vasilis.A έγραψε:οταν τα 9/11 της ομαδας ειναι σε κακη μερα και ο αντιπαλος κανει το καλυτερο του ημιχρονο τοτε ειναι λογικο να...κερδιζεις με 2-1 γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...![]()
![]()
![]()

vasilis.A έγραψε:οταν τα 9/11 της ομαδας ειναι σε κακη μερα και ο αντιπαλος κανει το καλυτερο του ημιχρονο τοτε ειναι λογικο να...κερδιζεις με 2-1 γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...![]()
![]()
![]()
Oli αυτό που λες το καταλαβαίνω,αλλά το λάθος του Κατσικά είναι το μαρκάρισμα του.Εκεί τον αμυντικό τον μαρκάρεις από την εσωτερική είτε έχεις πόδι,είτε όχι για να τον ωθήσεις στο πλάι.Δεν έχει σημασία που δεν έχει δεξί πόδι.olivares έγραψε:Ανεξάρτητα από το ότι τον έχω προτείνει και τον θεωρώ την καλύτερη δυνατή επιλογή είναι πραγματικά τραγική η απόφαση Χουμπ να παίξει ο αριστεροπόδαρος Κατσικάς δεξιό στόπερ γεγονός καταφανέστατο και από τις δύο φάσεις που χάνει όπου βγαίνει εκ του φυσικού να διώξει με το αριστερό ενώ βάσει του σημείου πρέπει να αποκρούσει με το δεξί το οποίο το έχει μόνο για ποδαρικά και είναι αδιανόητο πως μετά από τόσες προπονήσεις δεν το έχει αντιληφθεί καθώς συνεχίζει δυστυχώς ακόμα να μαθαίνει το ρόστερ. Γενικά το δίδυμο με δύο αριστεροπόδαρους στόπερ είναι απαγορευτικά καθώς ούτε ο Τζαβέλας μπορεί να παίξει έστω και κατά συνθήκη δεξιά και έτσι έχουμε κεντρικά μπακ που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε τις πιο απλές φάσεις. Στην ουσία χαραμίσαμε ένα ημίχρονο και με την επιλογή του Σπυρόπουλου αντί του Λίνο στα αριστερά τη στιγμή που δεν είχαν καν κλασσικό δεξί εξτρέμ και είναι καιρός πια με τη φώτιση του νέου έτους να κατανοήσουμε επιτέλους ποιες είναι οι δυνατότητες του ρόστερ και των αντιπάλων μας στη Λίγδα.
Απελπισία...Odi έγραψε:Αφού κερδίσαμε και σήμερα,όλα γίνονται.
Δεν κατάλαβα τίποτε.navigator11 έγραψε:Ελπίζω η παρουσία Μαντούρο να'ναι ικανή να στρώσει την αμυντική μας λειτουργία.Όσοι έχετε γνώση των ικανοτήτων του παίχτη μπορείτε να μου δώσετε κάποιο θάρρος ή @@ μάντολες ελπίζω;
Έλα μου ντεsotiris1960 έγραψε:Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ για MVP που ειναι;
σημερα πιο χρησιμος θα ταν ο ενοχ γιατι και ο μαντουρο δεν ειναι γρηγορος...αλλα εχει τη δυνατοτητα να γινει ηγετης και να χουμε καλυτερο ελεγχο του ρυθμου σιγουρα....οταν ειναι ετοιμοςnavigator11 έγραψε:Ελπίζω η παρουσία Μαντούρο να'ναι ικανή να στρώσει την αμυντική μας λειτουργία.Όσοι έχετε γνώση των ικανοτήτων του παίχτη μπορείτε να μου δώσετε κάποιο θάρρος ή @@ μάντολες ελπίζω;
paoki_sweden έγραψε:
Jacobo
Kitsiou Katsikas Tzavellas Spiro
.......Katsour Tziolis..........
.............Lazar...............
Lucas.......................Stox
.........Salpi (Vukic)...........