40.Maarten Martens

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: 40.Maarten Martens

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αγορι μου γυρνα στην ολλανδια μια χαρα ησουν εκει,σε 5-6 μερες θα βγει ο μυρτσος και θα σε πει αργο θα βγει ο ραπτοπουλος και θα σε πει σακατη θα βγει ο καθε κακομοιρης που δεν ξερει τη θεση παιζεις και θα σου κανει κριτικη οτι δεν εχεις παθος,γυρνα στην ολλανδια αγορι μου
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ας μην μιλησουμε καλυτερα για νεες μοδες! :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να μιλησουμε μπαφε μου δεν εχω προβλημα αλλωστε στη μοδα οι τασεις ειναι πολλες διαλεγεις σχεδιαστη και παιρνεις τα αναλογα ρουχα... 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ. αφού είναι μόδα.

όπως μόδα είναι να κράζουμε τον Στέφενς επειδή 5 διαφορετικοί παίχτες δεν μπόρεσαν να βάλουν γκολ μέσα απο τη μικρή περιοχή......

όπως μόδα είναι να κράζουμε απο το 1ο λεπτό κάθε επαφή του κάθε παίχτη με τη μπάλα.

αν είναι έτσι η μόδα, τότε σίγουρα μόδιστρος θα είναι καμια λουλού σαν το βιτόλο.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτός ο λαός έχει πάντα δίκιο και πρέπει να είναι στο απυρόβλητο ενώ κρίνει τους πάντες γύρω απ' την ομάδα.

Υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι του κόσμου ευτυχώς, αυτό που δεν είναι ξερόλας και κοιτάει πρώτα την καμπούρα του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φιλε μου εγω βλεπω οτι ο στιβενς απολαμβανει την καθολικη στηριξη του κοσμου του ΠΑΟΚ και πολυ σωστα κανει...

επισης εγω χθες εβλεπα να χανουμε 1 και 2-0 και ο κοσμος να ενθαρρυνει την ομαδα...αλλα εκεινος ειναι αλλος κοσμος μαλλον...

η αυτοκριτικη ειναι γενικα κατι που λειπει απο το συνολο του ΠΑΟΚτσηδικου οργανισμου...
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτόν τον κόσμο, αλλά επειδή και το paokmania είναι ένας ...μικρόκοσμος, καμιά φορά μας γυρνάνε τα μυαλά με αυτά που διαβάζουμε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν μπορεις να κρινεις τον κοσμο ουτε απο ενα ραδιοφωνο ουτε απο ενα σαιτ...

εκτος του οτι υπαρχει η ανωνυμια ο αλλος μπορει να ειναι απο στημενος μεχρι απλα να βγαζει τον καημο του που δεν μπορει να βγαλει στο γηπεδο...

ο ΠΑΟΚ εχει προβληματα στον βασικο κορμο δηλαδη τοσο διοικητικα(σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι το προβλημα ειναι ο κακος σαββιδης για να μην παρεξηγηθω) οσο και στον κοσμο...οποιοδηποτε απο τα δυο αμελησουμε ειναι εγκληματικο.... :ugeek:

τελος παντων μην ξεφευγουμε ενθαρρυντικος ο μαρτενς...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Sera4 έγραψε:να μιλησουμε μπαφε μου δεν εχω προβλημα αλλωστε στη μοδα οι τασεις ειναι πολλες διαλεγεις σχεδιαστη και παιρνεις τα αναλογα ρουχα... 8-)

Επειδη οι τασεις λοιπον,ειναι νεο φρουτο στην Τουμπα,θα σου πω πως εγω μεγαλωσα με ΜΙΑ ταση.

Σε αυτη την ταση,δεν συμπεριλαμβανοταν η...Παρτιζαν!

Σε αυτη την ταση δεν εβριζα ΠΟΤΕ παικτη μου κατα τη διαρκεια του αγωνα,αντιθετα τον χειροκροτουσα για να ξυπνησει και να παιξει καλυτερα!

Σε αυτη την ταση φορουσα παντα κασκολ πηγαινοντας στο γηπεδο!

Σε αυτη την ταση η Τουμπα ηταν παντα γεματη με πανο!

Σε αυτη την ταση η Τουμπα ξεσηκωνε την ομαδα οποτε την εβλεπε να κολαει και δεν την αποδοκιμαζε οταν κερδιζε!

Σε αυτη την ταση δεν κυκλοφορουσαν τριαντα-τριαντα μεσα στην 4 σαν συμμοριες και πλακωναν στις σφαλιαρες εναν!

Σε αυτη την ταση δεν αποκαλουσε κανενας "προβατο",τον αλλο!

Σε αυτη την ταση δεν γυρνουσα μεσα στην Αθηνα ψαχνοντας φασαριες,ουτε εκλεινα ραντεβου...Κατεβαινα να δω την ομαδα μου και οποιος γουσταρε ερχοταν να με βρει!...

Βλεπεις μεγαλωσα με εναν σχεδιαστη...δεν ειχαμε πολλους τοτε αλλωστε!....Μαναβη,τον λεγανε!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ποιον λες αυτον τον μπαχαλακια της εποχης που βαφτιστηκε μεταγενεστερα μαιντανος και κυνηγος του παντελακη κατα τον ΠΑΟΚτση??

σε καποια συμφωνω σε καποια οχι στα λεγομενα σου...σιγουρα ομως δεν μπορουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δυστυχως.

Και επειδη αυτο που συμβαινει μεταξυ μας συμβαινει και στο γηπεδο...

ο Μαρινακης θα ανοιγει για πολλα χρονια ακομα σαμπανιες!Οταν ξαναγινουμε ενα οπως τα χρονια του Ζαγορακη μεχρι να κλεισει τον Σαλπιγγιδη,τοτε θα μεγαλουργησουμε!

Λαθη?...Πολλα!Και θα γινουν κι αλλα.Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε...

Το οτι η Τουμπα εχει γινει ξενερωτη,αποκλειστικα υπευθυνοι ειμαστε εμεις οι οπαδοι και κανενας αλλος!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Καποτε λεγαμε ΠΑΟΚ εναντιων ολων τους αμπαλους παικτες μας... ναι ειχαμε και τοτε τους χειροκροτουσαμε και τους ενθαρυναμε"παμε γιωργαρα"δεν πειραζει μητσαρα"τυχαια τα ονομματα μπινελικη ριχναμε στο κορακι ανεξαρτητου αποτελεσματος για να εχει το νου του,στις επιθεσεις του αντιπαλου κουφαινοσουν απο τα ουουουου και τα ξεφωνητα οταν καναμε κοιλια φωναζαμε ΠΑΟΚΑΡΑ οχι λευτερια στα αδερφια μας.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

mpafos4 έγραψε:Δυστυχως.

Και επειδη αυτο που συμβαινει μεταξυ μας συμβαινει και στο γηπεδο...

ο Μαρινακης θα ανοιγει για πολλα χρονια ακομα σαμπανιες!Οταν ξαναγινουμε ενα οπως τα χρονια του Ζαγορακη μεχρι να κλεισει τον Σαλπιγγιδη,τοτε θα μεγαλουργησουμε!

Λαθη?...Πολλα!Και θα γινουν κι αλλα.Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε...

Το οτι η Τουμπα εχει γινει ξενερωτη,αποκλειστικα υπευθυνοι ειμαστε εμεις οι οπαδοι και κανενας αλλος!
Αδερφε ποσες φορες θα σου πω οτι συμφωνω μαζι σου στο τελος θα με πουνε δικηγορο σου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Γνώμη μου είναι πως πολλοί συνοπαδοί δεν είναι έτοιμοι,είτε επειδή δεν μπορούν είτε επειδή δεν επιθυμούν,να ακολουθήσουν την ομάδα στην επιχείρηση πρωταθλητισμού.Επιχείρηση,που αυτή τη φορά έχει πιθανότητες να επιτύχει.Σε βάθος κάποιου χρόνου.Δε θέλουν να αποδεχτούν τον περιορισμένης πλέον σημασίας ρόλο τους στην επιβίωση της ομάδας.Γούστο τους και καπέλο τους να μην στηρίζουν.Αλλά να μην οξύνουν την ατμόσφαιρα γύρω απ'την ομάδα,αντιμαχόμενοι τον ΠΑΟΚ,επειδή αυτός χαράζει διαφορετικό δρόμο.Αυτό λογίζω εγώ ως κιμπάρικη στάση κι όχι επιθέσεις στο σύλλογο επιπέδου Νικόλα.

Αναφορικά με τον παίχτη,έχουμε ρίξει πολύ βάρος στους ώμους του.Θεωρώ πως έχει τα κότσια να αντεπεξέλθει.Έχει και την απαιτούμενη ποιότητα.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

σορρυ αλλα εισαι μερδεμενος
μιλας για επιβιωση και κουπα
ολα στο μπλεντερ...

πορεια πρωταθλητισμου σημαινει ΠΙΕΣΗ γερα στομαχια οχι ειναι καλο παιδι ο χ και ο ψ αλλα παιχτες καλους
μπαλα καλη και αποτελεσματα
στο σαπιο ελ. ποδοσφαιρο που εχεις να παιξεις με παραρτηματα και κορακια
ΔΕΝ εχεισ δικαιωμα να φερεσαι λες και εισαι στην πρεμιερ λιγκ
το καταλαβαινεις ετσι?
επειδη κατι καλο παει να γινει κανουμε υπομονη
επειδη εχεις ακριβο ροστερ ζηταμε να βγαινεις 2 αερα και να παλεψεις για 1

τον κοσμο να τον αφησεις στην ησυχια του μιλαω σαν συνολο με οσα και αν διαφωνουμε μεταξυμας
εγω θα "πλακωνομαι" με καποιον εσυ με καποιον αλλον
αλλα εμεις δεν φταιμε
ειναι αστειο απο μονο του να μιλας για οπαδο που δεν θελει να παρει κουπα ο ΠΑΟΚ
λες και το κραξιμο η η κριτικη απο ενα nickname σε ενα φορουμ η σε ενα ραδιο
κανει καμια δουλεια
να ξορκισουμε τα φαντασματα φιλε
οι ιδιοι παιχτες προπονητες παε μιλανε για λαθη οτι δεν παιζουμε μπαλα και κανουν μεταγραφες
ΦΤΑΝΕΙ με την τακτικη του ολα καλα ολοι παιχταραδες ΦΤΑΝΕΙ με την τακτικη ολοι ασχετοι ολοι λαμογια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”