Π.Α.Ο.Κ.-Βεροια 4-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Βεροια 4-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Ψήφισα χωρίς δισταγμό το Νίκο το Σπυρόπουλο γιατί αρχίζει να παίρνει τη μορφή γραναζιού της μηχανής μας.
- efthimis_paok
Π.Α.Ο.Κ.-Βεροια 4-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Τον καριολη που πήδηξε απο την 4 να παει στην 5 και να χτυπήσει μπουκετα κ κλωτΣιδια ένα τυφλό παλικάρι που αντέδρασε στα συνθήματα κατα του κοντου του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο. Κωλοπαιδια. Και χθες τα ιδια και σήμερα μας γαμησαν την μέρα. Χάσαμε και τα γκολ.
Όλα τα υπόλοιπα δεν εχουν κανένα νόημα.
- ΑποστόληςΑ
Μετά τα πρώτα 13 λεπτά όπου είχαμε το εκπληκτικό 3 τελικές 3 γκολ, το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Κέρδος ο Σπυρόπουλος και οι κεφαλιές assist του Κατσουρ προς Σαλπι.
Ολισε για το γκολ
μ'αρεσει που ανεβαινει και σοβαρευεται!

εγινε τετοιο πραγμα??efthimis_paok έγραψε:Τον καριολη που πήδηξε απο την 4 να παει στην 5 και να χτυπήσει μπουκετα κ κλωτΣιδια ένα τυφλό παλικάρι που αντέδρασε στα συνθήματα κατα του κοντου του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο. Κωλοπαιδια. Και χθες τα ιδια και σήμερα μας γαμησαν την μέρα. Χάσαμε και τα γκολ.

καταλαβαινεις οτι ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει οταν κερδιζεις με 4-1 και ο προπονητης δεν δηλωνει ευχαριστημενος
mvp ο σπυροπουλος για την απροσμενα καλη εμφανιση
mvp ο σπυροπουλος για την απροσμενα καλη εμφανιση
Κι εγω ημουν λιγο πιο πανω,ετσι ακριβως εγινε,χτυπησε τον τυφλο.efthimis_paok έγραψε:Τον καριολη που πήδηξε απο την 4 να παει στην 5 και να χτυπήσει μπουκετα κ κλωτΣιδια ένα τυφλό παλικάρι που αντέδρασε στα συνθήματα κατα του κοντου του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο. Κωλοπαιδια. Και χθες τα ιδια και σήμερα μας γαμησαν την μέρα. Χάσαμε και τα γκολ.
Κι οταν ο κοσμος αντεδρασε και τον ρωτουσε γιατι χτυπαει τον τυφλο,η απαντηση απο το "τσακαλακι" ηταν "και που να ξερω εγω οτι ηταν τυφλος"...
Κανεις εκει δεν ειδε παιχνιδι μετα απ αυτο.
Πολυ κρυο σημερα,απ ολες τις αποψεις.
- paok kerkyra
Όχι και η καλύτερη εμφάνιση αλλά έτσι πρέπει να είναι η μεγάλες ομάδες τρίμπαλο στο 12' να δείχνεις ποιός είναι το αφεντικό και τώρα ο Απόλλωνας... ααααα και κάτι ακόμα ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ
- PAOK_Antarctica
Κερδίσαμε 4-1 και αντί να είμαι χαρούμενος γύρισα σπίτι μου για άλλη μια φορά μπαρουτιασμένος.
Τι να πω... Δεν υπάρχει θεραπεία... Δυστυχώς
Τι να πω... Δεν υπάρχει θεραπεία... Δυστυχώς
Ο Καλύτερος ΠΑΟΚ που έχω δεί μέχρι το 20' Μετά φυσιολογικά συντήρηση δυνάμεων!!!
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη, αν ειναι δυνατον...kastrakis έγραψε:Κι εγω ημουν λιγο πιο πανω,ετσι ακριβως εγινε,χτυπησε τον τυφλο.efthimis_paok έγραψε:Τον καριολη που πήδηξε απο την 4 να παει στην 5 και να χτυπήσει μπουκετα κ κλωτΣιδια ένα τυφλό παλικάρι που αντέδρασε στα συνθήματα κατα του κοντου του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο. Κωλοπαιδια. Και χθες τα ιδια και σήμερα μας γαμησαν την μέρα. Χάσαμε και τα γκολ.
Κι οταν ο κοσμος αντεδρασε και τον ρωτουσε γιατι χτυπαει τον τυφλο,η απαντηση απο το "τσακαλακι" ηταν "και που να ξερω εγω οτι ηταν τυφλος"...
Συνεχιζουν να ειναι στον κοσμο τους μερικοι.
- paokovios1974
Που σε ρε Μαναβη να ριξεις μερικες φαπες,ο ΠΑΟΚσης ειναι μαγκας ρε ειναι ωραιος ειναι σωστος ειναι κιμπαρης τι ειναι αυτα μωρεCCCP έγραψε:Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη, αν ειναι δυνατον...kastrakis έγραψε:Κι εγω ημουν λιγο πιο πανω,ετσι ακριβως εγινε,χτυπησε τον τυφλο.efthimis_paok έγραψε:Τον καριολη που πήδηξε απο την 4 να παει στην 5 και να χτυπήσει μπουκετα κ κλωτΣιδια ένα τυφλό παλικάρι που αντέδρασε στα συνθήματα κατα του κοντου του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο. Κωλοπαιδια. Και χθες τα ιδια και σήμερα μας γαμησαν την μέρα. Χάσαμε και τα γκολ.
Συνεχιζουν να ειναι στον κοσμο τους μερικοι.
- efthimis_paok
Δεν μιλάει κανεις γιατι φοβούνται το πέσιμο απο τα υπόλοιπα πρεζακια. Ήρθαν 5,6 και το προστάτευαν για να φύγει το κωλοπαιδι. Ουστ ρε. Τέρμα. Κόβω και Πετάω το διαρκείας στα σκουπίδια. Ξενερωνω, δεν βλεπω τα γκολ μέχρι το 15' αλλα λεω δεν γαμεις, παοκλε. Αλλα οχι κι αυτο. Άι σικτιρ πια.
Είναι από τις λίγες φορές που χαίρομαι που μένω στην Αθήνα και δεν ζω από κοντά τέτοιες αθλιότητες.kastrakis έγραψε:Κι εγω ημουν λιγο πιο πανω,ετσι ακριβως εγινε,χτυπησε τον τυφλο.efthimis_paok έγραψε:Τον καριολη που πήδηξε απο την 4 να παει στην 5 και να χτυπήσει μπουκετα κ κλωτΣιδια ένα τυφλό παλικάρι που αντέδρασε στα συνθήματα κατα του κοντου του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο. Κωλοπαιδια. Και χθες τα ιδια και σήμερα μας γαμησαν την μέρα. Χάσαμε και τα γκολ.
Δυστυχώς, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο, την ομάδα και τους συνανθρώπους τους για ξεχαρμάνιασμα και αντίδοτο στη μισητή ζωή τους