γιατι ο χουσεν που επιαξε τσου λου και εβαλε γκολ με μπαρτσα φετος το λες για β ?δεν το λες ….ας μην ειχες ολλανδικο επιτελειο και θα σου ελεγα γω αν θα ερχοτανobanebane έγραψε:Ινσαουραλδε β επιπεδο? βασικος στη μποκα και πιο πριν στη νιουελς με γεματες σεζον,οτι του φανει του λολοστεφανη.
Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
-
Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός διότι ο olivares τα έλεγε με τόση σιγουριά λες και όντως του τα έλεγε κάποιος από την Παε. Μου θύμισε έναν τυπάκο τον barberi που έλεγε για Μαρικά και έφαγε τρελό κράξιμο. Μόνο που αυτός έφαγε ban ενώ ο olivares που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ ούτε οι δημοσιογράφοι (που είναι η δουλεία τους και ενδεχομένως να υπάρχουν φίλιες μεταξύ δημοσιογράφων-στελεχών) δεν μαθαίνουν κάτι προτού το facebook το μαθαίνει ο olivares; μην τρελαθούμε τώρα...(δεν είναι προσωπικό το ζήτημα η συμπεριφορά του κάθε olivares με ενοχλεί)
- Scientist@PAOK
Γειας σας συνΠΑΟΚΙΑ. Απιστευτη μεταγραφικη περιοδος και τα καλυτερα ερχονται...Πως να μην ηταν αλλωστε οταν εμπλεκεται και ο ιδιος ο Huub πλεον στον σχεδιασμο της ομαδας. Οι καλοκαιρινες μεταγραφες που περαςαν ειχαν και την σφραγιδα του Γιδοβοσκου και της λοβοτομημενης φιλοσοφιας του: γυρω-γυρω ολοι και στην τελικη γιομα...στοχαστικο ειναι το ποδοσφαιρο, εχει ο θεος, αρκει να ειμαι σφυκτοκωλης πισω. Δυστυχως αυτο υπαρχει ακομα εμποτισμενο στην φανελα και αυτο προσπαθει να αλλαξει πρωτιστως ο Huub. Δεν μπορει ρε lukas να εισαι 1-0 στο καραιταβλη να ειςαι στην γραμμη μονος και αντι να μπουκαρεις να το καρφωσεις να γυριζεις την μπαλα πισω.
Με αυτες τις προσθηκες αλλαζει φαση η ομαδα. Ο Ισραηλινος λεει μονο 6 μηνες...ρε συ και 6 ωρες αρκει να στραγγισει επιτελους η φανελα απο την αμπαλοσυνη, να κανουν μαζι προπονηση ο κατσε και ο καθε κατςε μαζι με τον βιβρας...να μπαινεις στο γηπεδο μαζι του και να λες τωρα θα τους κσεπατοσουμε, θα τους βαλουμε στα δυχτια και οχι να περιμενει ο καμαρα σαν φοβισμενο κατςικι πισω απο την σεντρα μπας και περαςει καμια μπαλια για αντεπιθεςη για να φερεις 0-0 στον γαβρο. Ολα ειναι θεμα νοοτροπιας και αυτη περναει στο dna των παικτων και της ομαδας! Το ακουτε ρε αμπαλοι αυτο ποτιζεται βαθεια και κανει χρονια να φυγει γαμωτη μου. Αυτο θα φυγει και μετα θα παρουμε το πρωταθλημα. Αυτο ακομα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε για λιγο καιρο ακομα...καθως ο Ολλανδος μας καταλαβε και τωρα θα παιζει εντος εδρας...να τα ακουνε αυτα Αρδ γιατι απο εδω και περα θα σας τρολαρει σε καθε συντευξη.
ΥΣ Συνεχιστε την εξεραιτικη δουλεια μαγκες..το φορουμ ειναι οαση και νομιζω πλεον το μελλον. Δεν τους χριαζομαστε και το εχουν καταλαβει..η ´δουλεια ´ των Αρδ πεθαινει!
Με αυτες τις προσθηκες αλλαζει φαση η ομαδα. Ο Ισραηλινος λεει μονο 6 μηνες...ρε συ και 6 ωρες αρκει να στραγγισει επιτελους η φανελα απο την αμπαλοσυνη, να κανουν μαζι προπονηση ο κατσε και ο καθε κατςε μαζι με τον βιβρας...να μπαινεις στο γηπεδο μαζι του και να λες τωρα θα τους κσεπατοσουμε, θα τους βαλουμε στα δυχτια και οχι να περιμενει ο καμαρα σαν φοβισμενο κατςικι πισω απο την σεντρα μπας και περαςει καμια μπαλια για αντεπιθεςη για να φερεις 0-0 στον γαβρο. Ολα ειναι θεμα νοοτροπιας και αυτη περναει στο dna των παικτων και της ομαδας! Το ακουτε ρε αμπαλοι αυτο ποτιζεται βαθεια και κανει χρονια να φυγει γαμωτη μου. Αυτο θα φυγει και μετα θα παρουμε το πρωταθλημα. Αυτο ακομα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε για λιγο καιρο ακομα...καθως ο Ολλανδος μας καταλαβε και τωρα θα παιζει εντος εδρας...να τα ακουνε αυτα Αρδ γιατι απο εδω και περα θα σας τρολαρει σε καθε συντευξη.
ΥΣ Συνεχιστε την εξεραιτικη δουλεια μαγκες..το φορουμ ειναι οαση και νομιζω πλεον το μελλον. Δεν τους χριαζομαστε και το εχουν καταλαβει..η ´δουλεια ´ των Αρδ πεθαινει!

οσο για την προφορα ειναι συνδυασμος χοσεν και χυσεν δηλ χουσεν
bonus o kuyt προφερεται καουτ αλλα με κοφτο ου κατι αναμεσα σε ι και ου

bonus o kuyt προφερεται καουτ αλλα με κοφτο ου κατι αναμεσα σε ι και ου
τωρα εξηγειται γιατι η δευτερη εμφανιση μας ειναι πορτοκαλι..εχουμε γινει ορανιε

NikosAthina έγραψε:Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός διότι ο olivares τα έλεγε με τόση σιγουριά λες και όντως του τα έλεγε κάποιος από την Παε. Μου θύμισε έναν τυπάκο τον barberi που έλεγε για Μαρικά και έφαγε τρελό κράξιμο. Μόνο που αυτός έφαγε ban ενώ ο olivares που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ ούτε οι δημοσιογράφοι (που είναι η δουλεία τους και ενδεχομένως να υπάρχουν φίλιες μεταξύ δημοσιογράφων-στελεχών) δεν μαθαίνουν κάτι προτού το facebook το μαθαίνει ο olivares; μην τρελαθούμε τώρα...(δεν είναι προσωπικό το ζήτημα η συμπεριφορά του κάθε olivares με ενοχλεί)
Ακουστηκες το εμπεδωσαμε,ταυτοχρονα ομως κουρασες οχι αλλο.
-
Καρφώνεσαι νομίζω... Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.NikosAthina έγραψε:Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός διότι ο olivares τα έλεγε με τόση σιγουριά λες και όντως του τα έλεγε κάποιος από την Παε. Μου θύμισε έναν τυπάκο τον barberi που έλεγε για Μαρικά και έφαγε τρελό κράξιμο. Μόνο που αυτός έφαγε ban ενώ ο olivares που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ ούτε οι δημοσιογράφοι (που είναι η δουλεία τους και ενδεχομένως να υπάρχουν φίλιες μεταξύ δημοσιογράφων-στελεχών) δεν μαθαίνουν κάτι προτού το facebook το μαθαίνει ο olivares; μην τρελαθούμε τώρα...(δεν είναι προσωπικό το ζήτημα η συμπεριφορά του κάθε olivares με ενοχλεί)
Πάντως ο olivares τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έδωσε ποτέ λινκ από σάιτ του για να το προωθήσει.
- paokovios1974
Μεσα επεσεςkarlat85 έγραψε:Δεν γνωρίζω τον παίκτη αλλα οταν ακούω 1,88 εξτρεμ,μου ερχεται στο μυαλό ο Νιμανί![]()
![]()
NikosAthina έγραψε:Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός διότι ο olivares τα έλεγε με τόση σιγουριά λες και όντως του τα έλεγε κάποιος από την Παε. Μου θύμισε έναν τυπάκο τον barberi που έλεγε για Μαρικά και έφαγε τρελό κράξιμο. Μόνο που αυτός έφαγε ban ενώ ο olivares που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ ούτε οι δημοσιογράφοι (που είναι η δουλεία τους και ενδεχομένως να υπάρχουν φίλιες μεταξύ δημοσιογράφων-στελεχών) δεν μαθαίνουν κάτι προτού το facebook το μαθαίνει ο olivares; μην τρελαθούμε τώρα...(δεν είναι προσωπικό το ζήτημα η συμπεριφορά του κάθε olivares με ενοχλεί)
Καμια σχεση η μια περιπτωση με την αλλη φιλε...
Εισαι λαθος αλλα δικαιολογείσαι γιατι μαλλον εισαι σχετικα νεος εδω. Ψαξε λιγο το ιστορικο των μελων και μετα κρινε.
Βασικα φαινεται ποιος ειναι παπατζης εδω μεσα και ποιος οχι...Ευτυχως μπορουμε να κρινουμε

ο χουσεν ηταν η τεταρτη επιλογη στον αγιαξ, το οτι εβαλε το γκολ στην μπαρτσαδεν τον εκανε υπερπαικτη..maceio έγραψε:γιατι ο χουσεν που επιαξε τσου λου και εβαλε γκολ με μπαρτσα φετος το λες για β ?δεν το λες ….ας μην ειχες ολλανδικο επιτελειο και θα σου ελεγα γω αν θα ερχοτανobanebane έγραψε:Ινσαουραλδε β επιπεδο? βασικος στη μποκα και πιο πριν στη νιουελς με γεματες σεζον,οτι του φανει του λολοστεφανη.
οι αλλες ομαδες που επαιξε ηταν η σιταρ και η κριθαρ, σορρι η ελσινκι...
ολα θα αποδειχθουν στο γηπεδο
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνουNikosAthina έγραψε:Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός διότι ο olivares τα έλεγε με τόση σιγουριά λες και όντως του τα έλεγε κάποιος από την Παε. Μου θύμισε έναν τυπάκο τον barberi που έλεγε για Μαρικά και έφαγε τρελό κράξιμο. Μόνο που αυτός έφαγε ban ενώ ο olivares που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ ούτε οι δημοσιογράφοι (που είναι η δουλεία τους και ενδεχομένως να υπάρχουν φίλιες μεταξύ δημοσιογράφων-στελεχών) δεν μαθαίνουν κάτι προτού το facebook το μαθαίνει ο olivares; μην τρελαθούμε τώρα...(δεν είναι προσωπικό το ζήτημα η συμπεριφορά του κάθε olivares με ενοχλεί)
ΣΩ-ΣΤΟ-ΤΑ-ΤΟΣ!!!Scientist@PAOK έγραψε:Ολα ειναι θεμα νοοτροπιας και αυτη περναει στο dna των παικτων και της ομαδας!

- paokovios1974
Παλλικαρε σε παραδεχομαι...ωραιοςhulk4teo έγραψε:http://www.sport-fm.gr/newspapers/oragiasport/latest/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για καποια ΠΑΟΚτσακια εδω μεσα που ηταν προνοητικα!!
Υ.Γ. Γεια σου ρε κουλα με τα ωραια σου!!
ο ολι μήπως ειναι ο ... Μπαρμπερης μεταμφιεσμένος;
ρε τι εχουμε παθει!!!ενταξει παιδια τρολλαρισμα ειναι! δεν μπορει!!!δεν δικαιολογείτε διαφορετικά τόσο θράσος!