο φαρμακο για εγκεφαλικα γιατι σε λιγο θα εχουμε επιδημια!!!!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

Δέν ξέρω εαν αναμεταδίδεται στο συγκεκριμένο κανάλι στην Θεσσαλονίκη, πέτυχα την περασμένη Κυριακή την συγκεκριμένη αθλητική εκπομπη και περίμενα να την ανεβάσουν online για να ποστάρω.

Στο πάνελ θα δείτε κλασσικές γαυροφιγούρες (Νικολακόπουλος, Καρμοίρης και Αλευρόπουλος).

Τελειώνοντας λοιπόν την ανάλυση του Ξάνθη-Ολυμπιακός, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νικολακόπουλος φέρνει έντεχνα την συζήτηση στον Πάμπλο Γκαρσία και ξεκινά ένα γαϊτανάκι χλευασμού (στο 51:00 του βίντεο) του παίκτη με αναφορές στον ΠΑΟΚ, απουσία απο το πάνελ του ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Κώστα Βασιλόπουλου.

Μετά λοιπόν τα στιγμιότυπα ερωτάται ο Βασιλόπουλος για το θέμα (58:30) και βάζει τον ερειστικό παρουσιαστή Αλευρόπουλο στην θέση του ξεμπροστιάζοντας τον μαζί και το δημοσιογραφικό ΠΟΚ κατεστημένο.

[dailymotion]video/x1anqrl_sports-sunday-26-1-2014_sport?start=3080[/dailymotion]

Υγ.Δεν ήξερα που να το βάλω, εαν πάει αλλού ας το μετακινήσει κάποιος διαχειριστής.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Από την μία μου ανέβηκε η πίεση με αυτά που άκουσα, αλλά από την άλλη έχω υπομονή γιατί ξέρω πως πλησιάζει η μέρα που ο ΠΑΟΚ θα αφήσει πίσω το δαφνομπουκομένο σίχαμα και θα ψάχνουν να κρυφτούν οι κύριοι.
Μπορεί να είναι του χρόνου, μπορεί του παραχρόνου, μπορεί πιο μετά. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει πάντως.

Μέχρι τότε έχουμε 2 ολόκληρα ματς με τον gay στην ΤΟΥΜΠΑ πολύ σύντομα. Θα γιορτάσουμε.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

:lol: :lol: :lol:

Μόλις ανέβηκε επίπεδο στην εκτίμησή μου ο Βασιλόπουλος. Χώσε λέμε!!! Λέρες που θα κάνετε και κριτική στον ΠΑΟΚ, ουστ! Που δεν έχετε άποψη για τον Ιμπαγάσα, αλλά η ειρωνεία, ειρωνεία για τον Γκαρσία. Το κατευχαριστήθηκα! :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έπρεπε να τους βρίσει σπίτια, μάνες, πατεράδες κι όλο τους το σόι γενικότερα.
Βασικά ότι έχουν και δεν έχουν.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Πόσο μικροί άνθρωποι είναι να ειρωνεύονται έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Πάμπλο...Τι έχουν καταφέρει αυτοί στη ζωή τους και τι ο Πάμπλο. Από τους ολυμπιακούς καταλαβαίνεις γιατί έφτασε η κοινωνία μας εδώ που έφτασε... Ντροπή και αηδία!
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

Aigle_Noir έγραψε::lol: :lol: :lol:

Μόλις ανέβηκε επίπεδο στην εκτίμησή μου ο Βασιλόπουλος.
+1
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δεν φαινετε το βιντεακι ..
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Δεν τον ήξερα τον Βασιλόπουλο αλλά μου άρεσε πολύ η στάση του και αυτό το δεν έχω άποψη του Αλευρόπουλου που τον έφερε σε θέση να πει εξαιρετικό ΑΛΛΑ, αν ήμουν στην θέση του δεν θα δεχόμουν να βγω στην εκπομπή. Το οτι βγαίνει κάτι δείχνει και αυτό. Ίσως να κάνω λάθος αλλά δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ κι όλας 8-)
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Aigle_Noir έγραψε::lol: :lol: :lol:

Μόλις ανέβηκε επίπεδο στην εκτίμησή μου ο Βασιλόπουλος. Χώσε λέμε!!! Λέρες που θα κάνετε και κριτική στον ΠΑΟΚ, ουστ! Που δεν έχετε άποψη για τον Ιμπαγάσα, αλλά η ειρωνεία, ειρωνεία για τον Γκαρσία. Το κατευχαριστήθηκα! :twisted:
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω. Καλά τώρα το "δεν έχω άποψη" με πέθανε στα γέλια. Μετά από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

slidar έγραψε:Δεν φαινετε το βιντεακι ..
Μπές εδώ http://www.dailymotion.com/video/x1anqr ... rt?start=2

Εγώ πιστεύω καλά κάνει και βγαίνει στην εκπομπή ακόμη και έτσι.
Τους έβγαλε στην σέντρα με πολύ ωραίο τρόπο..Νομίζω το αισθάνθηκαν όχι μόνο οι θεατές, αλλά ακόμη και οι ίδιοι στο στούντιο και σάστισαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”