40.Maarten Martens
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Maarten Martens
καταρχην κατι ανθρωπακια δειχνουν πραγματικα ποιοι στ αληθεια ειναι οταν μιλαν με τετοιους χαρακτηρισμους για αθλητες.
να θυμισω μονο σε αυτον τον υπερτατο αρδ οτι ΄΄σακατης΄΄πηγε ο πετζα στο ΝΒΑ διεπρεψε,΄΄σακατης΄΄ ηρθε στο ελλαντα ο σισσε και εκανε πλακα,΄΄σακατης΄΄ειναι και ο εντουαρντο και πολυ αλλοι που διαπρεπουν.
πραγματικα η χολη που βγαζει ο συγκεκριμενος δεν εχει ορια.μπραβο μας να τους χαιρομαστε
να θυμισω μονο σε αυτον τον υπερτατο αρδ οτι ΄΄σακατης΄΄πηγε ο πετζα στο ΝΒΑ διεπρεψε,΄΄σακατης΄΄ ηρθε στο ελλαντα ο σισσε και εκανε πλακα,΄΄σακατης΄΄ειναι και ο εντουαρντο και πολυ αλλοι που διαπρεπουν.
πραγματικα η χολη που βγαζει ο συγκεκριμενος δεν εχει ορια.μπραβο μας να τους χαιρομαστε
Αν όντως είπε κάτι τέτοιο είναι για γέλια. Το πιθανότερο δε είναι πως θα επικαλεστεί σχόλια των Ολλανδών οπαδών απο φόρουμ. Για να αποδείξει την επιστημονική του προσέγγιση.
- paokovios1974
Γκουχουγκουχου σε καλο μου τι βηχας μεπιασεpaokovios1974 έγραψε:Πανω που αρχισαν δημοσιευματα παει στην αντερλεχτ και ψαχνει κατι αλλο...παρε την ανακοινωση να χεις δεν βλεπω πως θα τον κρατησουν μεχρι το καλοκαιρι προφανως καποια στιγμη μεσα στον ιανουαριο θα μας ερθει...να ρχοταν και κανενας ιτς

- paokovios1974
Και ξανα γκουχ γκουχ πολυ βηχας λεμεpaokovios1974 έγραψε:Πλησιαζεις ενα τσαφ απο το αεροδρομιο εισαι
Μάλιστα αυτό είναι κριτική ! Ωραία !desperando έγραψε:καταρχην κατι ανθρωπακια δειχνουν πραγματικα ποιοι στ αληθεια ειναι οταν μιλαν με τετοιους χαρακτηρισμους για αθλητες.
Θα βγουν τώρα και κάποιοι ψαγμένοι στα ράδια και στα φόρουμ, που για
να μας αποδείξουν ότι είναι ποιο έξυπνοι, ποιο προχο, ποιο μάγκες που δεν τα
παίρνουν και δεν τα δίνουν δεν μασάν από Ιβαν από ΖΖ είναι λύκοι και όχι πρόβατα !
και θα πουν και σε εμάς την αλήθεια.
Ο Μάρτενς είναι κουτσός, έχει ένα χέρι, είναι χαντούμης, το κεφάλι του είναι
άδειο, το δεξί του μάτι είναι γυάλινο.
Πάμε πλειστηριασμός, φαντασία θέλει πάμε !!
Λοιπόν ήρθε στο email της σελίδας το παρακάτω μήνυμα που το μεταφέρω αυτούσιο:
"Κarlat85, αυτό που έχω να πω είναι ότι ουδέποτε έκανα τέτοια κρίση για τον συγκεκριμένο παίκτη. Όποιος έχει να μου προσάψει κάτι ας το κάνει με πραγματικά γεγονότα και όχι με τέτοιες ηλιθιότητες, έστω και ανώνυμα χρησιμοποιώντας νούμερα. Όπως εκφράζεται ο καθένας. Σε ότι αφορά αυτούς που εύκολα υιοθετούν και αναπαράγουν την κάθε βλακεία, ας φροντίσουν να έχουν άποψη..."
Γ. Κουβεντίδης
"Κarlat85, αυτό που έχω να πω είναι ότι ουδέποτε έκανα τέτοια κρίση για τον συγκεκριμένο παίκτη. Όποιος έχει να μου προσάψει κάτι ας το κάνει με πραγματικά γεγονότα και όχι με τέτοιες ηλιθιότητες, έστω και ανώνυμα χρησιμοποιώντας νούμερα. Όπως εκφράζεται ο καθένας. Σε ότι αφορά αυτούς που εύκολα υιοθετούν και αναπαράγουν την κάθε βλακεία, ας φροντίσουν να έχουν άποψη..."
Γ. Κουβεντίδης
Ζητω συγνωη και απο τον ιδιο και απο τον forum κυριως διότι δενειχα διαβάσει την αναρτηση αλλα ειδα μονο την φωτογραφία

Eσύ το λες για πλάκα, αλλά που να ξέρεις ότι μία από τις μπαλαδόφατσες του σημερινου ΠΑΟΚ έφερε κάποτε έναν μονόφθαλμο να παίξει στον ΠΑΟΚ...
Παρολα αυτά δεν αλλάζω την αποψη μο γιατον συγκεκριμένο δημοσιογράφο

Eσύ το λες για πλάκα, αλλά που να ξέρεις ότι μία από τις μπαλαδόφατσες του σημερινου ΠΑΟΚ έφερε κάποτε έναν μονόφθαλμο να παίξει στον ΠΑΟΚ...
Παρολα αυτά δεν αλλάζω την αποψη μο γιατον συγκεκριμένο δημοσιογράφο
slidar έγραψε:Εχει δικαιωμα να παιξει στο europa league?
seaman έγραψε:OXI
ειναι σιγουρο?
Και δεύτερο μήνυμα από τον Κουβεντίδη, για να κλείσει και από πλευράς του το θέμα :
"Φυσικά και γίνεται δεκτή η συγγνώμη σου, το να παραδέχεται κανείς τα λάθη του είναι γενναίο. Σ' ότι αφορά τη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από άλλο site, δεν είναι δική μου, φυσικά και είναι ευφυολόγημα του δημιουργού της, εγώ απλά σχολίασα το τελευταίο σκέλος θυμίζοντας πως πριν 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ έφερε παίκτη για μεταγραφή που είχε ένα μάτι. Κατά τα άλλα θα πρέπει να ξέρετε ότι οι δημοσιογράφοι μιλάμε και γράφουμε με το όνομά μας, σαφέστατα μπορούμε να δεχτούμε κριτική, αρκεί να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε φαντασίες. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε πως σίγουρα δεν είμαστε εχθροί της ομάδας.
Καλή χρονιά σε όλους" "
"Φυσικά και γίνεται δεκτή η συγγνώμη σου, το να παραδέχεται κανείς τα λάθη του είναι γενναίο. Σ' ότι αφορά τη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από άλλο site, δεν είναι δική μου, φυσικά και είναι ευφυολόγημα του δημιουργού της, εγώ απλά σχολίασα το τελευταίο σκέλος θυμίζοντας πως πριν 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ έφερε παίκτη για μεταγραφή που είχε ένα μάτι. Κατά τα άλλα θα πρέπει να ξέρετε ότι οι δημοσιογράφοι μιλάμε και γράφουμε με το όνομά μας, σαφέστατα μπορούμε να δεχτούμε κριτική, αρκεί να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε φαντασίες. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε πως σίγουρα δεν είμαστε εχθροί της ομάδας.
Καλή χρονιά σε όλους" "
Ναι δεν έχει δικαίωμα συμετοχής στο E.L.Alastor έγραψε:slidar έγραψε:Εχει δικαιωμα να παιξει στο europa league?
seaman έγραψε:OXI
ειναι σιγουρο?
- sourmenetes
- Moderator