Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από sotiris1960 »

mitsotakis έγραψε:Καλώς σας βρήκα σύντεκνοι!

Ελπίζω να φέρω γούρι στις μεταγραφές και σύντομα ν' ακούσουμε τις μπαλωθιές του Ιβάν.
Γεια σενα μωρε μιλουσε ο ΛΟΥΚΑΣ στα στιγμιοτυπα απο την προπονηση; :o :o :o :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αδερφια καλησπερα μετα απο πολλες μα παρα πολλες προσπαθειες καταφερα να εγγραφω εχω τοσα να σας πω τελος παντων ολα στην ωρα τους.Και για να ειμαι οντοπικ θα σχολιασω οτι οι αναφορες των τουρκων στην επιστροφη Στοχ αφορουν το τελος της σεζον και σε καμια περιπτωση για τωρα.Αν ισχυουν τα ονομματα που ακουγονται που πιστευω οτι Μαρτενς και ενο η μαντουρο θα ερθουν σιγουρα συν μια σεντρφοραρα που θα τρυπαει διχτυα καποιοι εκει κατω σε ενα βρωμολιμανο θα αρχισουν να νιωθουν μια ανασα απο πισω τους...Καλως σας βρηκα αδερφια :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 29 Δεκ 2013, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο στοχ δεν φευγει απλα οι τουρκοι εκαναν εναν συνηρμο και ειπαν αφου ερχεται ο μαρτινς αρα φευγει ο στοχ , εγω πιστευω οτι με τον βελγο 10 αρι θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο.ο ματουρο εμεινε ελευθερος αλλα θελει αγγλια, πιετευω οτι μαλλον θα κλεισουμε ενοχ
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

ace79grpaok έγραψε:Ο στοχ δεν φευγει απλα οι τουρκοι εκαναν εναν συνηρμο και ειπαν αφου ερχεται ο μαρτινς αρα φευγει ο στοχ , εγω πιστευω οτι με τον βελγο 10 αρι θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο.ο ματουρο εμεινε ελευθερος αλλα θελει αγγλια, πιετευω οτι μαλλον θα κλεισουμε ενοχ
Η ενο η Μαντουρο οποιος απο τους δυο ερθει ειναι αυτο που μας λειπει αυτη τη στιγμη το αμυντ χαφ που δαγκωνει το οτι ειναι και σπουδαιοι παιχτες με πολυ καλα βιογραφικα ειναι bonus
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

εγω παλι , πολυ θα ηθελα και μαντουρο και ενοχ ... νομιζω πως παικτικα ο ενας δεν κοβει τον αλλο ... δυναμωνεις και σε 11αδα και σε παγκο ...

ΥΓ να εχω στο 6 ενοχ και πισω του μαντουρο και βιτορ .... νομιζω πως μετραει :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ούτε ο μαντούρο είναι γρήγορος για σέντερ μπακ του στίβενς. αυτό μόνο με προβληματίζει
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

danirifle έγραψε:ούτε ο μαντούρο είναι γρήγορος για σέντερ μπακ του στίβενς. αυτό μόνο με προβληματίζει
Eνταξει αυτο το ρολο τον παιζει ο βιτορ δεν ειναι αναγκη και οι 2 να ειναι καρλ λιουις
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

danirifle έγραψε:ούτε ο μαντούρο είναι γρήγορος για σέντερ μπακ του στίβενς. αυτό μόνο με προβληματίζει
οχι ρε danirifle , ειναι αρκετα γρηγορος παικτης για το υψος του ... εγω οποτε τον εβλεπα μου αρεζε οτι ηταν γρηγορος για τα κυβικα του και ειχε και εξαιρετικη αντοχη , χαρακτηριστικα θυμαμαι σε ενα ματς που ειχα δει οτι σπρινταρε στο 90 λες και ειχε μπει πριν 5 λεπτα.. θεωρω οτι για σεντερ μπακ εχει πολυ καλη ταχυτητα και σε συνδιασμο με βιτορ θα ειναι πολυ γρηγορο κεντρικο διδυμο
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Καλώς σας βρήκα παιδιά και χρόνια πολλά. Διαβάζω πολύ μεταγραφή, 2 χάφ, έναν επιτελικό, θέλουμε σεντερ μπακ (ένας από τους δύο χαφ που θέλουμε παίζει και εκεί), θέλουμε φοράκλα, θέλουμε τερματοφύλακα, θέλουμε μασέρ :mrgreen: :mrgreen: Γνώμη μου είναι ότι ξεφεύγουμε από το κύριο θέμα που ταλανίζει τον Π.Α.Ο.Κ. , τα ΧΡΕΗ. Προσωπικά δεν με νοιάζει και με τα γνωστά παλτά που όλοι αγαπήσαμε να παίζουμε (δεν εννοώ τους σημερινούς) αρκεί να φύγει από πάνω μας ο βραχνάς των χρεών. Και μετά ναι, να συζητήσουμε μέχρι και για τον Πιάτι που διάβαζα το καλοκαίρι..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Εχω την αισθηση οτι ο Μαντουρο αν αποκτηθει προοριζεται για το κεντρο χωρις βεβαια να αποκλειεται και η προοπτικη του σεντερ μπακ απλως νομιζω οτι ειναι πιο χρησιμος παικτης για 6αρι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

mariotsaggal91 έγραψε:Καλώς σας βρήκα παιδιά και χρόνια πολλά. Διαβάζω πολύ μεταγραφή, 2 χάφ, έναν επιτελικό, θέλουμε σεντερ μπακ (ένας από τους δύο χαφ που θέλουμε παίζει και εκεί), θέλουμε φοράκλα, θέλουμε τερματοφύλακα, θέλουμε μασέρ :mrgreen: :mrgreen: Γνώμη μου είναι ότι ξεφεύγουμε από το κύριο θέμα που ταλανίζει τον Π.Α.Ο.Κ. , τα ΧΡΕΗ. Προσωπικά δεν με νοιάζει και με τα γνωστά παλτά που όλοι αγαπήσαμε να παίζουμε (δεν εννοώ τους σημερινούς) αρκεί να φύγει από πάνω μας ο βραχνάς των χρεών. Και μετά ναι, να συζητήσουμε μέχρι και για τον Πιάτι που διάβαζα το καλοκαίρι..
Μαλλον συζηταμε για μεταγραφες επειδη ειμαστε στο θεμα μεταγραφες :D κατα τα αλλα συμφωνω οτι το κυριο θεμα ειναι τα χρεη και ο ΠΑΟΚ εκτοξευεται αν απαλαγει απο αυτα
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

mitsotakis έγραψε:Καλώς σας βρήκα σύντεκνοι!

Ελπίζω να φέρω γούρι στις μεταγραφές και σύντομα ν' ακούσουμε τις μπαλωθιές του Ιβάν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Επιθετικος που θα κανει διαφορα, με εφεση στο σκοραρισμα απο το ιταλικο πρωταθλημα, αλλα ταυτοχρονα οχι Ιταλος, ενας μου ηρθε στο μυαλο: http://www.transfermarkt.it/en/lazaros- ... 34283.html

ΣΥΓΝΩΜΗ, αλλα δεν αντεξα :P

Παντως, αν και μεγαλος, πιστευω περπατωντας θα τα παει μια χαρα στο τιτανομεγιστο (η ατακα εχει πνευματικα δικαιωματα απο αλλον) πρωταθλημα μας : http://www.transfermarkt.it/en/diego-mi ... 22202.html
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο Ενοχ μου φαίνεται οτι θα σπάσει το ρεκόρ του μεγκαχεντ στις κοκκινες μέχρι να εγκλιματιστεί... :redcard:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγω θελω μια μεταγραφουλα αεροδρομιου....εχω καιρο να παω κατα κει!!!!

Υ.Σ χαιρετω ολα τα παοκια καλως σας βρηκα! :pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”