Π.Α.Ο.Κ.-Βεροια 4-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
1
1%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
5
4%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
1
1%
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
16
12%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
41
31%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
10
8%
ΛΟΥΚΑΣ
2
2%
ΒΟΥΚΙΤΣ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
44
33%
ΟΛΙΣΕ
8
6%
ΤΖΙΟΛΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
3
2%
ΝΙΝΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 133

Kranatos

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Βεροια 4-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Kranatos »

εορπτολ οι τυφλοί δεν έχουν κανένα LED στο κούτελο να αναβοσβήνει με ένδειξη "είμαι τυφλός"..
Τα συνήθη "αξεσουάρ" είπαμε είναι το μπαστουνάκι, τα γυαλιά ηλίου, ο συνοδός, κάποιο περιβραχιόνιο ή έστω ένας σκύλος οδηγός..
Ο συγκεκριμένος δεν είχε τίποτα..
Τραγούδα τώρα εσύ και γέλα με ανέκδοτα..

dimbar αδερφέ σου λέω ειλικρινά ότι παρόλο που έχω διαβάσει το αφιέρωμα δεν το θυμόμουν το συγκεκριμένο παλίκαρο φατσικά..
Όπως επίσης φαντάζομαι και το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία της 4..
Τώρα για το χαρακτήρα του μου το είπαν κι άλλα αδέρφια από την 5 χθες που ψαχνόμουν να δω αν ισχύει το ότι είναι τυφλός..
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα γράφεις και απλά θα ήθελα να προσθέσω στον επίλογο σου ότι είναι απαράδεκτο να υβρίζεται το σπίτι και η μάνα του οποιουδήποτε από οποιονδήποτε και κυρίως όταν μιλάμε για συνοπαδούς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Δευ 27 Ιαν 2014, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Kranatos έγραψε:Μ'αυτά .......

............ σ'αυτόν που εμείς που τον βρίζουμε θεωρούμε ότι προσβάλλει το σύλλογο φορώντας τη φανέλα του όχι για αγωνιστικούς αλλά για ηθικούς λόγους τους οποίους ..........

οταν θα νοιωσεις ΠΑΟΚ τοτε θα νοιωσεις και την αναγκη να συγχωρεσεις

εμεις εσεις αυτοι ...για ηθικους λογους

να "σαλταρεις" το καγκελο να τουλουμιασεις εναν συνανθρωπο-συνοπαδο εκει ηθικη και ναχαμε να λεγαμε δεν χωραει
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

Αρρωστια.. :(
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Kranatos έγραψε:Μ'αυτά που διάβασα από ορισμένους αρχίζω και πιστεύω ότι τελικά ήμουν σε άλλο γήπεδο χθες..
Από τους 20-25 που έτρεξαν να σχολιάσουν και να τσουβαλιάσουν για ακόμα μια φορά και τους συνδέσμους, ζήτημα να ήταν στο γήπεδο 3-4. Οι υπόλοιποι κριτική από τον καναπέ, μάθημα για το πώς πρέπει να είναι η κερκίδα και υποδείξεις σε άλλους να διορθώσουν αυτά που εκείνοι θεωρούν λάθος..
Να'χαμε να λέγαμε δηλαδή..

Επί του συμβάντος τώρα..
Καταρχάς εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, έχω να πω ότι το να τρώει ξύλο ένας άνθρωπος με αναπηρία για μένα είναι το λιγότερο άρρωστο..
Όμως..
Στη φάση ήμουν μπροστά από την αρχή μέχρι το τέλος και τα έζησα σε απόσταση μερικών μέτρων..
Όλα ξεκινάν μετά το 4ο γκολ και το καθιερωμένο μπινελίκι σ'αυτόν που εμείς που τον βρίζουμε θεωρούμε ότι προσβάλλει το σύλλογο φορώντας τη φανέλα του όχι για αγωνιστικούς αλλά για ηθικούς λόγους τους οποίους έχω αναλύσει αρκετές φορές και ειλικρινά βαριέμαι να ξαναγράψω..
Μετά το μπινελίκι λοιπόν μια μερίδα της 5 ξεκίνησε το γιουχάρισμα (το οποίο προσωπικά το δέχομαι και δεν έχω πρόβλημα να με γιουχάρουν όσοι διαφωνούν μαζί μου) και εκεί που τα πράγματα έδειχναν ότι πάνε να ησυχάσουν ακούστηκε ο κύριος που χτυπήθηκε αργότερα να ουρλιάζει για σπίτια και μάνες που γ@μάει..
Και εκεί έγινε το κακό..
Κάποιος σάλταρε το κάγκελο, πήγε κοντά του από το πλάι, άρχισε να τον βρίζει και τότε ο κύριος της 5 γύρισε και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να τρελαθεί κι άλλο ο της 4 και να τον αρχίσει στην κλωτσοπατινάδα..
Μετά από 1-2 μπουνιές κ 1 σούτι που του έριξε ο της 4 σηκώθηκε και έφυγε μόνος του προς τα πίσω και παράλληλα ήρθαν 1-2 άτομα που κάθονταν τριγύρω για να κρατήσουν αυτόν της 5 που όντας δαρμένος έβριζε και τα έβαζε με θεούς και δαίμονες..
Ο της 4 έφυγε άμεσα από τον χώρο και κατέβηκε στο ταρτάν να του ράψουν προφανώς το χέρι γιατί πηδώντας το κάγκελο σκάλωσε στο συρματόπλεγμα και όλα έδειχναν ότι τέλειωσαν εκεί..
Ούτε 4-5 άτομα να τον συνοδεύουν, ούτε λοστάρια που βγήκε ράδιο αρβήλα και υιοθέτησε ο ρουφιάνος του ινΠΑΟΚ χωρίς να έχει ιδέα για τη φάση ούτε τίποτα..
Εγώ προσωπικά που υπενθυμίζω ήμουν πολύ κοντά στη φάση έμαθα ότι ο κύριος που χτυπήθηκε ήταν τυφλός, το βράδυ που γύρισα σπίτι και μίλησα με έναν αδερφό που ήταν στην 5 κοντά στο συμβάν κι αυτός..
Πιο νωρίς και μέσα στο γήπεδο όλοι είχαμε την αίσθηση ότι ήταν κάποιος "γ@μιάς στα λόγια και πίσω από τα σύρματα μάγκας" που έπαθε αυτό που του άξιζε..
Δεν υπήρχε κάποια ένδειξη λοιπόν ότι πρόκειται για τυφλό άτομο..
Δεν είχε ούτε γυαλιά, ούτε μπαστουνάκι (αργότερα έμαθα από τον αδερφό στην 5 ότι το είχε διπλωμένο και ξαπλωμένο στην πίσω θέση) και δεν υπήρχε και συνοδός κοντά του..
Όταν έγινε το μπάχαλο στη Ν.Σμύρνη με την καλλονή είχα πει και παρεξηγήθηκε τότε πως όταν κάποιος βρίζει τη μάνα κάποιου άλλου και μετά τρώει μάπες, η ευθύνη κυρίως βαραίνει αυτόν που ξεκίνησε με το μπινελίκι..
Κάτι τέτοιο θα ίσχυε και στη χθεσινή περίπτωση αν αυτός που χτυπήθηκε δεν ήταν τυφλός..
Τέλος πάντων θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στον παλίκαρο από τη θύρα 5 για το ξύλο που έφαγε επισημαίνοντας παράλληλα όμως ότι όσο άρρωστο είναι ΠΑΟΚτσής να κοπανάει ΠΑΟΚτσή άλλο τόσο άρρωστο είναι ΠΑΟΚτσής να βρίζει τη μάνα και το σπίτι ΠΑΟΚτσή..
Α ρε Κρανάτε για μένα όποιος βρίζει πάικτη του ΠΑΟΚ είναι χειρότερο από το να βρίζει τη μάνα μου και το συγχωρεμένο πατέρα μου !!! Ευτυχώς που είμαι μακρυά από την Τούμπα γιατί με τη δική σας λογική θα μπορούσα να καθαρίσω σαν πρόβατο το μαγκακι που πήδηξε τα κάγγελα έτσι και είμουν δίπλα στον Τυφλό!!!! Εχω 20 χρόνια να πατήσω στην Τούμπα και είχα σκάση και έννοιωθα φυλακισμένος που δεν μπορούσα!!! Είχα σκοπό να παρατήσω δουλέια και γυναικόπαιδα και να ανεβω με τον γάυρο, αλλά το διπλοσκέφτομαι!!
Τελικά είναι πιο φυλική η ατμόσφαιρα όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου :evil: :evil: :evil:
Με συγχύσατε βραδυάτικα ... Αλλά φτάιω εγώ που μπήκα να διαβάσω για αρρωστημένες ψευτομαγκιές
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Μην υποτιμάται τον τυφλό υπερβάλοντας και μάλιστα χωρίς να ξέρετε.
Ο άνθρωπος δεν διστάζει να γρονθοκοπηθεί αν χρειαστεί και τό χει κάνει στο παρελθόν.
Ούτε τουλουμιάστηκε ούτε τίποτα. Δυό-τρείς μπουνιές έπεσαν και θα ξαναπέσουν δυστυχώς.
Μην τραγικοποιείτε τα γεγονότα.
Kranatos

Τα μαθήματα και τις υποδείξεις στα φιλαράκια σου τσάκαλε abg12d34..
Εσύ στο γήπεδο ήρθες χθες ή είπες να μας κάνεις κι εσύ εφαρμοσμένη θεωρία περί ηθικής και ΠΑΟΚ του καναπέος..?

νικόλα με τον συγκεκριμένο παίχτη η κατάσταση είναι ιδιαίτερη..
Κάποτε ο Δημητράκης ΜΑΣ αγαπήθηκε όσο λίγοι. Στη συνέχεια πρόδωσε, έφυγε και εκεί πέθανε σαν παίχτης του ΠΑΟΚ..
Το ότι κάποιοι επέλεξαν να τον φέρουν πίσω δε σημαίνει ότι αναστήθηκε..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κλειδώστε το. διαβάζουν παιδιά.

πρέπει να διατηρούμε ένα ελάχιστο σεβασμό όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους είτε με κινητικά είτε με άλλα προβλήματα υγείας.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν εχετε το θεο σας ορισμενοι σε λιγο θα μας πειτε οτι ξερει και καρατε το παιδι
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν ξέρω αν ξέρει καράτε, είδα όμως ότι πέρσυ πλακώθηκε 2 φορές με τους γύρω του στην 5.
Kranatos

Γίνεται οι μη αυτόπτες μάρτυρες να μας το δηλώνουν..?
εσύ ρε paokovie είδες τη φάση και κατάλαβες ότι το παλικάρι είναι τυφλό..?
Πλάκα μας κάνεις?
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Δημοσίευση από pouthenas »

καλα εδω ο αλλος ελεγε να βγαλουν ανακοινωσεις οι συνδεσμοι για το συμβαν...
εγω προτεινω να βγαλουν για την τρυπα του οζοντος για την ατμοσφαιρικη ρυπανση για την ρυπανση των υδατων για το φαινομενο του θερμοκηπιου για την καταστροφη των δασων...
τοσα προβληματα υπαρχουν πρεπει να παρουν επιτελους θεση δεν γινεται αλλο πια...
μεχρι τοτε θα ειναι συνυπευθυνοι ολοι τους...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

paokovios1974 έγραψε:Δεν εχετε το θεο σας ορισμενοι σε λιγο θα μας πειτε οτι ξερει και καρατε το παιδι
.... :lol: :lol: εεεεεεεεεεε....μια ταινιααα.....ο τυφλος καρατεκα ...... :mrgreen: :lol: :lol: :opaokara:
που θα ελεγε και Σεφερλης... ;)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ
Kranatos

Χθες όλη μέρα που γράφατε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του δε ζητούσατε να κλειδωθεί..
Σήμερα που βρέθηκαν καναδυό αυτόπτες μάρτυρες να σας πούνε πως έγιναν τα πράγματα διατάζετε κλειδαριές..
Μπαρντόν λοιπόν που σας χαλάμε την παραμύθα που πλάσατε και σας βόλευε για να κατηγορήσετε του συνδέσμους, τους οπαδούς και όποιον άλλο σας ξυνίζει..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Kranatos έγραψε:Τα μαθήματα και τις υποδείξεις στα φιλαράκια σου τσάκαλε abg12d34..
Εσύ στο γήπεδο ήρθες χθες ή είπες να μας κάνεις κι εσύ εφαρμοσμένη θεωρία περί ηθικής και ΠΑΟΚ του καναπέος..?

νικόλα με τον συγκεκριμένο παίχτη η κατάσταση είναι ιδιαίτερη..
Κάποτε ο Δημητράκης ΜΑΣ αγαπήθηκε όσο λίγοι. Στη συνέχεια πρόδωσε, έφυγε και εκεί πέθανε σαν παίχτης του ΠΑΟΚ..
Το ότι κάποιοι επέλεξαν να τον φέρουν πίσω δε σημαίνει ότι αναστήθηκε..
Εδώ διαφωνούμε, επέτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω για το πως τον έφυγαν, αλλά και να μην ήξερα, αφού τώρα φοράει τον Δικέφαλο, ματώνει και ιδρώνει για τον ΠΑΟΚ, εγώ θέτω αμέσως απέναντί μου όποιον τον βρίζει!!
Η διαφορά της λογικής μου είναι ότι αν αφηνα ανεξέλεκτο το συνάισθημά μου θα έπρεπε να αιματοκυλίζομαι κάθε φορά που άκουγα κάποιον να βρίζει κάτι που εγώ θεωρώ ιερό.
Αιματοκυλίζομαι μόνο όταν η γνώμη του άλλου με ενδιαφέρει. Γιαυτό αν βρεθούμε στο γήπεδο δίπλα -δίπλα μπορεί και να τσακωθούμε. Αν το έκανε ένα ΠΟΚάτο πρόβατο απλά θα γιουχάριζα και θα αδιαφορούσα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”