Ρε abg στο ίδιο καφέ ήμασταν(Τούμπα μερια)?Την έκανα κι εγώ γι αλλού στο ημίχρονο γιατι αυτή η κατάσταση δε παλεύεται πλέον.abg12d34 έγραψε:αυτος ο αγωνας να μας γινει μαθημα
οι ομαδες θελουν υπομονη και προπαντος πιστη απο τους οπαδους
εφυγα απο το καφε που εβλεπα τον αγωνα στο ημιχρονο γιατι ετσι οπως παμε σαν οπαδοι θα φτασουμε να πλακωνομαστε ο ενας με τον αλλο.....ενα αθλημα που το γνωριζουμε εξαλλου σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ απο τα αρχαια χρονια....για τις ποδοσφαιρικες γνωσεις μας
με το που εγεινε η αλλαγη του τζιωλη καμια 2-3 αρχισαν να κραζουν τον τζιωλη...παλτο τον ανεβαζανε κουβερτα τον κατεβαζανε...4-5 αρχισαν να την λενε στον χουμπ γιατι ξεκινησε με τον κατσικα αλλοι τοσοι την λεγανε στους 4-5 γιατι αντι να κραζουνε τον χουμπ που με την αλλαγη αυτην θα εκαιγε το παληκαρι τον κραζανε για τον αλλο λογο
ακου θα εκαιγε το παληκαρι...λες και το παληκαρι μας κανει χαρη
μερικοι ποδοσφαιρανθροποι καναν αναλησεις γιατι ο ΠΑΟΚ γυρνουσε την μπαλα πισω ενω την ιδια ωρα που η σκοντα αρχισε να μαζευετε πισω το κανανε γαργαρα ο στοχ παλτο ο λουκας παλτο ο σαλπι μονο με την εθνικη ο κιτσιου αντε και αυτος ο παπαρας πως την εχει δει
ξυπνα χουμπ
ειχε και μια κολογρια και μας την ελεγε οτι την τεταρτη θα μας κανουν πλακα...στην χειροτερη θα κανουν περιπατο...και αντι να τον ξετιναξουμε κοιτουσαμε να πουλησουμε μυαλο ο ενας στον αλλο
εεεεε τι να κανω την εκανα γιατι στο τελος θα πλακωνομουν
η ομαδα μας στο τελος μας εκανε την χαρη και ακομη ποιο τελος μας εδειξε ποσο μακακες ειμαστε
αλλα δεν κγαμεις
ΠΑΟΚ εισαι
ΣΕ ΛΕΩ
Για το παιχνίδι τί να πούμε..Κούραση.Μου φαίνεται οτι πλάκα μας κάνουν οι παίκτες.Κράξιμο εσείς, τρελίτσα εμείς.Απ την άλλη μου θυμίζει κάτι άλλες εποχές μ εναν ασχέτο στον πάγκο που τον πετούσαν καλαμπόκια
και κέρδιζε πάντα στα τελ. λεπτά.Τι να πείς.
ΥΓ ΛΙΝΟΟΟΟ.ΛΙΝΟΟΟΟ.
ΥΓ2 Γεια σου ρε Αυστραλέ αρρωστακι που ξενυχτάς για την καψούρα σου