40.Maarten Martens
Re: Maarten Martens
Μεσσι δεν ειναι,αλλα φανταζει μεσσι σε σχεση με αυτο που εχουμε αυτη τη στιγμη στην θεση του(τιποτα δηλαδη)
Αυτό ισχύει και για όλους τους παίκτες και είναι κάτι το οποίο ακόμα είναι πρόβλημα για την ομάδα μιας και ακόμη δουλεύεται και θέλει ακόμα πολύ δουλειά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εντάξει να μην τον κάνουμε και Messi!
Πάντως για να φανεί ο Martens πρέπει:
1. Να έχει καλή επικοινωνία και συνεργασία με τους επιθετικούς/χαφ/full backs
2. Να ξέρουν οι παραπάνω πότε θα κάνουν την κίνηση
Εαν οι παίκτες δεν υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και δεν δημιουργούν τρίγωνα, δεν πα να είσαι και ο Μεσσι, δε γίνεται τίποτα. Γι' αυτό και διστάζω να κρίνω ας πούμε τον Στοχ, όσο και αν δε δικαιλογουνται κάποια πράγματα για τη φορμα του, μιας και πολύ σπάνια παίρνει τη μπάλα σε χώρο η με επαρκή υποστήριξη.
Αυτο που θελω να δω απο τον Μαρτενς ειναι εναν παίκτη που ξέρει και έχει το ένστικτο να εκμεταλλευτεί και να κινηθει στο χωρο πισω απο τον σεντερ φορ.
Άλλα είπαμε εάν δεν υπάρχει καλή συνεργασία και βγαίνουν οι παίκτες συνέχεια ενας εναντιον τεσσάρων, δεν υπαρχει κανενας παικτης που να μπορει να κανει κατι.
Λογικα θα ξεκινησει βασικος με τις γριες οπως κ ο Μαντουρο οποτε ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να βρεθουμε στο γηπεδο κ να τους δουμε απο κοντα.
Λογικα σαν καθαρο AM θα τον βαλει δεν νομιζω να ξεκινησει αριστερα.
Δεν θα ειναι λογικα στο 100% αλλα ευελπιστω σε πολυ καλη εμφανιση αλλωστε νομιζω οτι με τις ταχυτητες που ειχε συνηθισει στην Ολλανδια εδω θα του φανει οτι ειμαστε 2 ταχυτητες πισω
Δεν θα ειναι λογικα στο 100% αλλα ευελπιστω σε πολυ καλη εμφανιση αλλωστε νομιζω οτι με τις ταχυτητες που ειχε συνηθισει στην Ολλανδια εδω θα του φανει οτι ειμαστε 2 ταχυτητες πισω

- Vet_eranos
Εμενα παλι γιατι μου βγαζει κατι σε σουλουπι, στυλ, κοψια, κινηση, αριστερο ποδι λιγο σε Τζορτζεβιτς του θρηνου??mpouJr έγραψε:Λογικα θα ξεκινησει βασικος με τις γριες οπως κ ο Μαντουρο οποτε ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να βρεθουμε στο γηπεδο κ να τους δουμε απο κοντα.
Του αρέσει το στυλ ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που είδε στα ματς με την Άλκμααρ, το επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο».
Λεει ο πατερας του

Λεει ο πατερας του

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οριστική συμφωνία της με την ΑΖ Αλκμααρ για την μεταγραφή του Μάαρτεν Μάρτενς. Ο 29χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα είναι τελείωσαν και θα έρθω από τώρα στον ΠΑΟΚ», είπε ο Μάρτενς στο paokfc.gr μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και συνέχισε: «Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες, θέλει να κερδίσει τίτλους και ανυπομονώ να τον βοηθήσω. Ηταν εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκάθαρο πως θα ερχόμουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά για μένα ήταν σημαντικό να κλείσει η μεταγραφή από τώρα.
Επαιξα λίγο στην πατρίδα μου, το Βέλγιο και πέρασα σχεδόν όλη μου την ως τώρα καριέρα στην Ολλανδία. Πέτυχα ό,τι ήθελα, κέρδισα όλους τους τίτλους και τώρα ήθελα να βιώσω κάτι διαφορετικό. Είχε μεγάλη σημασία για μένα να πάω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όπως ο ΠΑΟΚ και το είχα ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ μου από την πρώτη στιγμή. Χαίρομαι, λοιπόν που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ που είναι φιλόδοξος όπως κι εγώ.
Στα παιχνίδια που παίξαμε στο Europa League με την Αλκμααρ διαπίστωσα πως είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Μπορεί να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, ήταν σωστά οργανωμένος κι εγώ ευελπιστώ να τον βοηθήσω στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού που είναι και ο ρόλος μου».
διπλο μπραβο στην παε για την κινηση αυτη..
«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα είναι τελείωσαν και θα έρθω από τώρα στον ΠΑΟΚ», είπε ο Μάρτενς στο paokfc.gr μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και συνέχισε: «Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες, θέλει να κερδίσει τίτλους και ανυπομονώ να τον βοηθήσω. Ηταν εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκάθαρο πως θα ερχόμουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά για μένα ήταν σημαντικό να κλείσει η μεταγραφή από τώρα.
Επαιξα λίγο στην πατρίδα μου, το Βέλγιο και πέρασα σχεδόν όλη μου την ως τώρα καριέρα στην Ολλανδία. Πέτυχα ό,τι ήθελα, κέρδισα όλους τους τίτλους και τώρα ήθελα να βιώσω κάτι διαφορετικό. Είχε μεγάλη σημασία για μένα να πάω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όπως ο ΠΑΟΚ και το είχα ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ μου από την πρώτη στιγμή. Χαίρομαι, λοιπόν που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ που είναι φιλόδοξος όπως κι εγώ.
Στα παιχνίδια που παίξαμε στο Europa League με την Αλκμααρ διαπίστωσα πως είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Μπορεί να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, ήταν σωστά οργανωμένος κι εγώ ευελπιστώ να τον βοηθήσω στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού που είναι και ο ρόλος μου».
διπλο μπραβο στην παε για την κινηση αυτη..
Έλα αγόρι μου!!!!!
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ!
Σιδερένιος. Με μια συμβουλή. Όταν δεις κόκκινα μαμα αβέρτα!!!!!
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ!
Σιδερένιος. Με μια συμβουλή. Όταν δεις κόκκινα μαμα αβέρτα!!!!!
- paokovios1974
Τι εγινε ολα καλα πηραμε τον αρχηγο απο την ΑΖ με στρατηγικη προσεγγιση μεθοδικη τακτικη και χτυπημα την καταληλη στιγμη, θα βγει κανεις να συγχαρει την παε η μονο να τα χωνουμε ξερουμε.Αρχιζω εγω λοιπον ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ για την αποκτηση του αρχηγου της ΑΖ Μαρτεν Μααρτενς
+1926paokovios1974 έγραψε:Τι εγινε ολα καλα πηραμε τον αρχηγο απο την ΑΖ με στρατηγικη προσεγγιση μεθοδικη τακτικη και χτυπημα την καταληλη στιγμη, θα βγει κανεις να συγχαρει την παε η μονο να τα χωνουμε ξερουμε.Αρχιζω εγω λοιπον ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ για την αποκτηση του αρχηγου της ΑΖ Μαρτεν Μααρτενς
Καλως ορισες παιχταρα.
Να εισαι υγιης και να δειξεις την αξια σου και σε μας.
Χρειαζομαστε απεγνωσμενα τα τεχνικα σου χαρακτηριστικα και τα ηγετικα σου προσοντα.
Να εισαι υγιης και να δειξεις την αξια σου και σε μας.
Χρειαζομαστε απεγνωσμενα τα τεχνικα σου χαρακτηριστικα και τα ηγετικα σου προσοντα.