Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- paok new age
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
επειδη κι εγω ειμαι καινουριος στο σαιτ αλλα εχω παρακολουθησει τα οσα εχει πει ο ολι,,θα ηθελα να πω ευχαριστω για την συνεπη και συνετη ενημερωση που μας παρειχε και ηταν παντα ενα βημα μπροστα απο ολους,,ολιβαρες να εισαι καλα!!οσο για εμας το νεο αιμα σιγουρα τιμαμε την ιστορια του ΠΑΟΚ και αυτη ειναι που κυλαει στις φλεβες μας και μας δινει δυναμη,,,σεβασμο λοιπον στους ΠΑΛΙΟΥΣ και χωρο και για τους νεους 

ο oli μου αρεσει που αρθογραφει καιμε σοβαροτητα αναλυει...
επεσε και αυτος ομως στην παγιδα των μεταγραφων και εγραφε για παικτες που η παε εκ του αποτελεσματος δεν ενδιαφερθηκε ποτε...
επεσε και αυτος ομως στην παγιδα των μεταγραφων και εγραφε για παικτες που η παε εκ του αποτελεσματος δεν ενδιαφερθηκε ποτε...
-
Ελπίζω ο Χούσεν να ξέρει καλή μπάλα και να είναι τριπλαδόρος. Ένας τέτοιος λείπει από την ΠΑΟΚΑΡΑ αμα εξαιρέσουμε τον Στοχ και τον Λουκάς κανείς άλλος δεν είναι πολύ καλός με την μπάλα
Υ.Γ Peace guys δεν έχω σκοπό να σας αλλάξω τις συνήθειες που έχετε χρόνια. Ποτέ δεν ήμουν οπαδός του τύπου Ο ΠΑΜΠΛΟ ΘΕΕ μάγκα κλπ .Γενικά δεν θεοποιώ καταστάσεις και άτομα
Υ.Γ Peace guys δεν έχω σκοπό να σας αλλάξω τις συνήθειες που έχετε χρόνια. Ποτέ δεν ήμουν οπαδός του τύπου Ο ΠΑΜΠΛΟ ΘΕΕ μάγκα κλπ .Γενικά δεν θεοποιώ καταστάσεις και άτομα
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
και θα προσθεσω οτι αν σε ενοχλει η συμπεριφορα του ολι !!!!!!!!!!!!(απο που κι ως που?)μαλλον σε λαθος μερος βρισκεσαι ,αλλα αυτος φταει που καθησε και σου απαντησε κιολαςpgetsos έγραψε:Είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνουNikosAthina έγραψε:Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός διότι ο olivares τα έλεγε με τόση σιγουριά λες και όντως του τα έλεγε κάποιος από την Παε. Μου θύμισε έναν τυπάκο τον barberi που έλεγε για Μαρικά και έφαγε τρελό κράξιμο. Μόνο που αυτός έφαγε ban ενώ ο olivares που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ ούτε οι δημοσιογράφοι (που είναι η δουλεία τους και ενδεχομένως να υπάρχουν φίλιες μεταξύ δημοσιογράφων-στελεχών) δεν μαθαίνουν κάτι προτού το facebook το μαθαίνει ο olivares; μην τρελαθούμε τώρα...(δεν είναι προσωπικό το ζήτημα η συμπεριφορά του κάθε olivares με ενοχλεί)
Ρε παιδιά .... ούτε ο Ολιβάρεζ ούτε ο Νίκοσάθενς δείχνουν να χρειάζονται μπακ απ.
Αφήστε να τα βρούνε μόνοι.

DC έγραψε:Ρε παιδιά .... ούτε ο Ολιβάρεζ ούτε ο Νίκοσάθενς δείχνουν να χρειάζονται μπακ απ.![]()
DC τους κακεντρεχεις τους αποβαλει το φορουμ μονο του εσυ το ξερεις πολυ καλα αυτο.
Γιαυτο καλο ειναι οι "νεοι" πρωτα να μαθαινουν και μετα να μιλανε.
-
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
DC, δεν είναι θέμα υπεράσπισης, απλά ένας απ' τους δύο πουλάει τρελίτσα για πολλοστή φορά και είναι φανερό νομίζω.
εξυπακουεται οτι δεν ηταν βασικος αλλιως δεν θα ηταν και σε μας τωρα ,αλλα το οτι επαιζε στον αγιαξ και μαλιστα τον εμπιστευτηκαν και σε ματς τσου λου ακομη και αν δεν εβαζε καν γκολ σιγουρα τον κανει παικτη επιπεδου ανωτερου της σουπα λιγκ!Athens έγραψε:ο χουσεν ηταν η τεταρτη επιλογη στον αγιαξ, το οτι εβαλε το γκολ στην μπαρτσαδεν τον εκανε υπερπαικτη..maceio έγραψε:γιατι ο χουσεν που επιαξε τσου λου και εβαλε γκολ με μπαρτσα φετος το λες για β ?δεν το λες ….ας μην ειχες ολλανδικο επιτελειο και θα σου ελεγα γω αν θα ερχοτανobanebane έγραψε:Ινσαουραλδε β επιπεδο? βασικος στη μποκα και πιο πριν στη νιουελς με γεματες σεζον,οτι του φανει του λολοστεφανη.
οι αλλες ομαδες που επαιξε ηταν η σιταρ και η κριθαρ, σορρι η ελσινκι...
ολα θα αποδειχθουν στο γηπεδο
Αυτό που έγραψες είναι διφορούμενο Μπάνε.obanebane έγραψε:.....
DC τους κακεντρεχεις τους αποβαλει το φορουμ μονο του εσυ το ξερεις πολυ καλα αυτο ......
Οι αποβολές είναι δουλειά των μπλε και κόκκινων, εκτός αν άλλαξε κάτι όσο "έλειπα".
Anyway, αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Άσχετα με το ποιος έχει δίκιο, το βρίσκω αρκετά ανφέρ το πέσιμο ομαδόν σε έναν.
Σιγα το πεσιμο,εχουν γινει πολυ χειροτερα δεν τον προσεβαλε κανεις απλα τον προτρεπουμε να μαθει λιγο τι εστι olivares για το φορουμ και το σαιτ γενικοτερα.
- Ekatnetworkltd
Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον IVAN που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να ονειρεύομαι σε μια δύσκολη περίοδο για την κοινωνία μας!Αλλάζουμε επίπεδο και είμαστε εκεί μαζί με όλα τα παιδιά και παρακολουθήςαμε λεπτό προς λεπτό με αγωνία και όνειρα για κάτι που μας ξεσηκώνη στην ψυχη!ΤΟΝ ΠΑΟΚ!Σας ευχαριστώ όλους και νιώθω τόσο όμορφα που δεν μπορώ να σας το περιγράψω!Τα καλύτερα έρχονται!Να είσται πάντα καλά όλοι σας!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
NikosAthina έγραψε:NikosAthina έγραψε:Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός διότι ο olivares τα έλεγε με τόση σιγουριά λες και όντως του τα έλεγε κάποιος από την Παε. Μου θύμισε έναν τυπάκο τον barberi που έλεγε για Μαρικά και έφαγε τρελό κράξιμο. Μόνο που αυτός έφαγε ban ενώ ο olivares που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν κουνιέται φύλλο. Εδώ ούτε οι δημοσιογράφοι (που είναι η δουλεία τους και ενδεχομένως να υπάρχουν φίλιες μεταξύ δημοσιογράφων-στελεχών) δεν μαθαίνουν κάτι προτού το facebook το μαθαίνει ο olivares; μην τρελαθούμε τώρα...(δεν είναι προσωπικό το ζήτημα η συμπεριφορά του κάθε olivares με ενοχλεί)
Παιδιά τι κακό είπα; Που ήμουν λάθος και μιλάτε για καρπαζιές και σεβασμούς;
φιλε πατα πανω στο ονομα του ολιβαρες ,διαβασε τα ποστ του και θα καταλαβεις
μαλλον δεν μπηκες στον κοπο ….
Ρε Μπάνε, δεν είπα ότι τον φάγατε. Απλώς είναι λίγο ζόρι όταν κάποιος πρέπει να απαντά σε 3-4 ταυτόχρονα.
Τέλος πάντων, άστους. Μεγάλα παιδιά δείχνουν να είναι, θα τα βρούνε. ΠΑΟΚ είμεθα.
Και για να γυρίσουμε στα ον τόπικ, η ώρα πήγε 8.13. (edit: 8.22)
Υποθέτω ότι μεταγραφές τέλος.
Νομίζω ότι ζήσαμε την καλύτερη μεταγραφική περίοδο, ύστερα από την πανσπερμία του 2007-2008.
Ήρθαν παίκτες που, θεωρητικά, μας ανεβάζουν επίπεδο και που στην πλειοψηφία του είναι επιλογές του Χουμπ. Το "θεωρητικά" πάει στο ότι όλα στο χορτάρι θα φανούν.
Δεν περιμένω άμεσα αποτελέσματα, αλλά τα παραπάνω μοιάζουν με ψήφο εμπιστοσύνης στον κόουτς.
Θα έγραφα και για πρόθεση κτισίματος για την επόμενη χρονιά αλλά με αυτά τα εξάμηνα τα συμβόλαια ... κωλώνω.
Τέλος πάντων, άστους. Μεγάλα παιδιά δείχνουν να είναι, θα τα βρούνε. ΠΑΟΚ είμεθα.

Και για να γυρίσουμε στα ον τόπικ, η ώρα πήγε 8.13. (edit: 8.22)
Υποθέτω ότι μεταγραφές τέλος.
Νομίζω ότι ζήσαμε την καλύτερη μεταγραφική περίοδο, ύστερα από την πανσπερμία του 2007-2008.
Ήρθαν παίκτες που, θεωρητικά, μας ανεβάζουν επίπεδο και που στην πλειοψηφία του είναι επιλογές του Χουμπ. Το "θεωρητικά" πάει στο ότι όλα στο χορτάρι θα φανούν.
Δεν περιμένω άμεσα αποτελέσματα, αλλά τα παραπάνω μοιάζουν με ψήφο εμπιστοσύνης στον κόουτς.
Θα έγραφα και για πρόθεση κτισίματος για την επόμενη χρονιά αλλά με αυτά τα εξάμηνα τα συμβόλαια ... κωλώνω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Παρ 31 Ιαν 2014, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.