40.Maarten Martens

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 40.Maarten Martens

Δημοσίευση από K_geo »

μια μεγάλη διαφορά θα προσθέσω Lefis....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και το σημαίνει η ύπαρξη μεγαλομετόχου; Δεν σηκώνει το DNA του ΠΑΟΚτση εναν να αποφασίζει, εναν να πληρώνει;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με αυτό.......

αυτοί όμως που επηρεάζουν γνώμες και απόψεις :twisted: φαίνεται να έχουν....................... ;)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Asimos έγραψε:Και το σημαίνει η ύπαρξη μεγαλομετόχου; Δεν σηκώνει το DNA του ΠΑΟΚτση εναν να αποφασίζει, εναν να πληρώνει;
ετσι πιστευω. για πααααααρα πολλα χρονια εμαθε ο οπαδος ότι μπορει να επηρεαζει καταστασεις ενω τωρα αυτο εχει αποδυναμωθει.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πραγματικά ειναι να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο αν 5 λαμόγια πίσω απο μικρόφωνα επιρεάζουν τόσο κόσμο και μάλιστα σε ευαίσθητες ηλικίες.

Εντελώς οφ τοπικ, έχω εναν ΑΕΚτζη στη δουλειά που καθε πρωί μου λέει πως δεν αντέχει άλλο (!) την κατάντια Μελισσανίδη.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δη του οπαδού.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

lefis έγραψε:
Asimos έγραψε:Και το σημαίνει η ύπαρξη μεγαλομετόχου; Δεν σηκώνει το DNA του ΠΑΟΚτση εναν να αποφασίζει, εναν να πληρώνει;
ετσι πιστευω. για πααααααρα πολλα χρονια εμαθε ο οπαδος ότι μπορει να επηρεαζει καταστασεις ενω τωρα αυτο εχει αποδυναμωθει.
Δεν αποδυναμώθηκε η δύναμη του οπαδού να αποφασίζει.

Τερματιστηκε, εξαιλωθηκε.

Πως να το πω πιο απλά;
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

απλά το στρογγυλεψα λιγακι αλλα οπως τα λες ειναι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ξεφύγαμε λίγο....

τραγουδοποιέ μου, οι 5 επηρεάζουν άλλους 5 και αυτοί άλλους 5 και άλλους 5 κ.ο.κ...............

το κλείνω εδω......

Ας ελπίσουμε ο ΒελγοΚύπριος να βάλει το -αγωνιστικό - λιθαράκι του για να αλλάξουν μερικά πράγματα....
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

mpafos4 έγραψε:Γιατι εχω φτασει στα ορια μου!

Γιατι η Τουμπα απο γηπεδο που εδινε ωθηση στους παικτες και την ομαδα,εχει γινει βαριδιο!Περιμενει να παιξει καλα η ομαδα για να αρχισει να φωναζει...διαφορετικα.....μιρλα,αναθεμα,βρισιμο στους παικτες μας!!!

Υπαρχουν στιγμες που νοιωθω αηδια με αυτα που ακουω!Ουτε οι gayροι δεν θα τα ελεγαν!!!

Αλλα τωρα....εαν επευφημεις την ομαδα και χειροκροτας τους παικτες στις κακες τους στιγμες για να τους ενθαρρυνεις δεν εισαι ψαγμενος....επαναστατης...εισαι προβατο και γλυφτης!!!

Αυτα πριν λιγα χρονια δεν υπηρχαν...ουτε καν φανταζομασταν οτι θα συμβουν ποτε στην Τουμπα!!!

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?.....
Βάλε όσα + θέλεις.
Με στεναχωρεί περισσότερο, παρά με εκνευρίζει η κατάσταση αυτή.
Νομίζω πως ξέρω την απάντηση στην ερώτηση αδερφέ μου.
Μας έφαγε ο ΝΕΟΠΑΟΚΙΣΜΟΣ. Με λίγα λόγια τίτλο θέλω, τώρα το θέλω, από κάποιους που στον ΠΑΟΚ κοντά ήρθαν πριν τέσσερα πέντε χρόνια, δηλαδή όταν μυρίστηκαν τίτλους που δυστυχώς δεν ήρθαν, οπότε βγάζουν πικρία με τον πλέον ακατάλληλο και αντιπαοκτσήδικο λόγο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

lefis έγραψε:καλα τα λες dc αλλα πριν απο 2-3 χρονια ? ειχαμε ιντερνετ δεν υπηρχε τοοοοοση απαξιωση ρε γαμωτο.εδω και τον σακελαριου που διωξαμε καποιοι υποστηριζαν...μια διαφορα ειναι η υπαρξη μεγαλομετοχου......
Πριν από 4 χρόνια, Ιανουάριο του '10, στις διάφορες ηλεκτρονικές γειτονιές κυκλοφορούσε ότι ο Σάντος ήταν ακόμα ένας μίζερος λούζερ ενώ πριν 5 χρόνια, ο Πάμπλο ένας αλήτης τραμπούκος που δεν πατά περιοχή. :)
Σήμερα, όταν δεν γουστάρουμε έναν παίκτη, κάνουμε προφίλ στο fb με όνομα "Ψηλέ πάρε μπούλο".

(sorry για το off topic αλλά το έφερε η συζήτηση)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ας βρεθει ενας μπλε να τα μετακινησει ολα αυτα στο σωστο τοπικ.

υγ. και στα ραδια αυτο κυκλοφορουσε και μαλιστα με γνωστους και επαναλαμβανουμενους μαιντανους οι οποιοι τωρα χαθηκαν ξαφνικα αλλά στο γηπεδο ήταν εντελως διαφορετικά.τωρα η κερκιδα ειναι ....μεχρι και οι παναιτωλικοι καποιες στιγμες ακουγοντουσαν περισσοτερο απο μας προχθες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προπονείται ο Μάρτενς

inpaok 17 Ιανουαρίου | 15:03

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετέχει αυτή την ώρα ο Μάαρτεν Μάρτενς. Τον Βέλγο ποδοσφαιριστή καλωσόρισε ο Χούμπ Στέφενς και στη συνέχεια τον παρουσίασε στους συμπαίκτες του (παρουσία του Ζήση Βρύζα και του Γέρμαν Τσιστιάκοφ που παρακολουθούν την προπόνηση) και στη συνέχεια ξεκίνησε η τελευταία προπόνηση πριν την απογευματινή αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Είναι πολύ πιθανό ο Ολλανδός τεχνικός να συμπεριλάβει τον Βέλγο διεθνή ποδοσφαιριστή στην αποστολή ως 19 προκειμένου να ξεκινήσει η προσαρμογή του στα δεδομένα της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

"Όντας ο τελευταίος παίκτης της ομάδας που είχε κατακτήσει το 2009 το πρωτάθλημα, ο Μάρτενς θυμήθηκε το παρελθόν του στην Αλκμάαρ και την βοήθεια που του έδωσε ο πρώην προπονητής του.

Η μετακίνηση του Μάρτενς στον ΠΑΟΚ συζητήθηκε ιδιαίτερα στην Ολλανδία. Κάτι λογικό, αφού ο Βέλγος άσος άφησε το στίγμα του στην Αλκμάαρ και, μάλιστα, ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής-μέλος της ομάδας που είχε κατακτήσει το 2009 στο πρωτάθλημα, που είχε απομείνει στο ρόστερ του ολλανδικού συλλόγου. Η αποχώρησή του, εξάλλου, έδωσε... ερέθισμα στην ιστοσελίδα "ad.nl", η οποία φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στον νέο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και δηλώσεις του για την παρουσία του στην ΑΖ.

"Ο Μάρτενς ήταν βασικός παίκτης της πρωταθλήτριας ομάδας της ΑΖ το 2009. Και αυτός, όμως, έφυγε, αφού χθες πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ", αναφέρεται στην αρχή του κειμένου. Ο Βέλγος άσος μίλησε για τις αναμνήσεις του από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2009: "Το γεγονός ότι είμαι ο τελευταίος που θα φύγει, μου θύμισε τις τελευταίες ημέρες. Εκείνο που μας έκανε ισχυρούς τότε ήταν οι πολλές επιλογές που υπήρχαν. Αυτή ίσως να είναι η μεγαλύτερη διαφορά με τώρα"

Στη συνέχεια αποθέωσε τον Ελ Χαμνταουί: "Ο Ελ Χαμνταουί τα έκανε όλα εκείνη τη χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικός. Στην μεσαία γραμμή είχαμε τον Ντε Ζέου, ενώ υπήρχε και ο Μέντες Ντα Σίλβα. Θα τον συναντήσω ξανά γιατί τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα και την ζέλα"."

-----------------------------------------

άντε να ερχόμαστε όλοι Ελλάδα σιγά σιγά.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
JimToPaoki

Δημοσίευση από JimToPaoki »

K_geo έγραψε:Στη συνέχεια αποθέωσε τον Ελ Χαμνταουί: "Ο Ελ Χαμνταουί τα έκανε όλα εκείνη τη χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικός. Στην μεσαία γραμμή είχαμε τον Ντε Ζέου, ενώ υπήρχε και ο Μέντες Ντα Σίλβα. Θα τον συναντήσω ξανά γιατί τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα και την ζέλα"."
Βλέπω προσαρμόστηκε γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παντως του πανε πολυ τα ασπρομαυρα :opaokara: :opaokara:

Εικόνα

εχουμε ενα μικρο θεμα με τα παπουτσια αλλα δεν πειραζει :lol: :lol:

[youtube]URTrEqhY3ik[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”