Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
13
12%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
15
13%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
6
5%
ΛΙΝΟ
60
53%
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
4
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
4
4%
ΤΖΙΟΛΗΣ
6
5%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η συνεχεια εδω...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ..
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

gergeo4 έγραψε:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ..

Να φύγει ο κόσμος δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ετσι στο τελος το παραρτημα για να ποναει πιο πολυ. :opaokara: :opaokara:
να δω το ιδιο παθος και το ιδιο θεατρο και με τον γκει λουγκρες.
οσο γι αυτους που στο ημιχρονο ειχαν βγαλει τα τσεκουρια του πολεμου, δεν πειραζει, δεν σας εκατσε σημερα, στην επομενη στραβη. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αφού κερδίσαμε και σήμερα,όλα γίνονται.

Κίτσιου,Λούκας,Στοχ οι χειρότεροι.

MVP της Ξάνθης,αυτό το πουλί ο Κατσικάς που κατάφερε σε τριάντα λεπτά να κάνει 25 λάθη.Λίγο τσίπα αν έχει,ούτε καν να πάει αύριο στην προπόνηση.

Είμαι περίεργος να δω το πάθος της Ξάνθης με τον γκέι.

Λίνο είσαι παιχταράς.Τέλος.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πρώτη φορά απελπιστηκα έτσι με την ομάδα... πίστεψα στο γκολ μόνο μετά την είσοδο Λίνο...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Διαβάζοντας τα σχόλια κατά τη διάρκεια (και αυτού) του ματς, διαπιστώνει κανείς πόσο πολύ γουστάρουμε τελικά να ειρωνευόμαστε, να μειώνουμε και να προσβάλουμε τα μέλη της ομάδας. Δεν είναι ότι στεναχωριόμαστε για την κακή απόδοση της ομάδας μας. Τον στεναχωρημένο τον καταλαβαίνεις από τα χιλιόμετρα. Το ίδιο και τον κομπλεξικό.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Ανεξάρτητα από το ότι τον έχω προτείνει και τον θεωρώ την καλύτερη δυνατή επιλογή είναι πραγματικά τραγική η απόφαση Χουμπ να παίξει ο αριστεροπόδαρος Κατσικάς δεξιό στόπερ γεγονός καταφανέστατο και από τις δύο φάσεις που χάνει όπου βγαίνει εκ του φυσικού να διώξει με το αριστερό ενώ βάσει του σημείου πρέπει να αποκρούσει με το δεξί το οποίο το έχει μόνο για ποδαρικά και είναι αδιανόητο πως μετά από τόσες προπονήσεις δεν το έχει αντιληφθεί καθώς συνεχίζει δυστυχώς ακόμα να μαθαίνει το ρόστερ. Γενικά το δίδυμο με δύο αριστεροπόδαρους στόπερ είναι απαγορευτικά καθώς ούτε ο Τζαβέλας μπορεί να παίξει έστω και κατά συνθήκη δεξιά και έτσι έχουμε κεντρικά μπακ που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε τις πιο απλές φάσεις. Στην ουσία χαραμίσαμε ένα ημίχρονο και με την επιλογή του Σπυρόπουλου αντί του Λίνο στα αριστερά τη στιγμή που δεν είχαν καν κλασσικό δεξί εξτρέμ και είναι καιρός πια με τη φώτιση του νέου έτους να κατανοήσουμε επιτέλους ποιες είναι οι δυνατότητες του ρόστερ και των αντιπάλων μας στη Λίγδα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κανένα σχόλιο.

MVP είμαι μεταξύ Λίνο και Γλύκο.

Μάλλον Λίνο. Μπήκε για να βάλει γκολ το Τοτεμ. Γυαλιζε το μάτι του.

Αμαν πια με τις ομάδες ταμπουρια, ημαρτον!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενα θα πω, αφου φιλαρακι μου αρειανος παιρνει λεφτα απο τον ΠΑΟΚ και πιστευει περισσοτερο στην ανατροπη απο μας κατι συμβαινει :lol: :lol:

Εγω ειλικρινα χαρηκα που κερδισαμε αλλα ειμαστε αθλιοι. Σημερα φανηκε το κρα για πολλες θεσεις και η φατσα του Στεφενς στην αλλαγη Κατσικα τα ειπε ολα.
Σεντερ μπακ, αριστερο μπακ, δεξια ο Κιτσιου πρεπει να δουλεψει παααρα πολυ ανασταλτικα και δεν ειναι κακο να παιζει και ο ΣΚονδρας, 2 αμυντικα χαφ με ταχυτητα επιτελους, αριστερο εξτρεμ γιατι ο Στοχ πλεον το δειχνει οτι δεν μπορει να κανει κατι παραπανω και οι πρωτες εμφανισεις ηταν απλες εκλαμψεις και μια σεντερφοραρα αφου ο Σαλπι πρωτον και ο Κλαους ειναι καθαρα για παγκο. Δε γινεται να κανουμε τοσες κλασικες και να τις χανουν συνεχως οι φορ. Σημερα τουλαχιστον σε μια απο τις φασεις επρεπε να βαλει γκολ ο Σαλπι. Μεταγραφη φορ επειγοντως
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο "γέρο" Λίνο, μας σώνει ξανά!!! Ο Κατσουράνης, ήταν πάλι εκεί!!! οι δυο τους μας κάνουν κοντά στα 70 χρόνια!
Έτσι δεν πάμε πουθενά!!!
Μεγάλη ανατροπή. Πετάχτηκα ξημερώματα εδώ και το πανηγύρισα και θύμωσα συγχρόνως για την συνεχόμενη ψυχοπλακωτική κατάσταση... Κοίτα τον χρόνο... άντε μπας και έχουμε στημένο... Και γκολ!!!

Η ομάδα είναι προβλέψιμη για πάρα πολύ καιρό.
Ψήφισα τον Λίνο, αν και ήθελα τον Γλύκο με της σωτήριες επεμβάσεις που έκανε. Ο Στοχ, να μας γίνει παράδειγμα για το μέλλον. Δεν μπορεί να λέμε για μεταγραφές με υψηλά κασέ μόνο. Χαραμίζεται η αριστερή μεριά.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

+ Οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα στις ανατροπες!
- Οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα που γυρναει τη μπαλα συνεχεια πισω.....

Μπαρμπα Λινο thanks.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Εγώ πάλι την περίμενα αυτήν την εξέλιξη ( του σκορ ). Ενα κομμάτι μου να πώ την αλήθεια το γουστάρει αυτό το τρέλο φετινό φαινόμενο :D αλλά η ομάδα ήταν σήμερα πολύ κάκη ( άνευρη ). Επειδή υποδείξεις εγώ στον Χουμπ δεν μπορώ να κάνω θα παρακαλούσα να βάλει τον Σκονδρινιο δεξία και να κάτσει λίγο πάγκο ο Κι- Τσιου.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Θα το γράψω κι εδώ γιατί το άλλο κλειδώθηκε: μόνο εμένα μου περνάει η σκέψη του στημένου?
1) Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση (το λέω για τις ανατροπές)
2) Οι σφαγές και οι ανακοινώσεις της Ξάνθης (που δείχνουν ότι μπούχτισαν από τη Λίγδα)
Μια σκέψη κάνω, δε ρίχνω μπηχτές για κανέναν παίκτη/προπονητή.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

οταν τα 9/11 της ομαδας ειναι σε κακη μερα και ο αντιπαλος κανει το καλυτερο του ημιχρονο τοτε ειναι λογικο να...κερδιζεις με 2-1 γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”