Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
13
12%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
15
13%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
6
5%
ΛΙΝΟ
60
53%
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
4
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
4
4%
ΤΖΙΟΛΗΣ
6
5%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Realcon »

Ο Σώτος παιδιά που είναι;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tad έγραψε:
RoMaN έγραψε:Η ομάδα αυτή έχει αρχίδια.

Υ.Γ.: Εμένα δεν με αρέσουν οι συγκρίσεις, γιατί είναι δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, αλλά επειδή το ξεκίνησαν άλλοι, θα το πω...
Έκανε η ομάδα του Santos 7 ανατροπές σε ένα πρωτάθλημα;;;
Θα μου επιτρέψεις roman να παραθέσω το μήνυμα σου γιατί απλά δεν αντέχω άλλο αυτά που γίνονται με την ομάδα μας.

Την ώρα του ματς ήμουν πολύ εκνευρισμένος για αυτό και έγραψα μήνυμα και για αυτό ζήτησα τον κοουτς να βάλει τον Λινό γιατί μόνο αυτός γυρίζει το ματς.

Η ομάδα μας είναι της πλάκας όπως έγραψα και στο ημίχρονο. Και οι περισσότεροι των παικτών είναι ακατάλληλοι και λίγοι
Όταν ο 37χρονος Λινό είναι μακράν ο καλύτερος κι ποιοτικοτερος φαντάσου τι γίνεται ...

Η ομάδα του Σαντος θα τερμάτιζε εύκολα πρώτη σε αυτό το πρωτάθλημα για αυτό η οποία σύγκριση είναι άδικη ...

Μόνο τους παίχτες να βάλεις φτάνει. Σε εκείνη την ομάδα σε ποιότητα ο Λινό ήταν 5-6ος. Τώρα είναι πρώτος με διάφορα

Πρώτος ήταν ο τιτανοτεραστιος Παμπλο Γκαρσια που πολλοί προσπαθούν να απαξιώσουν ακόμα και σήμερα γιατί κινδυνεύουν οι θέσεις τους

Τότε όλοι έψαχναν τον Παμπλο τώρα όλοι ψάχνουν τον Λινό ... Αυτο γίνεται από την αρχή της χρονιάς σε όλα τα ματς

Λυπάμαι που θα το πω αλλά τίποτα δεν παει καλά στο αγωνιστικό και μας δουλεύουν ψιλό γαζί

Δεν ξέρω τον ρόλο που παίζει ο Χουμπ αλλά πιστεύω ότι έχει καταλάβει ότι είμαστε μπουρδελο ... Για αυτό και οι αλχημείες

2-3 μεταγραφές δεν φτάνουν ούτε για γεια σας ... Έχει πέσει πολύ φόρτωμα Παλτων και η μίζα παει σύννεφο

Και μέσα σε όλα αυτά το βαρίδι είναι ο Παμπλο ...

Αρχηγέ δεν σε ξεχνάμε γιατί είσαι ο μοναδικός αντάξιος της ομάδας μας
μεγαλη αληθεια ειπες...ο 5-6ος σε ποιοτητα εκεινης της ομαδας να ειναι πρωτος σε αυτην...στα 37 του...

+1926
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Κρατάω μόνο το μέταλο της ομάδας μας!Νομίζω οτι δεν πρεπει να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο με τόσες πολλές ανατροπές!Ας το ψάξουνε μερικοί!Τί θέλεται να κάνουμε ρέ παιδιά αυτούς τους παίχτες έχουμε αυτά δείχνουμε στό χορτάρι!Αυτό το ρεκόρ που πάει να δημιουργηθή θα γίνει απλησίαστο για την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου,Και ίσως κάποτε θα το μνημονεύουμε!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σουρεάλ ο αγώνας σήμερα. Πολύ κακό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε ευκαιρία μέχρι την ισοφάριση, αντιθέτως στο πρώτο θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάνα δυο και, από την άλλη, να δεχτούμε περισσότερα. Ας όψεται ο Γλύκος που δεν είναι "τρελός"...

Η ομάδα χτίζει μέταλλο και χαρακτήρα και αυτό μετράει περισσότερο κι από τους τρεις βαθμούς.

Πάντως δεν γίνεται να περιμένουμε πάντα από τον Λίνο να μπει για να γυρίσει το ματς, δεν είναι δουλειά αυτή.
Σπυρόπουλος σήμερα μου φάνηκε τρακαρισμένος και με έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Για τον κόσμο μας δεν θα μιλήσω γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας, πάντως θα μπορούσαμε να φωνάξουμε παραπάνω σήμερα...

Οι παίκτες πρέπει κάποτε να μάθουν να έρχονται στον κόσμο που ταξίδεψε για να τους δει, μετά το τέλος του αγώνα.

Αυτά τα ολίγα. Καυτατζόγριο τώρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομε

Δημοσίευση από eorptol »

trel@menos έγραψε:ετσι στο τελος το παραρτημα για να ποναει πιο πολυ. :opaokara: :opaokara:
να δω το ιδιο παθος και το ιδιο θεατρο και με τον γκει λουγκρες.
οσο γι αυτους που στο ημιχρονο ειχαν βγαλει τα τσεκουρια του πολεμου, δεν πειραζει, δεν σας εκατσε σημερα, στην επομενη στραβη. :redcard:
+1926
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομε

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν μιλάμε έτσι, Εορδαικάρα...

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Sera4 έγραψε:
tad έγραψε:
RoMaN έγραψε:Η ομάδα αυτή έχει αρχίδια.

Υ.Γ.: Εμένα δεν με αρέσουν οι συγκρίσεις, γιατί είναι δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, αλλά επειδή το ξεκίνησαν άλλοι, θα το πω...
Έκανε η ομάδα του Santos 7 ανατροπές σε ένα πρωτάθλημα;;;
Θα μου επιτρέψεις roman να παραθέσω το μήνυμα σου γιατί απλά δεν αντέχω άλλο αυτά που γίνονται με την ομάδα μας.

Την ώρα του ματς ήμουν πολύ εκνευρισμένος για αυτό και έγραψα μήνυμα και για αυτό ζήτησα τον κοουτς να βάλει τον Λινό γιατί μόνο αυτός γυρίζει το ματς.

Η ομάδα μας είναι της πλάκας όπως έγραψα και στο ημίχρονο. Και οι περισσότεροι των παικτών είναι ακατάλληλοι και λίγοι
Όταν ο 37χρονος Λινό είναι μακράν ο καλύτερος κι ποιοτικοτερος φαντάσου τι γίνεται ...

Η ομάδα του Σαντος θα τερμάτιζε εύκολα πρώτη σε αυτό το πρωτάθλημα για αυτό η οποία σύγκριση είναι άδικη ...

Μόνο τους παίχτες να βάλεις φτάνει. Σε εκείνη την ομάδα σε ποιότητα ο Λινό ήταν 5-6ος. Τώρα είναι πρώτος με διάφορα

Πρώτος ήταν ο τιτανοτεραστιος Παμπλο Γκαρσια που πολλοί προσπαθούν να απαξιώσουν ακόμα και σήμερα γιατί κινδυνεύουν οι θέσεις τους

Τότε όλοι έψαχναν τον Παμπλο τώρα όλοι ψάχνουν τον Λινό ... Αυτο γίνεται από την αρχή της χρονιάς σε όλα τα ματς

Λυπάμαι που θα το πω αλλά τίποτα δεν παει καλά στο αγωνιστικό και μας δουλεύουν ψιλό γαζί

Δεν ξέρω τον ρόλο που παίζει ο Χουμπ αλλά πιστεύω ότι έχει καταλάβει ότι είμαστε μπουρδελο ... Για αυτό και οι αλχημείες

2-3 μεταγραφές δεν φτάνουν ούτε για γεια σας ... Έχει πέσει πολύ φόρτωμα Παλτων και η μίζα παει σύννεφο

Και μέσα σε όλα αυτά το βαρίδι είναι ο Παμπλο ...

Αρχηγέ δεν σε ξεχνάμε γιατί είσαι ο μοναδικός αντάξιος της ομάδας μας
μεγαλη αληθεια ειπες...ο 5-6ος σε ποιοτητα εκεινης της ομαδας να ειναι πρωτος σε αυτην...στα 37 του...

+1926
Η ομαδα ειναι της πλακας,η ομαδα του ΣΑΝΤΟΣ θα επαιρνε αερα αυτο το πρωταθλημα να μην πουμε και το CL......Ρε παιδια ημαρτον λιγο.Στηριξτε την ομαδα κι ας μιλησουμε λογικα και σοβαρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στην θεωρια την στηριζουμε μονο
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μόλις κατάλαβα τι σήμαιναν οι δηλώσεις του Σαββίδη, ότι θέλει πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε αντε θα ρωτήσω.

τι; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

κλαιω. αν και εχω κοψει το ραδιοφωνο προ πολλου εβλεπα ραπτοπουλο την εκπομπη στην τηλεοραση και πραγματικα δεν παιζει αυτοι που παιρνουν τηλεφωνο να ναι υπαρκτα προσωπα.
αλλος εκραζε τις μεταγραφες, αλλος γιατι δεν πατησαμε κατω την ξανθη απ την αρχη λες και υπογραψαμε συμβολαιο να γινουμε μπαρτσα να περναμε αερας απο παντου. αλλα εκει που γονατισα και εγκατελειψα ηταν οταν ενας ειπε οτι ο χαβος νικησε τον βαζελο, αρα ειναι καλυτερος απο τον στεφενς και συνεπως να τον παρουμε στον ΠΑΟΚ. :lol: :lol: :lol:
αν δεν ειναι στημενοι ολοι αυτοι θα αρχισω να πιστευω οτι οντως μας ψεκαζουν. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολλοί στημένοι ειναι που περνούν στους παπαροπαραγωγους της Θεσσαλονίκης για γέλια ειναι
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ήθελα να γράψω ένα κάρο πράγματα αλλά βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια... Ας τα συνοψίσω λίγο...
1. Ο ΠΑΟΚ πάει μπροστά και κάποιοι θα μείνουν πίσω δυστηχώς, ο αρνητισμός δεν είναι καλός οδηγός στη ζωή...
2. Μπαλιστικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει αυτή τη στιγμή κατοχή οπότε σταματήστε με τις απαιτήσεις η ομάδα τώρα χτίζεται
3. Βάζουμε γκολ στο τέλος απο ικανότητα και σούπερ φυσική κατάσταση όχι κουτουρένια και απο φάρδος
4. Οι συγκρίσεις με τον Σάντος αδικούν τους πάντες... Και τον Σάντος και τον Στέφενς και αυτούς που τις κάνουν, αλλάξανε πολλά πράγματα απο τότε, να μην τα αναλύω πάλι...
5. Κίνητρο μάγκες! Χωρίς στόχο και κίνητρο δεν γίνεται! Ο νταβάς του ελληνικού ποδοσφαίρου πήρε το πρωτάθλημα απο τον Νοέμβρη και οι παίχτες άνθρωποι είναι... Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποιο κίνητρο στο θεσμό... Η βαρεμάρα Πάει σύννεφο

ΥΓ μήπως θα πρεπε να δούμε λίγο την τρέλα σε που πουλάει ο χοντρός στην συνέντευξη του; Ας ασχοληθούμε λίγο με τους αντιπάλους λέω εγώ, αν δεν πέσει η χούντα δε γίνεται! Δε φτάνουν μόνο παίχτες και προπονητής, θέλει και ένα πιο σωστό πλαίσιο
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η γαυρονοοτροπια, με την οποια εχουν ποτιστει ΠΟΛΛΟΙ συνοπαδοι μου.....εχει αρχισει να γινεται ενοχλητικη!!! :evil:

Σε ενα παιγνιδι,ξερετε,παιζει και ο αντιπαλος!Και,ειδικα,απεναντι στον ΠΑΟΚ,τα δινει ολα!Δεν δηλωνουν παικτες τιμωριμενους...η διαιτησια τους παιζει παραπανω απο καλα και μεσα στον αγωνα σκυλιαζουν και πολυ καλα κανουν γιατι ετσι αποκτα αξια η νικη!

Σε ενα παιγνιδι,λοιπον,που ο αντιπαλος καταφερε να εγκλωβισει τον καλυτερο παικτη-Λουκας-της ομαδας μας,σε ενα παιγνιδι που Σαλπιγγιδης και Στοχ,συνεχιζουν να ειναι κακοι,απλα διπλα τους προστεθηκε,χθες,και ο Βουκιτς.....2-3 λαθη του Κατσικα δημιουργησαν τις προϋποθεσεις για να κερδισει ο αντιπαλος

Και μιλαμε για εναν αντιπαλο ο οποιος ανεκαθεν-πλην ελαχιστων εξαιρεσεων- μας ζοριζει!

Καποιοι αναφερονται στο γεγονος πως δεν καναμε ευκαιριες στο 2ο ημιχρονο....Θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος...Οταν ο αλλος παιζει με εντεκα παικτες στην αμυνα....οι ευκαιριες θα γινονται με το σταγονομετρο!Εκτος και αν νομιζουμε πως ειμαστε οπαδοι της Μπαρτσα ή της Μπαγερν...

Ετσι εχουν τα γραμματα,κυριοι...σε ενα κανονικο πρωταθλημα,σε αυτο δηλαδη που συμμετεχει ο ΠΑΟΚ και οχι σε αυτο που συμμετεχουν οι gayροι,θα τυχει να φερεις Χ με τον Απολλωνα στην εδρα σου...να χασεις απο τον Παναιτωλικο....να μην κερδισεις την Ξανθη...

Οσο για αυτον που ειπε πως η ομαδα του Σαντος θα επαιρνε το πρωταθλημα...μαλλον ζει καπου αλλου και οχι εδω!!!Αρκει να θυμιθει πως το εχασε ο Σαντος!....

Εγω,λοιπον,για αλλη μια φορα θα κρατησω τα θετικα αυτης της ομαδας που ΧΤΙΖΕΤΑΙ!!!Θα κρατησω το παθος που εμφανιζει για τη νικη-εστω και καθυστερημενα,χθες-,την φυσικη της κατασταση,το γεγονος οτι εγκλωβιζει τον αντιπαλο μεσα στην περιοχη του και στο φιναλε θα κρατησω το γεγονος πως.......αυτα τα..."γατια"....γυρισαν για 7η φορα ματς!...Για..."γατια"....ειναι καλο στατιστικο!...

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

ΥΓ.Παω να βαλω το τσεμπερι μου...να παρω το μπαστουνακι μου....και σιγα σιγα να ξεκινησω για....Καυτατζογριο.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”