40.Maarten Martens
Re: 40.Maarten Martens
Αν και κάποια διαστήματα ήταν άφαντος λόγω του ότι έπαιζε σε μια ομάδα
που δεν την ξερει σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις έδειξε ότι ξέρει να βγαίνει
στο γκολ πραγμα πολύ σημαντικό για δεκάρι.Στη μια στη στη λήξη του ημιχρόνου
το έχασε στην άλλη το κάρφωσε με το δεξί.Προσδοκώ ότι θα μας δώσει αρκετα γκολ.
που δεν την ξερει σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις έδειξε ότι ξέρει να βγαίνει
στο γκολ πραγμα πολύ σημαντικό για δεκάρι.Στη μια στη στη λήξη του ημιχρόνου
το έχασε στην άλλη το κάρφωσε με το δεξί.Προσδοκώ ότι θα μας δώσει αρκετα γκολ.
Στό πρώτο δεν ακούμπησε μπάλα. Στο δεύτερο φάνηκε να πατάει καλύτερα. Και μόνο που είναι εκεί στη φάση του γκόλ στο 92 λέει πολλά. Νωρίς πάντως για να κριθεί.
Κανει κοντρολ εν κινηση με το κακο ποδι (δεξι) και με την μια ,και με την μπαλλα στον αερα , παλι με το δεξι βαζει το γκολ.

Σημαντικότερο κι από το να μάθει την ομάδα, είναι να μάθει η ομάδα την ύπαρξή του. Χθες βέβαια, με τον Μπαμπά (όχι τον Τούρκο μπαμπά των γριων, τον παίκτη) κολλημένο πάνω του, λίγες φορές κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και ακόμη λιγότερες του πέρασαν πάσα. Τουλάχιστον όμως τράβηξε πάνω του το αμυντικό χαφ του αντιπάλου, με αποτέλεσμα να βρει χώρους ο Στοχ. Που το έγραφαν κάποια παιδιά εδώ μέσα και δεν τους πιστεύαμε.
ας περιμένουμε να τον δούμε και απέναντι σε μια κλειστή άμυνα. Πάντως ότι είναι αεικίνητος και ότι γυρίζει την παλάμη προς τα πάνω όταν ζητάει πάσα είναι σίγουρο.
Μια λεπτομέρεια από το γκολ που πέτυχε χθες ο «νέοπας» και πρόσεξε και ο φίλος T.H.E.O.S.: κάνει το κοντρόλ και το σούτ στην κίνηση με το «κακό» του πόδι και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση και χαλαρότητα, πράγμα που διατηρεί και στον πανηγυρισμό του! Πολύ καλό δείγμα ποιότητας και άνεσης στο σκοράρισμα, που δεν πιστεύω ότι οφείλεται μόνον στο ήδη ευρύ σκορ και στο ότι ο αγώνας είχε κριθεί. Ειδικά αν σκεφτώ τί γκολ έχουν χαθεί τελευταία από τους πάικτες μας...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα για το χαμόγελο που έδωσε στο πρόσωπό μου και περιμένω να δω τα γκολ και από το «καλό» του πόδι. Είμαι σίγουρος πως πολλά από αυτά θα μπουν στα highlights της χρονιάς.
Σιγά σιγά πιστεύω πως θα προσαρμοστεί και με το νέο του περιβάλλον, θα δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, θα γίνει περισσότερο «μεσογειακός τύπος» και θα απολαμβάνει και ο ίδιος εξίσου παθιασμένα με τον κόσμο την κάθε νίκη. Αλλά και αν διατηρήσει το cool ύφος του δεν με χαλάει, αρκεί να βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα που αναμφισβήτητα διαθέτει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα για το χαμόγελο που έδωσε στο πρόσωπό μου και περιμένω να δω τα γκολ και από το «καλό» του πόδι. Είμαι σίγουρος πως πολλά από αυτά θα μπουν στα highlights της χρονιάς.
Σιγά σιγά πιστεύω πως θα προσαρμοστεί και με το νέο του περιβάλλον, θα δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, θα γίνει περισσότερο «μεσογειακός τύπος» και θα απολαμβάνει και ο ίδιος εξίσου παθιασμένα με τον κόσμο την κάθε νίκη. Αλλά και αν διατηρήσει το cool ύφος του δεν με χαλάει, αρκεί να βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα που αναμφισβήτητα διαθέτει.
- theodorsalonika
εμενα παιδια με αρεσε....και αυτη η φατσα του και το χαλαρο στυλ ..ειναι μπαλαδοφατσα...θα μαθει την ομαδα και θα τον μαθουν και οι αλλοι συμπαικτες του..ακομα αρχη ειναι..και εξαλλου μονο που μπαινει και παιζει κατευθειαν με το που πατησε το ποδι του αυτο λεει πολλα... 

- paokovios1974
Δεν εχουμε δει τιποτα απο εσενα ακομα το παρτι δεν αρχισε ακομα με τον κατσε ομως διπλα σας θα γινουν πολλα μα πολλα παρτι 

Ωραίος ο νέος. Ξεκίνα να μαθαίνεις σιγά-σιγά και τα κουσούρια των συμπαικτών σου, και σε κανα μήνα θα χάνεται το τόπι από την μέση και μπροστά.
- aisiodoksos
αυτο που μου αρεσε και μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αποφευγεις τις περιττες ενεργειες.... το απλο ειναι και το πιο δυσκολο λενε... εσυ θες να κανεις το απλο που κατα την γνωμη μου ειναι και το πιο ομορφο!
μολις διαβασα οτι ειναι εκτος αποστολης τρομαξα...θυμηθηκα εκεινο που λενε για ευπαθης στους τραυματισμους...
μετα διαβασα οτι προληπτικα εκτος αποστολης....και παλι μπερδευτικα, συνηθως προληπτικα λεμε εκτος προπονησεων
μετα διαβασα οτι προληπτικα εκτος αποστολης....και παλι μπερδευτικα, συνηθως προληπτικα λεμε εκτος προπονησεων
- paokovios1974
Τι δεν καταλαβαινεις
?δεν συμετειχε στην προπονηση προληπτικα οποτε εμεινε και εκτος αποστολης

- Ekatnetworkltd
Προφυλάσσετε για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται! Η βέροια είναι και η πιο αδύναμη ομάδα στη τούμπα!Μπράβο στο ιατρικό τήμ γιατί πολλά εχουν δει τα ματάκια μας(Vitor)!Martens γερά το κύπελο είναι κοντά!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD