Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Μόλις διάβασα άρθρο της "admin team" για την ισοπαλία του γαύρου και έφριξα. Η ομάδα που εκφράζει ότι πιο μισητό αναφέρεται ως "Ολυμπιακός", "οι Πειραιώτες" κλπ. Απαράδεκτο για οπαδικό (;) σάιτ.
Οι μόνοι αποδεκτοί χαρακτήρισμοί γι' αυτούς είναι θρήνος, γαύρος (κωλόγαυρος ακόμα καλύτερα), απόγονοι του 6ου Αμερικανικού Στόλου, Ολυμπιλαγοί κλπ.
Οι μόνοι αποδεκτοί χαρακτήρισμοί γι' αυτούς είναι θρήνος, γαύρος (κωλόγαυρος ακόμα καλύτερα), απόγονοι του 6ου Αμερικανικού Στόλου, Ολυμπιλαγοί κλπ.
- ΑποστόληςΑ
Θα διαφωνήσω. Η ομάδα λέγεται Ολυμπιακός και έτσι πρέπει να προσφωνείται. Το ότι είναι μισητή (πέραν κάθε αμφιβολίας) το χρωστάει στους απατεώνες προέδρους της οι οποίοι συμφωνώ ότι πρέπει να προσφωνούνται όπως τους αξίζει.
- Μπαρκαρούτσος
Είναι η μόνη ομάδα που όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, την αποκαλώ υποτιμητικά (γαύρος). Και τον βάζελο λέω βάζελο, αλλά σπάνια με βγαίνει και το Βαζελαθην.....Παναθηβαζελ......Παναθηναϊκός!
Γενικά λέω "Άρης", "Α.Ε.Κ.", "Ηρακλής", δεν έχω θέμα.. Αλλά τους δυνάστες του πρωταθλήματος, όπως τους αξίζει!
Γενικά λέω "Άρης", "Α.Ε.Κ.", "Ηρακλής", δεν έχω θέμα.. Αλλά τους δυνάστες του πρωταθλήματος, όπως τους αξίζει!
- kataramenos5
Ψάξε μονος σου τα ποστ σου για να μη το κάνω εγώ.Γενικά λέω "Άρης", "Α.Ε.Κ.", "Ηρακλής", δεν έχω θέμα

Δεν υπαρχει ομαδα Ολυμπιακος!....Υπαρχει μια μαφια η οποια λιμαινεται τον ελληνικο αθλητισμο και ειδικοτερα την τελευταια 25ετια εχει ξεφυγει σε ολα τα επιπεδα αισχους!...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα διαφωνήσω. Η ομάδα λέγεται Ολυμπιακός και έτσι πρέπει να προσφωνείται. Το ότι είναι μισητή (πέραν κάθε αμφιβολίας) το χρωστάει στους απατεώνες προέδρους της οι οποίοι συμφωνώ ότι πρέπει να προσφωνούνται όπως τους αξίζει.
Εχει ΚΛΕΨΕΙ πρωταθληματα σε ΟΛΑ τα αθληματα,εχει δηλητηριασει παικτες για να παει σε final four,εχει αλλαξει φακελους για να κανει γηπεδο,εχει δημιουργησει στρατο δολοφωνων που δερνει διαιτητες,δημοσιογραφους και γενικοτερα οποιον δεν ειναι αρεστος....εχει χτισει παραγκες παντου!
Εαν ηθελε να ειναι μια ομαδα που να την σεβονται ολοι θα επρεπε να αναθεωρησει την σταση της σε ολα τα επιπεδα!Αντ'αυτου.....οσο περναει ο καιρος,προκαλει ολο και περισσοτερο!
Και δεν ειναι θεμα προεδρων...ειναι θεμα νοοτροπιας ολου του κοσμου της!Που οχι απλα δεν αντιδραει σε ολο αυτο αλλα ζηταει και γουσταρει ακομα περισσοτερα!!
Τελευταιο παραδειγμα?....Ο γελοιος αντιπροεδρος της-νομιζω πως ειναι ακομα-που βγηκε χθες και χωρις ιχνος τσιπας...μιλησε για τη διαιτησια και το ποσο αδικησε την ομαδα του.Και αντι να βγουν ΟΛΕΣ οι σκατοφυλλαδες τους και να τον κραξουν.....εκαναν τις δηλωσεις του,σημαια!
ΓΙ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΥΣ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ GAYΡΟΣ!!!!
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Ψάξε μονος σου τα ποστ σου για να μη το κάνω εγώ.Γενικά λέω "Άρης", "Α.Ε.Κ.", "Ηρακλής", δεν έχω θέμα
Καλά, όταν ακολουθούν αγώνες με αντίπαλους αυτές (ή και άλλες, πχ έχω πει "τυρί") ομάδες, φυσικά θα πω διάφορα..!

- Dinos_Liverpool

Slidar χωρις να ξερω τι εγραψες ειμαι σιγουρος οτι εχουμε παρομοια τοποθετηση. Να γραφεις συχνοτερα

εγώ διαφωνώ κάθετα, αλλά δεν είναι ώρα για τέτοια. χρειάζεται ομόνοια.
Το μόνο που θα πώ ειναι ότι αν πραγματικά αυτοί είναι οι λόγοι, δεν είμαστε σοβαροί.....
Το μόνο που θα πώ ειναι ότι αν πραγματικά αυτοί είναι οι λόγοι, δεν είμαστε σοβαροί.....