Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Παιδια το βαζω εδω και καντε οτι καταλαβενεται,μπραβο στον παλλικαρι που το εγραψε συμφωνω 100%http://inpaok.com/158599/o-%CE%AC%CF%83 ... %BD%CF%82/
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ευχαριστώ για τη μετάφραση
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

ABOLEYTOI έγραψε:
sotos26 έγραψε:Στην Ολλανδία και το κλασσικό 4-3-3 το 9άρι παίζει πιο πολύ σαν 10άρι παρά σαν φορ φουνταριστός
, γνωστό και σαν 4-3-3 false nine(ψευ΄τικο 9άρι)...Πρώτα πασάρεις και τοποθετείσαι στον χώρο, αλλάζεις θέσεις σωστά και μετά τελειώνεις, στο 4-3-3 οι πλάγιοι τελειώνουν συνήθως...να ακούτε τον Ολιβ'αρες...Φορ έχω δεύττερο στράικερ θέλω να χει λίγο εν'εργεια να ούμε...
Τσεκάρετε εδώ τα περί ου ο λόγος...

http://www.youtube.com/watch?v=0wfuK1e92sc
παίρνω αφορμή από το βιντεάκι που έβαλες και βάζω και εγώ ένα

[youtube]Vy9h4QgNIc8[/youtube]

δείτε τα 2 πρώτα λεπτά
είναι στα ξένα
μια βδομάδα έμεινε...
Ωραίο βιντεάκι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κριμα να ενδιαφερόμαστε για μοραες τωρα αν εενδιαφερομαστε ενώ ηταν διπλα μας ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ας επεκταθούμε στα βαλκανια και ας αφήσουμε αργεντινες κλπ για αργοτερα...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

K_geo έγραψε:
john4serres έγραψε:και ο Λαγος πολυ καλη περιπτωση , μακαρι να γινει κινηση , να ψηθει και να ερθει
προσωπικα μου αρεσει σαν παικτης στα παιχνιδια που τον εχω δει
ναι, αλλά....πράσινος Λαγός;;;;;;; μπελάδες στο κεφάλι σου ψάχνεις;;; :? :? :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

σοβαρά τώρα, προχθές που τον είδα και λαϊβ ήταν αρκετά καλός....

Oli, πάντως ο Βραζιλιάνος είναι εκ των πουλέν στο ακατανόμαστο game με εξαιρετικά νούμερα εδώ και μια τριετία , πράγμα που του προσδίδει μια σταθερά και στον πραγματικό κόσμο πιστεύω (και ελπίζω)....

και με 2 μύρια πιστεύω είναι καλά για αγορά. μακάρι γιατί πιστεύω ότι το προφίλ του είναι ακριβώς για τον παίχτη που αναλύεις ότι θέλει ο Χούμπαρος.........πως να το πώ αλλιώς.....

μαζί με τον Φόσεν Χόσεν, νομίζω ότι είναι η πιο καλή περίπτωση απο αυτές που έχουν γραφτεί.........
Και εσυ απο βεροια?
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Να πω για το ρόστερ ότι ο Ιτάνζ δεν υπολογίζεται μετά το επεισόδιο του με τον βραχύσωμο οπότε ή θα δοθεί η τελευταία χάρη στον ζουρλό ή θα αποκτήσουμε τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα θα γίνουν προτάσεις ανανέωσης σε Λίνο, Λάζαρ και Κατσουράνη ενώ θα λυθεί η συνεργασία με τους Νίνη, Βούκιτς που θα σταματήσει, Κωνσταντινίδη, Γεωργιάδη, Αποστολόπουλο και θα συζητηθεί του Ολίσε και του Στοχ τον οποίο δεν μπορεί να κρατήσει η Fener και είναι υποχρεωμένη να τον ξαναδανείσει. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι από τους επιστρέφοντες υπολογίζονται ο Πέλκας για αλλαγή του Μάρτενς και ο Παναγιωτούδης αν δεν προχωρήσει του Λαγού και οι κινήσεις θα είναι για τρεις παίκτες ακόμα, έναν στην κάθε γραμμή.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πολυ διαφωτιστικο το βιντεακι φιλε..
Παντως ολο το ζουμι και ενα πολυ καλο αντιπροσωπευτικο δειγμα ειναι στα λεπτα 23-37...
Μακαρι να καναμε τετοιες προπονησεις γτ τετοια συνεχη κινηση χωρις τη μπαλα (ειδικα 32'-35') καθως κ ευκολο απεγκλωβισμο απο την πιεση του αντιπαλου (29,5'-32) δεν εχω δει ακομα απ'την ομαδα ..
+ απ'ο,τι μπορω να κρινω απο βιντεακια της παε (παροτι μπορει ν ειναι αυθαιρετο)..
Παντως, αν οντως δουλευαν ετσι,θα επαυα να αποδιδω την οποια ευθυνη και στον προπονητη για το κακο προσωπο της ομαδας κ την εμφανη απουσια επιθετικου+αμυντικου προσανατολισμου κ θα επικεντρωνομουν στην ελλειψη των καταλληλων χαρακτηριστικων των παικτων για να υποστηριξουν αυτο τον τροπο παιχνιδιου..

Γιατι καλες οι αναζητησεις παικτων αλλα ακομα κ μ'αυτους που εχουμε, επειτα απο τοσους μηνες δεν εχουμε δει πολλα επιτυχη δειγματα εφαρμογης τετοιας φιλοσοφιας μες στο γηπεδο..
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Γιατι διωχνουν κωνσταντινιδη δεν μπορω να το καταλαβω.. :?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ολι ο μικρος κωνσταντινιδης ειναι για διωξιμο?? :shock:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

3 για βασικους ε ολι?οχι γενικα?γιατι αν ειναι γενικα ειναι ελαχιστες..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κριμα για ιτανζ παντως..γιατι παει και καλα στην τουρκια και εχει και μουνδιαλ....τεσπα ισως βγααλουμε λεγτα τουλ/// Κωνσταντινιδη για δανεισμο φανταζομαι? Ολιβαρες για πωληση κανενος παικτη μας υπαρχει κτ >?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

nothu έγραψε:Μονο μια απορια εχω. Ο Κατρουλοφ ποιος ειναι;
sotiris1960 έγραψε:Ρε παιδια δεν μπαινω σε τεχνικα θεματα μιας και τα ξερετε καλυτερα.Αλλα παιξτε και μενα λιγο.Πες μου ποιος ειναι ο τζιτζι,ο κατρουλωφ,ο αντρας της βασως;Μηπως ΒΡΥΖΑΣ,ΒΙΕΡΙΝΙΑ κλπ;AN συνεχισετε να μιλατε συνθηματικα θα το πω στο θειο μου που ειναι χωροφυλακας και θα σας μαλωσει. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :nairepaok:
Επειδή με τους χωροφυλάκους δεν παίζουνε (μας το έμαθε η χούντα αυτό), να κάνω τη μετάφραση:
[ Προσοχή: Ακολουθούν spoiler ]
Κατρουλόφ = ο Λιθουανός που το όνομά του θυμίζει τσίσα.
ο άντρας της Βάσως = ο χοντροκώλης Πορτογάλος που (ξε)πουλήσαμε πρόπερσι στις αυτοκινητοφάμπρικες της Γερμανίας.
Τζιτζι = Τζιτζι-Μπρύζας, «βάλε τα σκουλήκια μες στην μπρύζα».

Υπόλοιπα:
ΑΣΜ του Λούπου = Ο Κορίνθιος obanebane, λόγω της τελευταίας επαγγελματικής στάσης του Ρουμάνου.
ΑΣΜ του Τζαβέλλα = Οποιοσδήποτε Αθηναίος συμφορουμίτης.
Βακ, σένδερ βακ = Μπακ, σέντερ μπακ.
Καπνέμπορας = Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Sera4 έγραψε:ολι ο μικρος κωνσταντινιδης ειναι για διωξιμο?? :shock:

για δανεικος λογικα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Παντως αν ψαξεις τα γερμανικα σαιτς το θεμα ομπατσι ειναι πολυ προχωρημένο, ηταν πουλεν του χουμπ αυτον τον ειχε βασικο στην ομαδα και οταν εφυγε ο χουμπ εφαγε παγκο ο ομπατσι επειδη ηταν επιλογη στεφενς , ο Τζόουνς παντως δεν εχει κλεισει σε ομαδα κσι οσο δεν κλεινει δεν ξερεις τι μπορει να γινει και να παει ο μαντουρο να παει μονιμα στην αμυνα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

paokovios1974 έγραψε:Παιδια το βαζω εδω και καντε οτι καταλαβενεται,μπραβο στον παλλικαρι που το εγραψε συμφωνω 100%http://inpaok.com/158599/o-%CE%AC%CF%83 ... %BD%CF%82/

Κάθε παρέμβασή του είναι σοβαρή και εύστοχη!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”