Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Παιδια το βαζω εδω και καντε οτι καταλαβενεται,μπραβο στον παλλικαρι που το εγραψε συμφωνω 100%http://inpaok.com/158599/o-%CE%AC%CF%83 ... %BD%CF%82/
Ωραίο βιντεάκιABOLEYTOI έγραψε:παίρνω αφορμή από το βιντεάκι που έβαλες και βάζω και εγώ έναsotos26 έγραψε:Στην Ολλανδία και το κλασσικό 4-3-3 το 9άρι παίζει πιο πολύ σαν 10άρι παρά σαν φορ φουνταριστός
, γνωστό και σαν 4-3-3 false nine(ψευ΄τικο 9άρι)...Πρώτα πασάρεις και τοποθετείσαι στον χώρο, αλλάζεις θέσεις σωστά και μετά τελειώνεις, στο 4-3-3 οι πλάγιοι τελειώνουν συνήθως...να ακούτε τον Ολιβ'αρες...Φορ έχω δεύττερο στράικερ θέλω να χει λίγο εν'εργεια να ούμε...
Τσεκάρετε εδώ τα περί ου ο λόγος...
http://www.youtube.com/watch?v=0wfuK1e92sc
[youtube]Vy9h4QgNIc8[/youtube]
δείτε τα 2 πρώτα λεπτά
είναι στα ξένα
μια βδομάδα έμεινε...
κριμα να ενδιαφερόμαστε για μοραες τωρα αν εενδιαφερομαστε ενώ ηταν διπλα μας ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ας επεκταθούμε στα βαλκανια και ας αφήσουμε αργεντινες κλπ για αργοτερα...
- ace79grpaok
Και εσυ απο βεροια?K_geo έγραψε:ναι, αλλά....πράσινος Λαγός;;;;;;; μπελάδες στο κεφάλι σου ψάχνεις;;;john4serres έγραψε:και ο Λαγος πολυ καλη περιπτωση , μακαρι να γινει κινηση , να ψηθει και να ερθει
προσωπικα μου αρεσει σαν παικτης στα παιχνιδια που τον εχω δει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρά τώρα, προχθές που τον είδα και λαϊβ ήταν αρκετά καλός....
Oli, πάντως ο Βραζιλιάνος είναι εκ των πουλέν στο ακατανόμαστο game με εξαιρετικά νούμερα εδώ και μια τριετία , πράγμα που του προσδίδει μια σταθερά και στον πραγματικό κόσμο πιστεύω (και ελπίζω)....
και με 2 μύρια πιστεύω είναι καλά για αγορά. μακάρι γιατί πιστεύω ότι το προφίλ του είναι ακριβώς για τον παίχτη που αναλύεις ότι θέλει ο Χούμπαρος.........πως να το πώ αλλιώς.....
μαζί με τον Φόσεν Χόσεν, νομίζω ότι είναι η πιο καλή περίπτωση απο αυτές που έχουν γραφτεί.........
Να πω για το ρόστερ ότι ο Ιτάνζ δεν υπολογίζεται μετά το επεισόδιο του με τον βραχύσωμο οπότε ή θα δοθεί η τελευταία χάρη στον ζουρλό ή θα αποκτήσουμε τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα θα γίνουν προτάσεις ανανέωσης σε Λίνο, Λάζαρ και Κατσουράνη ενώ θα λυθεί η συνεργασία με τους Νίνη, Βούκιτς που θα σταματήσει, Κωνσταντινίδη, Γεωργιάδη, Αποστολόπουλο και θα συζητηθεί του Ολίσε και του Στοχ τον οποίο δεν μπορεί να κρατήσει η Fener και είναι υποχρεωμένη να τον ξαναδανείσει. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι από τους επιστρέφοντες υπολογίζονται ο Πέλκας για αλλαγή του Μάρτενς και ο Παναγιωτούδης αν δεν προχωρήσει του Λαγού και οι κινήσεις θα είναι για τρεις παίκτες ακόμα, έναν στην κάθε γραμμή.
Πολυ διαφωτιστικο το βιντεακι φιλε..
Παντως ολο το ζουμι και ενα πολυ καλο αντιπροσωπευτικο δειγμα ειναι στα λεπτα 23-37...
Μακαρι να καναμε τετοιες προπονησεις γτ τετοια συνεχη κινηση χωρις τη μπαλα (ειδικα 32'-35') καθως κ ευκολο απεγκλωβισμο απο την πιεση του αντιπαλου (29,5'-32) δεν εχω δει ακομα απ'την ομαδα ..
+ απ'ο,τι μπορω να κρινω απο βιντεακια της παε (παροτι μπορει ν ειναι αυθαιρετο)..
Παντως, αν οντως δουλευαν ετσι,θα επαυα να αποδιδω την οποια ευθυνη και στον προπονητη για το κακο προσωπο της ομαδας κ την εμφανη απουσια επιθετικου+αμυντικου προσανατολισμου κ θα επικεντρωνομουν στην ελλειψη των καταλληλων χαρακτηριστικων των παικτων για να υποστηριξουν αυτο τον τροπο παιχνιδιου..
Γιατι καλες οι αναζητησεις παικτων αλλα ακομα κ μ'αυτους που εχουμε, επειτα απο τοσους μηνες δεν εχουμε δει πολλα επιτυχη δειγματα εφαρμογης τετοιας φιλοσοφιας μες στο γηπεδο..
Παντως ολο το ζουμι και ενα πολυ καλο αντιπροσωπευτικο δειγμα ειναι στα λεπτα 23-37...
Μακαρι να καναμε τετοιες προπονησεις γτ τετοια συνεχη κινηση χωρις τη μπαλα (ειδικα 32'-35') καθως κ ευκολο απεγκλωβισμο απο την πιεση του αντιπαλου (29,5'-32) δεν εχω δει ακομα απ'την ομαδα ..
+ απ'ο,τι μπορω να κρινω απο βιντεακια της παε (παροτι μπορει ν ειναι αυθαιρετο)..
Παντως, αν οντως δουλευαν ετσι,θα επαυα να αποδιδω την οποια ευθυνη και στον προπονητη για το κακο προσωπο της ομαδας κ την εμφανη απουσια επιθετικου+αμυντικου προσανατολισμου κ θα επικεντρωνομουν στην ελλειψη των καταλληλων χαρακτηριστικων των παικτων για να υποστηριξουν αυτο τον τροπο παιχνιδιου..
Γιατι καλες οι αναζητησεις παικτων αλλα ακομα κ μ'αυτους που εχουμε, επειτα απο τοσους μηνες δεν εχουμε δει πολλα επιτυχη δειγματα εφαρμογης τετοιας φιλοσοφιας μες στο γηπεδο..
3 για βασικους ε ολι?οχι γενικα?γιατι αν ειναι γενικα ειναι ελαχιστες..
κριμα για ιτανζ παντως..γιατι παει και καλα στην τουρκια και εχει και μουνδιαλ....τεσπα ισως βγααλουμε λεγτα τουλ/// Κωνσταντινιδη για δανεισμο φανταζομαι? Ολιβαρες για πωληση κανενος παικτη μας υπαρχει κτ >?
nothu έγραψε:Μονο μια απορια εχω. Ο Κατρουλοφ ποιος ειναι;
Επειδή με τους χωροφυλάκους δεν παίζουνε (μας το έμαθε η χούντα αυτό), να κάνω τη μετάφραση:sotiris1960 έγραψε:Ρε παιδια δεν μπαινω σε τεχνικα θεματα μιας και τα ξερετε καλυτερα.Αλλα παιξτε και μενα λιγο.Πες μου ποιος ειναι ο τζιτζι,ο κατρουλωφ,ο αντρας της βασως;Μηπως ΒΡΥΖΑΣ,ΒΙΕΡΙΝΙΑ κλπ;AN συνεχισετε να μιλατε συνθηματικα θα το πω στο θειο μου που ειναι χωροφυλακας και θα σας μαλωσει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ Προσοχή: Ακολουθούν spoiler ]
Κατρουλόφ = ο Λιθουανός που το όνομά του θυμίζει τσίσα.
ο άντρας της Βάσως = ο χοντροκώλης Πορτογάλος που (ξε)πουλήσαμε πρόπερσι στις αυτοκινητοφάμπρικες της Γερμανίας.
Τζιτζι = Τζιτζι-Μπρύζας, «βάλε τα σκουλήκια μες στην μπρύζα».
Υπόλοιπα:
ΑΣΜ του Λούπου = Ο Κορίνθιος obanebane, λόγω της τελευταίας επαγγελματικής στάσης του Ρουμάνου.
ΑΣΜ του Τζαβέλλα = Οποιοσδήποτε Αθηναίος συμφορουμίτης.
Βακ, σένδερ βακ = Μπακ, σέντερ μπακ.
Καπνέμπορας = Ιβάν.
Sera4 έγραψε:ολι ο μικρος κωνσταντινιδης ειναι για διωξιμο??
για δανεικος λογικα
- ace79grpaok
Παντως αν ψαξεις τα γερμανικα σαιτς το θεμα ομπατσι ειναι πολυ προχωρημένο, ηταν πουλεν του χουμπ αυτον τον ειχε βασικο στην ομαδα και οταν εφυγε ο χουμπ εφαγε παγκο ο ομπατσι επειδη ηταν επιλογη στεφενς , ο Τζόουνς παντως δεν εχει κλεισει σε ομαδα κσι οσο δεν κλεινει δεν ξερεις τι μπορει να γινει και να παει ο μαντουρο να παει μονιμα στην αμυνα
paokovios1974 έγραψε:Παιδια το βαζω εδω και καντε οτι καταλαβενεται,μπραβο στον παλλικαρι που το εγραψε συμφωνω 100%http://inpaok.com/158599/o-%CE%AC%CF%83 ... %BD%CF%82/
Κάθε παρέμβασή του είναι σοβαρή και εύστοχη!!!!!