40.Maarten Martens

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Maarten Martens

Δημοσίευση από desperando »

σορρυ που εμεινα λιγο πισω και γκ@λωνω ακομα με την ομαδα μου και ας μη ειναι η καλυτερη και ας μην παιζει την καλυτερη μπαλα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

obanebane έγραψε:Ο σκοπος ειναι να βρεθει τροπος να επιστρεψει η "γκαυλα" στον κοσμο (μονο αν ο ΠΑΟΚτσης δει πραγματικα μεγαλη ομαδα στο χορταρι θα στηριξει ξανα) και οχι να γυριζουμε στα παλια.
Ο ελληνικος λαος εχει περασει τα πανδινα 5-6 χρονια τωρα και ολοι μετραμε και το τελευταιο euro,να μην επαναλαμβανουμε συνεχεια τα ιδια.
Ολα αυτα σε συνδιασμο με τον προκαθορισμενο πρωταθλητη αρκουν.

Υ.ΓΟταν θα γινουμε η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα θα ξαναγεμισουμε τα γηπεδα (αν μας αφηνουν) γιατι αυτο θα μας αρκει.
Και ας παιρνουν τα πετσινα μπρικια οι αλλοι, ετσι και αλλιως μαθημενοι ειμαστε.
Εδώ θα διαφωνήσουμε. Δεν νομίζω να είχαμε την καλύτερη ομάδα όταν παίζαμε με Ζεγκάρα (Παναγία μου), ή Κνολ (Χριστέ μου). Κι όμως τότε γράφαμε χρυσές οπαδικές σελίδες στην Ιστορία του ΠΑΟΚ με τεράστιες εκδρομές στην χαβούζα και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και σολντ άουτ στην Τούμπα, ενώ η ομάδα είχε ξεμείνει από στόχους Φεβρουάριο μήνα. Και το πιο σημαντικό; ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! Δεν περιμέναμε καμμία μεταγραφή, ούτε κανέναν τίτλο για να "εμπνευστούμε"... Όμως τώρα συμβαίνει το απαράδεκτο: η ομάδα να προοδεύει και εμείς, αντί να ενθουσιαζόμαστε και να στηρίζουμε, γκρινιάζουμε και ρίχνουμε μόνοι μας το κάρο μέσα στην λάσπη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕ!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

desperando έγραψε:αν ο σημερα ημασταν στο 2010,στην αφιξη του μαρτενς θα ειχε 10.000 κοσμο στο αεροδρομιο
Και θα φωναζαμε εεεεε οοοοοοο πρωταθλημα πρωταθλημα στο πυργο το λευκο,ειπαμε η καυλα θα επιστρεψει μετα το τριμπαλο στο γαυρο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:σορρυ που εμεινα λιγο πισω και γκ@λωνω ακομα με την ομαδα μου και ας μη ειναι η καλυτερη και ας μην παιζει την καλυτερη μπαλα.
ευτυχώς δεν είσαι μόνος
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Wilkomen Marten und gut luck und many goals und many assists! Ougk! Πως το μιλάω το γερμανο-βέλγικο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

desperando έγραψε:σορρυ που εμεινα λιγο πισω και γκ@λωνω ακομα με την ομαδα μου και ας μη ειναι η καλυτερη και ας μην παιζει την καλυτερη μπαλα.

Καλως η κακως ετσι ειναι τα πραγματα οι περισσοτεροι απο οσους ειχαμε στηριξει την προσπαθεια ζαγορακη νοιωθουν ξεγελασμενοι το λιγοτερο.
Δε νοιωθω το ιδιο αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουν και αυτοι το δικιο τους.
Και οσο η ομαδα δεν ειναι αυτη που <<πρεπει>> δε νομιζω να αλαξει κατι.
Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα (αν και εχω γραψει σεντονια στο παρελθον γιαυτο) ξαναγραφοντας οτι δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο ζαγορ και οι επιλογες του εκαναν κακο στον ΠΑΟΚ.
Αποτι φαινεται ομως ειμαι μειοψηφια.
Γιαυτο λεω οτι εχουν μαζευτει πολλα για τον κοσμο (κριση,ψευτια,κλεψια,προδοσια)και δεν ξερει αν πρεπει να πιστεψει ξανα σε οτιδηποτε.
Μην ειμαστε αυστηροι ομως γιατι για καποιους υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος.

Υ.Γ Φιλε ale αλλες εποχες τοτε,δε ξερω τι αλλο πρεπει να γραψω για να καταλαβετε το σκεπτικο μου.
Ειναι πολλα αυτα που βασανιζουν τον κοσμο παιδια και δε μπορει να υπαρχει η αφοσιωση οπως μεχρι πριν μερικα χρονια.
Γιαυτο λεω οτι θελει μεγαλη προσπαθεια να γυρισει ο ΠΑΟΚτσης στα γηπεδα,και δεν ειμαι και 100% σιγουρος αν θα γινει και με μια πραγματικα πολλη δυνατη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε ξερω που μπορει να μεταφερθει η συζητηση,ειμαστε εντελως εκτος θεματος και ζηταω συγγνωμη γιαυτο.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Έφτασε ο Μάρτενς στη Θεσσαλονίκη!

Σε λιγο οι πρώτες δηλώσεις του και οι φωτογραφίες με τη φανέλα με το Νο40 που επέλεξε!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

ΜΑΑΡΤΕΝ ΜΑΡΤΕΝΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συγχωρεμένος! Σε καταλαβαίνω άλλωστε...
Δεν είμαστε μόνοι, να ξέρεις! ;)
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Στις 9/3/14 και ώρα 19:40 θέλω πρώτη ασίστ στον κλάους,19:55 δεύτερη ασίστ στον Στόχ!Τις άλλες δύο άστες για τον Λούκας στο δεύτερο!Και μην ξεχάσης να κοροιδέψεις τον ρομπέρτο στο πέναλτι στο 88'!Αυτά, τα άλλα θα τα αναλάβουμε εμεις μετά το παιχνίδι!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τέτοιες μεταγραφές απογειώνουν την ομάδα.

Φαίνεται και πολύ σοβαρό άτομο. Άντε γιατί πήξαμε στα τατουάζ και τα τσουλούφια.
lazarosptolemaida4

Δημοσίευση από lazarosptolemaida4 »

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΙΔΕΔΡΕΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

γεια σου ρε παιχταρα.σιδερενιος!παιξε οτι ξερεις :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”